Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Sephir

Pages: [1]
1
Ragequit.Gr / Βαθμολογική Κλίμακα Ragequit
« on: February 28, 2017, 18:51:37 »
0-9 : Ένα unplayable, πανηγυριώτικο μάτσο χάλια που προσβάλλει κάθε είδους αισθητική και δεν στέκει ούτε σαν εκτελέσιμο .bat αρχείο.

10-19 : Ίσως κάποιος άνθρωπος που γνωρίζει τα βασικά του προγραμματισμού σε RPGMaker ασχολήθηκε για πέντε λεπτά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα έχει περισσότερες τρύπες και από το μυαλό του Μποράτσου.

20-29 : Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να θυμίζουν παιχνίδι, αλλά μονάχα αμυδρά.

30-39 : Ένα project θνησιγενές, που ίσως δουλεύτηκε 4-5 μήνες και κατόπιν εγκαταλείφθηκε ή ολοκληρώθηκε με το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό προχειρότητας.

40-49 : Ένα παραλίγο παιχνίδι. Τίτλος τεχνικά ασταθής, που ίσως σκιαγραφεί μια ενδιαφέρουσα ιδέα η οποία κατόπιν καταποντίζεται σε χορωδίες αθλιότητας και ανεπαρκούς εκτέλεσης.

50-59 : Η βάση. Ένα τεχνικά άρτιο παιχνίδι, δίχως καταστροφικά bugs, που μπορεί να παιχθεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Συνήθως όμως, πέρα από αυτή τη βασική ας πούμε υπόστασή του, δεν έχει να επιδείξει τίποτε πρωτότυπο ή ενδιαφέρον.

60-69 : Ένας τίτλος που ίσως σκιαγραφεί κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς να την υλοποιήσει άρτια. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε ελάχιστη διάρκεια, είτε σε κακό design, είτε σε ανικανότητα των σεναριογράφων να δημιουργήσουν κάτι γοητευτικό. Εν πάσει περιπτώσει, ίσως ένας μεγάλος φαν της κατηγορίας βρει στοιχεία που θα του αρέσουν στον συγκεκριμένο τίτλο, αλλά δεν συνίσταται σε κανέναν άλλο.

70-79 : 'Ένα καλό, αλλά όχι εντυπωσιακό παιχνίδι. Παίζεται ιδιαίτερα ευχάριστα από οπαδούς της κατηγορίας του, αλλά μάλλον δεν έχει αυτό το κάτι που θα τραβήξει οπαδούς διαφορετικών κατηγοριών. Εδώ μπορεί να μπει άνετα ένας εντελώς niche τίτλος, που για δέκα ανθρώπους πχ θα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, αλλά στους υπόλοιπους θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει.

80-89 : Ένα ΠΟΛΥ καλό παιχνίδι, το οποίο σίγουρα θα ικανοποιήσει απόλυτα οπαδούς της κατηγορίας (ίσως μπει και στα αγαπημένα τους για την χρονιά) και ενδεχομένως έχει τα φόντα να αρέσει πολύ και σε παίκτες που συνήθως δεν ασχολούνται καν με το είδος. Το σύνολο της γοητείας του υπερβαίνει κατά πολύ τους όποιους περιορισμούς του. Σίγουρα ένα από τα πολύ δυνατά παιχνίδια της χρονιάς και ένα από αυτά που σχεδόν όλοι, ακόμη και οπαδοί διαφορετικών κατηγοριών παιχνιδιών, θα αγοράσουν, έστω και σε κάποια έκπτωση.

90-95 : Ένα ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι, που σίγουρα θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία της χρονιάς και γενικότερα αποτελεί ένα κόσμημα του PC gaming εν γένει. Επενδύστε άφοβα.

96-100 : Επιλογή της Σύνταξης - All Time Classic. Ο μόνος λόγος να μην το αποκτήσετε τη στιγμή που θα διαβάσετε το ρηβιού είναι να είστε διαμετρικά αντίθετος ως προς το είδος που εκπροσωπεί. Όπως και να 'χει εσείς χάνετε.

2
Κλειδωμένες Αγγελίες / ΠΩΛΕΙΤΑΙ DDR3 RAM
« on: November 07, 2016, 19:37:03 »
Λόγω αναβάθμισης, πωλείται ένα module των 8GB Kingston HyperX Fury.

Πρόκειται για την έκδοση KHX16C10B1B/8 (Fact Sheet) σε μαύρο χρώμα.

Η μνήμη έχει εγγυημένη λειτουργία, καθώς είναι συνυπεύθυνη για τα περισσότερα reviews που έχετε διαβάσει εδώ μέσα.  :D

Κατά (μεγάλη) προτίμηση, θα επιθυμούσα η συναλλαγή να γίνει Αθήνα, χέρι με χέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, pm me!

Τιμή: 35€

3
Από το τελευταίο Humble Bundle, ένας τυχερός που θα παίξει το αριστούργημα της Harebrained Schemes.

