Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mindraven

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: August 11, 2017, 00:09:18 »
Το Humble bundle δίνει free και drm-free το pony island. Στο humble micro jumbo bundle(τα ονόματα των πακέτων γίνονται όλο και πιο περίεργα) πάνω από τα bonuses βάζεις απλά το email σου και το παραλαμβάνεις μαζί με το space pilgrim episode 1. Σπεύσατε. To pony island έχει τη βλαμμένια και δεν έχει σχέση με pony. Όχι τουλάχιστον αυτή που νομίζετε.
The following users thanked this post: jimmy213, mruseyourbrain

2
Hardware / Re: Προτεινόμενοι SSD?
« on: August 10, 2017, 18:36:15 »
Έχω 500gb samsung 850pro και για λειτουργικό και για gaming. Πιστεύω πως μ' έναν 850 evo είσαι καλυμμένος με 512gb αν θες να γλιτώσεις λιγα λεφτά και ενας crucial μια χαρά κάνει την δουλειά του. Από μηχανικό δίσκο πάντως η διαφορά είναι εμφανής. Είναι λες και έκανες ολική αναβάθμιση στο PC.
The following users thanked this post: Chosen Undead

3
Gamer's Paradise / Re: No Truce With The Furies
« on: August 09, 2017, 23:25:59 »
καινούρια συνέντευξη στο goha.ru. για το τρόπο σκέψης και τις διαδικασίες που ακολουθούν o lead designer και ο  concept artist του παιχνιδιού όλη μεταφρασμένη στα αγγλικά στο blog της Zamstudio
http://zaumstudio.com/2017/08/07/the-guts-of-the-game/
The following users thanked this post: Brother Bruce, Myrmidonas

4
Gamer's Paradise / Re: Wolfenstein: New Colosseus
« on: August 09, 2017, 23:16:57 »
δεν μπορώ να καταλάβω, αφού μου άρεσε το man in a high castle (το βιβλίο) γιατί άφησα το πρώτο παιχνίδι στις αρχές του σχεδόν. Ώρες ώρες δεν με καταλαβαίνω. Install πάραυτα και
sitcom trailer για το καινούριο.
The following users thanked this post: Borracho, tony crow

5
Για παραγωγός καλή είναι, για κατασκευαστής :facepalm: . Doom και prey με διασκέδασαν πάρα πολύ. Είναι αγαπημένα. Τα wolfenstein και evil within δεν τους έχω δώσει τη δέουσα προσοχή. Το dishonored 2 μπορεί να παιχτεί μες τον Αύγουστο, αφού άδεια μόνο με λάδωμα θα πάρω. Γενικά τα τελευταία χρόνια δείχνουν να επιλέγουν σωστά που θα σπρώξουν τα λεφτά τους. Παρόλα αυτά,
δεν μπορώ να ξεπεράσω τo Fallout φιάσκο. Αν ξαναδώσουν πράσινο φως για καινουριο Fallout από obsidian ή χρηματοδοτήσουν κανένα vampire με arcane ή obsidian στην κατασκευή,το ξανασυζητάμε για να τους συμπαθήσω κάπως.
The following users thanked this post: Bathory, asparagus_78, Cercaphus

6
Gamer's Paradise / Re: Steam - O ναός του Γκέιμπ
« on: July 03, 2017, 10:49:01 »
Τι δουλειά? Μισθοφόρος για το Darkest Dungeon κι εσύ?  :D
Συγχαρητήρια για τη δουλειά.  :thumbsup:

Ευχαριστώ. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω στο άτιμο με τίποτα. :) Τεχνική υποστήριξη σε εταιρικούς πελάτες είναι η περιγραφή της δουλειάς. Εκπαίδευση από αύριο.
Το Hollow Knight προστέθηκε και αυτό στο backlog αφού καλοί φίλοι μου το έκαναν δώρο, που βρήκα δουλειά. :D
The following users thanked this post: Northlander, Adhan, JonIrenicus, gvorris, Chosen Undead, dio, Nicholas, Mike Black

7
Gamer's Paradise / Re: Steam - O ναός του Γκέιμπ
« on: June 30, 2017, 11:59:21 »
Από εκεί που έλεγα πως δεν θα πάρω τίποτα φέτος, τελικά ήρθε μια βοήθεια(καινούρια δουλειά :mosh:) και είπα να πάρω και γω το κατιτίς μου.
Έδωκα 27,29 και τσίμπησα τα Hue, Rusty Lake: Roots, Hidden Folks, Dead Cells, BlazeRush και The Shivah.  :drinks:

8
Gamer's Paradise / Re: Steam - O ναός του Γκέιμπ
« on: June 28, 2017, 14:47:42 »
Ακόμη καθαρός γιατί η αδεια τσέπη δεν λέει να γεμίσει. Αν αγοραστεί κάτι θα γίνει τελευταία στιγμή. Τέτοια εγκράτεια δεν έχει ξαναγίνει. Ας είναι καλά η ετήσια συνδρομή στο humble bundle που κάπως έχει σώσει την κατάσταση.
The following users thanked this post: Myrmidonas, grotenfrod

9
Game development/theory / Re: Ragequit - The Card Game
« on: June 28, 2017, 14:04:21 »
Έχω πεθάνει στα γέλια και έχω διαβάσει μόνο τις κάρτες με τα πλάσματα :rofl2:. Συγχαρητήρια σε όσους αφιέρωσαν χρόνο στην δημιουργία. Χίλια μπράβο. :worshippy: Ευχαριστώ για την καρτούλα μου. Θα επανέλθω μόλις διαβάσω τους κανόνες και τις υπόλοιπες κάρτες.
The following users thanked this post: Northlander

10
Off Topic / Re: Ήρθε ο Zaphod
« on: June 25, 2017, 16:38:06 »
Λοιπόν, μετά από 5 διακοπές της διαδικασίας από τον ίδιο τον Ζάφοντ, ο rng μίλησε και έχουμε τους παρακάτω νικητές με τις ευλογίες του προέδρου - αποφάσισε να ξεραθεί αφού έλιωσε από το παιχνίδι και την ζέστη. Ο jonirenicus κερδίζει stellaris και this is the police, o f2bnp κερδίζει άνευ συναγωνισμού το superhot και με συναγωνισμό το day of tentacle remastered ενώ ο sandwraith_ το inside. θα έχετε pm στα επόμενα λεπτά. Καλοφάγωτα.
The following users thanked this post: Adhan, Sandwraith_, JonIrenicus, Myrmidonas, Havanezos, grotenfrod, J.Lynx, Nicholas

11
Off Topic / Re: Ήρθε ο Zaphod
« on: June 24, 2017, 15:59:23 »
Επειδή τώρα βρήκα λιγο χρόνο και ετοιμάζω ονόματα για κάθε παιχνίδι, να υποθέσω μυρμιδόνα δεν θες να μπεις στην κλήρωση; Λογικά θα γίνει σήμερα- αύριομε το που θα πάρω απάντησή σου για να μην σε ρίξω σε περίπτωση που θες να συμμετάσχεις.
The following users thanked this post: Myrmidonas

12
Αγγελίες / Re: Giveaways για καλή χρονιά
« on: June 22, 2017, 21:49:42 »
Ωραία μια και αποσύρθηκε ο pain λέω να δοκιμάσω την τύχη μου. Ωραία παιχνιδια δίνεις. Μπράβο που μας σκέφτηκες και να δώσω και γη μια ευχή. Καλά κρασιά😜
The following users thanked this post: Chronomancy

13
Off Topic / Re: Ήρθε ο Zaphod
« on: June 20, 2017, 12:28:27 »
Καλώς τον δεχθήκατε! Από τότε που ήρθαν τα γατιά στο δικό μας σπιτικό, έχουν έρθει τα πάνω κάτω σε συναισθηματικό και φιλοσοφικό επίπεδο όπως και σε αυτό της υπευθυνότητας. Απίστευτη η συντροφικότητα που προσφέρουν τα πλάσματα αυτά στη ζωή μας. Μπράβο και για το γκιβαγούει, μη με βάλεις, εξαιρετικά τα παιγνίδια που προσφέρεις.
Όντως αισθάνομαι μια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα που ανέφερες. Αυτή η άνευ όρων αγάπη που σου δίνουν, ιδίως τα σκυλιά, είναι το κάτι άλλο. Σε κάνουν και αισθάνεσαι πολύ όμορφα και βελτιώνουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υπάρχει μια ωραία συνέντευξη, στην κατά τ'άλλα σάπια λάιφο που μιλάει για τις ιδιότητες που αναθέτουμε στα κατοικίδιά μας και τις διαδικασίες που τελικά συμβαίνουν ανάμεσα σε μας και σ' αυτά.http://m.lifo.gr/articles/health-fitness_articles/78563

Το πρώτο τσιμπούρι να το ονομάσετε Δαρβίνο.
χαχαχα

Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις ευχές σας.
The following users thanked this post: Myrmidonas, grotenfrod, Chosen Undead, CMPUNK, Nicholas

14
Off Topic / Re: Ήρθε ο Zaphod
« on: June 17, 2017, 16:31:04 »
Ευχαριστούμε παιδιά. Νάτος

Έχω χαζέψει τον κοιτάω όλη την ώρα. Που να κάνουμε και παιδί.

Βάζω και ένα σύνδεσμο πέρα από την φωτογραφία. Ελπίζω να δουλεύει τώρα. https://www.dropbox.com/s/9ltryddu6ammplx/Zaphod.jpg?dl=0
The following users thanked this post: Myrmidonas, elric, Havanezos, grotenfrod, J.Lynx, CMPUNK

15
Off Topic / Re: Flash mini meetings.
« on: June 17, 2017, 14:14:03 »
Είχαμε κλείσει Archive και Thievery Corporation τόσο καιρό. Στην αρχή ανησύχησα  με την βροχή στους Kadebostany αλλά μετά έκοψε τελείως. Ωραία ήταν. Καλά περάσαμε. Πρώτη φορά τους είδα και τους δυο. Αμφότεροι δεν έπαιξαν μερικά κομμάτια που περίμενα αλλά έκαναν πολύ καλή εμφάνιση.  Να έλειπαν και οι μπλαμπλάδες που πάνε μόνο για μιλήσουν στην συναυλία, λες και είναι στο σκυλάδικο, θα τους ευχαριστιόμασταν περισσότερο.
The following users thanked this post: Adhan, Sandwraith_, tony crow, elric, grotenfrod

Pages: [1] 2 3 ... 5