LATEST NEWS

Φήμη: Νέο 2D Prince of Persia;

Πάει καιρός (γύρω στα τέσσερα χρόνια) που έχουμε να ακούσουμε νέα από τον αγαπητό Πρίγκηπα της Περσίας και η Γαλλική ιστοσελίδα Le Portail De Jeux Video βάζει “φωτιές”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Ubisoft ετοιμάζει καινούριο Prince of Persia παιχνίδι, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι 2D και θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών UbiArt Framework που χρησιμοποιήθηκε στα Rayman Origins/Legends, αλλά και στο επερχόμενο Child of Light.

Οπως αναφέρεται αναλυτικότερα στη σελίδα, το σώμα του Prince θα αποτελείται από πολλά μέρη τα οποία θα είναι εφικτό να κινούνται αυτόνομα, για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, το οποίο αν κρίνουμε με τα μέχρι τώρα δείγματα της μηχανής, θα είναι τουλάχιστον εκπληκτικό.

Βέβαια, όλα αυτά παραμένουν στο επίπεδο των φημών, η Ubisoft αρνείται να σχολιάσει το δημοσίευμα, αλλά ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

[Πηγή: Videogamer, Le Portail De Jeu Video]

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

  1. Η συγκεκριμένη μηχανή (UbiArt Framework) κάνει θαύματα. Το Rayman Legends και το Child of Light δε χορταίνεις να τα βλέπεις, οπότε ένα Prince of Persia με τέτοιου είδους καλλιτεχνική προσέγγιση συνδυασμένη με το κλασικό gameplay των πρώτων PoP (με κάποιες βελτιώσεις προφανώς), μόνο αριστούργημα θα μπορούσε να είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL