What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ανακοινώθηκε το Diablo 2: Resurrected!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ήταν κοινό μυστικό στη βιομηχανία και, μέσω διαρροών, στον Τύπο ότι η Vicarious Visions (υπεύθυνη για το remake του Crash Bandicoot) είχε αναλάβει το reverse engineering του Diablo 2. Επίσημα πλέον έχουμε τα πρώτα δείγματα από την προσπάθεια να έρθει ο βασιλιάς των action-RPG σε ανανεωμένη μορφή στις οθόνες μας, 20 χρόνια μετά.



Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχουμε με την κυκλοφορία του πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο τόσο του Diablo 2, όσο και του Diablo ΙΙ: Lord of Destruction. Η Blizzard ανακοίνωσε επίσης ότι ολικό lifting έπεσε και στα πρωτότυπα cinematics του παιχνιδιού. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-platform progression μεταξύ του PC και Nintendo Switch, με τους παίκτες να μπορούν να συνεχίσουν τον ίδιο χαρακτήρα από την μία πλατφόρμα στην άλλη εντελώς οργανικά.



Στα στοιχεία του gameplay όπως φαίνεται θα υπάρχουν...

Continue reading...


 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Παραγράφονται όλα τα αδικήματα της Blizzard με μία ανακοίνωση σε μία νύχτα.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου!
Για καποιους που εχουν το παιχνιδι, δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσουν τα οποια 40 η 60 (για το σκυλακι του Μεφιστο) Ε. οσοι αγαπησαν το Diablo I και II πιστευω οτι θα διασκεδασουν περισσοτερο με τα εκατονταδες αξιολογα μοντ που κυκλοφορουν
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,851
Απλά βαριέμαι να κατεβάζω έναν ακόμη Launcher και να φτιάχνω άλλο ένα account.

Χαλάλι όσοι κάνατε κάποτε πριν χρόνια. Εγώ για 1-3 τίτλους δε κάνω ακκαου.

Να το φέρουν steam/gog να μην πάει απατο.
Εχμ... μήπως τελικά να έφτιαχνα ένα ακκαουντ;
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Ανυπομονώ να απογοητευτώ για άλλη μια φορά με την Blizzard

ΚΑΙ ΘΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ωραίο αλλά γιατί δεν ξεκίνησαν από το πολύ πιο γερασμένο πρώτο...;

-Blizzard: "Μα είναι το πιο δημοφιλές μας παιχνίδι κι αυτό θέλει ο κόσμος. Ποιος το γαμεί το πρώτο;"
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ευτυχώς που θα βγει και για switch. Νομίζω ότι αυτό ήταν το σημαντικότερο νέο της ανακοίνωσης!
Κατά τα άλλα, πόσο χάλια να τα πάει η Blizzard?🙃
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,502
εκατσα κι ειδα 45 λεπτα ενα γλυφτοπανελ απ το γκειμσποτ με τους ντιζαινερς.





- προφανως πολυ ομορφα γραφικα.

- μ ενοχλησε τρομερα οτι δεν εγινε ερωτηση για το ντιαμπλο1, λες και δεν υπηρξε ποτέ. οκ, δεν μπορειτε παλικαρια της μπλιζ να το καμετε ρημαστερ, πειτε το. οχι να το αγνοειτε. υπαρχουν αθρωποι (στηριζω, κι ας ειμαστε μειοψηφια) που ΛΑΤΡΕΨΑΝ το 1, και απλα αγαπησαν το 2. ας ελεγαν μια κουβεντα, δεν ηθελα κατι αλλο.

- αληθεια τωρα? το ιδιο grid based, (και περισοτερο το ιδιο μεγεθος του) ινβεντορυ στο 2021?? καλα, οκ, θα τα αναλαβουν οι μοντερς τα περαιτερω, αλλά ελεος.

- αν καταλαβα καλα, διατηρουν το οφλαιν μοουντ, πραγμα ευχαριστο. πιστευα οτι θα το κανουν καθαρα και αποκλειστικα μουλτιπλειερ.

ενταξει, προσφατα επαιξα το reign of terror, ενα τοταλ κονβερσο που μεταφερει τι διαβλο2 στην μηχανη του γκριμ ντων, που ειναι καταπληκτικο κι ετσι πηρα τη δοση μου, αλλά περιμενω μ ενδιαφερον και τουτο δω. 2021 ειπαν, οποτε δεν αργει.
καπου ωστοσο πρεπει να γινει ενα πετίσο για το διαβλο1, ειναι κριμας.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Το Diablo 1 ορθώς το αφήνουν ήσυχο, κατ'εμέ. Και από άποψης αισθητικής, μιας και θεωρώ πως τα γραφικά του εξακολουθούν να στέκουν εξαιρετικά, αλλά και από πλευράς μηχανισμών, καθώς ο σχεδιασμός των levels και η προώθηση της ιστορίας είναι πολλά σκαλοπάτια κάτω από το D2 και υπερβολικά arcade και vintage. Θα απαιτούσε ολικό ρεκτιφιέ για να μπορεί να σταθεί ως έχει στα 2020+, και με το ρεκτιφιέ αυτό θα έπαυε να είναι Diablo 1.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,502
τα τεχνικα δεν με ενδιαφερουν, εγω μονο την ατμοσφαιρα θα ηθελα να κρατησουν απ το 1. θα μου εφτανε. δεν ειμαι κολλημενος σ ΕΚΕΙΝΗ την βερσιον. (στο βιντεο που ποσταρα, λεει καπου οτι υπαρχουν ψυχακια (κατ εμε) που ξερωγω δεν θελουν στο 2 να γινεται autoloot στα λεφτα, γιατι ΑΠΑΙΤΟΥΝ να υπαρχουν σε στακς (θυμαστε προφανως τι λεω) και να τα κλικαρεις ΕΝΑ ΕΝΑ με το ποντικι. ενταξει, αρμοδιοτητα ψυχιατρου. δεν εννοω τετοια λατρεία, αυτη ειναι αρωστια).
αρα ας κανουν qol αλλαγες και δε θα με πειραζε που θα "επαυε να ειναι ντιαμπλο1". δεν ειμαι τοσο "πιουρίστας"/κολλημενος. εξαλλου ειδικα στο 1, υπαρχουν και κομμενες/κρυμμενες κουεστς που δεν εφτασαν για χι λογους στο τελικο προιον. οπότε ας το ονομασουν ρημαστερ, ρημεικ, enhanced, οπως θελουν. αρκει να το αναλαβουν.

ετσι κι αλλιως παντως, μια αναφορα επρεπε να την κανουν, για λογους ιστορικοτητας και legacy ξερω γω. τελος παντων. γουστα ειν αυτα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Παραδόξως έχω παίξει μόνο το Diablo 1 και το είχα λατρέψει τα φοιτητικά χρόνια, οπότε χαίρομαι φουλ για αυτό το remake.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να υποδέχεται πια κανείς ανακοινώσεις της Blizzard:

1613822049844.png

Αποδεχτείτε τον κι ελευθερωθείτε από προσδοκίες.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Πιστευω, οτι καποια παιχνιδια, μεσα σε αυτα και τα Diablo I+II , αν τα ξαναφτιαχναν με συνχρονα γραφικα θα σπαγανε ταμεια και παλι. Αν ειναι πασαλειματα, οπως και να τα πουν ρεμεικ, ρεμαστερ, ενχανσεντ κτλ, βρασε ορυζα
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Θα έχει save όπου θέλεις; Μόνο αυτό θέλω να μάθω.
48902_3f26587152fe09a2d89cb051e657060d.jpg
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
H καλύτερη έκδοση του Diablo 1 για τα σύγχρονα συστήματα νομίζω είναι του GOG που έχει το απλό αλλά και μία με έξτρα ρυθμίσεις στα γραφικά. Πιο αναλυτικά για όποιον ενδιαφέρεται παρακάτω.


Τώρα σχετικά με το Diablo 2 Resurrected, διαλέγω κλάση ;) Όποτε βγει θα παικτεί και πολύ το άργησα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ελέω αναγκαστικής αϋπνίας είδα το Deep Dive βιντεάκι χτες (btw δεν είναι του Gamespot, ο MrLlama είναι streamer και προσκεκλειμένος για το interview - μικρή σημασία έχει).

Ας αφήσουμε το fanboyιλίκι στην άκρη και ας συζητήσουμε ορισμένα πραγματάκια. Θεωρώ ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά ώστε να διατηρήσουν την ταυτότητα του παιχνιδιού ως έχει και να επιτρέψουν, σε λογικά όρια, την παραμετροποίηση του χαρτκορισμού. Συμφωνώ ότι το 1, 2, 5 gp stacks είναι σαδομαζοχιστικό, για παράδειγμα. Αλλά το inventory management ήταν το Α και το Ω στο Diablo 2, και οφείλει να μείνει ως έχει. Έφτιαχνες χαρακτήρες με βάση πόσα charms μπορούσες να χωρέσεις μέσα.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι εξακολουθεί να υφίσταται το grid-based movement, αλλά ο παίκτης δεν θα το αντιλαμβάνεται. Έχουν κρατήσει ακόμη και τους χρονισμούς με βάση τα 25 fps που τρέχει το παιχνίδι, που ήταν και το μέτρο χρονισμού τότε, αντί να κάνουν μεταφορά στην μοντέρνα πρακτική (απόλυτη μέτρηση χρόνου). Αυτό το κατάφεραν ενώ ταυτόχρονα αποδίδουν 60 fps animation. Με απλά λόγια, όλοι οι μηχανισμοί και οι υπολογισμοί που τρέχει το παιχνίδι (π.χ. recovery, regeneration, stun) δεν θα αλλάξουν καθόλου λόγω της μεταφοράς. Τετριμμένο για ορισμένους, αλλά είναι πολύ ουσιαστικό. Θέλω να δω τι τρέχει με το stash, λογικά θα λάβει της μεταχείρισης που έχει και το Starcraft Remastered με διάφορα events ή MTX να δίνουν extra χώρο, αλλά μικρή σημασία έχει.

Ευελπιστώ σε δυνατότητα LAN, μιας και έχουν ήδη πει ότι μπορείς να παίξεις σε offline mode (οπότε και θα φάει αρκετά modαρίσματα).

Η Αμαζόνα κάνει πολλά squats ή είναι η ιδέα μου?

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ, ΜΕΝΜΟΥ? fanboyιλίκι οn
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Θέλω να δω τι τρέχει με το stash, λογικά θα λάβει της μεταχείρισης που έχει και το Starcraft Remastered με διάφορα events ή MTX να δίνουν extra χώρο, αλλά μικρή σημασία έχει.

A shared item stash: Say goodbye to mule characters. You'll now have a shared item cache to use between multiple characters, so you won't need to devote other characters to the task of schlepping and storing gear. It's probably the biggest quality of life change over the original game.

 
Top Bottom