What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Conan Exiles

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Κάναμε μια πρώτη απόπειρα με κάτι φίλους και σκαλώσαμε στα βασικά. Λέγαμε να παίξουμε παρέα σε private server (η περιγραφή του παιχνιδιού λέει ότι το υποστηρίζει). Όταν πατάμε να κάνουμε private server μας ανοίγει παραθυράκι το steam store ότι θέλει 0.90 € για 1 slot (ότι σημαίνει αυτό, δεν έχω ιδέα). Λέμε άστο, πάμε εκεί που λέει single player/coop...διαβάζουμε (από φόρουμ φυσικά, σάμπως και εξηγεί τίποτα στα menu) ότι για να είμαστε σε αυτό το mode μας κάνει Invite αυτός που έχει κάνει το παιχνίδι και αν βγει κάποια στιγμή τον πούλο όλοι. Δεκτό λέμε. Αλλά αν ξεκινήσει κάποια στιγμή κάποιος άλλος single player χάνεται ο χαρακτήρας του γιατί ουσιαστικά υπάρχει μόνο 1 single player save slot....εχμμ...τι φάση? Τελικά λέμε πάμε να το δοκιμάσει ο καθένας μόνος του και αν μας αρέσει ρε αδερφέ τα σκάμε για private server (για public server δεν το συζητώ καν, δεν έχω όρεξη για mmo)... Πρώτη εντύπωση : οτι να ναι! Λίγο που έπαιξα solo φαίνεται πολύ καλό survival αλλά διάολε, πρέπει να βαριούνται πολύ οι δημιουργοί του να δουλέψουν, ούτε tooltips, πολλές φορές δεν σου δείχνει καν με τι μπορείς να κάνεις interact (στην τύχη μάζευα πράματα). Το ένστικτο μου λέει ότι μετά το free weekend θα φάει uninstall :p

Εμείς έχουμε πριβέ σέρβερ με κάποια αλλαγμένα settings στο χειροκίνητο. Μπήκαν άτομα που δεν γουστάρουν καν το gathering κλπ και τα πάνε μια χαρά. Γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι που με παρέα γίνεται πολύ καλύτερο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Στο single πάει ως εξής. Κάποιος hostarei και οι άλλοι κάνουν join. Έχει δύο πάρα πολύ κακά όμως. για να παίξουν οι άλλοι πρέπει να είναι online o host, αλλιώς πέφτει ο server και το κυριότερο, δεν σε αφήνει να απομακρυνθείς πολύ από αυτόν που hostarei. Δοκιμάστε σε κάποιον official pve server που γράφει ότι δεν έχει πολλά άτομα. Πχ αν βρείτε κάποιον που γράφει 3 άτομα αυτή τη στιγμή μέσα θα είναι comple. Δεν θα έχετε κάποιο θέμα. Ούτε υπάρχει κάποια τρελή αλληλεπίδραση με τους άλλους όπως τα MMO. Απλώς το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει να χτίσετε πολύ κοντά τους. Αλλά ο χάρτης είναι τεράστιος, χώρος υπάρχει.

Επίτηδες το έχουν κάνει να μην σου δείχνει με τι κάνεις Interact για να τα ανακαλύπτεις και καλά μόνος σου. Βέβαια δεν είναι πάντα καλό αυτό στα survival, οπότε στην χειρότερη google. Ευτυχώς έχουν καλό wiki που βοηθάει αρκετά για το πως φτιάχνεις κάτι που θες ή που θα βρεις κάποιο υλικό.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Συνgamers, χέλπ! Παίζουμε εδώ και καμία ωρίτσα σε private dedicated server (το έστησε ένας φίλος στο pc του). Άμα βγούμε, έχει κάνει save ότι κάναμε (χαρακτήρες, map κτλ.)? Πρέπει να το κάνουμε save manually με κάποιον τρόπο? Επηρεάζει τα save μας στο single player? Πφφφ...χάος το έχουν κάνει...χαχα!
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Φημες λενε οτι με το που μπηκες να παιξεις, καποια λαμογια φυγανε τρεχοντας να βρουν pet αρκουδες για καλωσορισμα.

Savatar φανταζομαι οτι μεχρι τωρα εχετε βρει τι παιζει με τα σειβ. Σε διαφορετικο σερβερ (και το σινγκλ ως "διαφορετικο σερβερ" μπορεις να το δεις) εχεις τελειως ανεξαρτητο χαρακτηρα που δεν επηρεαζεται απο αλλους.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Snipereye : Ναι, έπεσε διάβασμα και βγάλαμε άκρη (σε ποια folder αποθηκεύει τι για να παίρνουμε και backup κτλ.), συνεχίζω και βρίσκω τραγικό κάπως το save system φυσικά, αλλά τι κανς...

Το παίγνιο είναι σκέτος εθισμός, παρόλο τα αρνητικά του, είναι απίστευτο χάσιμο. Ο σχεδιασμός του κόσμου και των τοπίων είναι εκπληκτικός και γενικά περνάν οι ώρες χωρίς να καταλάβεις πως! Τελικά όχι απλά δεν το κάναμε uninstall, αλλά το αγοράσαμε ;P

Μοναδικός βραχνάς είναι να πρέπει να κρατάμε τον server μας συνέχεια online για να παίζουμε όποτε θέλουμε, αλλά το βολεύουμε για την ώρα. Και σαν single player πάντως παίζεται άνετα (και είναι πολύ χάσιμο) με τις κατάλληλες παραμετροποιήσεις στα settings (εκπληκτικό που πειράζεις ότι θες για να το φέρεις στα γούστα σου!)
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Πρέπει να με βοηθησετε να παρω το αιμα μου πισω απο τον White Death που με κανε πελάτη 5-6 φορές στη σειρά. Και δεν κατεβαινε και με τοξο ο μπασταρδος!
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Βγαλαμε αλλα ηταν κουνημενες! Παραθετω την αστειοτερη!
20200517181807_1.jpg
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,409
Τι σου κάνει η προοπτική, η αράχνη-γκοντζίλα ίσα που αχνοφαίνεται ανάμεσα στην κεφάλα μου και τον ώμο της Φρέγιας...
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
η αράχνη ΓΚΟΡΤΖΙΛΑΣ

hal29X8.jpg


o Ιμπραήμ, η Αρκούδα του @Hellion και ο ο χελλιον

rAE1hpA.jpg


8cQA2wH.jpg


Ο μαλάκας ο Σκελετίδης από το Discord. Τι σπασοκλαμπάνιας. Εχει παντού γύρω του στάμνες με Κεφίρ και ξηρά τροφή γάτας.

Vnb5efS.jpg


Τα κορίτσα και ο Λουμπούντου

fsnOOXH.jpg
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Angela's Journal

Ημέρα.... Ούτε που ξέρω μέσα στην ζέστη της ερημιάς. Εξάλλου πιο το νόημα μέτρησής τους όταν οι μόνοι άλλοι άνθρωποι που υπάρχουν τριγύρω θέλουν να σε φάνε; Στην κυριολεξία.... Πρέπει να βρω άλλο τρόπο αρίθμησης που να έχει κάποιον λόγο ύπαρξης, γιατί οι ξεροί αριθμοί για το πόσες μέρες βρίσκομαι στην εξορία μόνο κακό στην ψυχολογία κάνουν. Κάτι θα σκεφτώ.


Angelas Journal
Purge No.3


Για μια άλλη φορά τα αιμοδιψή κτήνη επιτέθηκαν στο εξοχικό μας. Δεν ξέρω τι τα τραβάει σαν μαγνήτης πάνω του. Ίσως τους τη δίνει ότι είναι από τα ελάχιστα κτίσματα σε αυτόν τον καταραμένο τόπο που δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, παρά την απόδραση μας από την πραγματικότητα για λίγες ώρες της ημέρας, μέχρι να επιστρέψουμε πίσω στον αγώνα για επιβίωση. Ίσως φταίει κιόλας ότι για αυτό το λόγο τα συγκεκριμένα σπίτια δεν έχουν ιδιαίτερη προστασία από thralls και αμυντικά έργα. Μπορεί να πιστεύουν ότι γκρεμίζοντας τα θα σπάσουν την ψυχολογία μας, όπως σπάμε και εμείς των βαρβάρων βάζοντάς τους να δουλεύουν στα wheel of pain και ταΐζοντας τους ψάρια , ενώ εμείς δίπλα τρώμε κρεατικά και πίνουμε, "βότκες¨ όπως αποκάλεσε το ποτό η φίλη μας η τράνς.

Αυτή τη φορά όμως τα πάντα ήταν διαφορετικά. Αυτή τη φορά είμασταν όλοι πολύ πιο δυνατοί και προετοιμασμένοι.

Αυτή τη φορά η θανατηφόρα αμμοθύελλα, που ο τόπος αποφάσισε να μας ρίξει ταυτόχρονα με το Purge, δεν μας επηρέασε καθόλου. Ούτε και τον Κύριο Δούρα και τον Κύριο πρόεδρο που έχουν ενταχθεί στο δυναμικό μας, μαζί με τον Γεωργάτο που περίμενε λίγο παρακάτω σαν τελευταία στήλη της άμυνάς μας, έτσι και πέρναγε κάποιο από τα αιμοβόρα πλάσματα.
20200517171436_1.jpg


Οι σκορπιοί ήρθαν ξανά πολυάριθμοι και όταν βρήκαν τα σκούρα, όπως την προηγούμενη φορά έφεραν τον μεγάλο τους αδερφό για να καθαρίσει. Αυτή τη φορά όμως αντι για σίδερο συνάντησε ατσάλι, καθώς και περισσότερα ζευγάρια χέρια να τον περιμένουν, πιάνοντας τον τελείως απροετοίμαστο και σφάζοντάς τον πριν προλάβει να το βάλει στα πόδια.

Είχαμε όμως κουραστεί να επιτίθενται στο σπίτι μας και αποφασίσαμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα επόμενα από τα πλάσματα που θα αποφάσιζαν να μας επιτεθούν. Είπαμε να φέρουμε αυτή τη φορά τον πόλεμο στο δικό τους σπίτι, ώστε να μάθουν ότι πλέον θα υπάρχουν επιπτώσεις όταν θα μας επιτίθενται.

Πρώτος στην λίστα μας, ήταν ο γιγαντιαίος κροκόδειλος που άπειρες φορές μας έχει κυνηγήσει όταν περνάμε από την περιοχή του.

20200517175850_1.jpg

Μετά ήρθε σειρά της αράχνης. Μιας και είναι πολύ κοντά στο outpost που έχουμε στήσει. Μην τυχόν και της μπούνε ιδέες να του επιτεθεί.
20200517181835_1.jpg

Τέλος είπαμε να επισκεφτούμε και το ταίρι του τεράστιου σκορπιού μην αποφασίσει ξαφνικά να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του έτερου ήμισυ. Εξάλλου όπως λένε, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

20200517184257_1.jpg
Αν και ήταν λίγο πιο ζόρικος, θα μπορούσε να μας είχε κουράσει περισσότερο αν δεν του είχε καρφωθεί να φάει την Freya και να την κυνηγάει όλη την ώρα, δίνοντάς μας άπλετο χώρο και χρόνο να του σφυρηλατούμε με ατσάλι την πλάτη.

Όμως η αλήθεια είναι ότι όσο μεγάλο και να είναι το τέρας αν μπορεί να ματώσει μπορεί και να πεθάνει. Οι φόβοι μας από την στιγμή που δεν έχουν αίμα να ρέει μέσα τους, είναι από τα πιο δύσκολα τέρατα για να νικήσει κανείς. Για αυτό περισσότερο περήφανοι είμαστε για τον άνθρωπο που αποφάσισε να κοιτάξει τον φόβο του κατάματα και να τον δαμάσει. Μπράβο Hellion!!!!


20200517180734_1.jpg

Επόμενός μας στόχος είναι να χλευάσουμε ακόμα περισσότερο τον εκδικητικό purge και να χτίσουμε στο μέρος που λατρεύει να χτυπάει ένα μπαράκι όπου το αλκόολ θα ρέει άφθονο και οι αιθέριες παρουσίες θα χορεύουν για να διασκεδάζουν τους θαμώνες.

Angela Out.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Θα φάω τα προηγούμενα λόγια μου..... Αυτό συμβαίνει όταν υπερεκτιμάς το παιχνίδι, ενώ το καταραμένο purge ηταν ένας από τους δύο λόγους που παράτησες τους official servers.

Μήλο της Έριδος το παρακάτω καστράκι. που έφτιαχνε η Regina για κάνα πενθήμερο.
20200515183628_1.jpg

Δύο μέρες μετά το προηγούμενο purge, το purge meter είναι ήδη full και το παιχνίδι μας την φυλάει για το πότε θα μπουν 5 άτομα online να μας το καρφώσει πάλι. Άνετοι εμείς από την τελευταία φορά το περιμένουμε για να σφαλιαρίσουμε το επόμενο boss. Εξάλλου με 5 άτομα online η κατάσταση θα πρέπει να είναι αρκετά ασφαλής για οποιοδήποτε κτήριο, μιας και ότι βγει θα είναι απασχολημένο να πλακώνεται μαζί μας για να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο. ΛΑΘΟΣ!!!

