Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Borracho

Pages: [1] 2 3 ... 330
1
Για το Dark κράταγα μικρό καλάθι, είδα 20 λεπτά και έφυγε άκλαφτο. Υπερβολικά τετριμμένο, ακόμα και ο Ευρωπαϊκός αέρας του κατόρθωνε να δουλεύει εναντίον του, αντί να του δίνει το κάτι παραπάνω.

Ευτυχώς η εξαιρετική τρίτη σαιζόν του Mr. Robot σώζει τα τηλεοπτικά προσχήματα για φέτος.

2
Off Topic / Re: Περί περιοδικού PC Master
« on: December 10, 2017, 22:25:17 »
Αρχίζω να έχω μια υποψία πως ένα νέο λαμπρό μήμ γεννιέται εις την κοινότητα...

3
Αρθράρα ολόκληρη έστησες αθεόφοβε. Πολλά μπράβο, θα την ξεκοκκαλίσω εντός της εβδομάδος!

4
Εξαιρετική χειρονομία που σε τιμά και με γεμίζει περηφάνια για το ποιόν της κοινότητας!

Επίσης, δόξα και τιμή στον Γκού, ο οποίος έπιασε την τελευταία γραμμή RQ περί υπανθρώπων υπογειόβιων μόνιμων εφήβων και πήγε τον δίκαιο τούτο αγώνα ένα βήμα παρακάτω.

5
Off Topic / Re: Περί περιοδικού PC Master
« on: December 09, 2017, 15:08:04 »
Πιτάφγιος= Υποψήφιος του ΑΚΕΠ, κονφέρμντ.

6
Gamer's Paradise / Re: Σύντροφος Fares- A Way Out
« on: December 09, 2017, 15:06:54 »
Όπα όπα μισό, γιατί άρχισε να μου φαίνεται πως μερικοί το έχουν πάρει σοβαρά/ζεστά το θέμα.

Προφανώς η κατάσταση είναι μπούγιο-να-γίνεται, έτσι; Δερ ιζ νο μπίζνες λάικ σόου μπίζνες που λέμε και στο χωριό μου.

Ο Σύντροφος Φάρες δεν αποτελεί ούτε τον φωστήρα του γκέημινγκ, ούτε κάποιο παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα είτε στημένη ήταν η όλη φάση, είτε μια αυθεντική rock στιγμή, στο φινάλε έδωσε ένα ωραίο show. Όταν βγει το A Way Out, εδώ θα είμαστε να γράψουμε για δαύτο. Προσωπικά, από τα όσα έχω δει, είμαι θετικά προδιατεθιμένος απέναντί του. Αν τώρα βγει πατάτα, δεν θα διστάσω να το φωνάξω από τις βουνκορφές.

7
Το παιδί ΗΤΑΝΕ ζάντα και όχι από ξύδι, τυπικά συμπεριφορικά σχήματα, οι επαϊοντες γνωρίζουν.

Παρά ταύτα, από την στιγμή που το έργο, το παιχνίδι, το τελικό προϊόν τα σπάει, ουδείς ενδιαφέρεται για τα προσωπικά του.

Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πει καλή κουβέντα για το χέρι που τον ταϊζει, μαστουρωμένος ήταν, όχι ηλίθιος. Ντόμπρα προσέγγιση και επιτέλους κάτι διαφορετικό από τον προτεσταντικό καθωσπρεπισμό των "gaming δημοσιογράφων".

Όλσο Αδάνιε, φιλανθρωπικά ιβέντς ειδικά για τόσο καλό σκοπό δεν καπελώνονται ΠΟΤΕ από την όποια ροκσταρική περσόνα, είναι άγραφος νόμος. Είσαι εκεί για να διασκεδάσεις σε κόσμια πλαίσια και να μαζέψεις χρήματα για τα παιδιά, κάτι που με πολύ μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως επιτεύχθηκε φέτος. Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και κουτσομπολιό που με χαρά θα μοιραστούμε στο προσεχές Κοπή τη Πίτα '18, αλλά το ιβέντ θα μείνει ανέγγιχτο από τέτοια ωραία Ανντικά συμπλέγματα.

8
Κορυφαία rock στιγμή του χώρου μας, που δυστυχώς καταδυναστεύεται από σπασίκλες, ψευδογενειοφόρους 40χρονους εφήβους και λοιπά υπανθρωποειδή που ντροπιάζουν την ευγενή κληρονομιά της Μιας, Άγιας, Καθολικής Κέημινκ Ορθοδοξίας.

Ο τύπος βγήκε πιωμένος, σε άθλια κατάσταση και παραλήρησε. Στην ουσία πρόκειται για σκηνοθέτη/ηθοποιό που μετάφρασε το πάθος του στο -εξαιρετικό- Brothers (μάτι δεν έμεινε στεγνό) και τώρα λογικά ετοιμάζει παιχνιδάρα του 2018. Αν δεν είχε τόσο δυνατό portfolio, οποιοσδήποτε εργοδότης θα τον είχε σουτάρει για πλάκα με αυτά τα καραγκιοζιλίκια σε κοινή θέα. Ο οικοδεσπότης δε, μαζεύτηκε σαν άβουλος, κακόμοιρος χαρτογιακαδάκος.

Καμία αίσθηση της δραματουργίας, του χαβαλέ ή του ελέγχου. Πφφφτ. Ο κόσμος χρειάζεται σεμινάρια.

9
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: December 07, 2017, 21:05:05 »
OK, το ξεκίνησα σε 4Κ τα πάντα στο Ultra...έπαθα τεράστια πλάκα. Η ομάδα έχει πραγματικά ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ την Αρχαία Αίγυπτο. Δεν πρόσεξα καν την (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) εισαγωγή ή τους ευπρόσδεκτα ρετουσαρισμένους μηχανισμούς gameplay, ήμουν απασχολημένος να μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα. Ακόμα και την παραμικρή σχέση να μην έχει κανείς με Assassin's Creed, τούτο το υπερθέαμα, αξίζει να το ζήσει.

Θα αναφέρω χαρακτηριστικά πως όπως και στο Witcher III, όταν τρέχω με τη γκαμήλα (τί εννοείτε δεν υπάρχουν γκαμήλες-μάουντς στο Witcher III, δεν παρακολουθείτε την modding κοινότητα, κύριοι; ) το πράττω σαν να βρισκόμουν σε αληθινό μέρος. Δεν ποδοπατάω πεζούς, δίνω προτεραιότητα στα κάρα...το ζω. Και ο Μπαγιέκ μια χαρά τσίφτης. Εισάγεται ομαλά και με νορμάλ τρόπο, πιστεύεις πως είναι μέρος του κόσμου, όχι κάγκουρας με ημίψηλο. Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις, να δούμε μετά πώς θα το πάει.

10
Ragequit.Gr / Re: Bάλτε σκούφο...
« on: December 02, 2017, 20:04:27 »
Πάβελ, σε μερσώ εκ βαθέων και δηλώνω σκληρός φαν της δουλειάς σου.

11
Ragequit.Gr / Re: Bάλτε σκούφο...
« on: December 02, 2017, 11:18:48 »
Ζητείται έμπειρος φωτοχασάπης για να μου προσθέσει γιρλάντα στο λαιμό και εορταστικό κονιακάκι στη θέση των φύλλων :)

12
Off Topic / Re: Flash mini meetings.
« on: November 29, 2017, 10:08:47 »
Κανέναν ιππόδρομο που είναι γκαραντί μαγαζί για αρχόντους μόνο; Νομίζω εξυπηρετεί τους πάντες. Προσοχή όμως, ζητάς οδηγίες με δυο "πι" γιατί διαφορετικά οι σατανάδες είναι ικανοί να σε στείλουν σε καμιά χελώνα του ΟΤΕ και μετά αλίμονό μας...

13
Gamer's Paradise / Re: Επίσημο: The Division PC
« on: November 27, 2017, 23:40:33 »
Ο λαός απαιτεί να μάθει τι δουλειά έχει ο Ποράτσος στο Μανχάταν.

τι δουλειά

Busted. Εμείς οι μεγαλοκαρχαρίαι των Κέημινκ Κυκλωμάτων τριγυρνάμε, ωσάν τον Πιτρέλλι, από μπάντα σε μπάντα και κάπου πρέπει να αρχίζεις να εξοικειώνεσαι με το προϊόν, όσο και να σουφρώνεις μυτούλα και να φρικιάς με την εφηβίλα της φάσης.

14
Αδέλφια, σας μερσούμε από καρδίας για την στήριξη σε ένα πραγματικά καλό σκοπό και τον ύστατο τσατικό τραμπουκισμό.

Χαιρετίζουμε κλαδικά, αγωνιστικά και καταπράσινα!

Για όσους το χάσανε, είχαμε ξεκίνημα με Injustice 2, όπου ο Μάνος ηττήθη κατά κράτος από την λαμπρή μου τακτική "Χτυπάω τα πάντα και ελπίζω σε ούμπερ κάμε χάμε", η οποια παραδόξως, έβγαινε 100% σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίσαμε με Dragon's Lair και ύπουλο tie-in με Stranger Things 2. Το περί οργάνωσης των χρονικών ορίων κάθε συμμετέχοντα, το αναφέραμε και εμείς στο Ζόκ και γι'αυτό δεν μείναμε και περισσότερο. Στην ουσία, κάθε καλεσμένος θα πρέπει να έχει αποκλειστικότητα στο πλατώ και μπούγιο να μπαίνει μόνο για να σώσει τέρμα μαμούχαλες/ακοινώνητες περιπτώσεις.

Όλσο, το σχέδιο ήταν όντως να παίξουμε Ρόκετ Λίγκ αμφότεροι με χειριστήρια PS4 (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) αλλά....το παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμο. Μιλάμε για ξεκάθαρη προβοκάτσια κατά του Leaguequit.gr Ragequit.gr.

Όπως και να 'χει, δεδομένων των περιστάσεων, χαιρόμαστε αν σας βγάλαμε ασπροπρόσωπους. Το τσάτ ήταν φούλ απόλαυση και ήταν η στιγμή "Κατεστραμμένου Εκπομπάρχη στο Τηλεφώς" που μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια και φυσικά...ιδέες για το μέλλον ;)

15
Θα συμβεί Ρόκετ Λίγκ με χειριστήριο και φρικτή καζούρα από το Μάνο. Μεσάνυχτα απόψε, αμαρτία να το χάσετε!

Pages: [1] 2 3 ... 330