Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Sephir

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: December 14, 2017, 20:46:30 »
Company of Heroes 2 δωρεάν για τις επόμενες 48 ώρες στο Humble Bundle Store  :worshippy:
The following users thanked this post: Sephir

2
Φίλες και φίλοι!
ΤΖΙΓΚΛ ΜΠΕΛΛΣ ΤΖΙΓΚΛ ΜΠΕΛΛΣ , ΤΖΙΓΚΛ ΟΛ ΔΕ ΓΟΥΕΪΛόγω των επικείμενων γενεθλίων/γιορτής/πνεύμα των χριστουγέννων με ιδιαίτερη συγκίνηση αγαλίαση και κατάνυξη,
βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως θα δώσω σε όποιον θέλω μετά από κλήρωση,
το -μάλλον- επικό Θεϊκότητα: Αρχικό Αμάρτημα 2  :pope: :pope: :pope: :pope:

Το αγίασμα παιχνίδι μπορεί να δωθεί είτε σε steam είτε σε GoG, ό,τι θέλει ο πελάτης. εχμ νικητής!

Για τα γραφειοκρατικά:
Για να πάρετε μέρος στη στημένη πορτοκαλάδα κλήρωση θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 100 ποστ.
Κατά τα γνωστά, γράφτε από κάτω όσοι θέλετε να συμετάσχετε.

Η κλήρωση θα γίνει 19 Δεκεμβρίου απόγευμα.

ΤΖΙΓΚΛ ΜΠΕΛΛΣ ΤΖΙΓΚΛ ΜΠΕΛΛΣ , ΤΖΙΓΚΛ ΟΛ ΔΕ ΓΟΥΕΪ
Ευχαριστώ παρακαλώ.
The following users thanked this post: Sephir

3
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: December 07, 2017, 21:05:05 »
OK, το ξεκίνησα σε 4Κ τα πάντα στο Ultra...έπαθα τεράστια πλάκα. Η ομάδα έχει πραγματικά ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ την Αρχαία Αίγυπτο. Δεν πρόσεξα καν την (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) εισαγωγή ή τους ευπρόσδεκτα ρετουσαρισμένους μηχανισμούς gameplay, ήμουν απασχολημένος να μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα. Ακόμα και την παραμικρή σχέση να μην έχει κανείς με Assassin's Creed, τούτο το υπερθέαμα, αξίζει να το ζήσει.

Θα αναφέρω χαρακτηριστικά πως όπως και στο Witcher III, όταν τρέχω με τη γκαμήλα (τί εννοείτε δεν υπάρχουν γκαμήλες-μάουντς στο Witcher III, δεν παρακολουθείτε την modding κοινότητα, κύριοι; ) το πράττω σαν να βρισκόμουν σε αληθινό μέρος. Δεν ποδοπατάω πεζούς, δίνω προτεραιότητα στα κάρα...το ζω. Και ο Μπαγιέκ μια χαρά τσίφτης. Εισάγεται ομαλά και με νορμάλ τρόπο, πιστεύεις πως είναι μέρος του κόσμου, όχι κάγκουρας με ημίψηλο. Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις, να δούμε μετά πώς θα το πάει.
The following users thanked this post: Sephir

4
Gamer's Paradise / Re: Τι παίζετε αυτό τον καιρό?
« on: December 01, 2017, 13:21:19 »
Τελείωσα το AC 3. Ολο το game δίνει αίσθηση φοιτητή που ανοίγει βιβλίο μια βδομάδα πριν την εξεταστική. Τόσες πολλές ιδέες κ πράματα να κάνεις αλλά όλα είναι τόσο μα τόσο ρηχά.

Καταρχάς αργεί πολύ να πάρει μπρος. Δεκτό το να παίξω με τον ξεροκέφαλο μπαμπάκα στην αρχή. Θέλει σχεδόν 2 ώρες να τον τελειώσεις. Βάλε τώρα τον κεντρικό ήρωα να παίξει κρυφτούλι στο δάσος, να περάσει βασική εκπαίδευση...φτάνεις στο Sequence 5 κ ακόμα το game δεν έχει πάρει μπρος. Και εντάξει. Πήραμε μπρος. Τώρα? Τώρα τρέχεις μαραθώνιους και Ursa Trails για να πατάς απλά ένα κουμπάκι κ να διαγράφεις απο τον χάρτη (κ την συνείδησή σου) την Χ υποχρέωση.

Τα missions που ελευθερώνεις κόσμο για να τους στρατολογήσεις κ να τους χρησιμοποιήσεις σε κάποια μάχη/mission? Αχρείαστα όσο δεν πάει. 7-10 φορές αν τους χρησιμοποίησα.

Τα assassination mission? Απλά πας στον στόχο σου, πατάς LMB κ αυτό.

Το Crafting? Μόνο για αυτά άμα τρέξεις στον πραγματικό κόσμο τις αποστάσεις που χρειάζονται στο game θα κάψεις σίγουρα 10 κιλά σε 2 μήνες. Πραγματικά αχρείαστο κ αυτό. Ποτέ δεν μπήκα καν στον κόπο να φτιάξω πράματα ή οπλα.

Μήπως το κυνήγι χαρτιών που τα πέρνει ο αέρας είναι fun? #NOT

Τα μόνα καλά απο Side missions ήταν οι ναυμαχίες που δεν περίμενα ότι θα μου άρεζαν. Η συλλογή Goblets ήταν μεν ανιαρή όπως όλα τα προηγούμενα αλλά τουλάχιστον ξεκλειδώνουν missions που στο τέλος σου δίνουν στολή καπετάνιου κ ένα ριγκάκι με Magneto ικανότητες  :drinks:. Τέλος, το καθάρισμα των Forts ήταν στο γνωστό μοτιβο των παιχνιδιών της Ubi.

Από εκεί κ πέρα το main story ρηχό αλλά οκ. Πολύ καλή φάση η συνεργασία πατήρ κ υιού ενώ ανήκουν στις δυο αντίπαλες factions αλλά όταν είσαι τόσο ξεροκέφαλος κ δεν θες να κάνεις εστω πέρα τον συνεργάτη σου που άλλα του λες κ άλλα κάνει πίσω από την πλάτη σου, ε δεν...

Οσο για το τέλος του Desmond εντάξει. Το βίασαν εκεί στη Ubi. Στο άκυρο σου πετάει 2 επιλογές για Ending κ δεν σου δίνει την ελευθερία να επιλέξεις. Τι παραπάνω δλδ? Ενα κουμπάκι κ ένα cutscene παραπανω αλλά όταν ανοίγεις βιβλίο τελευταία στιγμή να διαβάσεις άστο...

68/100
Σορρυ για τον ογκο.   
The following users thanked this post: Sephir

5
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: October 28, 2017, 20:35:20 »
Σε μία κίνηση εκρηκτικής υπεργαματοσύνης, δύο ψυχές εκεί έξω επανέφεραν την τάξη στο σύμπαν βάζοντας στα χέρια μου το Ένα το Αληθινό γκέημ που τόσο ήθελα και η πουτάνα η ζωή είχε άλλα σχέδια και δεν με ρώτησε καν. Δεν θα αποκαλύψω ποιοι είναι, αλλά θα δώσω μερικά στοιχεία. Ο ένας είναι πραγματικά μεγάλος και παλαιός και ο άλλος ανήκει στην οικογένεια των σπαρίδων που απαντά στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Και μαζί με το λαβράκι από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκουν στα πιο πολύτιμα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα ω-3. :drinks: :worshippy: :thumbsup:

Εισαγωγή τέλος. Στα του γκέημ τώρα. Κρύος ιδρώτας με έλουσε στην αρχή κλασσικά, μιας και περίμενα να είναι αυτό το γιούμπι γκέημ που θα δείξει στο πισί μου ότι ίσως ήρθε η ώρα για απόσυρση ή να το κρατήσω έστω για να ψήνω κανένα τοστ και τίποτα παραπάνω. Και να ασχοληθώ με την κηπουρική. Όλα βέρι λόου στον αυτόματο, αλλά δεν μάσησα. Σκληρά και γαμιόλικα τα ανέβασα όλα στα χάι και καναδυό στα πολύ χάι, σκεφτόμενος ότι το χοντραίνω. Αλλά αυτό το β-ραμ που παλιότερα θα είχε χτυπήσει ήδη κόκκινο τρελό, παρέμενε παραδόξως χαμηλά και λέω δεν γαμιέται. Και αυτό ήταν. Για το επόμενο 3ωρο ζούσα το όνειρο. Έτρεξε απροβλημάτιστα και απ'ότι είδα το παίρνει κι άλλο ανέβασμα.

Τα δύο μοναδικά πράγματα που με χάλασαν, δεν έχει μπουστ σπριντ και μου κάθεται κάπως. Και σε μια φάση όταν νύχτωσε, έκαναν κάτι σκιές εκεί κοντά φλίκερινγκ. Δε συνάντησα κανένα σλόου ντάουν, κανένα μπαγκ πέρα από αυτό με τις σκιές, γενικά κύλησαν όλα νεράκι. Απίστευτη ατμόσφαιρα, αρκετός κόσμος στην μία και μοναδική πόλη που επισκέφτηκα, στους ναούς μέσα απλά ανατριχιάζεις. Σοκαριστικό, συμβαίνει τώρα ένα πράμα. Η μάχη βγάζει κάτι πολύ σε γουίτσερ/νταρκ σουλς και είδα αρκετούς να το κράζουν για αυτό. Κλάμσι, φρουστρέιτινγκ κτλ. Δεν την παλεύουν μία. Η μάχη πλέον απέκτησε νόημα, έχει τους κλασσικούς αναλώσιμους νουμπάδες, αλλά τον πίνεις άνετα από εχθρούς αν δεν προσέξεις το λέβελ, το είδος τους ή πόσοι σου την πέφτουν. Το είδος του όπλου έχει πια νόημα, όχι όπως παλιά που ήταν απλά για ποσεριά μιας και με το υπερκουλ αυτόματο κάουντερ σύστημα έσπερνες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ότι και να κρατούσες. Ρήσπεκτ και για το ανιμέσιο αποφυγής, περίμενα να κάνει την παραδοσιακή γελοία κωλοτούμπα και με εξέπληξε ευχάριστα.

Οι καμήλες γαμάνε, διπλοτσεκαρισμένο. Τον ήπια αλά γκόθικ από τρεις νουμπο-ύαινες και γούσταρα τρελά. Η σχέση με το πουλί σου είναι πολύ όμορφη και παρουσιάζεται γενικά πιο προσγειωμένη από το Πράιμαλ. Αρκετά εντυπωσιασμένος για την ώρα., γιούμπι λατρεία mp3.

ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ :pcmr:
The following users thanked this post: Sephir

6
Off Topic / Και εγένετο....Ballywood!
« on: October 21, 2017, 17:40:25 »
Αδέλφια συμφορουμίτες, ήρθε η ώρα να μάθετε τον λόγο για τον οποίο έχει αραιώσει η παρουσία μου στο site τον τελευταίο χρόνο. Αυτός λοιπόν ακούει στ' όνομα Ballywood, τ' οποίο είναι μία ολοκαίνουργια αίθουσα ψυχαγωγίας, που διαθέτει

- Ένα Αμερικάνικο μπιλιάρδο (Brunswick Gold Crown IV)
- Ένα τραπέζι ping pong (Sponeta)
- Δύο στόχους για darts (Winmau Blade 5)
- Τρία PS4 με δέκα διαθέσιμα παιχνίδια (FIFA 17, PES 2017, NBA 2K17, Street Fighter V, Mortal Kombat XL, DOOM, Wolfenstein-The New Order, Wolfenstein-The Old Blood, God of War III Remastered, Call of Duty Black Ops III).
- Ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι (Sivissidis)
- Επτά επιτραπέζια παιχνίδια (Jungle Speed, Κάστορες και ποντίκια, Γουρουνάκια στη λάσπη, Παλέρμο-Το μεγάλο ξεκαθάρισμα, Love Letter, Η απαγορευμένη νήσος, Πορτ Ροαγιάλ).

Το κατάστημα διαθέτει Nova και Cosmote TV, με την προβολή των αγώνων να γίνεται ταυτοχρόνως σε τρεις TV, μία Panasonic 55' και δύο Samsung 32'. Ασφαλώς προσφέρουμε καφέ (Douwe Egberts), αναψυκτικό, μπύρα, ποτό, καθώς και snacks.

Το ωράριο λειτουργίας είναι 12:00-00:00 και όσοι μου κάνετε την τιμή να επισκεφθείτε το Ballywood, θα με βρίσκετε συνεχώς εκεί, πλην (πιθανώς) του διαστήματος 18:00-20:30. Μία πρώτη και πολύ πρώιμη γεύση του χώρου μπορείτε να πάρετε απ' τη σελίδα μας στο Facebook. Εξυπακούεται ότι σύντομα θα σηκωθεί και το site. Όσοι πιστοί, είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να έρθετε!  :)
The following users thanked this post: Sephir

7
Gamer's Paradise / Re: Mass Effect Andromeda
« on: August 20, 2017, 15:48:15 »
There are no planned future patches for single-player or in-game story content.

Εγώ τους καταλαβαίνω, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το τέλειο τελειότερο :pcmr:
The following users thanked this post: Sephir

8
Gamer's Paradise / Re: PC-Gaming News
« on: August 15, 2017, 10:28:17 »
Cyanide and Happiness: πρώτα webcomic, μετά web series... και τώρα, adventure game.

The following users thanked this post: Sephir

9
Τελείωσα χθες το Mad max.
Nαι έχει map cleaning, ναι μοιάζει δομικά  με το shadow of mordor, που μοιάζει με τα arkham, που μοιάζουν με τα AC, που μοιάζουν με τα Far Cry κτλ κτλ. Φυσικά έχει και προβλήματα: Κάποιες side activities είναι τόσο ανούσιες που μέχρι και οι developers πρέπει να το είχαν καταλάβει, αφού έβαλαν λίγες στον χάρτη σε σχέσει με άλλες. Κάποιες αποστολές φαίνονται κάπως unbalanced είτε υπερβολικά εύκολες ή υπερβολικά δύσκολες χωρίς λόγο. Κατανοητά όλα αυτά.
Ξέρετε κάτι όμως; To παιχνίδι σπέρνει!! Μόλις τελείωσα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξα μέσα στην χρονιά, με τα hollow knight και dishonored deux να είναι τα μοναδικά που το ξέπερνουν και το prey να πέφτει εκτός μεταλλίων. Kαταπληκτικός τεχνικός τομέας, εξαιρετική αίσθηση οδήγησης(κατά τη διάρκεια της οποίας ένιωθες και τον παραμικρό κραδασμό) και ταχύτητας. Και πάνω απ΄όλα απολύτως πιστή μεταφορά του κόσμου και του πνεύματος των ταινιών. Τέλεια παρακμή, βρωμιά και η ελπίδα να είναι απλά μια αυταπάτη.
Τέλος να πω πως η ubi θα μπορούσε να πάρει κάνα δυο μαθήματα από τους Σουηδούς για το πως προσθέτεις ποικιλία και αρα ενδιαφέρον σε αποστολές τύπου "liberate the camp/fort whatever". Μεγάλη ποικιλία στο μέγεθος και στο layout των camps αλλά  και στα κύρια ζητούμενα. Άλλοτε πρέπει να βρεις και να ρίξεις ένα boss, άλλοτε να εντοπίσεις και να ανατινάξεις μια σειρά από oil tanks ή μια αντλία πετρελαίου κτλ. Η δε κεντρική ιστορία αργεί να "μαρσάρει"  (πως τα λέω ο π...) αλλά όταν το κάνει...μαχαιριά στην καρδιά.
Ευχαριστώ Avalanche, ευχαριστώ humble monthly.