Το purge κλασικά συμβαίνει στα 10 πρώτα λεπτά που βρέθηκαν 5 άτομα στον server και αυτή τη φορά αντί να στοχεύσει το εξοχικό, που γίνεται ταυτόχρονα μπαράκι, όπως είπα, αυτή τη φορά στοχεύει το outpost. Το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη οχύρωση μεν, αλλά έχει κάποιους thralls καθώς και καρφιά στο αριστερό του μέρος που είναι ικανά να κάνουν μια άλφα ζημιά σε κάτι που θα πλησιάσει να το χτυπήσει.

Αρχικά spawnarei rock golems. Κάτι πολύ απλό για να το φάμε, μιας και με μερικά χτυπήματα πέφτουν, ειδικά όταν τα χτυπάνε 5 άτομα ταυτόχρονα. Σύντομα όμως καταλαβαίνουμε ότι κάτι πάει πολύ λάθος. Αρχικά το παιχνίδι τα spawnarei σε άκυρα σημεία και αυτά μην μπορώντας να βρουν το δρόμο για το σημείο του κάστρου κάθονται και χάσκουν. Κάτι επικίνδυνο γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κάνουν τέλεπορτ οπουδήποτε μέσα στο καστράκι και να του κάνουν μεγάλη ζημιά, μιας και μέσα είναι αποθηκευμένος ο εξοπλισμός και τα resources μας. Το δεύτερο πράμα που φαίνεται ότι πήγαινε τελείως λάθος ήταν ότι όσα golems μπορούσαν να βρουν το δρόμο για το καστράκι, ουσιαστικά κάναν kamikaze attack, αγνοώντας τελείως εμάς και τρέχαν να χτυπήσουν το κάστρο σαν να μην υπήρχε αύριο. Τα απλά golems και τα mini boss δεν ήταν θέμα για τα σπαθιά μας, μιας και τα απωθούσαμε έστω και τελευταία στιγμή, όμως σε όλους είχε μπει η εξής σκέψη στο κεφάλι. Τι θα συμβεί με το boss το οποίο θα μας αγνοήσει και αυτό επιδεικτικά και θα ορμήσει για το κάστρο και το κυριότερο ΤΙ θα είναι αυτό το boss; Η πρόβλεψη που προσπαθούσαμε να κάνουμε πέρα ήταν ένα τεράστιο κωθώνι που δεν είχαμε δοκιμάσει να το ρίξουμε ακόμα, γιατί έριχνε πολύ damage.


20200519203107_1.jpg
Προφανώς και το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα και είδαμε να ανεβαίνει το τεράστιο rock golem, το οποίο προφανώς ξανά μας αγνόησε επιδεικτικά και όρμησε καρφί για το Outpost. Τα σπαθιά , σφυριά και λοιπά όπλα μας δεν ήταν ικανά να το κάνουν να αλλάξει δρόμο ( λογικό εδώ μας αγνοούσαν τα μικρότερα) και στην κυριολεξία μπήκε GOAL περνώντας ανάμεσα από τα δοκάρια - πύργους που διακρίνουμε στην φωτογραφία. Με ένα AOE χτύπημα έσπασε το πηγάδι που βρισκόταν στο κέντρο καθώς και όλα τα palisades που βρισκόντουσαν στην εξωτερική πλευρά του τοίχους και είχαν πάρει αρκετό χρόνο να φτιαχτούν. Το δεύτερο χτύπημα έσφαξε ότι thrall υπήρχε εξωτερικά στο κάστρο. Από εκεί και έπειτα το χάος. Άλλοι να καβαλάνε άλογα μπας και τα σώσουν, άλλοι να προσπαθούν να χτυπήσουν το κτήνος μπας και τους δώσει σημασία και σωθεί το κάστρο, αρπάζοντας κάποια αδέσποτη και σκοτώνοντας τους σχεδόν ακαριαία. Τελικά όπως έγινε σε προηγούμενο purge το κωθώνι βαρέθηκε και έφυγε, αφού όμως γέμισε τον τόπο τάφους.

20200519204424_1.jpg

Τελικά το outpost την γλύτωσε σχεδόν αναίμακτα. Το θέμα είναι μας ξενέρωσε υπερβολικά η φάση, γιατί λίγο έλειψε να κατεδαφίσει τα πάντα,χωρίς να υπάρχει τρόπος άμυνας και θα πήγαινε στράφι ο κόπος 5 ημερών. Θεωρητικά με ένα τεράστιο τοίχος και άπειρους thrall να το προστατεύουν ίσως να μπορούσε να είναι ασφαλής και λέω ίσως γιατί το παιχνίδι όταν δεν βρει τρόπο να χτυπήσει αυτό που θέλει, συνήθως το κάνει teleport με τη μία εκεί, περνώντας ότι άμυνα υπάρχει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, όπως παραπονιόντουσαν οι περισσότεροι που παίζαν σε official pve server σου κόβει μία ολόκληρη πτυχή του παιχνιδιού που είναι το χτίσιμο, μιας και σε υποχρεώνει να φτιάχνεις υπερκατασκευές με full άμυνα και όχι κάτι μικρό και όμορφο το οποίο απλώς θα ελπίζεις να μην το χτυπήσει το purge. Σε εμάς η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη μιας και στους official είχε το κάθε clan πιθανότητα να του σκάσει το purge, ενώ σε εμάς ήταν 100% μιας και είμαστε το μοναδικό clan του server. Αποτέλεσμα ήταν να χτίζουμε μετά από 2 το πολύ μέρες να σκάει το Purge το οποίο θα μας έκανε ζημιά, θα επιδιορθώναμε τις ζημιές μέχρι να μας ξαναβρεί το επόμενο μετά από λίγες μέρες. Τελικά το χειριστήκαμε πολύ ώριμα και το απενεργοποιήσαμε. Ουστ.......


Στα του παρόντος.

Έχουμε πλέον κατακτήσει την έρημο. Ότι υπάρχει εδώ κάτω μπορούμε να το φάμε με σχετική ευκολία, αντιθέτως από τον παγωμένο Βορρά που η απλή τίγρη μας κάνει να τρέχουμε για την ζωή μας και ας είμαστε max level. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για καλύτερο εξοπλισμό, όμως για να τον φτιάξουμε χρειαζόμαστε resources από άλλα biomes. Έτσι ξεκίνησαν τα έργα της μετακόμισης και ένα ευρύχωρο κάστρο έχει αρχίσει να στήνεται σε κεντρικό σημείο στα highlands, το οποίο θα είναι το νέο μας ορμητήριο για ότι χρειαζόμαστε με σχέδιο να φτιαχτούν μικρά outposts σε σημεία που έχουν αντικείμενα που χρειαζόμαστε. Το κάστρο θα αποτελείται από έναν μεγάλο κεντρικό πύργο 3ων ορόφων που θα έχουν το maproom και άλλων μικρότερων πύργων χτισμένων περιμετρικά από το κεντρικό. ο κάθε ένας από εμάς θα πάρει έναν όροφο από τους μικρούς πύργους για να τον κάνει ότι θέλει. Μην άγχεστε. Υπάρχει χώρος για όλους. Οπότε με το καλό όταν είναι όλα έτοιμα ελάτε προς τα πάνω να καπαρώσετε τον όροφό σας και να τακτοποιηθείτε, γιατί από αύριο ξανασηκώνουμε τα όπλα για να κατακτήσουμε το νέο μας μέρος.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408

Μοντάκι που εισάγει αρκετά options για death penalty (damage στο durability, συγκεκριμένες κατηγορίες drops, corruption κτλ.). Πολύ ενδιαφέρων, σκέφτομαι στο single player run μου να το δοκιμάσω (durability damage και ελαφρύ corruption σκέφτομαι, να έχει συνέπειες ο ψόφος αλλά όχι τίποτα σαδιστικό :p)
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Παίδες το μοντακι που μοιράστηκε ο Σαβαταρ φαίνεται γαμάτο, τι λέτε;
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
To μονο που με χαλαει σε αυτο το μοντ ειναι η πιθανοτητα bugs οταν βαζει σε "secondary tombstone" αντικειμενα. Ηδη καποιες φορες ψαχνουμε να βρουμε εξοπλισμο :p
Αν σας ψηνει, εγω μεσα.
Μιας και μιλησαμε για mods ομως, ψαχνοντας γιατι στο δγιαολο εχουν εξαφανιστει τα health bars απο τους followers, επεσα πανω σε αυτο που ειναι temp λυση. Steam Workshop::Hosav's Custom UI Mod - Revamped!
Ενα απο τα ενδιαφεροντα features του ειναι οτι μπορεις να το απενεργοποιησεις αν δε σου αρεσει οπτικα, οποτε μπορει να μπει στο σερβερ και να το ενεργοποιησει οποιος θελει μονο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ λέω να έρθετε όλοι πάνω στον παγωμένο βορρά, και αν σας φανεί ότι ακόμα δεν υπάρχει challenge το ξανασυζητάμε. Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ σαν level και σαν εξοπλισμό την έρημο και φαίνονται όλα πιο εύκολα.
 
Top Bottom