Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mindraven

Pages: [1] 2 3 ... 19
1
Hardware / Re: αγορα νεας καρτας γραφικων
« on: November 10, 2017, 15:11:11 »
Έπεσε το μάτι μου τυχαία στο post σου. Για δες τα pm σου, μήπως ενδιαφέρεσαι;

2
Off Topic / Re: Game of Thrones TV series - MEGA SPOILERS ahead -
« on: August 24, 2017, 19:15:37 »
Ο μόνος λόγος που το βλέπω πια είναι γιατι γουστάρει ο Π.Ε. Στο τελευταίο επεισόδιο οι ευκολίες έδιναν και έπαιρναν. Πιο τρύπιο σενάριο δεν έχω ξαναματαδεί. Τρεις φορές μέσα σ'ενα επεισόδιο σώζεται ο Γιάννης ο Χιονής. Τις δυο με χρήση από Μηχανής θεού.  :facepalm: Με τις αψυχολόγητες ενέργειες διάφορων χαρακτήρων. Περιμένω να δω πόσο χαμηλά θα πέσουν ακόμα.  Ξεπέρασε και τα μετριότατα πέντε πρώτα της 5ης σεζόν που είχαν διαρεύσει όλα μαζί. Βαρέθηκα να βλέπω cheesy ατάκες. Κάποιες είχαν μια λογική λόγω χαρακτήρα. Κάποιες ήταν απλά αγνό τρολάρισμα αλλά και πάλι τόσες μαζεμένες σ' ένα επεισόδιο δεν χρειάζονταν. Οι αρκούδες είναι τα νέα ζόμπι, οπότε είπαν να βάλουν και στο GOT.   Η σκηνοθεσία χωρίς καμμία έμπνευση και με τρανταχτές αδυναμίες. Δεν ξέρω από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω.  Από τους κακόμοιρους τους αναλώσιμους μαζί με το party που μπήκαν για να μην αναγκαστούμε να φάμε παραπάνω από ένα "βασικό" χαρακτήρα (Μην δυσαρεστήσουμε και την κυρά Βασιλική που το βλέπει) και τους φοράμε και κουκούλες -κανείς δεν κατάλαβε το λόγο - μέχρι το party που σώζεται από την Καλίσι που έρχεται με το δράκο που έχει προεγκατεστημένο gps και τους βρίσκει πάνω στην ώρα μέσα στην όμιχλη. Θα γράψω σεντόνι αν συνεχίσω οπότε ας το αφήσω εδώ και αμά ξαναβρώ όρεξη μπορεί να γράψω ένα κατεβατό.


3
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: August 11, 2017, 00:09:18 »
Το Humble bundle δίνει free και drm-free το pony island. Στο humble micro jumbo bundle(τα ονόματα των πακέτων γίνονται όλο και πιο περίεργα) πάνω από τα bonuses βάζεις απλά το email σου και το παραλαμβάνεις μαζί με το space pilgrim episode 1. Σπεύσατε. To pony island έχει τη βλαμμένια και δεν έχει σχέση με pony. Όχι τουλάχιστον αυτή που νομίζετε.

4
Hardware / Re: Προτεινόμενοι SSD?
« on: August 10, 2017, 18:36:15 »
Έχω 500gb samsung 850pro και για λειτουργικό και για gaming. Πιστεύω πως μ' έναν 850 evo είσαι καλυμμένος με 512gb αν θες να γλιτώσεις λιγα λεφτά και ενας crucial μια χαρά κάνει την δουλειά του. Από μηχανικό δίσκο πάντως η διαφορά είναι εμφανής. Είναι λες και έκανες ολική αναβάθμιση στο PC.

5
Gamer's Paradise / Re: Kickstarter
« on: August 09, 2017, 23:40:20 »
Κρίμα πάντως που δεν το δούλεψαν όπως έπρεπε την καμπάνια τους. Το παιχνίδι με ιντρίγκαρε. Θεωρώ πως θα πάνε σε νέα καμπάνια με καλύτερη προώθηση άμεσα.

6
Gamer's Paradise / Re: No Truce With The Furies
« on: August 09, 2017, 23:25:59 »
καινούρια συνέντευξη στο goha.ru. για το τρόπο σκέψης και τις διαδικασίες που ακολουθούν o lead designer και ο  concept artist του παιχνιδιού όλη μεταφρασμένη στα αγγλικά στο blog της Zamstudio
http://zaumstudio.com/2017/08/07/the-guts-of-the-game/

7
Gamer's Paradise / Re: Wolfenstein: New Colosseus
« on: August 09, 2017, 23:16:57 »
δεν μπορώ να καταλάβω, αφού μου άρεσε το man in a high castle (το βιβλίο) γιατί άφησα το πρώτο παιχνίδι στις αρχές του σχεδόν. Ώρες ώρες δεν με καταλαβαίνω. Install πάραυτα και
sitcom trailer για το καινούριο.

8
Για παραγωγός καλή είναι, για κατασκευαστής :facepalm: . Doom και prey με διασκέδασαν πάρα πολύ. Είναι αγαπημένα. Τα wolfenstein και evil within δεν τους έχω δώσει τη δέουσα προσοχή. Το dishonored 2 μπορεί να παιχτεί μες τον Αύγουστο, αφού άδεια μόνο με λάδωμα θα πάρω. Γενικά τα τελευταία χρόνια δείχνουν να επιλέγουν σωστά που θα σπρώξουν τα λεφτά τους. Παρόλα αυτά,
δεν μπορώ να ξεπεράσω τo Fallout φιάσκο. Αν ξαναδώσουν πράσινο φως για καινουριο Fallout από obsidian ή χρηματοδοτήσουν κανένα vampire με arcane ή obsidian στην κατασκευή,το ξανασυζητάμε για να τους συμπαθήσω κάπως.

9
Τα μοιράσματα παιχνιδιών δίνουν και παίρνουν στο Ragequit. Μπράβο για την κίνηση. :thumbsup: Μην με υπολογίζεις γιατί το 'χω παραλάβει ήδη από Humble monthly.

10
Off Topic / Re: Die With Your Boots On
« on: July 04, 2017, 16:05:03 »
Σιγά σιγά. Δεν αξίζει δηλαδή ο άνθρωπος δηλαδή να του αφιερώσω μια κομματάρα. Εγώ κάπως έτσι την σκέφτηκα την ανάρτησή μου. Ως αφιέρωση. Τώρα εσείς γιατί καταλάβατε πως έπαθε κάτι και ο Greg. Δεν ξέρω τι να πω. Συγγνώμη παίδες.

11


Soon  :mosh:
 :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: Γιουχου πρώτο επεισόδιο στα γενεθλιά μου. Δωράκι τρελό.

Επίσης, ένα ακόμη για φινάλε mr. robot season 2. Εντυπώσεις με το τέλος της.

12
Μονο αν ολες οι vega εχουν καλυτερες επειδοσεις απο την titan xp θα τις αγορασει ο κσομος αλλιωςθ α συνεχισουν να παιρνουν ολοι 1080ti( αφου οσοι ηταν να παρουν 1060-1080 τις εχουν ηδη παρει)

Μία ακόμα εμπεριστατωμένη άποψη με σωρεία επιχειρημάτων.  :PP

Zωντανο benchmarking test απο τους τυπάδες του PCper. Απ΄ότι φαίνεται η συγκεκριμένη κάρτα δεν χτυπάει τα 1600MHz περίπου ποτέ, τρέχοντας τα πάντα στα 1440 με πτώσεις στα 1384ΜΗz. Με αυτά τα ρολόγια φυσιολογικά αποδίδει σαν 1080...Ας ελπίσουμε οι custom RX Vega να έρθουν σε εκδόσεις κολλημένες στα 1600-1700MHz. Ας ελπίσουμε λοιπόν.
Και γω σε αυτό ελπίζω. Σε τι τιμές λες να έρθουν οι custom;

13
Off Topic / Re: Die With Your Boots On
« on: July 03, 2017, 10:59:20 »
rip

14
Από το ένα ζόρι στο άλλο και συ κάνε ένα διάλλειμμα με κάτι χαλαρότερο. Τόσα παιχνίδια παίζουν. :PP Στα σοβαρά πάντως, τα συγχαρητήριά μου.

15
Gamer's Paradise / Re: Steam - O ναός του Γκέιμπ
« on: July 03, 2017, 10:49:01 »
Τι δουλειά? Μισθοφόρος για το Darkest Dungeon κι εσύ?  :D
Συγχαρητήρια για τη δουλειά.  :thumbsup:

Ευχαριστώ. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω στο άτιμο με τίποτα. :) Τεχνική υποστήριξη σε εταιρικούς πελάτες είναι η περιγραφή της δουλειάς. Εκπαίδευση από αύριο.
Το Hollow Knight προστέθηκε και αυτό στο backlog αφού καλοί φίλοι μου το έκαναν δώρο, που βρήκα δουλειά. :D

Pages: [1] 2 3 ... 19