Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Borracho

Pages: [1] 2 3 ... 326
1
Off Topic / Re: Και εγένετο....Ballywood!
« on: Today at 17:51:23 »
Τα έχουμε πει και κατ'ιδίαν, αλλά να καταθέσω και τα επίσημα συχαρίκια μου και καλές δουλειές!

2
Είναι σχετικά απλή η απάντηση. Όσο οι κονσόλες "φοράνε" HDD, κανένας developer δεν θα ασχοληθεί με SSD optimization των χρόνων φόρτωσης, υπερβολικά πολλή δουλειά για υπερβολικά μικρό κοινό. Σε πέντε χρόνια (χαόα) ίσως.

3
M2 πάντως ρεαλιστικά, στο gaming ΑΚΟΜΑ δεν έχει εφαρμογή καμία, βλέπεις όφελος μόνο αν τρέχεις server/database management. Αλλά στο μέλλον ναι, θα αντικαταστήσει τους τωρινούς SATA III SSD's.

4
Gamer's Paradise / Re: Evil Within 2
« on: Today at 14:52:24 »
We aim to please.

(Χο-χό)

5
Gamer's Paradise / Re: Evil Within 2
« on: Today at 14:16:53 »
Habemus ρηβιούδιον λέμε.

6
Στο Gwent μια χαρά όμορφα φαίνονται καθώς μιλάμε κυρίως για 2D δουλειές που ούτως ή άλλως σχεδιάζονται σε υψηλότατη ανάλυση.

Γκού με ψήνεις να περάσω την αθλιότητα, αλλά 100GB συνολικό download γι'αυτό το...πράγμα, μου φαίνονται κάπως. Άσε που μπορεί να ξεμωραθώ και να κάτσω για πλάκα να τελειώσω κανένα κουέστ, πάνω που έβγαλα την σκουλαμέντρα από πάνω μου. Θα μολυνθώ μετά δια βίου! Και ακόμα και να πόσταρα 4Κ εικόνες, θαρρείς πως θα φόρτωναν ποτέ στον σκληρό δίσκο του Σρέδερα; Ή πως θα "έδειχναν" στην 1440p οθόνη; Εδώ κάνουμε μονάχα τη μεγάλη ζωή, σας παρακαλώ!

7
Επίσης, για να ρίξω και μια ντεμί-σεριέ παρένθεση, πολύ λίγα ουσιαστικά παιχνίδια κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή με 4Κ άσετς και παίρνω το Ίβιλ Γουιθίν 2 σαν πρόσφατο παράδειγμα. Πέρα από την κρούσταλλο 4Κ ανάλυση (που αν το κοιτάζεις σε τηλεόραση 40άρα στα 4 μέτρα σε 1080π δεν θα δεις καμία σχεδόν διαφορά με το 4Κ) οι υφές και τα τέξτσουρς, παραμένουν φτωχότατα. Εκτιμώ πως θα χρειαστούμε 3-4 χρόνια μέχρι οι ΑΑΑ κυκλοφορίες να κυκλοφορούν άπασες με 4Κ άσετς.

Αυτή τη στιγμή, πέρα από κάποιους "σκληρούς" Πισί τίτλους, μόνο τα "ΧΒ1Χ εξκλούσιβς" είναι οπτιμάιζντ και έχουν 4Κ υφές.

Τέσπα, Σρέ, γυρνάω στην άποψη του Τεβιλράιτ. Με ΛΙΓΟΤΕΡΑ χρήματα, παίρνεις δίσκο 10 φορές γρηγορότερο. Είναι σαν να μιλάμε για μοτοσυκλέτες αυτή τη στιγμή και εσύ να μας λες ότι με το ποδήλατο πας πιο γρήγορα, γιατί έχεις βάλει κορδέλες στο τιμόνι. Μιλάμε για άλλη τεχνολογία και άλλη κλάση. Το καλύτερο ποδήλατο θα είναι πάντα πιο αργό από το αθλιότερο 50άρι παπί, είναι κατανοητό τώρα;

8
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: October 19, 2017, 20:45:45 »
Ναι αλλά είδατε στην Καρντάσιαν τί ωραία που πάνε; Και αφού αυτή η τεράστια ντίβα και σωτήρας της ανθρωπότητας τα φορά, ποιοί είσθε εσείς, αξιοθρήνητοι ντεμέκ πληβείοι, που θα μου προτάξετε αρλούμπες όπως "προσωπικό στύλ", "ύφος" και τρέχα γύρευε τί χέβι μέτολ κουραφέξαλα;

9
Gamer's Paradise / Re: Evil Within 2
« on: October 19, 2017, 15:00:02 »
Για την ακρίβεια το παιχνίδι ΔΕΝ διαθέτει 4Κ textures, με αποτέλεσμα στα ένδοξα 4Κ να χτυπάνε στο μάτι περισσότερο κάποιες φτηνές και κονσολάδικες υφές. Όλοι γνωρίζουμε φυσικά πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίζει 4Κ/60FPS, όχι τόσο για να απολαμβάνουμε το παιχνίδι, όσο για να το λέμε στους Χοντρούς-Φίλους-Μας-Που-Ίσως-Έιχαν-Μούσι-Αλλά-Όχι-Πια πως το πράττουμε.

