Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Arwindan

Pages: [1] 2 3 ... 94
1
Gamer's Paradise / Αγαπητοί μου γονείς
« on: January 18, 2018, 19:38:39 »
Αγαπητοί μου γονείς,

Τα πράγματα ελπίζω να πηγαίνουν καλύτερα πίσω στην πατρίδα. Εδώ, στο Βερντέν, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Μαχόμαστε υπό αντίξοες συνθήκες. Πολεμάμε χωρίς μπότες. Πώς περιμένουν να πολεμήσουμε χωρίς μπότες? Κι όμως πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τη γαλλική σημαία και να μην αφήσουμε το Γερμανό κατακτητή να καταβάλλει το ηθικό μας. Και ας έχω μείνει από τη squad μας, μόνο εγώ και ο foufoulakos. Τον θυμάστε τον foufoulako, εκείνο το καλό παιδί που έτρωγε συνέχεια τοστ?

Πρώτη μας αποστολή είναι να κρατήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα ερείπια τού La Fontaine. Ο ρόλος μου απλός. Να είμαι στη 2η γραμμή άμυνας τροφοδοτώντας τα παληκάρια μας με πυρομαχικά.


Αλλά για ποιους ρόλους μιλάμε? Στην κόλαση κάνεις ό, τι μπορείς για να ξεφύγεις. Ο πολυβολητής μας έπεσε από τις σφαίρες ενός Γερμανού scout. Κάποιος πρέπει να επανδρώσει το σημείο. Άφησα και τα τελευταία πυρομαχικά και έσπευσα στο σημείο.


Δεν αντέξαμε για πολύ όμως. Rocket guns κατεστρεψαν ολοκληρωτικά τα τείχη που χρησιμοποιούσαμε για κάλυψη. Οι smoke grenades ήρθαν και χειροτέρεψαν την ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση.


Δεν πτοούμαστε όμως. Το ξέραμε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Πρώτη μας κίνηση, η πρασπάθεια ανακατάληψης των ερειπίων. Και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρναμε, τακτική οπισθοχώρηση. Χωρίς σφαίρες πλεόν στο όπλο μου, βρήκα το scout rifle ενός νεκρού συμπολεμιστή.Ομοβροντία από smoke granades, μας στέλνουν το μήνυμα. Άμυνα στα χαρακώματα τού παρατηρητηρίου Cote 344 και ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ πριν χαθεί και αυτό.Η φωτιά όμως έχει εξαπλωθεί παντού, άλλος ένας εχθρός που πρέπει να νικήσουμε.


Η τελική επικράτηση δεν απέχει πολύ όμως. Έχουμε ανακαταλάβει τα ερείπια κι εγώ στο πολυβόλο με ανυψωμένο το ηθικό πλέον φωνάζω ΕΛΑΤΕ!!!ΕΛΑΤΕ!!!ΕΛΑΤΕ!!!ΕΛΑΤΕ!!!


Πολυαγαπημένοι μου, νικήσαμε. Μπορούμε να μιλάμε για νίκη όμως όταν χάθηκαν εκατέρωθεν τόσα εκατομμύρια ψυχές για λίγα χιλιόμετρα γης? Αυτός είναι λοιπόν ο πόλεμος που θα λήξει όλους τους πολέμους? Αμφιβάλλω.

The following users thanked this post: Arwindan

2
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: January 15, 2018, 09:42:01 »
You require the following to view this post content:
  • You require a post count of at least 100, you need another 100 posts.
  :drinks:
The following users thanked this post: Arwindan

3
Off Topic / Re: Die With Your Boots On
« on: January 13, 2018, 16:50:15 »
εφυγε ο τζιμακος. μεγαλο κριμα.

http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/420769/efyge-apo-tin-zoi-o-tzimis-panoysis
The following users thanked this post: Arwindan

4
https://www.fanatical.com/en/game/barony

Αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του γκεημ, αλλά το ότι κοστίζει 1 Ευρώ στο Fanatical αυτή τη στιγμή είναι πιστό στο πνεύμα του thread.

Κι εγώ αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του game. Αλλά διάβασα μαγικές λεξούλες στην περιγραφή (Ultima Underworld) και λέω τι ψυχή έχει ένα ευρώ.

Πάω περιχαρής να το κάνω activate...

Spoiler: show
Product already owned  :facepalm: :facepalm: :facepalm:.


Spoiler: show
You require the following to view this post content:
  • You need to log in to view this content, please login or register.
The following users thanked this post: Arwindan

5
Gamer's Paradise / Re: Darkest Dungeon
« on: January 11, 2018, 15:56:24 »
Βδομάδα 45. Είμαι έτοιμος να αρχίσω να μπαίνω στα champion dungeons, έχοντας καθαρίσει τα μεσαίου επιπέδου μαζί με τα αφεντικά τους. Έως τώρα εξακολουθούμε να μην έχουμε νεκρούς, άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το επόμενο επίπεδο. Πράγματα που έχω καταλάβει γενικά.
1.Έχει τεράστια σημασία η προετοιμασία για τον τύπο εξόρμησης που θα κάνεις. Μια εξόρμηση στο cove λόγου χάρη, με μπόλικα βοτάνια στο inventory για συνδιασμό τους με τα απόκοσμα κοράλια, μπορούν να απαλλάξουν τους ήρωές μας από αρνητικά χούγια με ελάχιστο κόστος κ.ο.κ.
2.Οι  ομάδες πρέπει να δοκιμάζονται και να τελειοποιούνται στα χαμηλά επίπεδα και να μην γίνονται πειραματισμοί στα τελευταία.
3.Σε εξορμήσεις χαμηλού ρίσκου στόχος είναι να φέρουμε πίσω την ομάδα με μηδαμινό στρες για να μην χάνουμε λεφτά και χρόνο στην πόλη.
4.Ομάδα σάρωσης με Αντικιέριεσσα μαζί υπερSOS για την εισροή χρήματος.
5.Φροντίζουμε να μην πάσχουν από αρνητικά χούγια οι ήρωες που προκαλούν ενεργοποίηση των curios και εννοείται πως εμείς οι ίδιοι δεν τα ενεργοποιούμε αν δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε.

Μπόνους ένα κοζπλέη μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες στολές του παιχνιδιού.
Spoiler: show

The following users thanked this post: Arwindan

6
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: January 11, 2018, 00:03:27 »
Απο το IndieGala για Steam

You require the following to view this post content:
  • You require a post count of at least 13, you need another 13 posts.
The following users thanked this post: Arwindan

7
Gamer's Paradise / Re: Achievement whores
« on: January 10, 2018, 11:20:13 »


The following users thanked this post: Arwindan

8
Τις τελευταίες μέρες έχω ψιλοκολήσει με το Tempest. Το έχει στο πρώτο bundle το humble μαζί με το punch club, οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Δεν θα ήταν άσχημο ένα παιχνίδι που φέρνει στο Sid Meier's Pirates. Στην τελική κάτι λιγότερο από ευρώ έχει. Πόσο χάλια να είναι;

Η αλήθεια είναι ότι Pirates δεν είναι. Όσο έχω παίξει είναι πολύ πιο απλοποιημένο. Έχει μεν τα quest του, αλλά είναι κάπως επαναλαμβανόμενα και απλά. Επίσης του λείπει βάθος μιας και ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να τριγυρίζεις και να ξαφρίζεις τα πάντα ώστε να αναβαθμίσεις το πλοίο σου και να γίνεις ο φόβος και ο τρόμος των .....3 χαρτών... ( οι οποίοι δεν είναι και μεγάλοι). Όμως είναι διασκεδαστικό το καταραμένο.... Οι ναυμαχίες είναι απολαυστικές, ειδικά όταν δεν πας για απλή βύθιση αλλά για boarding ώστε να κλέψεις και το αντίπαλο πλοίο, όπου πρέπει με τις κατάλληλες οβίδες να καταστρέψεις τα πανιά του αντίπαλου για να το ακινητοποιήσεις και ταυτόχρονα να εξουδετερώσεις όσο περισσότερους από το εχθρικό πλήρωμα μπορείς ώστε να κάνεις τη δουλειά σου πιο εύκολη, αλλά χωρίς να το στείλεις στον πάτο και το χάσεις.  Μπαίνει στο παιχνίδι και η μαγεία με την βοήθεια των relics και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Παράδειγμα υπάρχουν relics τα οποία δίνουν ούριο άνεμο στο πλοίο, ή relic τα οποία μία βροχερή μέρα επιτρέπουν να ρίχνεις κεραυνούς στους αντιπάλους. Σε κάποιες φορές μέχρι και τα στοιχεία της φύσης είναι εναντίον σου και μαζί με τις εχθρικές οβίδες να πρέπει να αποφεύγεις και κάναν ανεμοστρόβιλο, ή κάποιο θαλάσσιο τέρας το απλώνει τα πλοκάμια του για να σε αρπάξει. 

Δυστυχώς το παιχνίδι έχει μερικά bugs. Παράδειγμα με το μπήκα σε μάχη έκανε spawn τον ανεμοστρόβιλο ακριβώς πάνω μου , με αποτέλεσμα η μάχη να είναι πολύ σύντομη. Επίσης τα quest καποιες φορές bugaroyn και για να γίνουν complete θέλουν restart το παιχνίδι. Τέλος κάτι πολύ κακό είναι ότι δεν κρατάει ανοιχτό τον χάρτι που έχεις εξερευνήσει με αποτέλεσμα αν δεν έχεις καλό μνημονικό να καταλήγεις να τριγυρίζεις εδώ και εκεί  μέχρι να βρεις το μέρος οπου πρέπει να πας. Σπαστικό μεν, αλλά όχι τραγικό, μιας και είναι όπως είπα είναι αρκετά μικροί και δεν παίρνει ώρα να τον ξανανοίξεις τον. ( αρκεί να μην κάνεις alt tab όπου bugarei και τον εξαφανίζει ξανά.... )

Γενικώς το παιχνίδι μπορεί να μην ανακαλύπτει τον τροχό , αλλά είναι διασκεδαστικό στις ναυμαχίες του και από μισαωράκι σε μισαωράκι ώστε να Lootaro μερικά πλοία και να το κλείσω έχω καταλήξει σε ένα οχταωράκι στα γρήγορα. Για ένα ευρώ λοιπόν σίγουρα αξίζει. Έχει και το Multiplayer κομμάτι του, όπου από ότι κατάλλαβα μαζεύεις φίλους και κάνεις gangbang τους NPCs.

The following users thanked this post: Arwindan

9
Gamer's Paradise / Re: Achievement whores
« on: January 07, 2018, 16:46:50 »


 :mosh: :mosh: :mosh:
The following users thanked this post: Arwindan

10
Gamer's Paradise / Re: Hellblade: Senua's Sacrifice
« on: January 07, 2018, 11:41:32 »
Τέλος ο Εφιάλτης της Σένουα...τι ταξίδι ήταν αυτό ρε παιδιά? Τα χουν γράψει οι συνgamers ποιο πάνω, απλά επιβαιβαιώνω πως το 100αρι του Νορθ το αξίζει! Ναι, σαν "παιχνίδι" καθαρά ίσως έχει τα ελλατώματα του (αυτό το mouse sensitivity...γκουχ γκουχ), αλλά σαν συνολική gaming εμπιρεία ήταν φοβερή.

