LATEST NEWS

[UPDATED] Ετοιμάζεται το remaster του Darksiders

Update – 16/11/2016: Aνακοινώθηκε η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το remaster του Darksiders, με τη προσθήκη του υπότιτλου Warmaster Edition, και είναι η 29η Νοεμβρίου 2016. Εν αναμονή λοιπόν…

 

Αρχική Είδηση: Όπως μας πληροφορεί το Ισπανικό site Nextn, κατόπιν ανακοίνωσης της Nordic Games στη Gamepolis 2016 που έλαβε μέρος στη Μάλαγα, μετά το Darksiders II: Deathinitive Edition, έρχεται η σειρά και το πρώτου Darksiders να αποκτήσει το δικό του remaster.

Χωρίς να δοθούν πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, καθώς επίσημα πρόκειται να αποκαλυφθεί στην επερχόμενη Gamescom, η ανανεωμένη έκδοση του Darksiders θα φρεσκάρει κυρίως το τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, ενώ η εμφάνισή του αναμένεται μέσα στον φετινό Οκτώβριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ευελπιστούμε σε ένα πιο προσεγμένο port από εκείνο της αρχικής έκδοσης.

Άντε Nordic, τι περιμένεις, ανακοίνωσε και το τρίτο μέρος…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL