Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Borracho

Pages: [1] 2 3 ... 70
1
Off Topic / Re: Περί περιοδικού PC Master
« on: December 10, 2017, 22:25:17 »
Αρχίζω να έχω μια υποψία πως ένα νέο λαμπρό μήμ γεννιέται εις την κοινότητα...
The following users thanked this post: MaverickStrange

2
Εξαιρετική χειρονομία που σε τιμά και με γεμίζει περηφάνια για το ποιόν της κοινότητας!

Επίσης, δόξα και τιμή στον Γκού, ο οποίος έπιασε την τελευταία γραμμή RQ περί υπανθρώπων υπογειόβιων μόνιμων εφήβων και πήγε τον δίκαιο τούτο αγώνα ένα βήμα παρακάτω.
The following users thanked this post: Adhan, ultimus, Great0ldOne

3
Off Topic / Re: Περί περιοδικού PC Master
« on: December 09, 2017, 15:08:04 »
Πιτάφγιος= Υποψήφιος του ΑΚΕΠ, κονφέρμντ.
The following users thanked this post: Epitaph, lelos kounelos

4
Gamer's Paradise / Re: Σύντροφος Fares- A Way Out
« on: December 09, 2017, 15:06:54 »
Όπα όπα μισό, γιατί άρχισε να μου φαίνεται πως μερικοί το έχουν πάρει σοβαρά/ζεστά το θέμα.

Προφανώς η κατάσταση είναι μπούγιο-να-γίνεται, έτσι; Δερ ιζ νο μπίζνες λάικ σόου μπίζνες που λέμε και στο χωριό μου.

Ο Σύντροφος Φάρες δεν αποτελεί ούτε τον φωστήρα του γκέημινγκ, ούτε κάποιο παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα είτε στημένη ήταν η όλη φάση, είτε μια αυθεντική rock στιγμή, στο φινάλε έδωσε ένα ωραίο show. Όταν βγει το A Way Out, εδώ θα είμαστε να γράψουμε για δαύτο. Προσωπικά, από τα όσα έχω δει, είμαι θετικά προδιατεθιμένος απέναντί του. Αν τώρα βγει πατάτα, δεν θα διστάσω να το φωνάξω από τις βουνκορφές.
The following users thanked this post: Northlander, Epitaph

5
Το παιδί ΗΤΑΝΕ ζάντα και όχι από ξύδι, τυπικά συμπεριφορικά σχήματα, οι επαϊοντες γνωρίζουν.

Παρά ταύτα, από την στιγμή που το έργο, το παιχνίδι, το τελικό προϊόν τα σπάει, ουδείς ενδιαφέρεται για τα προσωπικά του.

Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πει καλή κουβέντα για το χέρι που τον ταϊζει, μαστουρωμένος ήταν, όχι ηλίθιος. Ντόμπρα προσέγγιση και επιτέλους κάτι διαφορετικό από τον προτεσταντικό καθωσπρεπισμό των "gaming δημοσιογράφων".

Όλσο Αδάνιε, φιλανθρωπικά ιβέντς ειδικά για τόσο καλό σκοπό δεν καπελώνονται ΠΟΤΕ από την όποια ροκσταρική περσόνα, είναι άγραφος νόμος. Είσαι εκεί για να διασκεδάσεις σε κόσμια πλαίσια και να μαζέψεις χρήματα για τα παιδιά, κάτι που με πολύ μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως επιτεύχθηκε φέτος. Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και κουτσομπολιό που με χαρά θα μοιραστούμε στο προσεχές Κοπή τη Πίτα '18, αλλά το ιβέντ θα μείνει ανέγγιχτο από τέτοια ωραία Ανντικά συμπλέγματα.
The following users thanked this post: Hellion, Northlander, Adhan, grotenfrod

6
Κορυφαία rock στιγμή του χώρου μας, που δυστυχώς καταδυναστεύεται από σπασίκλες, ψευδογενειοφόρους 40χρονους εφήβους και λοιπά υπανθρωποειδή που ντροπιάζουν την ευγενή κληρονομιά της Μιας, Άγιας, Καθολικής Κέημινκ Ορθοδοξίας.

Ο τύπος βγήκε πιωμένος, σε άθλια κατάσταση και παραλήρησε. Στην ουσία πρόκειται για σκηνοθέτη/ηθοποιό που μετάφρασε το πάθος του στο -εξαιρετικό- Brothers (μάτι δεν έμεινε στεγνό) και τώρα λογικά ετοιμάζει παιχνιδάρα του 2018. Αν δεν είχε τόσο δυνατό portfolio, οποιοσδήποτε εργοδότης θα τον είχε σουτάρει για πλάκα με αυτά τα καραγκιοζιλίκια σε κοινή θέα. Ο οικοδεσπότης δε, μαζεύτηκε σαν άβουλος, κακόμοιρος χαρτογιακαδάκος.

Καμία αίσθηση της δραματουργίας, του χαβαλέ ή του ελέγχου. Πφφφτ. Ο κόσμος χρειάζεται σεμινάρια.
The following users thanked this post: Hellion, Adhan, f2bnp, grotenfrod, dio

7
Gamer's Paradise / Re: Assassin's Creed Origins
« on: December 07, 2017, 21:05:05 »
OK, το ξεκίνησα σε 4Κ τα πάντα στο Ultra...έπαθα τεράστια πλάκα. Η ομάδα έχει πραγματικά ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ την Αρχαία Αίγυπτο. Δεν πρόσεξα καν την (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα) εισαγωγή ή τους ευπρόσδεκτα ρετουσαρισμένους μηχανισμούς gameplay, ήμουν απασχολημένος να μαζεύω τα σαγόνια μου από το πάτωμα. Ακόμα και την παραμικρή σχέση να μην έχει κανείς με Assassin's Creed, τούτο το υπερθέαμα, αξίζει να το ζήσει.

Θα αναφέρω χαρακτηριστικά πως όπως και στο Witcher III, όταν τρέχω με τη γκαμήλα (τί εννοείτε δεν υπάρχουν γκαμήλες-μάουντς στο Witcher III, δεν παρακολουθείτε την modding κοινότητα, κύριοι; ) το πράττω σαν να βρισκόμουν σε αληθινό μέρος. Δεν ποδοπατάω πεζούς, δίνω προτεραιότητα στα κάρα...το ζω. Και ο Μπαγιέκ μια χαρά τσίφτης. Εισάγεται ομαλά και με νορμάλ τρόπο, πιστεύεις πως είναι μέρος του κόσμου, όχι κάγκουρας με ημίψηλο. Θετικότατες οι πρώτες εντυπώσεις, να δούμε μετά πώς θα το πάει.
The following users thanked this post: Sephir, Adhan, grotenfrod, dio

8
Ragequit.Gr / Re: Bάλτε σκούφο...
« on: December 02, 2017, 20:04:27 »
Πάβελ, σε μερσώ εκ βαθέων και δηλώνω σκληρός φαν της δουλειάς σου.
The following users thanked this post: Northlander

9
Off Topic / Re: Flash mini meetings.
« on: November 29, 2017, 10:08:47 »
Κανέναν ιππόδρομο που είναι γκαραντί μαγαζί για αρχόντους μόνο; Νομίζω εξυπηρετεί τους πάντες. Προσοχή όμως, ζητάς οδηγίες με δυο "πι" γιατί διαφορετικά οι σατανάδες είναι ικανοί να σε στείλουν σε καμιά χελώνα του ΟΤΕ και μετά αλίμονό μας...
The following users thanked this post: Adhan, Myrmidonas, tony crow, lelos kounelos, elric, Chronomancy

10
Αδέλφια, σας μερσούμε από καρδίας για την στήριξη σε ένα πραγματικά καλό σκοπό και τον ύστατο τσατικό τραμπουκισμό.

Χαιρετίζουμε κλαδικά, αγωνιστικά και καταπράσινα!

Για όσους το χάσανε, είχαμε ξεκίνημα με Injustice 2, όπου ο Μάνος ηττήθη κατά κράτος από την λαμπρή μου τακτική "Χτυπάω τα πάντα και ελπίζω σε ούμπερ κάμε χάμε", η οποια παραδόξως, έβγαινε 100% σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίσαμε με Dragon's Lair και ύπουλο tie-in με Stranger Things 2. Το περί οργάνωσης των χρονικών ορίων κάθε συμμετέχοντα, το αναφέραμε και εμείς στο Ζόκ και γι'αυτό δεν μείναμε και περισσότερο. Στην ουσία, κάθε καλεσμένος θα πρέπει να έχει αποκλειστικότητα στο πλατώ και μπούγιο να μπαίνει μόνο για να σώσει τέρμα μαμούχαλες/ακοινώνητες περιπτώσεις.

Όλσο, το σχέδιο ήταν όντως να παίξουμε Ρόκετ Λίγκ αμφότεροι με χειριστήρια PS4 (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) αλλά....το παιχνίδι δεν ήταν διαθέσιμο. Μιλάμε για ξεκάθαρη προβοκάτσια κατά του Leaguequit.gr Ragequit.gr.

Όπως και να 'χει, δεδομένων των περιστάσεων, χαιρόμαστε αν σας βγάλαμε ασπροπρόσωπους. Το τσάτ ήταν φούλ απόλαυση και ήταν η στιγμή "Κατεστραμμένου Εκπομπάρχη στο Τηλεφώς" που μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια και φυσικά...ιδέες για το μέλλον ;)

11
Θα συμβεί Ρόκετ Λίγκ με χειριστήριο και φρικτή καζούρα από το Μάνο. Μεσάνυχτα απόψε, αμαρτία να το χάσετε!
The following users thanked this post: jimmy213, Northlander, Adhan, soad667, elric, Havanezos, J.Lynx, Nicholas

12
Υπογράφουμε εδώ :

https://secure.avaaz.org/campaign/en/trumps_latest_attack_22/?fpla

Ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε. Είμαστε μικροί και λίγοι, αλλά με την πληροφόρηση και τη δράση, γινόμαστε πολλοί, δυνατοί.
The following users thanked this post: ultimus, Myrmidonas, tony crow, Steel_Havoc, lelos kounelos, ccwr, Mogrey665, Chosen Undead

13
Gamer's Paradise / Re: The Steam Awards 2017
« on: November 23, 2017, 21:41:33 »
Best Game I Never Want To Play Again: Hellblade Senua's Sacrifice
The following users thanked this post: Adhan, Tsok, elric, Chosen Undead

14
Συνέβη News Item και FB post, πόσο πιο πολύ να ξεπουλήσουμε τη φάση, Σόδα, ΠΟΣΟ;

Ψήνεις να κυκλοφορείς με 5ος Κέημινκ Μαραθώνιος χαλκομανία στο Ροκελί μια εβδομάδα; Χαλαρά loot crates κερασμένα από την συντακτική ομάδα του RQ για τον κόπο σου!
The following users thanked this post: soad667, Mogrey665, Nicholas

15
Ρεμάλια,

Ήγγικεν η ώρα :


Μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή, ζωντανά από το studio του Χαμόγελου, ο Μάνος και η αφεντιά μου θα έχουμε Τάρκεστ Τάνζον, πιθανώς Τέξ Μέρφι και συσσωρευμένη δεινοσαυρική ρετρίλα που θα σας κάνει να δακρύσετε.

Φέρνετε Τσίβας και ξηροκάρπια, στήνετε 4Κ γιγαντοθόνες στον καφενέ της γειτονιάς σας (με SLI 1080 Ti, κερασμένες από τον τεχνικό του Σρέδερ) και στηρίζετε το εξαιρετικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού όπως αρμόζει σε μια πραγματικά περήφανη αρμάδα ημιθανών, ψευδοχαρντκόρ απολιθωμάτων.

Γιου αρ νοτ πρηπέηρντ.

Pages: [1] 2 3 ... 70