Σκηνοθετικά σαν άλλος Παλαιστής του Αρονόφσκυ με την κάμερα μονίμος γύρω από την προταγωνίστρια αποτυπώνοντας άψογα το κάθε συναίσθημα (πολλά μπράβο στα facιal motion capturing της ηθοποιού και το voice acting, ανατριχιαστικά ακόμα για ταινία να μιλούσαμε). Τα τοπία και ο σχεδιασμός του (εφιαλτικού τις περισσότερες φορές) κόσμου ήταν για όσκαρ. Τα ηχοστοιχεία γύρω από τον παίχτη ήταν η πεμπτουσία, δεν συνέβαλαν απλά στην ατμόσφαιρα αλλά κατέληγαν σημαντικό μέρος του gameplay χαρίζοντας επικές στιγμές στον παίχτη. Ακόμα και η σχετικά σύντομη διάρκεια του ήταν σωστή επιλογή για μένα, περισσότερη ώρα θα κούραζε (ψυχολογικά) τον παίχτη ενώ τώρα τελειώνει την ώρα που θα έπρεπε έχοντας πετύχει τον σκοπό του. Προτότυπο, ανατριχιαστικό και ίσως ένας από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών!

Και αυτά τα μπλέ μάτια! Όταν τέλειωσε το πρώτο άσμα που μου ήρθε στο μυαλό...
The following users thanked this post: Arwindan

11
Off Topic / Re: Star Wars Discussion Thread
« on: January 03, 2018, 15:00:18 »
Παίδες, όποιος πάει να δει Star Wars "σοβαρά" και περιμένοντας "σεναριακή συνοχή", είναι άξιος της μοίρας του.

Ένα ευχάριστο τουρλού, Σαμουράι-στο-διάστημα παραμύθι ήταν εξαρχής και τέτοιο παραμένει. Το ευχαριστήθηκα το Last Jedi.

Έμπαζε νερά από παντού το σενάριο; Φυσικά. Ήταν φέσι τεράστιο; Μα, γι'αυτό πήγα να το δω.

Έφυγε νεράκι το τρίωρο.

Spoiler: show
Προφανώς το άθλίο βεβιασμένο "ρομάντζο" Finn (πράγματι Γκουνελιόν, εντελώς διακοσμητικός στο δεύτερο φίλμ) με την Κινεζούλα μηχανικό/αεροπόρο/χειριστή land-speeder/πυροτεχνουργό/τζόκει διαστημικής γκαμήλας θα πρέπει να ήταν αιτία απολύσεως κάποιου junior writer της ομάδας και οι Knights of Ren μας άφησαν χρόνους, αλλά διάβολε, το φινάλε με την ανάληψη του Luke στους ουρανούς με έκανε να ριγήσω. Και η Leia υποτίθεται πως ήταν Force sensitive λόγω της συγγένειάς της με τον Luke, σωστά; Γι'αυτό και ξηγήθηκε Superwoman στο παγωμένο διάστημα, ώστε να συνεχίσει να μην κάνει απολύτως τίποτε στην γέφυρα, έτσι, για το ροκ.

Είναι περισσότερο από εμφανές πως η Disney, επιθυμώντας να καρα-αρμέξει το franchise για τα επόμενα 99 χρόνια, ήθελε να δώσει πρώτα ένα αξιοπρεπές κατευώδιο στους "παλιούς" και κατόπιν να χτίσει εντελώς νέα μυθολογία πάνω στους "δικούς της"¨(και σαφώς χαμηλότερου κόστους από τα ιερά τέρατα) ήρωες. Αναμενόμενη κίνηση μάρκετινγκ, διασκεδάζω με τα νερντοβασιλόπουλα που κόπτονται περί "ορθότητας του lore" σε κάτι που είναι καραμπάμ παραμύθι για να πουλάμε κουκλάκια.


