Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Μητσάκο, πόσο μακρύ είναι το καλώδιο?
2
Κι όμως, αν παρατηρείς το χώρο γύρω σου, τα πάντα έχουν νόημα. Βρήκες το wolf ring? Αν ναι, θα έβλεπες πως ακριβώς απέναντι είναι η bonfire για την οποία λες στον darkroot garden. Το ότι έτυχε και την βρήκες με καταλάθος χτύπημα, δεν αλλάζει το γεγονός πως αν παρατηρείς σωστά το περιβαλλον ανταμοίβεσαι. Και στο Sen's Fortress έχεις ένα μπαλκόνι με χαλασμέμο ένα κομμάτι. Από περιέργεια και μόνο πας να κοιτάξεις.
3
Έκανα πρόοδο στο Sen's Fortress οπότε ενδεχομένως να γυρίσω αργότερα στην Blighttown.

Θα έχω πολλά πράγματα να σχολιάσω σε σχετικό άρθρο στο μέλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι σχεδιαστές γουστάρουν τόσο πολύ να κρύβουν τις bonfires. Την bonfire στο Darkroot Garden την βρήκα εντελώς στην τύχη από ένα άστοχο χτύπημα την ώρα που πολεμούσα ένα φυτό, την bonfire στο Sen's Fortress δεν θα την έβρισκα με τίποτα, με τίποτα όμως, αν δεν είχε αφήσει ένας παίκτης μήνυμα "bonfire ahead". Αυτά είναι βλακείες, άλλο δυσκολία και άλλο σαδισμός.
4
Σπύρο το έζησες πολύ σκληρά, έτσι; Ωσάν τον ονειροπόλο έφηβο που βλέπει την σακούλα στον αγέρα και δακρύζει ενώ εμείς οι υπόλοιποι σκατόψυχοι την χτυπάμε να πέσει κάτω, μουρμουρίζοντας σιβυλλικά σιχτίρια.

Όλο το κόνσεπτ του "dating sim" για εμένα είναι τόσο θλιβερό που η οποιαδήποτε συζήτηση, αρχίζει και τελειώνει εκεί. "Μιλάει" σε άπειρο, κοινωνικά ευνουχισμένο κόσμο εκεί έξω; Σίγουρα. Οδεύουμε προς μια κοινωνία πλήρως χαυνωμένων και ανίκανων για κάθε πραγματική επαφή νέων; Οπωσδήποτε.

Είναι καθήκον μας λοιπόν θεωρώ, να υψώσουμε περήφανο ανάστημα απέναντι σε κάθε βοήθημα της αθλιότητας τούτης. Σέβομαι το γεγονός ότι όντως σου μίλησε, ξύπνησε μέσα σου συγκεκριμένα πράγματα και τα μοιράστηκες με πάθος (είναι εξάλλου το σημάδι του πραγματικού καλλιτέχνη) αλλά ενδέχεται σε μερικά χρόνια να αναρωτιέσαι πραγματικά τί διάβολο κάπνιζες στα άγρια νιάτα σου και τα έγραφες όλα αυτά. 

ΥΓ Και προσοχή, η Βάσσια αγαπά τα Final Fantasy και δεν την πάλαιψε κάστανο με το Ντίγκι Ντίγκι. Σκεφτείτε τώρα να είσαι πλήρως εμβολιασμένος απέναντι στην Ιαπωνική υποκουλτούρα τί γίνεται...

Μα τις χίλιες αράχνες, σκληρά λόγια και έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και σεβασμό στα άρθρα - reviews του Σπύρου (grotenfrod). Δεν μπορεί να κάνει λάθος..
5
Off Topic / Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;
« Last post by Tommy on Today at 12:26:00 »
Είτε το πιστεύετε είτε όχι ήμουνα έτοιμος να ποστάρω το ίδιο λινκ
6
Off Topic / Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;
« Last post by soad667 on Today at 12:23:00 »
7
Software / Internet / Re: ο Μεγάλος Αδρεφός
« Last post by Tommy on Today at 12:17:40 »
Τώρα θα θέλουμε και πλαστά διαβατήρια για να δούμε ψυχαγωγικά σόου .....
8
Βρήκες την plank shield? Αν ναι, ψάξε παραπάνω εκεί γύρω. Αλλιώς


Μετά το 4ο λεπτό.

Για το τόξο, χρειάζεται να σκοτώσεις κάποιους pale εχθρούς για να το βρεις. Και αφού δεν σε ενοχλούν τα spoiler, δες το κιόλας

9
Ενσύρματο έχω, δονάει μια χαρά.
10
Έχεις ασύρματη ή ενσύρματη έκδοση; Τι λέει; Έχει και δόνηση; Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη ή παίρνει τις AA/AAA?
Pages: [1] 2 3 ... 10