What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel's Avengers

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Είναι γεγονός ότι αυτό που λείπει από την μητέρα πλατφόρμα είναι ένα καλό και σύγχρονο παιχνίδι Marvel. Σίγουρα έχουν περάσει κάποια, όπως το παλιό spiderman, αλλά μετά την απόσυρση του Deadpool από τα ηλεκτρονικά καταστήματα και το "κλείσιμο" του Marvel heroes, έχει έρθει ξηρασία. Η είδηση λοιπόν για το Marvel's Avengers ήταν μια αναζωογονητική πνοή ανέμου, ειδικά για μένα, που έχει την Kamala μέσα στους κύριους πρωταγωνιστές.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να σταθεί το παιχνίδι αντάξιο τον προσδοκιών μας, οι οποίες είναι ήδη ψηλά μιας και έχει για producer τις Crystal Dynamics και Eidos-Montreal. Μάλιστα υποτίθεται ότι βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το τελευταίο Tomb Raider ώστε να αφοσιωθούν πλήρως στο Marvel, οπότε δεν υπάρχουν και πολλές δικαιολογίες. Σύμφωνα όμως με τις εντυπώσεις της Closed Beta, ίσως θα έπρεπε ήδη να ψάχνουν να τις βρουν, γιατί πολλοί παρουσίαζαν το παιχνίδι μέτριο και με πολύ κακό optimization. Η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε πολύ αυτό και περίμενα με αδημονία την open beta, την οποία πρόλαβα την τελευταία μέρα για μόνο 4 ώρες, οπότε δυστυχώς δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Από το intro κιόλας, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα όμορφα γραφικά καθώς... και τα χαμηλά fps που έπιανε στα high settings. Τα έριξα στο normal, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στην απόδοση, οπότε συνέχισα για την ώρα έτσι. Η εισαγωγική αποστολή χρησιμεύει σαν Teaser, όπου ακολουθώντας την ιστορία παίζεις σχεδόν με όλους τους ήρωες και παίρνεις μια ιδέα για τον τρόπο μάχης τους και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Ο κάθε ήρωας έχει τελείως διαφορετική αίσθηση από τους υπόλοιπους, με τον Thor να εναλλάσσει ελαφρά και δυνατά χτυπήματα με το Mjolnir και ΝΤΟΝΓΚ να το πετάει στους εχθρούς του κατακέφαλα. Τον Iron man να πετάει laser από τα χέρια αλλά και να πετάει κυριολεκτικά. Δεν μιλάμε μόνο για απλή αιώρηση, αλλά ΚΑΙ κανονική πτήση με ταχύτητα. Την Black Widow να είναι ένας συνδυασμός πιστολιού και πολεμικών τεχνών, τον Captain America Κλασικά φάπες και ασπίδα και τον Hulk....... να είναι ο Hulk. Μεγάλος, πράσινος και θυμωμένος να γκρεμίζει τα πάντα στο διάβα του.


Μετά την εισαγωγή, η κατάσταση με τα fps έγινε ακόμα χειρότερη, φτάνοντας σε μονοψήφιο αριθμό, χωρίς να γίνεται χαμός με εκρήξεις και npcs, όπως γινόταν πριν. Είμουν απλώς μόνος και εξερευνούσα το περιβάλλον. Τα πράγματα φτιάξανε όταν επιτέλους έφτασα με την Καμάλα στο μέρος που θα χρησιμοποιούμε σαν βάση, όπου παίζοντας αρκετά με τα γραφικά (αφού απηύδησα είπα να τα βάλω στο Very low και ανεβαίνοντας μέχρι τα medium κατάφερα να πιάσω 40 fps, κάτι αδύνατο να συμβεί επιλέγοντάς το απευθείας). Βέβαια σε στιγμές έντονης δράσης πέφτω πάλι κάτω από 30 fps, αλλά για την ώρα είμαι ικανός να αρκεστώ σε αυτό. Μέχρι τέλος πάντων φτιάξουν το optimization, ή να αλλάξω κάρτα.

Η ιστορία δεν είναι καθόλου άσχημη. Χωρίς να είναι κάτι τρομερό, σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Πρόκειται για original story, που ενώ έχει αναφορές σε γνωστά γεγονότα, στο παιχνίδι γίνονται τελείως διαφορετικά. Μέχρι εκεί που έφτασα δηλαδή, γιατί είχε μόνο 3 main missions. Τα υπόλοιπα ήταν απλά missions που μπορούσες να παίξεις και με άλλους παίκτες για να ανεβάσεις τον χαρακτήρα και τον εξοπλισμό σου. Η αλήθεια είναι ότι τα μη story missions μου φάνηκαν αρκετά απλά και σύντομα, αλλά χωρίς να έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ μαζί τους.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω πολύ και το leveling system του ήρωα και του εξοπλισμού του. Αλλά μου φάνηκε κλασικό παιχνίδι Marvel όπου Lootareis καλύτερο armor και όπλα από την πίστα καθώς και υλικά για να δυναμώσεις τον εξοπλισμό σου.
20200824061703_1.jpg

Ίσως ο συνδυασμός των απλών missions και το looting για τον εξοπλισμό να έκανε αρκετούς να μουρμουράνε. Έχουμε ένα παιχνίδι που κρατάει στο ακέραιο τον χαρακτήρα του Marvel Heroes από την άποψη του Looting, προσθέτοντας ένα εξαιρετικό gameplay καθώς και ωραία ιστορία. Μπορεί να μην θέλεις την άπειρη ώρα για να βγάλεις ένα mission, αλλά αυτό το κάνει ιδανικό παιχνίδι για να ασχολείσαι για καιρό, μιας και πάντα θα βρίσκεις κενό για να παίξεις λίγο. Το μόνο μελανό σημείο για μένα είναι τα χαμηλά fps, όπου είχαν προβλήματα και άλλοι με πολύ δυνατότερες κάρτες από την 1060 μου, αλλά παρά τα 30 fps μέσο όρο, κατάφερε να με κερδίσει τόσο ώστε να το προπαραγγείλω. Σε 3 μέρες που θα κυκλοφορήσει και για εμάς τους "ποταπούς" που δεν πήραμε την Deluxe έκδοση, θα έχω νεότερα, αν και για το optimization δεν ελπίζω και πολλά, μιας και αμφιβάλλω ότι θα καταφέρουν να διορθώσουν αρκετά πράματα σε τόσο μικρή χρονική περίοδο.

Υ.Γ
Ο Hulk δεν μοιάζει λίγο με τον Jack Black;;;;

20200824062723_1.jpg
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Προβληματίζομαι πολύ με αυτό. Μου λείπει και το Marvel Heroes ρε γαμώτο :(
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Προβληματίζομαι πολύ με αυτό. Μου λείπει και το Marvel Heroes ρε γαμώτο :(
Θα κάνω σήμερα εκτενή αναφορά, γιατί τέλειωσα το campaign. Αλλά αν σου λείπει το Marvel heroes νομίζω είσαι αρκετά safe. Αυτά που του προσάπτω εγώ είναι τo κακό performance και ότι οι αποστολές μετά τον τερματισμό είναι απλές και επαναλαμβανόμενες.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Διαβάζω καλά λόγια για την campaign (που δυστυχώς παίζεται μόνο solo), μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα το συγκρίνουν με το Destiny. Προσωπικά θα ήθελα κάτι κοντά στο Marvel Ultimate Alliance και όχι στο Destiny. Ούτε μου αρέσει που έχει 60€ αρχική τιμή και όλα είναι κλειδωμένα σε microtransactions και battle pass. Είναι εμφανές πως πιο πολύ τους απασχολεί το monetisation και όχι να δημιουργήσουν μια καλή εμπειρία Avengers. Αυτό γίνεται με όλες τις εταιρίες, απλώς εδώ μου φαίνεται το κάνουν αρκετά άγαρμπα. Με τον Spider-Man εκτός PC, τουλάχιστον ας βάλουν τον Cyclops για να με δελεάσουν...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Το τελειωσες κιολας, Απο την Κυριακη κατι εχει παθει και κολλησε σε ενα σημειο. Χοντρυνε ο Hulk παρα πολυ και δεν μπορει να σκαρφαλωσει εναν τοιχο και ετσι δεν προχωραει το παιχνιδι. Ενω πηδαει δεν μπορει να πιαστει και πεφτει κατω. Ειναι αυτο το σημειο στο 7:31 Ειχες και εσυ τετοι προβλημα?
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
@shredder όχι εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα. Μου το σκαρφάλωνε κανονικά εμένα εκείνο το σημείο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Το τελειωσες κιολας, Απο την Κυριακη κατι εχει παθει και κολλησε σε ενα σημειο. Χοντρυνε ο Hulk παρα πολυ και δεν μπορει να σκαρφαλωσει εναν τοιχο και ετσι δεν προχωραει το παιχνιδι. Ενω πηδαει δεν μπορει να πιαστει και πεφτει κατω. Ειναι αυτο το σημειο στο 7:31 Ειχες και εσυ τετοι προβλημα?


Το έχεις original; Μήπως είναι κανένα ύπουλο copy protection;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αυθεντικό το έχει.
Για δοκίμασε ρε συ Shredder να κάνεις το πήδημα με κάνα sprint μαζί. Πηδάει καλύτερα έτσι
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ανανέωση μιας και τέλειωσα το campaing. Η καλή δουλίτσα που φάνηκε να έχει γίνει στο single Player κομμάτι του παιχνιδιού στην beta, συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, κάνοντας το campaign μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Σεκάνς έντονης κινηματογραφικής δράσης δίνουν την θέση τους σε πιο ήρεμες, που έχουν στόχο να σκιαγραφήσουν την ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών και να αποδείξουν ότι πίσω από την μάσκα του σούπερ ήρωα κρύβεται ένας άνθρωπος με ψυχή και συναισθήματα, καταφέρνοντας μάλιστα να μείνουν αρκετά πιστοί στους original χαρακτήρες της Marvel. Το σενάριο θα υποπέσει σε κάποια "Μαρβελικά" κλισέ, χωρίς όμως να καταντούν ενοχλητικά.​
Αυτό όμως που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το gameplay. Έχοντας παίξει λίγο παραπάνω πλέον με τους χαρακτήρες, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις με τον καθένα, και το immersion χτυπάει κόκκινο βάζοντάς σε στο πετσί του κάθε χαρακτήρα. Το κλονγκ κλονγκ των χτυπημάτων καθώς σφυροκοπείς τους εχθρούς με το Mjolnir, ηχεί σαν μουσική στα αυτιά σου, ενώ λίγο ο Iron man πετώντας από πάνω σου καθαρίζει τους ιπτάμενους με τα beam του και τον χαρακτηριστικό τους ήχο, ενώ παράλληλα ο Hulk παίρνει φόρα και προσγειώνεται πάνω σε ένα μεγάλο ρομπότ κάνοντάς το κομμάτια.​
Αν μπορούσα να σταματήσω να γράφω εδώ, θα μιλούσαμε για τo goty της χρονιάς. Δυστυχώς όμως ενώ τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά καλά στην ιστορία και στο gameplay, έρχεται η σχεδίαση αρκετών αποστολών, να χαλάσει λίγο τα πράγματα. Ενώ υπάρχουν αποστολές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα single player παιχνίδια, υπάρχουν κάποιες που παραπέμπουν έντονα σε MMo. Είναι της μορφής: ολοκλήρωσε κάποιο απλό main objective όπως κατατρόπωσε μία ομάδα από elite εχθρούς και καθώς πηγαίνεις προς τα εκεί, υπάρχουν κάποια δευτερεύοντα objectives που μπορείς αν θέλεις να κάνεις, όπως να ανοίξεις κάποιο κρυμμένο κιβώτιο, να σκοτώσεις κάποια μονάδα και άλλα παρόμοια. Ταυτόχρονα lootareis ότι άλλο κιβώτιο βρεις για να μαζέψεις ingame curnecy και crafting materials. Αν και δεν έχω παίξει ιδιαίτερα το Online, πιστεύω ότι κάπως έτσι είναι γενικότερα οι αποστολές του Online. Έχοντας παίξει τα Marvel Future Fight στο κινητό και το Marvel Heroes στο Steam, κάπως έτσι περίμενα τις αποστολές, οπότε δεν με ξένισε. Κάποιος όμως που περίμενε κάτι περισσότερο είναι λογικό να απογοητευτεί με το παιχνίδι.​
Μιας και ανέφερα το Marvel Heroes, μία μικρή σύγκριση μαζί του είναι αναπόφευκτη. Όσο το θυμάμαι κιόλας, γιατί πέρασαν κάποια χρόνια από τότε που έπαιζα και δεν φημίζομαι για την μνήμη μου. Σίγουρα οι πίστες και εκεί δεν φημιζόντουσαν για την πρωτοτυπία τους. αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερες και με περισσότερα objectives από ότι στο Avengers. Επίσης από τότε που αναβαθμίστηκε σε Omega, νομίζω ότι το Talent Tree ήταν έγινε τεράστιο. Εδώ τα πράματα είναι πολύ πιο μαζεμένα και μάλιστα μπορείς εύκολα να ξεκλειδώσεις τα πάντα από τα skills σου. Φυσικά υπάρχουν και εδώ κάποιες λίγες επιλογές, αλλά μπορείς εύκολα να τις αλλάξεις. Από εκεί και πέρα , το παιχνίδι κινείται σε πολύ γνώριμα μονοπάτια. Lootareis καλύτερο armor, το αναβαθμίζεις και κάνεις equip πάνω σου artifact, για να βελτιώσεις τα στατιστικά σου.​
Κλασικό endgame content δηλαδή, όπου προσπαθείς να αποκτήσεις όσο το δυνατόν καλύτερο εξοπλισμό για τον χαρακτήρα σου ώστε να αντιμετωπίσεις τις δυσκολότερες προκλήσεις που θα σου βάλει το παιχνίδι. Μην έχοντας ασχοληθεί τόσο πολύ με το online κομμάτι του παιχνιδιού, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν θα παραμείνει το ίδιο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ο βασικός μου προβληματισμός είναι ότι συγκρίνοντάς του για άλλη μια φορά με το marvel heroes, το heroes είχε world bosses, άπειρα events καθώς και μεγάλο αριθμό villains. Αντιθέτως το Avengers έχει μόνο 3 vilains, και λόγο της φύσης του παιχνιδιού είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί κάτι όπως world boss. Ας ελπίσουμε να προσθέσουν νέους villains και γενικότερα content για το online ώστε να κρατήσει σίγουρα τον κόσμο του.​