Κλήρωση Παρασκευή βράδυ. :drinks:

4
Hardware / GPU Issue (πιθανόν)
« on: January 08, 2016, 14:01:25 »
Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με τη κάρτα γραφικών Galax 970GTX. Κατ' αρχήν να τονίσω ότι λειτουργεί ΟΚ ακόμα και σε πολύωρα sessions, αρκεί να τηρούνται οι εξής δύο προϋποθέσεις:

1) Μετά τη πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή από το power, να κάνω αμέσως μετά ένα restart. Αν δεν το κάνω, η κάρτα γραφικών υπολειτουργεί (σε 3D παιχνίδι δηλαδή, είναι εμφανέστατη η μείωση των frames).
2) Να τρέχει το MSI Afterburner στο background, με το οποίο ανεβάζω χειροκίνητα τις στροφές στους ανεμιστήρες

Θα με ρωτήσετε γιατί το κάνω αυτό. Ο λόγος είναι ότι αν δεν χρησιμοποιήσω Afterburner, η κάρτα μόλις πιεστεί, τότε στιγμιαία μαυρίζει την οθόνη και επανέρχεται ξανά, χωρίς να κολλάει ο υπολογιστής ή να παρατηρείται κάποιο άλλο πρόβλημα στη λειτουργία του. Το εν λόγω θέμα αρχικά δεν το είχα παρατηρήσει (η κάρτα αγοράστηκε μεταχειρισμένη) και έγινε πολύ ενοχλητικό το καλοκαίρι που, ως γνωστόν, οι ζέστες βαράνε κατακούτελα. Έκτοτε η χρήση του υπολογιστή γίνεται υπό αυτές τις προϋποθέσεις, χωρίς κανένα άλλο ζήτημα, ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ο θόρυβος που προκαλείται από τη GPU, ο οποίος μπορεί να γίνει ανυπόφορος χωρίς ακουστικά. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει; Υπερθέρμανση; Κακή τροφοδοσία; Προβληματική κάρτα;

Γενικά πάντως οι θερμοκρασίες όλων των υποσυστημάτων είναι φυσιολογικές, ενώ το τροφοδοτικό είναι 750W Corsair.

5
Gamer's Paradise / MOVED: Assassins creed: The movie
« on: December 31, 2015, 14:16:50 »

6
Το Enslaved: Odyssey to the West της Ninja Theory το γνωρίζετε. Αν όχι, διαβάστε ξανά το review (τι εννοείτε με το \"δεν το έχω ξαναδιαβάσει\"  :huh: ) και αν ψηθήκατε να το αποκτήσετε, αφήστε ένα σχόλιο για τη κλήρωση που θα γίνει τη Κυριακή 16/8 και ώρα 22:00. Μοναδική προϋπόθεση για να συμμετάσχετε είναι να έχετε γραφτεί στο site μέχρι και πριν τη δημοσίευση του παρόντος post.

Good Luck!

7
Hardware / Πρόβλημα με κάρτα γραφικών
« on: May 16, 2015, 00:47:50 »
Σαν παιδί και \'γω αποφάσισα να αλλάξω τη κάρτα γραφικών μου (760 GTX) με μια καινούρια (970 GTX μεταχειρισμένη από αγγελία).

Περιχαρής, αφού πήρα τη κάρτα, την εγκαθιστώ σήμερα χωρίς προβλήματα, πατάω το μαγικό κουμπάκι power και... τζίφος. Καμία ένδειξη στην οθόνη, ενώ η κάρτα γραφικών δεν έπαιρνε ρεύμα και δεν λειτουργούσαν οι ανεμιστήρες της. Αφού παίζω κάμποση ώρα με τα pins του τροφοδοτικού (ένα 8pin και ένα 6pin) χωρίς αποτέλεσμα, αποφασίζω να βάλω τη παλιά, μήπως η κάρτα που πήρα ήταν ψόφια.

Αμ δε. Αφού βάζω τη παλιά, ενώ παίρνει ρεύμα και δουλεύουν οι ανεμιστήρες της, η οθόνη δεν δέχεται κανένα σήμα!

Εχετε καμιά ιδέα; Το τροφοδοτικό είναι ένα Corsair 750W modular, οπότε δε νομίζω να φταίνε τα watts.

8
First come, first served!

[hide][/hide]

9
Στα πλαίσια της γενικής giveaway φιλοσοφίας που διακατέχει το \"ναό\" μας, αποφάσισα να δωρίσω το Hitman: Absolution από το πρόσφατο Humble Bundle της Square Enix, μιας και το έχω ήδη.

Κλήρωση αύριο στις 23:59.

Ο νικητής θα λάβει το gift link που δημιουργεί το Humble Bundle στο pm του.

 :cheers:

10
Gamer's Paradise / Eterium - Wing Commander influenced game
« on: April 05, 2014, 11:36:37 »
Για όσους έχουν καλές αναμνήσεις από τα αριστουργήματα του Chris Roberts, Wing Commander, ρίξτε μια ματιά σε αυτό:

Eterium

Gameplay video
Spoiler: show
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nHimyXnktfU[/video]


Οι anime ήρωες είναι λίγο άσχετοι με το περιβάλλον, αλλά το gameplay δείχνει να κινείται στα σωστά μονοπάτια. Υπόψιν, πρόκειται για δουλειά τριών (!) ατόμων!

11
Gamer's Paradise / Username changes
« on: January 29, 2014, 15:03:48 »
Η δυνατότητα αλλαγής username απενεργοποιήθηκε. Οποιος έμεινε με το \"αστείο\" username του, ας ενημερώσει κάποιο mod να του βάλει το παλιό.

12
Gamer's Paradise / Injustice: Gods Among Us
« on: November 01, 2013, 20:48:01 »
http://store.steampowered.com/app/242700/

12 Νοεμβρίου. Τσιμπημένη η τιμή του συγκριτικά με το Mortal Kombat, αλλά σε κάθε περίπτωση καλοδεχούμενο.

13
Gamer's Paradise / Far Cry 3
« on: December 18, 2012, 01:29:35 »
Απαράδεκτο να μην υπάρχει thread για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Για τα γραφικά τα έχουμε πει, σε max settings είναι χάρμα οφθαλμών (αρκεί να έχεις το κατάλληλο εξοπλισμό), ενώ σαν παιχνίδι βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των sandbox games - κοινώς άνετα κολλάς με τις ώρες. Discuss.

Pages: [1]