10
Gamer's Paradise / Re: Evil Within 2
« on: October 19, 2017, 13:20:54 »
Είναι κατά ΠΟΛΥ ευκολότερο του προκατόχου του, στο Survival επίπεδο δυσκολίας με επτά ώρες, είμαι περίπου στο 40% του παιχνιδιού, ψάχνοντας/ερευνώντας τα πάντα. Προφανώς δεν επανεφευρίσκει τον τρόχο, αλλά κατά κάποιο τρόπο αποτελεί το ιδανικό blockbuster sequel : χτίζει και επεκετείνει σχεδόν κάθε τομέα που παρουσίασε ο προκάτοχός του. Στα μείον προσάπτω το γεγονός πως ενώ το πρωτότυπο έμπαινε με τέρμα γοτθική σήψη, φρίκη και ένα διακαές ερώτημα "Πού διάολο είμαι, τί γίνεται τώρα, συμβαίνουν όντως αυτά;" εδώ με το καλημέρα έχουμε πλήρη επίγνωση πως μπαρκάρουμε ηθελημένα σε ένα σπιτάκι του τρόμου.

Βάλε και τα πραγματικά άφθονα πυρομαχικά, το τέρμα "άνετο" stamina bar (μου λείπει ο τέσσερις-κασετίνες-Καρέλια-άφιλτρο Σεμπάστιαν του πρώτου) και ο τρόμος μετριάζεται κατά πολύ. Παραμένει διασκεδαστικό κάργα και παρέχει συγκινήσεις στους φίλους του είδους. Περισσότερα στο ρηβιούδι, Σάββατο μεριά :)

11
Gamer's Paradise / Re: Visceral's Star Wars (title to be changed)
« on: October 18, 2017, 15:42:12 »
Ανάθεμα. Τα παιχνίδια για μένα προσφέρουν ολοκληρωμένες εμπειρίες, με αρχή, μέση και τέλος. Σαν αγαπημένα βιβλία ή φίλμ ένα πράγμα. Δεν επιθυμώ να επιστρέφω διαρκώς σε αυτά για "κάτι καινούριο" και γι'αυτό και αποστρέφομαι βαθύτατα τα "games as a service". Αν ήμουν καταδικασμένος να παίζω δυο παιχνίδια όλη μου τη ζωή, να το σκεφτόμασταν, αλλά με την ποικιλία που υπάρχει, θέλω να βλέπω πάντα κάτι καινούριο, το επόμενο ταξίδι.

12
Gamer's Paradise / Re: Visceral's Star Wars (title to be changed)
« on: October 18, 2017, 14:09:36 »
ΜΜΟ βρωμάει η φάση (ή όπως αλλιώς ονομάζουν αυτά τα Ντεστινικά Μομπολολικά εκτρώματα) και κρίμα είναι.

Για το Dead Space, ελάτε, το σενάριο ήταν απλό, μη ζητάτε "ολοκλήρωση" αυτού :)

13
Off Topic / Re: To Be the Boss
« on: October 17, 2017, 21:17:16 »
Πολύ λίγα πράγματα Κρόνο αυτό το "equalizer". Στην ουσία παίζει ρόλο μόνο αν παίξεις κουμπωμένος σε ενισχυτή, οπότε και "πειράζει" εν είδει προενίσυχης τον ήχο σου. Μην φανταστείς τώρα τίποτε παπάδες, μια στοιχειώδη διαφορά μεταξύ μπάσων και πρίμων δίνει στα καλύτερα, υπάρχει περισσότερο για την ευκολία του εκάστοτε ηχολήπτη που σε κουμπώνει πάνω στο σύστημα του μαγαζιού κι ας παίζεις "unplugged". Και όλα στη μέση να τα αφήσει δηλαδή, δεν θα καταλάβει καμιά διαφορά μεγάλη.

14
Δίκιο τεράστιο και γι'αυτό φταίει το γεγονός ότι από το RE2 είχα δει μόνο τα...πέντε πρώτα λεπτά στον διπλανό μου από το θρανίο, που είχε τω καιρώ εκείνω PS :)

15
Gamer's Paradise / Re: Middle Earth : Shadow Of War
« on: October 17, 2017, 15:44:45 »
*ανάβοντας Κοχίμπα με διακοσάρικο*

Κοίταξε να δεις φίλε μου Σόδα, έλα να σου εξηγήσω. Περπάτα λίγο μαζί μου, τυχαία, προς τα μακρινά καθίσματα. Ας πούμε πως έχεις ένα γυαλιστερό Mithril Lootbox *ίσκοι ντουλαπών πέφτουν στους κυρτωμένους, μετα-εφηβικούς ώμους του νεαρού Σόδα* και κοστίζει ένα μικρό και λογικό ποσό, ας πούμε 99.99Ε. *βοηθάει τον Σόδα να σηκωθεί προσέχοντας να μην τον λερώσει το αίμα από την μύτη του που τρέχει* Σκέψου πως αυτά τα έσοδα, θα βοηθήσουν στο μέλλον να αναβαθμίσουμε και το φόρουμ και να προσθέσουμε, έλα τώρα, δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις τόσο, ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ, ΡΑΓΙΣΕ ΜΟΝΟ, και achievements που πάντα ήθελες στο φόρ...λιποθύμησε έ;

Αφήστε τον στο γνωστό μέρος, είμαι σίγουρος πλέον θα πει σε όλους τους φίλους του πόσο ΔΙΚΑΙΗ και ΦΑΚ ΓΙΕΑ βαθμολογία ήταν το 70%.

Pages: [1] 2 3 ... 326