Όμως για την ώρα φοβάμαι ότι έχουν πολύ σημαντικότερα πράματα να φτιάξουν από ότι νέο content. Όπως ήταν αναμενόμενο, από την Beta στο Launch δεν μεσολάβησε αρκετός χρόνος ώστε να καταφέρουν να στρώσουν το optimization του παιχνιδιού. Μπορεί η 1060 3gb να είναι παλιά κάρτα και να υποφέρει, αλλά υπήρχαν παράπονα από κατόχους 1070 και 2080ti όπου είχαν σημαντικά frame drops. Ακόμα όμως και στην περίπτωση της δικιάς μου κάρτας, έρχονται άλλοι με ακριβώς ίδια κάρτα αλλά πιο αδύναμο το υπόλοιπο σύστημα να παιζουν με 45 fps ακατέβατα σε medium settings, ενώ σε εμένα στα low σε κάποια σημεία δεν μπορούσε να ανέβει πάνω από 20. Αν αυτό δεν μυρίζει optimization τότε τι; Κάπου εκεί καραδοκεί και ένα memory leak που χτυπάει όποτε του βιδώσει να ρίξει χωρίς λόγο τα fps στα τάρταρα και στρώνει μόνο με restart το παιχνίδι. Ακόμα όμως και να γλυτώσεις από το memory leak, υπάρχουν ακόμα μερικά bugs, όπως εχθροί που εξαφανίζονται αναγκάζοντάς σε να κάνεις restart την αποστολή, ή random crashes, όπου ξανά, θα σου καταστρέψουν την αποστολή. Το θετικό είναι ότι οι developers δουλεύουν πυρετωδώς για να διορθώσουν το παιχνίδι και είναι σε συνεχή επικοινωνία με την κοινότητα, οπότε ελπίζουμε σε patch σύντομα.​
Μεγάλη κατακραυγή έχει δεχτεί το παιχνίδι για το κομμάτι των microtransactions ή κοντολογίς mtx. Σε αυτό δεν είμαι σύμφωνος γιατί αυτή τη στιγμή τα credits που αγοράζεις από τα mtx τα χρησιμοποιείς αποκλειστικά για cosmetics. Στολές, emotes, banners για το όνομα σου και γενικότερα πράματα τα οποία δεν σκοπεύουν να σου δώσουν κάποιο boost στα στατιστικά του ήρωα, όπως κάνουν άλλα, όπου οι αγοραστές στολές δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις απλές. Τα περισσότερα όμως cosmetics τα κερδίζεις ξεκλειδώνοντας σιγά σιγά το gamepass του κάθε ήρωα. Κάθε ήρωας έχει το δικό του gamepass το οποίο κανονικά κοστίζει 1000 credits, αλλά στους 6 βασικούς ήρωες το έχουν δώσει δωρεάν. Εκτός όμως από cosmetics, το gamepass δίνει και credits. Αν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε κάποιο θα πάρουμε συνολικά 1300 credits. Με λίγα λόγια ένα να ολοκληρώσουμε έχουμε credits για να πάρουμε gamepass για κάποιον καινούριο ήρωα και 300 credits στην άκρη. Το κακό είναι ότι το gamepass ανεβαίνει ολοκληρώνοντας daily quests και weekly. Δυστυχώς έχουμε μόνο 2 daily κάθε μέρα, τα οποία ανανεώνονται στο τέλος της ημέρας και 2 weekly. Δεν μπορούμε λοιπόν να λιώσουμε με κάποιον ήρωα και να τελειώσουμε γρήγορα το Gamepass του. Τουλάχιστον δεν έχει χρονικό περιορισμό για να το τελειώσεις, όπως έχουν συνήθως, οπότε μπορείς να το κάνεις με την ησυχία σου και ταυτόχρονα να προχωράς και κάποιου άλλου ήρωα. Εκτός όμως από τα credits, υπάρχει και άλλο in game currency το οποίο σου επιτρέπει να αγοράσεις διαφορετικές στολές. από αυτές του gamepass.​
Μιας και αναφέρθηκα στους ήρωες που θα έρθουν, θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου για αυτούς. Οι αρχικοί ήρωες έχουν κάποιες δικές τους αποστολές που λέγονται iconic missions. Πρόκειται για ένα μικρό chain quest 2 αποστολών, που κάποιες έχουν την κλασική μορφή και κάποιες άλλες για να ολοκληρωθούν απλώς χρειάζεται να κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες με αυτόν τον ήρωα, όπως για παράδειγμα Defeat 16 enemies with Repulsor headshots, για τον Iron Man. Σίγουρα ήταν ωραίες για συμπληρωματικές του main campaign, αλλά θα αρκούν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των παικτών στους νέους ήρωες; Σίγουρα θα χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό, αλλά θα είναι διατεθειμένοι να το δώσουν free αυτό το περισσότερο, όπως υποσχέθηκαν; Και το καλό που τους θέλω, να μην υπάρξουν άλλοι ήρωες με αποκλειστικότητες. Αυτό που έγινε με έναν τόσο βασικό ήρωα όπως ο spiderman ήταν τραγικό και έχω απορία πόσους φανς του spiderman έχασε αυτή η κίνηση.​
Συνοψίζοντας πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει πολύ ωραίο και εθιστικό gameplay , όπως επίσης ένα καλό campaign, όπου οι marvel fans σίγουρα θα απολαύσουν, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταντήσει μονότονο για κάποιους, μετά την ολοκλήρωσή του. Το ερώτημα είναι, αξίζει τα 60 ευρώ αυτή τη στιγμή; Η απάντηση είναι εξαρτάται. Αν κάποιος απλώς θέλει να παίξει το campaign και δεν τον ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες αποστολές του online, καλό θα ήταν να περιμένει να πέσει λίγο η τιμή και να διορθωθούν τα bugs. Αν πάλι ενδιαφέρεται και για το online κομμάτι του και δεν έχει θέμα με τις grind missions, τότε ναι, γιατί τώρα είναι το παιχνίδι στο hype του και δεν έχουμε ιδέα τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες. Αρκεί να έχει στο νου του ότι χρειάζεται μια καλή κάρτα γραφικών, και πάλι αν δεν διορθωθούν τα bugs, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει κάποια frame drops, όπως και crashes.​
Αυτά για την ώρα από μένα. Θα επιστρέψω ξανά στο σύντομο μέλλον για να πω εντυπώσεις μου από το Online κομμάτι, που θα έχω ασχοληθεί ακόμα περισσότερο, γιατί όπως και να το κάνουμε..... Θα θέλω συχνά πυκνά να παίρνω την δόση μου super ηρωικές φάπες.​
Μέχρι τότε.​
Avengers Assemble​
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Ξαναλογκαρα μετα απο καιρο να διαβασω την εκθεση του λυγκα :LOL:
Γενικα αυτα που διαβασα για το campaign και το συστημα μαχης μου αρεσουν, και αυτα που διαβαζω για σκατοptimisation προφανως δε μου αρεσουν. Το γκειμ δε ξερω αν βιαστηκε να βγει στην αγορα ωστε να προλαβει αλλους τιτλους που ερχονται π.χ. το Νοεμβριο, παντως θελει δουλεια και "γυαλισμα". Το καλο ειναι οπως ειπε κι ο Λυγκας οτι φαινεται να προσπαθει η CD, για να δουμε τι θα καταφερει να κανει.

Ενα επισης σημαντικο στοιχειο που βλεπω οτι πολλοι απο τους γνωστους reviewers εχουν παραλειψει να αναφερουν, ειναι οτι οι ντεβς εχουν πει οτι ολο το περιεχομενο θα ειναι τσαμπα (ηρωες με τον αντιστοιχο villain, mission types κτλ) και εχουν τονισει οτι δε θελουν να κανουν gating περιεχομενο πισω απο dlc η αλλου ειδους paid content. Τωρα το αν θα τα καταφερουν/κρατησουν το λογο τους... ειναι τελειως αλλο θεμα αλλα μεχρι να ανακοινωσουν κατι διαφορετικο, δε βλεπω το λογο να μη τους πιστεψω. Τα σκινς εχουν καταφερει να συντηρησουν αρκετα γκειμς, ισως καταφερουν να συντηρησουν κι αυτο.
Προσωπικα μου φαινεται οτι το moneytisation ειναι πολυ χαλαρο, γεγονος που ισως αποδειχτει κρισιμο για το παιχνιδι. Μπορει να ειναι κλειδωμενο πισω απο dailies, αλλα στην τιμη αγορας (που αν ο μεσος φαν περιμενει λιγακι, μπορει να ειναι ενα 40αρι τα χριστουγεννα και μαλιστα μετα απο καποια patches) το γκειμ σου προσφερει 7800 κρεντιτς, 78 ευρω περιπου, και οπως ειπε και ο λυγκας το καθε νεο pass ενος ηρωα εχει 1000, και σου δινει εξτρα κρεντιτς. Προσωπικα δε βλεπω να χρειαζεται ουτε μισο ευρω επιπλεον, καθως και ολους τους ηρωες μπορεις να παρεις και εναν αριθμο απο σκινς για τους αγαπημενους σου ηρωες. Θα βγαλει αρκετα η CD για να ικανοποιησει τους ceo; Αυτη ειναι η σημαντικη απορια.

