Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mindraven

Pages: [1]
1
Off Topic / Ήρθε ο Zaphod
« on: June 17, 2017, 14:01:36 »
Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Τον Zaphod το beagle και αποφασίσαμε με τον ΠΕ να κάνουμε ένα giveaway για να πάρουμε την θετική σας ενέργεια. Δίνουμε day of tentanle remastered, stellaris, superhot, inside,this is the police. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μέλη με παραπάνω από 100 post. Κλήρωση την επόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

2
Καιρό έχω να γράψω αλλά είναι για να γλιτώσω κόσμο από το ξενύχτι που έφαγα χτες στην προσπάθειά μου να φτιάξω τη μαύρη οθόνη που έτρωγα κάθε φορά που έκανα log in στα Win10. Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε κατευθείαν στην λύση, ας διαβάσουν κατευθείαν μετά το spoiler.
Spoiler: show
Δοκίμασα οποιοδήποτε μέσο προσφέρουν τα windows αλλά δεν γινόταν τίποτα. Τι reset με τ' αρχεία μου να διατηρηθούν, τι επαναφορά σε εργοστασιακές, τι restore point. Όλα επέστρεφαν μύνημα λάθους.  Το μόνο ενθαρρυντικό ήταν το DDU  http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html , γιατί μου επέτρεψε να απεγκαταστήσω οδηγούς που δεν ήταν εγκεκριμένοι από τη Μαικροσοφτ και δεν με άφηνε ούτε σε safe mode να τους αφαιρέσω. Παρόλα αυτά, όποιον οδηγό και να 'βαζα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Μέχρι τις 3.30 παιδευόμουν και εγκατέλειψα τη μάχη για να πάω απογοητευμένος για ύπνο.  Είδα τα χειροτέρα όνειρα και σηκώθηκα για να ξαναπροσπαθήσω. Διάβασα εδώ https://community.amd.com/thread/194634. Το λέω γιατί μέχρι σήμερα δεν το ήξερα πως είναι φαινόμενο που μπορεί να συμβεί συχνά, οπότε ρίχτε μια ματιά αν σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Ένα βήμα πριν τα σβήσω όλα, αφού έχω πάρει από χτες backup τα πάντα, διάβασα κάπου στο παραπάνω thread της κοινότητάς της amd πως το msi afterburner μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα και πως για κάποιους δούλεψε η αφαίρεσή του. Οπότε
σε safe mode αφαίρεσα με DDU όποιους οδηγούς είχα - πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν γιατί είχα χάσει το μπούσουλα - απεγκατέστησα το msi afterburner. Στο restart που έκανα δεν είχα σύνδεση με το internet. Απεγκατέστησα τους ηλίθιους οδηγούς που βάζει η microsoft από το device manager και στην συνέχεια έβαλα τους τελευταίους 17.5.2 και ... αλακαζάμ
το μαραφέτι του διαόλου δούλεψε. Καλή συνέχεια και μακριά από σας.

3
Gamer's Paradise / Sunless Skies
« on: February 01, 2017, 11:39:16 »
                                                   
Έψαξα και δεν βρήκα θέμα για το παιχνίδι - συνέχεια του αγαπημένου Sunless Sea. Πρώτο teaser
                                                                                                                                                                                           
και καμπάνια στο kickstarter σε λίγες ώρες. Μια πρώτη γεύση το πως θα μοιάζει η σελίδα της καμπάνιας.
https://www.kickstarter.com/projects/failbetter/1209250830?token=6b168ca5

4
Ό,τι λέει ο τίτλος. Το Humble bundle monthly έδωσε πολλά παιχνίδια που είχα, οπότε και θα κληρωθούν σε σας παιδιά. :drinks:
Τα παιχνίδια είναι τα titan souls, broken age και dropsy. Η κλήρωση την Τρίτη στις 12.00 μέσω random.
Η συμμετοχή επιτρέπεται σε μέλη με 30 post και πάνω.

5
Κλειδωμένες Αγγελίες / New year giveway
« on: January 08, 2016, 14:12:11 »
Καλή χρονιά σε όλους.
Τόσο καιρό στην κοινότητα, είπα να δώσω και γω παιχνίδια για το καλό.
Δίνονται τα Cthulhu saves the world μαζί με το Breath of Death VII, Zeboyd αμφότερα.
Και ξεχωριστά τα Fallout New Vegas και Nuclear Throne. Κλήρωση με random.org  23.59 της Κυριακής 10/1.

6
Μην το σκέφτεστε, δεν θα τον σκοτώσω τώρα που γέρασε. Έχουμε γράψει πολλές ώρες μαζί και έχουμε και ένα wasteland 2 που έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με το Matthias. Απλά θα ξεκουράζεται περισσότερο λόγω ηλικίας. Είναι ήδη 5 χρονών. Σε ανθρώπινα γιατί σε υπολογιστή έχει φτάσει τα 50.
Ήρθε η ώρα λοιπόν και έκατσε μια χαρά αφού κάποια πράγματα θα τα φέρω από Αγγλία που θα πάω και θα γλιτώσω και μερικά λεφτά.

Παραθέτω τη σύνθεση με τις τιμές σε ευρώ τόσο από Amazon αλλά και από  skroutz. Θα γράφω στο τέλος  σκέψεις που έχουν προκύψει για τα κομμάτια. Εννοείται πως όποια παρατήρηση έχετε για ό,τι διάλεξα, τη συζητάμε.

CPU
AMD FX-8320 Box 134,12  +5 digital master
AMD FX-8320 Box amazon uk 133.082
MOBO
Asus Sabertooth 990FX R2.0 158,88  pc1
Asus Sabertooth 990FX R2.0 amazon uk 162.374
MEMORY
2x G.Skill TridentX 16GB DDR3-2400 162,44 + 2.9 easy buy world
G.SKILL TridentX 32GB (4x8GB) DDR3 2400MHz 347€ +2.5 polytope
2x G Skill TridentX16GB  DDR3 2400MHz 181.383 amazon uk
32GB G.Skill TridentX   2400MHz 365.509   amazon uk
GRAPHICS
Sapphire AMD  Vapor-X R9 290 317 amazon uk
Sapphire AMD  Vapor-X R9 290 340.15 +2.9 skroutz
Sapphire AMD R9 290 TRI-X OC    287.856 amazon uk
Sapphire AMD R9 290 TRI-X OC   302,30 +2.9 skroutz
PSU
XFX TS Series 650W Full Wired Edition 91,16 +2.83 skroutz
XFX Power Supply 650W ATX 24 pin XTR Edition 650W 98.26 +2.83 skroutz
SSD
Samsung 840 Series Pro 512GB    300.549 amazon uk
Samsung 840 Series Pro 512GB   304,88 +2.83 skroutz
COOLER
Cooler Master NEPTON 280L 28030mm RADIATOR 2x 140 Jetflo Fan Liquid CPU Cooler 113.668 amazon uk
CoolerMaster Nepton 280L 110,81 +5 skroutz

CPU
Τον επεξεργαστή το σκεφτόμουν πάρα πολύ και κατέληξα πως αν πάει τόσο εύκολα 4ghz είναι ο ιδανικός.
MOBO
Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και στη Formula. Πολλοί άνθρωποι asus στο forum και θα είναι πιο εύκολο να πάρω απαντήσεις σε απορίες μου για το overclocking. Κατέληξα σε sabertooth γιατί είναι πιο φτηνή.
MEMORY
H μνήμη πρέπει να είναι μπόλικη γιατί το μοντάζ θα γίνει το καινούριο μου παιχνίδι. Αν πάρω δυο διαφορετικά σετάκια μνήμες(δεν εννοώ διαφορετικής εταιρίας ή χρονισμού) θα έχω επίπτωση στον υπερχρονισμό γιατί είναι πιο φτηνά;
GRAPHICS
 Η 290 νομίζω πως είναι η πιο συμφέρουσα οικονονικά επιλογή απλά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο. Η Vapor-x τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά;
PSU
Θα ήθελα να είναι το δυνατό ήσυχο. Kοίταζα και τα BeQuiet αλλά είναι πιο ακριβά. Θα ήθελα να είναι gold plus.
SSD
Ο Samsung είναι πολύ γρήγορος και ελάχιστα πιο αργός από τον 850pro για αρκετά λιγότερα λεφτά.
COOLER
Πρώτη φορά υδρόψυξη. Ήσυχα και πιο δροσερά. Τα αξίζει τα λεφτά της από αυτά που έχω διαβάσει. Είναι εύκολη στη τοποθέτηση ή θα κάτσω και γω στο πάγκο να πάρω ανάσες από το άγχος μου.

Συγχαρητήρια σε όποιον άντεξε να διαβάσε το παραλήρημά μου μέχρι εδώ. Έχετε φοβερή υπομονή και είστε καλοί άνθρωποι. Λίγο ακόμη έμεινε :cheer:  

Ποια από τα πράγματα της σύνθεσης συμφέρει να τα πάρω από εκεί; Μέχρι στιγμής το τροφοδοτικό και μητρική έχω σκεφτεί λόγω βάρους το πρώτο και για ασφάλεια το δεύτερο θα τα πάρω από δω σίγουρα  Όλα τα άλλα με γνώμονα το βάρος και το ώφελος που θα έχω τα φέρνω. Εντάξει όχι και όλα. Μη με μπαγλαρώσουν για εμπόριο hardware :P
Για πείτε. Τι παίρνω από δω και τι φέρνω;

7
Χαιρετώ σας όλους. Είμαστε στο στάδιο των προβών  για τη μεγάλου μήκους ταινία Zero the social Experiment.
Θα βοηθήσω στη δημιουργία της από το πόστο του βοηθού σκηνοθέτη. Είμαι πολύ ενθουσιάσμένος με το όλο
εγχείρημα και το πιστεύω πάρα πολύ γι\' αυτό αποφάσισα να  σας δώσω με λίγα λόγια κάποια στοιχεία για την ταινία.
Το σενάριο της ταινίας διαδραματίζεται σε ένα ξενοδοχείο, μια επιχείρηση η οποία προσφέρει κατά παραγγελία την κατασκευή χώρων και \"περιβαλλόντων\", στα οποία ο κάθε \"πελάτης\" μπορεί να ζήσει μια φαντασίωση -όχι απαραίτητα ερωτική- να αναβιώσει μια μνήμη ή να κάνει πραγματικότητα κάποιο απωθημένο του. Όλα αυτά διαδραματίζονται μέσα σε ένα πλαίσιο, στο οποίο οι πράξεις δεν έχουν συνέπειες ούτε για τον ίδιο τον \"πελάτη\" άλλα ούτε και για τον στενά προσωπικό ή κοινωνικό περίγυρό του.
Η ταινία απαρτίζεται από διαφορετικές ιστορίες οι οποίες εξελίσσονται μέσα σε \"δωμάτια\" του ξενοδοχείου. Και τα \"δωμάτια\" σε εισαγωγικά, γιατί πίσω από κάθε πόρτα του εν λόγω ξενοδοχείου μπορεί να βρίσκεται ένα ολόκληρο δάσος, ένα θέατρο, ένα σουπερμάρκετ ή απλά ένα δωμάτιο-ρέπλικα ενός πραγματικού.  
Από την άλλη, έχουμε στην ιστορία αυτούς που δουλεύουν για την επιχείρηση και επιβλέπουν ή κρυφοκοιτάζουν μέσα από τις κάμερες. Όλοι στον ρόλο τους σε μια μικρογραφία μιας \"βίαιης\" κοινωνίας.
Το σενάριο σκιαγραφεί το φαινόμενο του ξενοδοχείου αυτού και ταυτόχρονα μας δίνει την οπτική του μεσοαστού ρεσεψιονίστ που μένει πλέον μέσα σε αυτό.
Θέλω να σας ζητήσω, αν δεν σας κάνει κόπο, να κάνετε like  στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/midenthefilm  και να ρίξετε μια ματιά στη καμπάνια μας στο INDIEGOGO https://www.indiegogo.com/projects/zero-the-social-experiment .
Αν σας τραβήξει το ενδιαφέρον μοιραστείτε τη με φίλους σας και συνεισφέρετε οικονομικά για να μας βοηθήσετε στην ολοκλήρωσή της ταινίας.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε είμαι στη διαθεσή σας.

8
Gamer's Paradise / Nuclear Throne
« on: July 12, 2014, 02:44:53 »
Ή αλλιώς ό,τι πιο κοντά σε metal slug roguelike. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για όσους τάιζαν μικροί τα ηλεκτρονικά με μπόλικα κέρματα μέχρι να καταφέρουν  να μάθουν καλά ένα παιχνιδί ή ξεπαραδιαστούν προσπαθώντας. Ξεκινάς στο κεντρικό μενού. Είναι βράδυ στην έρημο μετά από μια πυρηνική καταστροφή που έχει αφήσει πίσω της άγονη  γη και μεταλλαγμένα πλάσματα. Ένας παίζει ένα τραγούδι στη κιθάρα. Στέκονται γύρω από μια φωτιά και περιμένουν τη σειρά τους. Υπομονετικά  μέχρι να τους διαλέξεις για να ξεκινήσουν τη προσπάθειά τους να φτάσουν μέχρι το ραδιενεργό θρόνο(και λίγο από stalker). Τέτοια αγνή καφρίλα, φρενήρη ρυθμό και τρέλα για να φτάσεις το χαρακτήρα σου μέχρι τέλος χωρίς να ψοφήσει είχα καιρό να συναντήσω.  Το πήρα σήμερα διστακτικά, ύστερα από δυο-τρεις μέρες σκέψεις, παρόλο που δεν είναι ακόμα τελείως έτοιμο (early access) αλλά το ρολόι του steam έχει γράψει ήδη 4.30 ώρες και έχει πολύ ψωμί ακόμα αφού δεν έχω καταφέρει να φτάσω πέρα από το 4.1 επίπεδο, όπου με έφαγαν λάχανο μετά από δευτερόλεπτα.  Το έχει κανένας άλλος το παιχνίδι;

9
Off Topic / \"Ευτυχία\" - Groopio‏
« on: December 14, 2013, 03:29:41 »
Γεια σε όλους,

Πρόκειται τον Φλεβάρη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας μεγάλου μήκους ταινίας με το όνομα \"Ευτυχία\", στην οποία συμμετέχω και εγώ, σκηνοθέτης της οποίας είναι ο Χρήστος Πυθαράς. Η ταινία συμμετέχει σε μία - την μόνη ελληνική - πλατφόρμα crowdfunding, με σκοπό την εύρεση κεφαλαίου που θα ενισχύσει την παραγωγή της.
Μπορείτε να την ενισχύσετε οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό, και ανάλογα με αυτό, θα έχετε ανταπόδοση από την παραγωγή που ποικίλει από μπλουζάκια και DVD της ταινίας μέχρι παρακολούθηση γυρισμάτων και συμμετοχή σαν βοηθητικός ηθοποιός ή και συμπαραγωγός

Με την ταινία συμμετείχαμε και κερδίσαμε το πρώτο βραβείο στο 1ο Ελληνικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης crowdfunding \"Πάρε-Δώσε\" που διοργανώθηκε από το Flix.gr και το Groopio.com, σε συνεργασία με την Stefi & Lynx Productions και τον κινηματογράφο Δαναό.  

To project ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ 9850 ΕΥΡΩ (που είναι το απαραίτητο κεφάλαιο για να πραγματοποιηθεί η ταινία μας) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 01/01/2014. Μένουν λοιπόν μόνο 18 μέρες για να βρούμε αυτά τα χρήματα! Στο Groopio κάθε επισκέπτης μπορεί να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί στο project, στηρίζοντας την πραγματοποίησή του.

Η σελίδα  για την «Ευτυχία» στο Groopio είναι:
http://www.groopio.com/el/projects/display/408/bliss---feature-film---pare-do.

Αν θέλετε,  ενημερώστε και φίλους σας που κρίνετε εσείς ότι πιθανώς θα ενδιαφέρονταν να ενισχύσουν την ταινία.

Το Groopio λειτουργεί με Paypal. Αν σας φαντάζει ότι είναι χρονοβόρο ή δύσκολο, μπορείτε να βάλετε τη συνεισφορά σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Τα χρήματα θα κατατεθούν στο Groopio από την Διευθύντρια Παραγωγής, Φωτεινή Δράκου, και θα σας στείλει την αντίστοιχη ανταπόδοση για το ποσό που βάλατε.

Λογαριασμός (Eurobank): 0026.0069.10.0101725150
ΙΒΑΝ: GR2602600690000100101725150
Όνομα: Φωτεινή Δράκου

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τη βοήθειά σας.

Σπύρος Φραγκούλης

Για να μας ενισχύσεις:


1) Μέσω του groopio.com, το οποίο λειτουργεί ως διαδυκτιακή πλατφόρμα χρηματοδότησης.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.groopio.com/el/projects/display/408/bliss---feature-film---pare-dose

2) Ή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού Eurobank: 0026.0069.10.0101725150
ΙΒΑΝ: GR2602600690000100101725150
Όνομα: Φωτεινή Δράκου


Για το οποιοδήποτε ποσό οικονομικής ενίσχυσης καταβάλλεις, υπάρχει και αντίστοιχη ανταπόδοση από την παραγωγή της ταινίας.

ΕΥΤΥΧΙΑ
www.filmschool.gr/eftychia

Με τους:
Ξανθή Σπανού, Μυρτώ Πανάγου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Κώστα Εξαρχόπουλο, Σταύρο Συμεωνίδη, Κατερίνα Ζησούδη, Μαριλένα Ορφανού, Γιάννη Μυλωνά,  Αννίτα Μαυρομιχάλη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια νεαρή γυναίκα, η Άννα, όταν ένας μυστηριώδης άντρας που φορά κόκκινο μπουφάν αρχίζει να την παρακολουθεί, συγκρούεται με το περιβάλλον της και την αντίληψη της πραγματικότητας.

Η Άννα είναι 27 χρονών. \"Χαμογέλα.\" Η Άννα έχει δουλειά. \"Θ\' αργήσω, εννιά-πέντε\". Η Άννα έχει σπίτι. \'Αϋπνία\". Η Άννα έχει φίλους. \"Βαριέμαι\". Την Άννα την αγαπάνε οι γονείς της. \"Άνοιξε\". Ένας άντρας την παρακολουθεί. \"Μίλα μου. Μίλα μου\". Η Άννα δεν κοιμάται. \"Καυλώνω\". Η Άννα φοβάται. Κάποιος μετράει αντίστροφα. Η Άννα; Κι αυτή.

Ένα σκούντημα στο Facebook από ένα μυστηριώδες προφίλ, σε συνδυασμό με post-it που βρίσκει καθημερινά κολλημένα στην πόρτα της με νούμερα σε αντίστροφη μέτρηση, θα πυροδοτήσουν μια σειρά από γεγονότα και εξελίξεις, που θα κλονίσουν τη ψυχική της υγεία.

Σκηνοθέτης

Ο Χρήστος Πυθαράς είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου από το Κολέγιο Καλών Τεχνών του Εδιμβούργου. Έχει σκηνοθετήσει εννέα μικρού μήκους ταινίες, με συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2011 σκηνοθέτησε τη θεατρική παράσταση \"Ο Κωδικός\" και το 2012 το \"Ηρόστρατος\" βασισμένο σε διήγημα του Ζαν Πωλ Σαρτρ. Από το 2009 διδάσκει τα πρακτικά σεμινάρια σκηνοθεσίας κινηματογράφου στο Filmschool.gr.


Η \"Ευτυχία\" είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Συντελεστές - Συνεργάτες

Διευθυντής Φωτογραφίας: Ευγένιος Διονυσόπουλος
(Φτηνά  Τσιγάρα, Το Όνειρο του Σκύλου, Στάκαμαν)
Σκηνογραφική Επιμέλεια: Πηνελόπη Βαλτή
(Ιστορία 52, Παράδεισος, Στρέλλα)
Ηχολήπτης: Ντίνος Κίττου
(September, Μαχαιροβγάλτης, Η Ψυχή στο Στόμα)
Μοντέρ: Πάνος Βουτσαράς
(Ψυχή Βαθιά, Ιστορία 52, Χώρα Προέλευσης)
Sound Design & Sound Mixing: Κώστας Φυλακτίδης
(L, Μαχαιροβγάλτης, Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού)
Color Correction: Μάνος Χαμηλάκης
(Luton, Attenberg, Μαύρο Λιβάδι)
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Bεστιάριο Boudoir
(Evergreen, Διακόπτες, Μαύρα Μεσάνυχτα)
Οπερατέρ: Νίκος Θωμάς
(11 Συναντήσεις με τον Πατέρα μου, Το Δείπνο)
Βραβείο Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών στο 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, για τη διεύθυνση φωτογραφίας στο «Ωραίο το μουστάκι σου Giorgio» σε σκηνοθεσία Αναστάσιου Γκότση
Ηλεκτρολόγος: Νίκος Ασημινιός
Βοηθοί Ηχολήπτη / Μπούμαν: Αλέξης Κουκιάς Παντελής - Άρης Παυλίδης
Επιμέλεια Παραγωγής & Post Production: Καμινάρης Βασίλης
Σκηνογράφος - Script: Μαρία Παπαδημητρίου
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Νίκη Μαλλιωτάκη - Κώστας Δαβελάς
Coaching Ηθοποιών: Ελίνα Μαντίδη
Μακιγιάζ: Γεωργία Αντωνοπούλου
Βοηθοί Παραγωγής: Γιώργος Ασλανίδης - Νικόλας Κωστής - Βάλια Λέκκα - Αναστασία Τερζίδου - Σπύρος Φραγκούλης
Διεύθυνση Παραγωγής: Φωτεινή Δράκου

Επιμέλεια Post
2|35


Trailer

Reviews
http://flix.gr/news/pare-dose-ena-sabbatokyriako-kinhmatografikhs-eyty.html
http://cinepivates.com/2013/10/happiness.html


Παρουσιάσεις
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=244573 (Λεπτά: 40.01 - 51.35)

10
Έχοντας διαβάσει πολλές φορές τα θέματα στη κατηγορία του hardware και σε σχετικά site στο διαδίκτυο (adobe, blackmagic) δοκίμαζα σιγά σιγά να φτιάξω ένα σύστημα για video editing. Eίχα σκοπό να περιμένω να βγει καμμιά custom R9 290 βέβαια και δεν το βιαζόμουνα, με πρόλαβε βέβαια ένας φίλος που σκέφτεται να πάρει και αυτός μηχάνημα αντίστοιχο αλλά το οποίο προορίζεται για επαγγελματική χρήση.
Δυστυχώς η έρευνα μου δεν θα του φανεί τόσο χρήσιμη γιατί ήθελα να παίξω και λίγο σαν παιδί οπότε κοίταζα τη formula-z και τις G.Skill DIMM 32 GB DDR3-2133 Quad-Kit ή τις 16GB DDR3 PC19200 CL10 G.Skill F3-2400C10D-16GTX KIT. Τα χρήματα που θέλει να δώσει είναι 1200 μόνο για κουτί. Θα γράψω τα κομμάτια που σκέφτομαι για τη σύνθεση που είχα στο μυαλό μου και θα χρειαστώ τη βοηθεία σας για τις ελλείψεις που έχει και για τυχόν αλλαγές. Θα προτιμούσα amd αλλά αν μπορείτε να φτιάξετε τόσο καλό σύστημα συνολικά για 1200, be my guest. Ξανατονίζω είναι για επαγγελματική χρήση.
Μια πρόχειρη σύνθεση και θα επανέλθω το βράδυ.
psu
Antec EA-650 Platinum 104,86
http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=67225732-2727-4596-b813-180c1f97bd93
ή
Antec HCG-620M 108,14
ή να πάμε σε περισσότερα watt, άλλη μάρκα;
CPU
FX 8320 3.5ghz 138.08
http://www.skroutz.gr/s/2524847/AMD-FX-8320.html?keyphrase=amd+fx+8320
motherboard
Προτάσεις μέχρι 100.
ram
32gb θα ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά στα 1600mhz ή θα έχει ώφελος από μεγαλύτερη ταχύτητα;
ssd
Samsung 840 Pro series 256 GB 216
http://www.skroutz.gr/s/2506642/Samsung-840-Pro-Series-256GB-2-5-inch-SSD.html?from=drop
hd
Western Digital Sata III 1TB 64MB CAVIAR BLACK 76.88
gpu
Αν προλάβουμε τη 290 custom θα πάμε για αυτή αλλιώς
amd r9 280x 329
http://www.skroutz.gr/s/4036545/Sapphire-Radeon-R9-280X-3GB-Vapor-X-OC.html
cpu cooler
προτείνετe κάτι αθόρυβο όσο το δυνατόν.
case
προτείνετε από 50 μέχρι 100 και τα υπόλοιπα recorder και πληκτρολόγιο.

Η οθόνη που του πρότεινα που είναι εκτός του 1200ευρου είναι είτε αυτή
dell U2312HM 186.39 ή dell u2412hm 240,40

11
Hardware / Σύνδεση z-5500
« on: November 15, 2013, 11:38:38 »
Ξέθαψα από την αποθήκη- σκάλα για την ταράτσα- τα 5.1 Ζ5500 που ήταν παροπλισμένα από την εποχή της μετακομισής μου και σκεφτόμουν να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ και πάλι. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα συνδέσω; Mε το rca που έχει η συσκευασία -ι ένα καλώδιο με τρία βύσματα σε είσοδο και τρία σε έξοδο Left, Right, Center ή να χρησιμοποιήσω τα υποδοχές που έχει optical ή coax;
Τι είναι καλύτερο να το συνδέσω απευθείας στη τηλεόραση ή στη εκάστοτε συσκευή αναπαραγωγής (υπολογιστής, playstation, dvd player ); Για μοιραστείτε τις γνώσεις σας γιατί τελευταία φορά τα είχα συνδέσει με τον υπολογιστή αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ο υπολογιστής να είναι μόνιμα κάτω. Άντε το laptop και αυτό δεν έχει optical ή υποδοχή για τριπλό rca, οπότε πρόβλημα.

12
Σας καλώ το Σάββατο και την Κυριακή, στις 1.30, στο διήμερο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους  που διεξάγεται  στο Μικρόκοσμο. Οι δουλειές έγιναν στο πλαίσιο ενός σεμινάριου κινηματογράφου, που παρακολούθησα και γω. Είστε καλοδεχούμενοι όσοι μένετε Αθήνα να περάσετε μια βόλτα να δείτε τις ταινίες που γυρίσαμε. Η δική μου λέγεται Caveat Emptor και θα παίξει το Σάββατο. Οι είσοδος είναι 3 ευρώ και οι προβολές κάθε μέρας θα έχουν διάρκεια 3 ωρών.

13
Hardware / Bitmore Tab745
« on: April 04, 2013, 18:18:12 »
Φίλος είδε μια προσφορά για αυτό το tablet στα 79 ευρώ. Αξίζει λέτε ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία τιμής;

14
Μου ζητήθηκε να προτείνω και μάλλον να συναρμολογήσω ένα pc γενικής χρήσης μέχρι 300 ευρώ και με βοηθό τον οδηγό του νιτρο κατέληξα στη παρακάτω σύνθεση. Απλά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή τόση μνήμη ή είναι καλύτερη επένδυση για τους ανθρώπους στο μέλλον. Δεν θα παίζουν παιχνίδια. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.  Το κουτάκι που πρότεινεται στο entry level σύστημα Asus Vento TA-863 είναι αξιόλογο;
CPU AMD AMD A4 5300 FM2         45,61
ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE F2A85XM-D3H FM2 MATX   74,39
RAM KINGSTON 8GB 2KIT KHX1600C9D3K2/8G   56,95
HDD WD 500GB SATA3 64MB WD5000AZRX   54,24
POWER SUPPLY CORSAIR 430W BUILDER V2   46,00
DVD RW LG 24X SATA BULK BLACK GH24NS95  17,18
 Asus TA-86   22,50
σύνολο 320,86 αν δεν έχω κάνει πουθενά λάθος :p

15
]Γεια σε όλους - είπα να βάλω και ένα χαιρετισμό μια και είναι το πρώτο μου μήνυμα. Σκέφτηκα να ανανεώσω λίγο το σύστημα μου, μια και είναι λίγο παλιό (AMD phenom x4 955,  msi 790fx-gd70, 4gb, 4870x2 ) και αγόρασα ένα ssd Samsung 256gb της σειράς 830.  Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του άρθρου \"Αναβάθμιση ση σε SSD \"  του Admiral, το οποίο γράφτηκε τον Οκτώβριο του 2012. Είδα διαφορά σε σχέση με το παλιό WD 640gb black που είχα αλλά μου γεννήθηκε η αμφιβολία με το διαγνωστικό έλεγχο πού έκανα με το πρόγραμμα AS SSD Benchmark, έκδοση 1.7.4739. Νομίζω πως τα αποτελέσματα που πήρα είναι χαμηλά απλά δεν ξέρω αν έχω κάνει λάθος σε κάποια ρύθμιση του συστήματος ή με περιορίζει το υλικό λόγω παλαιότητας.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :
        Read                Write
seq           249.40                 220.78
4k              11.01                 12.81
4k-64k      135.29               104.20
Acc.Time  0.317                  0.302
score         171                    139
                                 400

Σόρρυ για το μαλακογράφημα αλλά για κάποιο λόγο το Dropbox δεν θέλει να μοιραστεί τη φωτογραφία που ανέβασα

Pages: [1]