By the way, θέλω ω πόσο θέλω κι εγώ διαστημικό κοτοπουλάκι :)
The following users thanked this post: Arwindan

12
Off Topic / Re: Star Wars Discussion Thread
« on: December 31, 2017, 18:51:28 » :rofl:
The following users thanked this post: Arwindan

13
Off Topic / Re: Funny stuff
« on: December 31, 2017, 14:45:37 »


νομιζω οτι πρεπει να γινει μια καταστροφη και να μεινει ενα 20% με 25%. ειναι υπεραρκετοι και η νοητικη ενοχληση θα πεσει σε ομαλα επιπεδα.
The following users thanked this post: Arwindan

14
Off Topic / Re: Φέισπαλμ σταφ
« on: December 29, 2017, 16:26:15 »
Spoiler: show

http://mikropragmata.lifo.gr/zoi/poios-einai-o-kostis-georgiou-to-glypto-tou-opoiou-ksesikose-tous-polites-sto-palaio-faliro/

Quote
Ποιος είναι ο Κωστής Γεωργίου που το «σατανικό» γλυπτό του ξεσήκωσε τους πολίτες στο Παλαιό Φάληρο;Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ιωαννίνων σειρά έχει το κόκκινο γλυπτό της παραλιακής στο Παλαιό Φάληρο το οποίο παραδόθηκε και εγκαταστάθηκε με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Ο δημιουργός Κωστής Γεωργίου του έδωσε το όνομα «PHYLAX», το τοποθέτησε σε στύλο ύψους 8 μέτρων αλλά αυτό δεν άρεσε στους κατοίκους.

Ο φύλακας, που αναπαριστά και συμβολίζει το Φύλακα – Άγγελο της πόλης, δημιουργήθηκε αρχικά σε πηλό και στη συνέχεια έγινε εκμαγείο το οποίο χρησίμευσε για τη διαδικασία της χύτευσης σε μπρούντζο. Όπως ανέφερε τότε σε δελτίο τύπου ο Δήμος, ο γλύπτης φρόντισε για την άψογη καλλιτεχνική και αισθητική εικόνα του έργου και τον χρωματισμό του σε κόκκινο χρώμα, όπως είχε προτείνει και έγινε αποδεκτό από το δήμαρχο κύριο Διονύση Χατζηδάκη.  Το γλυπτό τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης, μεταξύ των εκκλησιών Αγίας Σκέπης και Αγίου Γεωργίου, επί της παλαιάς λεωφόρου Ποσειδώνος.

Οι κάτοικοι μιλούν για συνύπαρξη σατανισμού και μαύρης μαγείας
Το γλυπτό από τότε έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στους κατοίκους καθώς προκάλεσε συνειρμούς με αξίες και έννοιες της Χριστιανικής Πίστης και ειδικότερα με τους Αγγέλους. Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου άγνωστοι πέταξαν λευκή μπογιά στο κατακόκκινο γλυπτό καταστρέφοντας το.

Πολλοί ισχυρίζονται, ότι το μπρούντζινο γλυπτό αναπαριστά τη συνύπαρξη σατανισμού και μαύρης μαγείας ενώ άλλοι έχουν συσχετίσει μεταφυσικά το γλυπτό με την εικόνα του γνωστού Νεφελίμ Μαλτσέχ που προσκυνούν οι οπαδοί του Εωσφόρου.

Έτσι μην τυχόν και δεν ξεχάσουμε το ποιόν της χώρας μας στην εκπνοή του 2017.


Σοβαρά πάντως. Τους θυμίζει πέος και ρίξαν άσπρη μπογιά. Τώρα το αποτέλεσμα μοιάζει πιο "ολοκληρωμένο"
The following users thanked this post: Arwindan

15
Off Topic / Re: Star Wars Discussion Thread
« on: December 28, 2017, 17:37:47 »
Βασικά η ανάμειξη της Disney με το Star Wars δε θα έπρεπε να είναι canon, αλλά ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.

EDIT
Η Ray θα κάνει περίπατο.

Spoiler: show
The following users thanked this post: Arwindan

Pages: [1] 2 3 ... 94