LATEST NEWS

Εκπληκτικό remake της εισαγωγής του The Dig!

Τι μπορεί να κάνει τελικά αυτό που λέγεται μεράκι…! Όσοι παρακολουθείτε τακτικά το site μας θα θυμάστε τον θαυμασμό που είχαμε εκφράσει για το, βασισμένο στην Unreal Engine, remake ενός ελάχιστου κομματιού του αθάνατου “Grim Fandango”, που αποτέλεσε δουλειά ενός και μόνο ανθρώπου, που κυριολεκτικά έβαλε τα γυαλιά στη μάλλον απογοητευτική Remastered version του παιχνιδιού που μας έδωσε η Double Fine Productions.

Αν δε θυμάστε σε τί ακριβώς αναφερόμαστε, το παρακάτω video θα φρεσκάρει τη μνήμη σας.

Τώρα έρχεται η σειρά ενός άλλου ανθρώπου, που προφανέστατα έχει τρομερές ικανότητες, αρκετό ελεύθερο χρόνο αλλά και ατελείωτο μεράκι, να μας δώσει ένα HD remake της εισαγωγής ενός άλλου τίτλου της πάλαι ποτέ κραταιάς Lucasarts, του “The Dig”. Για να κατανοήσετε το εύρος της δουλειάς του εν λόγου ατόμου, που αρέσκεται ιδιαίτερα στο να δημιουργεί intro remakes, θυμηθείτε την πρωτότυπη εισαγωγή του πολύ ιδιαίτερου αυτού παιχνιδιού

κι εν συνεχεία θαυμάστε το μεγαλείο της δουλειάς του, που, αναμφισβήτητα κι όλως δικαίως, μας ανοίγει διάπλατα την όρεξη για ένα HD remake ολόκληρου του “The Dig”!

Να ευχαριστήσουμε εδώ και παράλληλα ν’ αποδώσουμε τα εύσημα στο site www.adventureadvocate.gr και στον χρήστη Themistoklis, για την αλίευση του συγκεκριμένου video απ’ το Youtube.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL