LATEST NEWS

Kickstarter για το Inspire Μe

Ένα ακόμη παιχνίδι αναζητά ήδη χρηματοδότηση από όλους εμάς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα. Ο λόγος για το “Inspire Me”, ένα point ‘n’ click adventure game από μία μικρή, εξαμελή για την ακρίβεια, εταιρεία, που ακούει στο όνομα Blyts.

Το παιχνίδι καθιστά σαφές, ακόμη κι από το teaser video που κυκλοφορεί, ότι έχει σαφείς επιρροές από το “Day of the Tentacle”. Σύμφωνα με το σενάριο λοιπόν, εν έτει 2043, ο μικρός Kevin, ενώ παίζει με τη χρονομηχανή του πατέρα του, καταφέρνει να αλλάξει σημαντικά γεγονότα της ιστορίας. Μόνη του επιλογή είναι να πάει στο παρελθόν και να αποκαταστήσει την τάξη.

Τα γραφικά του τίτλου, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video

είναι απλοϊκά, αλλά ιδιαιτέρως ευχάριστα, ενώ και η μουσική κινείται στο ίδιο κλίμα.

Αναλόγως του ποσού που θα συγκεντρώσουν οι δημιουργοί, θα δημιουργήσουν και τα ανάλογα κεφάλαια, με τα πρώτα τρία -που είναι και τα σίγουρα- να αφορούν τον Newton, τον Beethoven και τον Da Vinci. Οι σκέψεις των στελεχών των Blyts περιλαμβάνουν ήδη και τους Shakespeare, Tesla, Einstein, Elvis κτλ.

Η καμπάνια του “Inspire Me” τρέχει ήδη, πρώτος στόχος είναι τα $ 20.000 κι απομένει να δούμε αν θα συγκεντρωθούν!

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL