What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Δεν ξερω εαν εχετε προσεξει οτι δεν υπαρχουν ειδησεις απο την Αφρικη. Θα σας δωσω εγω μια.
Η ληστεια του αιωνα εγινε στην Ν. Αφρικη και στο σκαμνι καθησαν πολλοι τραπεζικοι και πολιτικοι. Αν οι πληροφοριες μου ειναι σωστες, περιπου 100 ατομα καταδικαστηκαν σε φυλακιση και ετκος απο την φυλακη κατασχεθηκαν οι περιουσιες τους, το δικαιωμα στην συνταξη και μπορουμε να πουμε τα πολιτικα τους δικαιωματα, αφου τους απαγορευτηκε να εχουν οποιαδηποτε σχεση με το κρατος, ακομα και μετα την αποφυλακιση τους.
Δεν ξερω εαν θα καταφερουν να αποφυλακιστουν. Ενας φιλος μου ειχε πει οτι στην Ν. Αφρικη παιζει ενα σχολικο προγραμμα οπου οι μαθητες περνανε μια μερα στις φυλακες, οχι ως κρατουμενοι αλλα ως επισκεπτες. Κανουν συζητησεις με τους ισοβιτες για το πως ξεκινησαν, τι σκεφτοντουσαν και πως ειναι η ζωη στην φυλακη. Το συγκεκριμενο προγραμμα πρεπει να εχει μεγαλη επιτυχια. Ο φιλος μου ειπε οτι οταν βγηκαν εξω ετρεμε στην ιδεα ακομα και στην κληση για παρκαρισμα.


8.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Τι είναι το ΕΜΠ1 ωρέ Λέλο; Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 1ο κτίριο;

Κανουν συζητησεις με τους ισοβιτες για το πως ξεκινησαν, τι σκεφτοντουσαν και πως ειναι η ζωη στην φυλακη. Το συγκεκριμενο προγραμμα πρεπει να εχει μεγαλη επιτυχια. Ο φιλος μου ειπε οτι οταν βγηκαν εξω ετρεμε στην ιδεα ακομα και στην κληση για παρκαρισμα.

"Mind Hunter" καταστάσεις δηλαδή... μπρρρρ....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
ΕλεκτροΜαγνητικος Παλμος 1. στο 2 δυσφορια και στο 3 καιγεσαι απο μεσα προς τα εξω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Μετά τον Β' Παγκ. Πόλεμο, η Σοβιετική Ένωση απέκτησε πληθώρα όπλων των Ναζί, τα οποία έστειλε στις χώρες-δορυφόρους της, και οι οποίες ουδέποτε τα αποστράτευσαν πραγματικά. Έτσι, όταν το 2011 οι τζιχαντιστές στη Συρία λεηλάτησαν στρατιωτικές βάσεις του Ασσάντ, κατέλαβαν μεταξύ άλλων και τα παραπάνω όπλα.

Αποτέλεσμα: Τζιχαντιστές να πολεμάνε κρατώντας... StG 44 και MP-40.


Σουρεαλιστικές εικόνες.

Πωλούνται πάμφθηνα κιόλας στις αγορές του Ιντλίμπ, επειδή τελείωσαν τα πυρομαχικά τους. Πώς θα γίνει άραγε να τσιμπήσουμε κανένα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
κάποιος καλοθελητής θα τα σπρώξει στον Ελληνικό Στρατό για καινούργια, σίγουρα πράγματα :p
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Το MP40 κατασκευαστηκε συμφωνα με τα προπαγανδιστικα ποστερ του γκεμπελς. Ορθιοι σφιχτες οπου με το ενα χερι κρατανε το οπλο του λαου και με το αλλο χερι κανουν σινιαλο στους υπολοιπους να ακολουθησουν. Σε θεση πρηνηδον μονο μπεκατσες μπορεις να χτυπησεις αφου ο γεμιστηρας εχει μηκος 25 μετρα. Η ελλειψη πυρομαχικων ειναι για την περιοχη που βρισκονται οι καθυστερημενοι, σωστα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Φαντάζομαι πως ναι. Με πρόχειρο googlάρισμα βρήκα πως οι σφαίρες 7.92 που φοράει το StG 44 είναι μεν ψιλοσπάνιες αλλά παράγονται σε ένα εργοστάσιο στη... Σερβία. Τα 9mm του MP40 είναι πιο διαδεδομένα αλλά μάλλον δεν έφτασαν εκεί κάτω στις Αραβίες.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Και λίγα τους λέει ο Eκτορας Μποτρίνι | Λίλα Σταμπούλογλου

Πάει ο κάθε πικραμένος, ο κάθε άσχετος και ανοίγει ένα μαγαζί εστίασης. Το είχε όνειρο, το είχε απωθημένο, του το άφησε ο μπαμπάς, του το είπε ο κολλητός. Και βρέθηκε με μια επιχείρηση στην πλάτη, με υποχρεώσεις και με ευθύνες. Φυσικά, στην πορεία, όλοι αυτοί οι επίδοξοι επιχειρηματίες της εστίασης χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια… Χάνουν τον έλεγχο, αν δεχτούμε ότι τον είχαν και ποτέ. Προ κρίσης, συνέχιζαν να υπάρχουν γιατί έπαιρναν αβέρτα δάνεια. «Ελα μωρέ, να πάρουμε ακόμα ένα, κάτι θα γίνει»… Με το «κάτι θα γίνει», προχωρούσαν σε έναν δρόμο καταστροφής, μόνο που δεν έβλεπαν γρήγορα τον γκρεμό μπροστά τους.

Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» είναι μια μικρογραφία του κακού επιχειρείν, εκείνου που βλέπουμε δίπλα μας κατά κόρον, αλλά τώρα δεν έχουμε τόση ανοχή απέναντί του Πηγή: Protagon.gr

Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν έρθει, καταχρεωμενοι σε εφορία και τράπεζες, στη Γερμανία για λάντζα και ψήσιμο. Κάποιοι δουλεύουν ακόμη σπαστά δωδεκάωρα με ένα ρεπό τη βδομάδα και άλλοι περισσότερο τυχεροί, άνοιξαν μαγαζί, βάζουν τους νεο-χρεοκοπημενους από Ελλάδα να δουλεύουν σα ζώα και σερβίρουν αυτή τη μαλακία "γύρος με καλαμάρι" και πλουτίζουν.

Η ταβέρνα ή το εστιατόριο αποτελούν για τον Έλληνα Boomer επιτυχία στο βιογραφικό τους. Από ψηστης σε ιδιοκτήτης. Enterpreneur μιλάμε, όχι αστεία.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν την έχω δει την εκπομπή, αλλά έχω δει διαφήμισή της. Σίγουρα δεν είναι στημένα ολ' αυτά?
Ναι, υπάρχουν εντάσεις στην κουζίνα και σε όλες τις κουζίνες, αλλά αυτό ξεπερνάει αυτό που θεωρώ φυσιολογικό.
 
Top Bottom