Γενικα εχω παιξει αρκετα μαρβελ γκειμς, απο ολα τα ultimate alliance εως το deadpool και το marvel heroes. Απο οτι εχω δει, το avengers εχει πετυχει το συστημα μαχης περισσοτερο απο ολα τα προηγουμενα που εχω δοκιμασει, τα ειπε και ο λυγκας αναλυτικοτερα. Το heroes και λογω καμερας δε σε εβαζε "μεσα στη δραση", θα μπορουσε να ειναι ενα τυπικο arpg με superhero skin. Το τριτο ultimate alliance ηταν καλυτερο σε αυτον τον τομεα.. μεχρι που ανεβαινες επιπεδο δυσκολιας και σπαμαρες "combo fields" που ηταν αρκετα immersion breaking.

Πιστευω οτι το avengers μπορει να καλυψει με το παραπανω το "superhero game itch" που κατα το παρελθον με εχει κανει να αφιερωσω πολλες ωρες σε superhero games. Αξιζει για τους υπολοιπους που δε ψαχνονται να παιξουν ενα "μαρβελοπαιχνιδο"; Με τετοιο optimisation και στα 60 ευρω, δε νομιζω. Για μενα, ανετα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Σρέντερ= Iron Man (σιδερόφρακτος, λεφτά υπάρχουν)
Μαλλιάς φίλος που κουνάει το κεφάλι= Thor
Χοντρός ψηλός που τους κάνει χαλάστρα στις εξόδους= Hulk
... Λες;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Πάντως ο χοντρός τρελός έχει αποκαλυφθεί ότι είναι o dr eggman από το sonic.

επίσης τι μανία είναι αυτή με τα νέα online παιχνίδια να μην έχει chat, αλλά μόνο voice;;;;; Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους άλλους με τίποτα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Που να προλάβεις να πετάξεις τις χριστοπαναγιες με το controller. Ενώ με το mic αβερτα κατεβάζεις αρκετές μέχρι να φύγει ο άλλος
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ναι... να δεις πλάκα όμως όταν ο Thor δεν ξέρει ότι έχει ανοιχτό μικρόφωνο και μιλάει με την κοπέλα του στα Γερμανικά γέλια!!!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Crystal Dynamics Official - The Known Issues and Workaround Megathread

Mάλλον θα περιμένω να φτιάξει λίγο από άποψη performance. H 1060/6 είναι στα recommended specs θέλω να πιστεύω με patches ίσως πιάσει τα 30fps/1080p. Αν το βάλω τώρα σκέφτομαι πως 0-100°C το laptop μου θα πιάσει σε δευτερόλεπτα, οπότε υπομονή...
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Crystal Dynamics Official - The Known Issues and Workaround Megathread

Mάλλον θα περιμένω να φτιάξει λίγο από άποψη performance. H 1060/6 είναι στα recommended specs θέλω να πιστεύω με patches ίσως πιάσει τα 30fps/1080p. Αν το βάλω τώρα σκέφτομαι πως 0-100°C το laptop μου θα πιάσει σε δευτερόλεπτα, οπότε υπομονή...

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Την 1060 6gb έχεις; Θα τα πιάσει σίγουρα . Μην σου πω και τα 45. Είναι ξεκάθαρα GPU based το παιχνίδι. Παίζω και έχω ανοιχτό το Task master. Ο επεξεργαστής yolarei. Έχει τύχει να είναι πιο κρύος και από Idle..... Αυτό που υποφέρει είναι το memory usage της κάρτας. Ακατέβατο στα 3gb.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα αυτή τη στιγμή είναι το memory leak και το Optimization.. Παίζω μισή ωρίτσα. φτάνω σε μια μάχη πριν από boss όπου μου την έχουν πέσει αγρίως και είναι μπόλικοι στην μάχη. Κερδίζω και με το που τελειώνει, χωρίς να έχω φύγει από την περιοχή, απλώς τα fps πέφτουν στα 19. Άδειο πλέον το μέρος. Ακόμα και στο menu δεν ανέβαιναν. Πάω final boss. Συνεχίζει να είναι στα 19 και κάποιες φορές κάτω στα 10. Η περιοχή που είναι το boss είναι μικρότερη από πριν και μάλιστα δεν έχει και πολύ κόσμο . Αντε το boss και ενίοτε να έρχεται κάνα απλό φανταράκι, οπότε δεν βρίσκω το λόγο να έχει βαρέσει μπιέλες και να μην μπορεί να πιάσει Fps.

Είναι παιχνίδι που τα χρειάζεσαι. Πρέπει να κάνεις dodge Κάποιες επιθέσεις. Με 19 fps ούτε νταλίκα δεν μπορείς να αποφύγεις. Μισή ώρα να φτάσω εκεί παίρνοντας το χρόνο μου και μισή ώρα μου πήρε να απελπιστώ και να κάνω abandon την αποστολή. Σίγουρα μετά τον τερματισμό δεν έχει τρομερό content οπότε μπαίνεις για να ολοκληρώνεις αποστολές και να ανεβάζεις ήρωες. Αν όμως αναγκάζεσαι να παρατάς και τις αποστολές επειδή κάτι πάει λάθος βράστα.... Πάλι καλά μέτρησε ότι άλλο progress έκανα, οπότε δεν πήγε full χαμένος ο χρόνος....
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ναι 1060/6gb έχω.

Πάντως ό,τι review έχω δει λένε ακριβώς αυτά που μας έχεις περιγράψει πως πρόκειται για παιχνίδι 2 ταχυτήτων, καλή μάχη, φοβερό story-άδειο/βαρετό Multi. Για περιεχόμενο δεν φοβάμαι έχουν άπειρο υλικό να βάλλουν και λογικά αφού η Square-Enix πέτυχε deal με την Disney/Marvel θα προσπαθήσουν να το εκμευταλλευτούν όσο δεν πάει και να υποστηριχτεί για αρκετό καιρό ή να ακολουθήσουν κι άλλα παιχνίδια.

Γενικώς όμως δεν δικαιολογείται ο τεχνικός τομέας να είναι τόσο χάλι, δεν είχαν να προλάβουν κυκλοφορία ταινίας ούτε αντίπαλο παρόμοιο DC παιχνίδι ενώ πήρε και 4μηνη αναβολή στην κυκλοφορία του. Και η Square-Enix είτε στα δικά της (FF κτλ) είτε σε αυτά που είναι εκδότρια (Tomb Raider, Deus EX κτλ) κατά κανόνα έχει προσεγμένα releases, δεν καταλαβαίνω τι πάθανε σε αυτό.

Anyway, το επερχόμενο patch θα είναι το μεγαλύτερο που έχουν βγάλει ως τώρα. Εν αναμονή.
 
Top Bottom