Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - tyrion395

Pages: [1] 2 3
1
Hardware / Aγορά νέας οθόνης
« on: March 20, 2018, 12:52:54 »
Ήρθε λοιπόν η ώρα για αγορά νέας οθόνης για gaming. Για να μη πολυλογώ, μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στην παρακάτω:
https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=21896
H ταπεινή μου 1070 δε σηκώνει 4κ για gaming, οπότε κάπου εκεί γύρω στα χαρακτηριστικά της οθόνης που πόσταρα θα κινηθούμε.
Γνώμες;

*η τωρινή μου οθόνη είναι DELL U2312HM

2
Gamer's Paradise / JULIAN GΟLLOP'S PHOENIX POINT
« on: June 06, 2017, 20:30:05 »
Έψαχνα που θα ήταν καλύτερο να  βάλω  το τελευταίο gameplay video του phoenix point, αλλά τελικα θεωρώ πως πρέπει να αποκτήσει το δικό του topic.3
Hardware / Προτάσεις- ιδέες για αλλαγή GPU
« on: February 09, 2016, 02:48:45 »
Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει και τελικά αποφασίσαμε να χωρίσουμε με την ηρωική αλλά ανεπαρκή πια gtx 560. To θέμα είναι πως, αν εξαιρέσεις την κάρτα μου, το υπόλοιπο σύστημα αν και τετραετίας plus κρατιέται σε αξιοπρεπή επίπεδα και δε θέλω να ξοδέψω αυτή τη στιγμή περισσότερα χρήματα. Έχω βρει λοιπόν σε προσφορά την παρακάτω amd  http://goo.gl/UfpUoE και λέω να την τσιμπήσω ώστε να τρενάρω ολική αναβάθμιση για κάνα χρόνο ακόμη. Θέλω γνώμες λοιπόν  γι΄αυτήν την κάρτα ή κάποια άλλη που να βρίσκεται πάνω-κάτω στην ίδια τιμή και να είναι ικανή να ανανεώσει το σύστημά μου για κάποιο διάστημα. Παρακαλώ να είστε τρυφεροί γιατί μελανιάζω εύκολα.

ΣΥΣΤΗΜΑ
gigabyte P67A-D3-B3
i5-2500K CPU @ 3.30GHz
corsair vengeance 8gb
win10 home

4
Αγγελίες / Giveaways για καλή χρονιά
« on: December 30, 2015, 16:57:54 »
Λοιπόν για να μη γεμίζω τις αγγελίες με topics χωρίς λόγο και αρχίζοντας από σήμερα, σε αυτό το topic θα γίνει μια σειρά από giveaways με τη γνωστη διαδικασία της κλήρωσης με random org.
Aρχίζουμε με ένα flash giveaway.
bloodrayne betrayal
Spoiler: show

Olli olli
Spoiler: show


Κλήρωση tomorrow στις 23:00

5
Αυτό που λέει ο τίτλος.. :lol:
Spoiler: show

Spoiler: show


Λογικά θα ακολουθήσουν και μερικές άλλες,αλλά θα το πάμε σιγά-σιγά μη μπερδευτούμε (εγώ δηλαδή.)

Κλήρωση Δευτέρα μεσάνυχτα με random org

6
Gamer's Paradise / System Shock 3
« on: December 14, 2015, 15:08:42 »

Βέβαια είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει  στις προσδοκίες..

7
Gamer's Paradise / Unravel (puzzle platformer)
« on: August 05, 2015, 14:51:26 »
Απ\'όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αν είναι έστω κατά το ήμισυ τόσο καλό όσο φαίνεται στα βιντεάκια, τότε θα μιλάμε για διαμάντι.


8
Gamer's Paradise / Dishonored II
« on: June 15, 2015, 10:51:23 »

Η Emily αναλαμβάνει δράση.  :popcorn:

9
Gamer's Paradise / Trine 3
« on: March 02, 2015, 15:53:32 »
Xωρίς λόγια.


10
Off Topic / Hitman: Agent 47
« on: February 11, 2015, 22:45:27 »

Δε και κακό..αλλά δεν εντυπωσιάζει κιόλας.  

Discuss

11
Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένα topic που θα μπορούμε να ζητάμε βοήθεια( μέσα σε spoilers) από την εξειδικευμένη ομάδα του [strike]aman teleshoping[/strike] ragequit όταν κολλάμε μέχρι απελπισίας σε ένα game. Έτσι θα αποφεύγουμε και τα off topic... που τόσο μισούμε σε αυτό το site...
Kαι επειδή είμαι συμφεροντολόγος, αρχίζω εγώ. Αδιέξοδο στο APOTHEON

Spoiler: show
Βρίσμομαι στο σημείο που πρέπει να κάνω κάποiα objectives για να συναντήσω τον Ποσειδώνα. Ένα από αυτά είναι το \" Pillar of tremors,destroy the pillar of quakes\". Φτάνω λοιπόν στο νησί και κολλάω στο παρακάτω σημείο


Πρέπει προφανώς να πετύχω το στόχο για να ανοίξει πόρτα και να πάω παρακάτω. Το θέμα είναι πως έκανα τα πάντα και δε μπορώ να το πετύχω με τίποτα. Το έχετε φτάσει στο σημείο αυτό; To βγάλατε; ΠΩΣ; Mου διαφεύγει κάτι;

12
Gamer's Paradise / Assassin\'s Creed Rogue
« on: February 06, 2015, 01:10:34 »

13
Hardware / Ξαφνικές επανεκκινήσεις pc!!
« on: February 02, 2015, 00:26:28 »
Ο τίτλος τα λέει όλα στην ουσία. Εδώ και λίγους μήνες το pc μου άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις χωρίς προειδοποίηση, σε άσχετες στιγμές και χωρίς να βγάζει κάποια BSOD πριν.  Αρχικά νόμιζα πως έφταιγαν οι υψηλές θερμοκρασίες του cpu, αφού το ένα από τα ανεμιστηράκια του κουτιού υπολειτουργούσε, η ψήκτρα τα είχε τα χρονάκια της και επέμενα να έχω και τον i5 κλοκαρισμένο. Πήρα λοιπόν καινούργιο ανεμιστηράκι και και κατέβασα τα τις ρυθμίσεις του ι5 στα default.  Για αρκετό καιρό όλα κυλούσαν ομαλά. Πριν λίγες εβδομάδες όμως το πρόβλημα επανεμφανίστηκε  και από τότε συνεχίζει να υπάρχει και να εμφανίζεται αραιά, αλλά σταθερά. Το συμπέρασμα λοιπόν στο οποίο έχω καταλήξει είναι πως ο ένοχος είναι το τροφοδοτικό, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι από τα καλύτερα και με προειδοποιεί πως τινάζει τα πέταλα. Θα ήθελα όμως και τις απόψεις σας.

Κάποια δεδομένα:
1. Oι επανεκκινήσεις μπορεί να συμβούν ό,τι και αν τρέχω στο pc. Δεν έχει σημασία αν τρέχω κάνα απαιτητικό game, βλέπω videο ή απλά το έχω στο ψυχρό. Moυ έτυχε σε όλες τις παραπάνω στιγμές.
2. Έχω απενεργοποιήσει την επανεκκίνηση σε περίπτωση αποτυχίας συστήματος

specs
Spoiler: show


14
Off Topic / Silver Alert
« on: January 15, 2015, 20:10:59 »

15
Gamer's Paradise / Game of the year 2014
« on: December 29, 2014, 02:14:02 »
Νομίζω πως λείπει ένα τέτοιο θέμα  μέρες που είναι. Γράφουμε λοιπόν τα παιχνίδια που παίξαμε το 14 (και βγήκαν το 14) και μας έκαναν την καλύτερη εντύπωση. Κάνω εγώ την αρχή με τρεις τίτλους που ξεχώρισα:

Divinity Οriginal Sin: Δεν έχω αξιωθεί να πιάσω το wasteland 2 oύτε το LOG 2 ή το lords of xulima, αλλά για μένα το OS ήταν και είναι μια τόσο γεμάτη αρπιτζάδικη εμπειρία που  μπορεί να συγκριθεί μόνο με όσα μου \"έδωσε\" το new vegaς, μιλώντας πάντα για rpg που έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Εξερεύνηση  που ανταμοίβει τους σχολαστικούς, χιούμορ, επικές μάχες με το πιο διασκεδαστικό και χαβαλετζίδικο σύστημα μάχης που έχω παίξει ποτέ, πολλές ενδιαφέρουσες υποαποστολές, και όλο αυτά δομημένα πάνω στη γνωστή hardcore φιλοσοφία της Larian που απευθύνεται σε αυτούς  που είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν χρόνο και προσοχή για να προχωρήσουν το παιχνίδι.
Shadowrun returns dragonfall: Δεν είχε δικαίωμα να έχει τόσο καλή ιστορία, τόσο πειστική ατμόσφαιρα, που σε βύθιζε στο κόσμο του παιχνιδιού και τόσο καλή μουσική! Έπαιξα και ευχαριστήθηκα το Dead man\'s switch, αλλά η ιστορία και η πλοκή του DF είναι ίσως οι καλύτερες που έχω δει σε  παιχνίδι τα τελευταία  χρόνια. Στον αντίποδα, οι μάχες αν και είχαν σε κάποια σημεία ενδιαφέρον  ήταν τελικά το αδύνατο σημείο του παιχνιδιού κυρίως λόγω του ότι ένιωθες πως σε έκλεβε με τον αριθμό άστοχων βολών που σου έβγαζε και παρά τις υψηλές πιθανότητες ευστοχίας που σου έδινε αρχικά
Wolfenstein the new order:  Aυτό κι\'αν δεν είχε το δικαίωμα να έχει καλή ιστορία!  Μπλέκοντας όμως  πραγματικά ιστορικά γεγονότα και καταστάσεις με μία εναλλακτική μεταπολεμική πραγματικότητα κατάφεραν  να συνθέσουν μια πολύ πειστική κεντρική ιστορία, που σε συνδυασμό με τη γλαφυρή απεικόνιση των ναζιστικών ιδεών και νοοτροπιών, σε έκανε να ανυπομονείς να δεις τι θα γίνεις στη συνέχεια και να μη χορταίνεις να καθαρίζεις ναζίδια.  Το  gunplay -και χωρίς η αλήθεια είναι να υπάρχει μεγάλη ποικιλία όπλων παρά μόνο upgrades- ήταν από τα πιο απολαυστικά που μπορεί να βιώσει κάποιος παίζοντας  ένα FPS. Mόνο παράπονο η κακοφτιαγμένη για μένα τελευταία φάση της μάχης με τον τελικό αρχηγό, καθώς και το απότομο τέλος.
Αυτά από έμενα και ελπίζω να βγάζουν νόημα γιατί είναι βράδυ και τα γράφω μισοκοιμισμένος... :P  Συνεχίστε εσείς

Pages: [1] 2 3