Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tyrion395

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: January 15, 2018, 15:02:29 »
το killing floor εχει single player?
αν ναι , θα με ενδιεφερε
thanks!

Έχει αλλά υποτυπώδες. Αν είχε καλό θα με ενδιέφερε και μένα.. :silly:
The following users thanked this post: devilride

2
http://www.pcgamer.com/best-divinity-original-sin-2-mods/

Εξαιρώντας τα mods που αφορούν τις αυτόνομες περιπέτειες που μπορεί κάποιος να χτίσει πάνω στη μηχανή και τα assets του div, κατά τη γνώμη μου τα  περισσότερα από  τα άλλα mods συνιστούν έστω και λίγο cheat. Tουλάχιστον στο πρώτο playthrough. Το spirit vision always on μπορεί να φαίνεται χρήσιμο, άλλα έχει νόημα μέσα στο παιχνίδι το ότι δεν είναι συνέχεια ενεργό. Το θέμα είναι όταν φτάσεις σε ένα σημείο που φαίνεται αδιέξοδο να θυμηθείς/ καταλάβεις ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσεις. Διαβάζω κάτι για bedrolls που κάνουν instant resurrection κτλ γιατί ο άλλος βαριέται να χρησιμοποιεί scrolls! Αν είναι έτσι ας το βάλουμε στο easy να τελειώνει η υπόθεση. Δεν μας εμποδίζει κανείς ούτε θα θιχτεί η hardcorila μέσα μας.
Eναλλακτικά μπορεί κάποιος να κάνει ένα playthrough στο easy και μετά να παίξει με ένα φίλο στο hard.

ΕΔΙΤ "People modding a game on their first play through are like those people that put salt and pepper in their food before trying it in restaurants" Ωραίο σχόλιο  :lol:
The following users thanked this post: Bathory

3
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: January 15, 2018, 09:42:01 »
You require the following to view this post content:
  • You require a post count of at least 100, you need another 100 posts.
  :drinks:

4
Στα διαλείμματα του div2 παίζω  Blossom Tales: The Sleeping King στο switch και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται έστω και λίγο για το "legend of zelda" action/adventure subgenre.
Eίναι φτιαγμένο από τους δημιουργούς του οceanhorn και ενώ το πρώτο είναι επηρεασμένο από το windwaker, το blossom ακολουθεί την link of the past φορμουλα και το κάνει πολύ καλά το άτιμο.
Έχει πολύ ευχάριστο art style, ωραίους χρωματισμούς, μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που ίσως θα περίμενε κανείς και θα μπορούσα να πω πως σε σημεία είναι και λιγουλάκι πιο δύσκολο απ'όσο φαίνεται αρχικά.  :deal:
Όσο για το div2 ψάχνω να βρω λίγα λόγια να γράψω εδώ και καιρό, αλλά είναι τόσο μεγάλο,πολύπλοκο και πολυεπίπεδο που ό,τι και να πω όποια συμβουλή σε "νεοφερμένους" και να δώσω, σίγουρα θα ξεχάσω κάτι ή κάτι νέο θα πεταχτεί και θα με κάνει να κοιτάω σα χαζό την οθόνη ή να γελάω μόνος μου. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ κάποιος που αρχίζει τώρα το παιχνίδι είναι πως η μεγαλύτερη δυσκολία έγκειται στο  να κατανοήσεις το πόσο μεγάλη ελευθερία σου δίνει. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά έτσι είναι.
The following users thanked this post: Bathory, Chosen Undead

5
Gamer's Paradise / Re: Steam - O ναός του Γκέιμπ
« on: December 27, 2017, 19:27:55 »
Δεν βλέπω affiliation link...  :smash:

https://www.instant-gaming.com/en/?igr=ragequitgr

Πως safe είναι  το site ? Γιατί βλέπω πως έχει το vampyr σε καλή τιμή

Γενικά είναι ασφαλέστατο και ίσως το καλύτερο κλειδάδικο όσον αφορά τις τιμές.
Το vampyr όμως είναι pre order και εκεί δε ξέρω κατά πόσο μπορεί ναι γίνει στραβή.  :hmm:
The following users thanked this post: lich king

6
Gamer's Paradise / Re: Τι παίζετε αυτό τον καιρό?
« on: December 24, 2017, 21:31:15 »
Κοιτάχτε τώρα τι γίνεται.
Ένα στοιχειωδώς καλό open world ευνοεί και ανταμείβει την εξερεύνηση. Σου λέει ρε παιδί μου: Bγήκες από την πεπατημένη και βρήκες μια ρωγμή στον βράχο. Βρήκες και τρόπο να δεις τι έχει μέσα. Μπράβο παλικάρι μου! Πάρε το loot σου και το exp σου και σε ανώτερα.  :peanutbutterjellytime2:  :peanutbutterjellytime:

Το divinity original sin II δεν είναι ακριβώς open world αλλά ευνοεί και αυτό την εξερεύνηση. Σου λέει ρε παιδί μου: Bγήκες από την πεπατημένη και βρήκες μια ρωγμή στον βράχο. Βρήκες και τρόπο να δεις τι έχει μέσα. Μπράβο  :jokerserious:
Spoiler: show
ΚΟΠΑΝΕ. ΦΑΕ ΤΟΝ OVERPOWERED DEMON ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ. ΑΝΕΒΑ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΚΑΝΑ LEVEL ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ SKILLS ΚΑΙ ΤΟ TERRAIN ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ.  :camper: :starwars: :agony: :mslug: ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΣΟΥ ΠΧΙΑ


Με συγχωρείτε τώρα. Είναι πάλι ώρα για τον βραδυνό μου φάλαγγα στο Rivellon..

7
Gamer's Paradise / Re: Single Player RPGs
« on: December 16, 2017, 14:39:17 »

8
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: December 12, 2017, 19:00:56 »
Grim fandango free GOG also winter sales. Σκατά γ@μω το πορτοφόλι μου...
The following users thanked this post: gvorris, devilride, Chosen Undead

9
Αγγελίες / Re: Giveaways για καλή χρονιά
« on: December 10, 2017, 20:01:27 »
Κληρωσούλα
Συμμετοχές
Spoiler: show
Sandwraith_
J.Lynx
Archantwn
Chosen Undead
Havanezos
f2bnp

Νικητής
Spoiler: show
There were 6 items in your list. Here they are in random order:

f2bnp
Chosen Undead
Archantwn
Sandwraith_
J.Lynx
Havanezos
The following users thanked this post: ultimus, Havanezos, Chosen Undead

10
Αγγελίες / Re: Giveaways για καλή χρονιά
« on: December 07, 2017, 18:37:57 »
You require the following to view this post content:
  • You require a post count of at least 100, you need another 100 posts.

Το είχα πάρει πριν λίγο καιρό αλλά αποφάσισα τελικά να το παίξω στον "διακόπτη" κάποια στιγμή  :pcmr:

Κλήρωση Κυριακή βραδάκι.

11
Gamer's Paradise / Re: Single Player RPGs
« on: December 07, 2017, 11:44:00 »
Stygian: Reign of the Old Ones demo playthrough


12
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: November 27, 2017, 11:01:13 »
Download a fully functional version of No One Lives Forever (NOLF) and No One Lives Forever 2 (NOLF 2) with the latest community patches for free.  Download the full game for PC now.  Play single-player and multiplayer NOLF games for free!
You cannot buy a functional version of No One Lives Forever any more.  As a result, in an attempt to keep the community alive and attract new players, No One Lives Forever Revival Edition is available to all for free and is a breeze to install and play on all modern operating systems.  Double click on the installer, pick a directory to extract the files, and then double click on the desktop shortcuts to play.  It's that easy.

http://nolfrevival.tk/

13
Gamer's Paradise / Re: Tσαμπα παιχνιδια
« on: November 24, 2017, 09:59:10 »
You require the following to view this post content:
  • You require a post count of at least 100, you need another 100 posts.

14
Gamer's Paradise / Re: Τι παίζετε αυτό τον καιρό?
« on: November 23, 2017, 15:22:12 »
Τώρα που τελείωσα το το βασικό story του wolfenstein II νομίζω πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Το wolf είναι στον πυρήνα του ένα old school fps όπως και το εξαιρετικό Doom, το wolf όμως ΔΕΝ είναι Doom και δεν είναι υποχρεωμένοι οι developers ενός οποιουδήποτε old school fps να δίνουν απλά  Doom με άλλα skins για να είναι ευχαριστημένα τα άτομα που δε μπορούν ξεχωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα. Το wolf 2 έχει πολλές cutscenes ακριβώς όπως λένε όσοι το κατακρίνουν, αλλά οι cutscenes ΔΕΝ είναι περισσότερες από το gameplay. Ως gameplay δε, λογίζονται και οι assasination missions που είναι πάμπολλες, λογίζεται και το wolfenstein 3D που μπορείς να παίξεις στο eva's hammer, λογίζεται και το ψάξιμο για notes journals κτλ. 'Ολα τα παραπάνω δεν έχουν μπει τυχαία. Αν δεν ασχοληθείτε απλά χάνετε σημαντικό μέρος του παιχνιδιού και δε φταίει το ότι το παιχνίδι είναι κακό και μικρό αλλά εσείς που θέλετε να παίξετε ένα ακόμα Doom (και πιθανότατα παίξατε τα κεφάλαια του wolfenstein σε χαμηλή δυσκολία και λέτε πως είναι μικρό).
To παιχνίδι έχει ιστορία, χαρακτήρες με προσωπικότητα και βάθος, σουρεαλιστικές στιγμές και όσον αφορά την πλοκή, ο τρόπος που εξελίσσεται προκαλεί ένα  rollercoster συναισθημάτων στον παίκτη. Με λίγα λόγια ζητά από τον παίκτη  να προβληματιστεί λίγο περισσότερο απ΄ότι θα έκανε αν έπαιζε μόνο πιστολίδι. Αν κάποιοι δεν τα γουστάρουν αυτά, δεν τους αγγίζουν ξαναλέω δε φταίει το παιχνίδι το ίδιο αλλά το γεγονός πως κάποιοι θέλουν να παίξουν Doom. E, ας πάνε να παίξουν Doom. Αυτά γιατί πολλές βλακείες γράφτηκαν και η μοναδική κριτική που ευσταθεί τελικά έχει να κάνει με τα τεxνικά προβλήματα με τα oποία κυκλοφόρησε (τώρα είναι άψογο) άντε και με την έλλειψη boss fights
Προσωπικά έπαιξα ένα από τα πληρέστερα και ευφυέστερα με βάση τη δομή τους fps που έχω παίξει ποτέ.-
The following users thanked this post: Borracho, Northlander, Adhan, Great0ldOne, 0AGAN, Bald_Killer_Clone, Chosen Undead

15
Off Topic / Re: Funny stuff
« on: November 16, 2017, 21:52:05 »

Pages: [1] 2 3 ... 20