EDIT. Κατινίζω τώρα και το ξέρω, αλλά διάβασα σε γνωστό ελληνικό gaming site (στο οποίο είχα πριν χρόνια την ατυχή έμπνευση να γραφτώ και να αφήσω και σχόλια) κριτική του παιχνιδιού.
Ντάξει το παλικάρι ούτε μέχρι τη μέση δε το έφτασε. Μπορεί να βαρέθηκε βέβαια ή να είχε κάτι σοβαρότερο να κάνει, αλλά ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΡΕ και δε σας διαβάζουν μόνο δεκαπεντάχρονα!
The following users thanked this post: Sephir

10
Off Topic / Re: Basketball is Life
« on: July 12, 2017, 23:15:14 »
The following users thanked this post: Sephir

11
Off Topic / Re: "Ηρθα για την εμπειρια..."
« on: July 05, 2017, 12:39:34 »
Δεν θα το κάναμε και θέμα δηλαδής, αν παράλληλα δεν βλέπαμε τους αρμόδιους να τρέχουν με πυροσβεστική σπουδή να διορθώσουν φρικιαστικά off-topic που βιάζουν την κοινή λογική και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του forum, όπως πχ posts σχετικά με το Divinity Original Sin Enhanced Edition στο topic του Divinity Original Sin 2. Α, και την δημιουργία ειδικού υποφόρουμ τιμωρίας για κάποιον που μιλάει για το PC του σε ένα site για προχωρημένες μεθόδους κλωστοϋφαντουργίας όπως είναι το Ragequit.

Εγώ έκανα τη μεταφορά στα Divinity αφού πρώτα ρώτησα σε ποστ, έλαβα απάντηση και στη συνέχεια το διέγραψα αφού δεν πρόσφερε κάτι. Θεώρησα πως αφού το πιάσατε τώρα το παιχνίδι και θέλετε να το αναλύσετε (ποστ για μηχανισμούς μετέφερα) πιο χρήσιμο θα ήταν για κάποιον που τον ενδιαφέρει συνολικά το παιχνίδι να βρίσκονται όλα στο νήμα του πρώτου. Δεν ήταν φρικιαστικό off-topic, ούτε πυροσβεστική κίνηση άλλα επίσης ούτε αφορούσαν και το 2ο που κανείς μας δεν έχει παίξει ακόμα (ούτε σε early access).

Μπορώ να εξηγήσω το προφανές με πιο πολλά λόγια αν χρειάζεται ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
The following users thanked this post: Sephir

12
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: June 10, 2017, 20:47:24 »
Ίσως να μην είσαι όσο φαν νομίζεις τότε.. :'(

Ρε θα έχει καμήλες, σοβαρευτείτε. Και τομπ ρέηντινγκ λέει. Και αρένα μονομάχων. Και κάτι σε καραβάκι πάλι, υποθαλάσσιο γκέημπλεϊ ινκλούντεντ. Πόλεις διάφορων μεγεθών, όχι μόνο μία. Χάρντκορ αρπιτζί σύστημα προόδου. ΚΑΜΗΛΕΣ. ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ. ΙΜΜΕΡΣΙΟ. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.

 :pcmr:
The following users thanked this post: Sephir

13
Off Topic / Re: Μέταλ ακούμε;
« on: May 13, 2017, 04:00:33 »
Γιατί έχει Graham Chapman μέσα και γιατί με γύρισε πίσω στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας.
The following users thanked this post: Sephir

14
Off Topic / Re: Die With Your Boots On
« on: April 22, 2017, 12:11:53 »
Ωραιος ο μπορατσο. Αυτο το εργο εννοουσα.
Chrono, μου θυμιζεις τον τυπο που ελεγε, μου αρεσει η ροκ μουσικη αλλα μπερδευω το αρμονιο με τα τυμπανα.
(Really).
Πολλοι ειχαν πεσει στη λουμπα της βιντεοκασετας. Υπαρχουν διαφορες εκπομπες-ντροπημαντερ που ξεφυλλισαν με ωραιο τροπο την νεα μοδα της εποχης.
Δεν ηταν λιγοι οι ηθοποιοι που μετακομισαν στην "νεα κουλτουρα" επειδη το καλλιτεχνικο τους αστρο εδυε. Ηταν και η αποδειξη της καταστασης. Το video ηταν και αποδειξη οικονομικης ανεσης. Δεν ηταν φτηνα. Ηταν και αυτοι που ξεπεταχτηκαν απο της φλογες της νεας μοδας και δεν καταφεραν να βγουν απο τον κλοιο της. Εσβησαν μαζι με την μοδα του video πχ σουπιαδης κ.α

Ο ψαλτης, ο μουστακας και μορφες οπως ο τσακωνας. Μπηκαν στο video αλλα καταφεραν να εχουν και ποδι στο σανιδι.
Ο ψαλτης ηταν ο νευρικος νεοελληνας που τα εχει παρει με το πασοκ. Ο μουστακας ηταν πολυ ευγενικη μορφη σε εναν πασοκικο κοσμο. Ο τσακωνας ηταν ο τσακωνας.

Συνηθως οι βιντεοταινιες ηταν ετοιμες σε μια με δυο εργασιμες. Και αυτο σημαδι των καιρων. Καταναλωση χωρις ποιοτητα. Μιλαμε για ολοκληρη κοινωνικη μεταμορφωση με ταση να βγαζει γουστα στην σκουπιδο-ποιηση. Τοτε ηταν που ξεκινησε και η αγαπη για τις τουρκικες και ινδικες παραγωγες.Ειναι η εποχη που οι ανθρωποι ξεκινησαν να μενουν στα σπιτια τους.
Μεταλαχθηκαν συμπεριφορες και τροπος σκεψης. Απο τον φαλακρο πρακτορα περασανε στο αξεχαστο  :PP με θυμασαι ρε πουστη?

Το δευτερο κυμα που τιναξε τις σκουπιδομαζες σε υψη μετοχης της google ηταν η απελευθερωση των τηλεοπτικων αδειων. Πολυ σωστη κινηση που δεν οργανωθηκε ποτε.

Θυμαμαι πιτσιρικας που οι συμμαθητριες μου μεταμορφωθηκαν σε τανακια, μεσα σε λιγες μερες. Το αναρπαστο τσαο αντενα με τις τσαουσες του . Αν και πιτσιρικας μου δημιουργησε μια αποστροφη. Για τους αλλους/ες ηταν μια στροφη στην καριερα τους. Απο γιατρεσες αποφασισαν να γινουν τανακια και πλευμποιδες.

Ηθοποιοι σαν τον ψαλτη και τον μουστακα καταφεραν να επιβιωσουν χωρις να πεσουν στον λακο με τα σκουπιδια ωστε να φορεσουν σακακι απο ναυλον σακουκες.

Νομιζω οτι εχουμε και λαθος οπτικη. Με μηδενικο σεναριο και παραγωγη που δεν εφτανε ουτε για κουτι με σπιρτα, καταφερναν να δωσουν μια λαμψη ποιοτητας.
ατελειωτο αυτο το κομματι της νεοελληνικης περιοδου.
The following users thanked this post: Sephir

15
Gamer's Paradise / Re: Bayonetta
« on: April 15, 2017, 12:35:44 »
11/10!   Τελειο παιχνιδι!!!!
The following users thanked this post: Sephir

Pages: [1] 2 3 ... 5