LATEST NEWS

Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Routine

Με ανακοίνωση τους, οι δημιουργοί του παιχνιδιού έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να καθυστερήσουν το Routine, ένα πολλά υποσχόμενο sci-fi horror προοπτικής πρώτου προσώπου. Το παιχνίδι προοριζόταν να κυκλοφορήσει τον τρέχων μήνα, αλλά οι άνθρωποι της Lunar Software θεώρησαν φρόνιμο να αναβάλλουν την κυκλοφορία του για έναν με δύο μήνες ακόμη ώστε να το βελτιώσουν περισσότερο.

Για την ακρίβεια, το παιχνίδι θα προσφέρει δύο διαφορετικά μονοπάτια παιξίματος με τα αντίστοιχα ξεχωριστά φινάλε και σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρίας, ενώ το ένα από αυτά είναι εντάξει, το άλλο χρειαζόταν λίγο παραπάνω”γυάλισμα”. Όταν θα είναι έτοιμο, θα υπάρξει και σχετική ειδοποίηση για τη νέα ημέρα κυκλοφορίας. Εν αναμονή λοιπόν…

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL