What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564

Παίζει να μείνει η ανατολική Αττική χωρίς ρεύμα όλο το βράδυ λένε.

Φωτιά δίπλα στην πρωτεύουσα, σε πεδινή έκταση, χωρίς αέρα. Μάλλον δεν αγοράσαμε αρκετά περιπολικά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Συγνώμη φιλτατε αλλά οι miners του κοσμου καταναλώνουν όση ενέργεια χρειάζεται μια μικρή χώρα. Εκτός από τα πλαστικά, το μεγαλύτερο βάρος έρχεται από την ενέργεια και η ενέργεια είναι μια αρκετά βρώμικη διαδικασία.
Πρωτα φτιαχνουμε ενα οικονομικο συστημα που στηριζεται στην ασυστολη καταναλωση και μετα ζηταμε ευθυνες απο τον καταναλωτη.

Οταν εχεις κοκκους αμμου και βραχονησιδες, ασχολεισαι με τις βραχονησιδες και οχι με τους κοκους. Οταν φυσικα δεν θες να λυσεις το προβλημα, πετας τη μπαλα στους κοκκους και κανεις PR κουνωντας το δακτυλο :)

Let it burn στους 27-28 διοτι γι αυτο το λογο πηρες κλιματισμο, για να μην πεθανεις το καλοκαιρι στο διαμερισμα.

Ποιος αποδεχτηκε την καταναλωση; ο κολιγος, και μαλιστα χωρις να τον ενδιαφερει εαν μπορει να ακολουθησει.
Το 28% της ενοχης για την κλιματικη αλλαγη την εχουν τα air con. οσο περισσοτερα δουλευουν, τοσο περισσοτερο θα ανεβαινει η θερμοκρασια.
Δεν πρεπει να τα ριχνουμε ολα στα φουγαρα και στην υπερκαταναλωση. Το ελεγαν και οι depeche mode, everything counts in large amounts. Οι εταιριες εχουν μεγαλο μεριδιο ευθηνης, δεν ειμαι εντελως τρελος και γραναζι του συστηματος.
ΑΛΛΑ φταινε και οι νοοτροπιες του κολιγου, που δεν επηρεαζουν σε χαμηλο βαθμο και αυτες οι νοοτροπιες δεν εχουν καμια σχεση με τα φουγαρα και την αγορα 25 κινητων.


Φωτιά δίπλα στην πρωτεύουσα, σε πεδινή έκταση, χωρίς αέρα. Μάλλον δεν αγοράσαμε αρκετά περιπολικά.
Αληθεια ειπες. Σημερα ειδα περισσοτερη αστυνομια απο αυτη που ειχε η Α. Γερμανια και δυο αγροτικα του δημου, που μετεφεραν μανικες. το ενα σταματησε να παρει και να πιει καφε. Ο ανθρωπος δεν φαινοταν ταλαιπωρημενος, φρεσκαδουρα ηταν.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Και όχι αποτέλεσμα της μόλυνσης η οποία προκαλείται από τις πολυεθνικές και κυρίως τις πλοιοκτήτριες;
Ακόμη και ο πλεμπαιος προσπαθεί να πλουτίσει γιατί πολλές φορές ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο. Τόσο λόγω των συνθηκών στις οποίες ζει όσο κι επειδή κάποιοι του το στέρησαν

Δεν διαφωνώ στο πρώτο.

99% των miners είναι απλοί πλεμπαιοι του Ινσομνια. Τα όνειρα τους είναι το πως θα ικανοποιήσουν τον υλισμό τους. Αυτοκίνητα, κάρτες γραφικών κλπ.

Ευθύνες έχουμε όλοι. Όταν παραβιάζει τον ΚΟΚ ο καγκουρας, δεν θα πω "ναι οκ, και οι μπάτσοι τον παραβιάζουν και ο τύπος βγάζει γούστα γτ μπορεί να τρώει παντόφλα στο σπίτι κλπ".

Στην τελική δεν παράγουν/δημιουργούν κάτι, οι miners. Αποκτούν ένα νόμισμα του οποίου η αξία εξαρτάται από την ψυχολογία των αγορών, δλδ από κούφιο αέρα.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Δεν πρεπει να τα ριχνουμε ολα στα φουγαρα και στην υπερκαταναλωση
Δεν τα ριχνω πουθενα και δεν θελω αντιστοιχα να μου ριχνουν ευθυνη. Ειμαι ο τελευταιος κρικος σε καταναλωτικη κοινωνια, με καπιταλιστικο συστημα, ρουφωντας τους πορους του πλανητη τον οποιο θα καταστρεψουμε και θα παμε στον επομενο.

Υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να ακουω πιπες απο τα ΜΜΕ τυπου "κλεισε τως φως" (led των 2Watt)", "ανακυκλωσε τα πλαστικα" (τα οποια καει ο ιδιωτης ΑΕ οταν δεν τον συμφερει η τιμη), "κλεισε το AC" (στην τσιμεντουπολη των 5εκ, Ιουλιο με 45αρια) :)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
. Ειμαι ο τελευταιος κρικος σε καταναλωτικη κοινωνια, με καπιταλιστικο συστημα, ρουφωντας τους πορους του πλανητη τον οποιο θα καταστρεψουμε και θα παμε στον επομενο.
Air con δεν αναβω σχεδον ποτε. Αυτες τις μερες δεν λειτουργησε ουτε 20 δευτερολεπτα επειδη το μεσημερι καθομουν εξω.
Απο την αλλη, ο λογος που καθομαι εξω ειναι οτι αραζω σε mini cafe φαση με 4 τραπεζακια εξω οπου συνηθως δεν ειναι κανενας.
covid safe φαση και ετσι αραζω εκει ολο το μεσημερι.
Καθε μερα, ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. θα δω τουλαχιστον 4 ατομα τα οποια παρκαρουν και δεν σβηνουν την μηχανη του αυτοκινητου για να μην ζεσταθει το εσωτερικο του αυτοκινητου. Σημερα, ενας τυπος, μαλλον πωλητης, μπηκε στο καφε και επιασε κουβεντα με τον ιδιοκτητη.
το αυτοκινητο λειτουργουσε 30 λεπτα χωρις λογο. Ο ηχος του μοτερ + ανεμιστηρας μου γυρισαν τα μυαλα. Πριν απο αυτον, σκαει τυπος και κανει το ιδιο, μπαινει στο φαρμακειο που ειναι διπλα στο καφε και μετα ηρθε να παρει καφεδακι.
Πριν λιγες μερες, παραλιγο να μανουριασω με αλλον τυπο. Το φαρμακειο, που βρισκεται κολητα με το καφε, εχει χωρο για παρκινγκ. ο τυπος παρκαρε ακριβως πισω απο την πλατη μου.
Η μηχανη και το air con να λειτουργουν στο μαξιμουμ μαζι με τον ανεμιστηρα του αυτοκινητου. Ο τυπος μπαινει στο φαρμακειο και απο το ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ καταλαβα οτι θα παιξει κουβεντα στο φαρμακειο. Ο τυπος εμεινε στο φαρμακειο πανω απο 20 λεπτα ενω εγω ειχα την ηχορυπανση πισω απο το κεφαλι μου μαζι με την λαβρα που εβγαζε το αυτοκινητο. Βγαινει ο τυπος απο το φαρμακειο και ερχεται για καφε, πιανει το μπουρου μπουρου με το προσωπικο και τον ιδιοκτητη, εγω εχω στον σβερκο μου την λαβρα απο το αυτοκινητο και τους 40 βαθμους απο τον ηλιο.
Το αμαξι λειτουργει και ο τυπος βγαινει απο το καφε με τα δροσερα καφεδακια και παιρνει τηλεφωνο καποιον, μαλλον την γυναικα του. Κανονιζει για σουβλακια. Κλεινει το τηλεφωνο και πεταγεται διπλα στο σουβλατζιδικο, το αμαξι συνεχιζει να λειτουργει στον σβερκο μου. Μετα απο 15 λεπτα ερχεται ο τυπος με τα σουβλακια και μπαινει στο αυτοκινητο. Επειδη ακομα δεν το εχω παρει αποφαση αν την ωρα που θα εχω την γυναικα του στα 4 αυτη θα του χωνει τα σουβλακια στον πισινο, τον παιρνει να μην ξεκινησει αμεσως αλλα να παρει τηλεφωνο καποιον και να τα πουν για λιγο.

Δεν εχουν τον θεο τους οι ανθρωποι. Ειναι οι ιδιοι που βαζουν τα air con τερμα και σπανε το παραθυρο για να κανει δροσερο ρευμα.
Η σπαταλη που γινεται καθημερινα, ειναι απιστευτη.
Να προσθεσω και αυτους, τους ιδιους που βλεπω καθε μερα, οι οποιοι μαλλον δεν εχουν air con στα σπιτια τους και κανουν βολτες γυρω γυρω με τα αυτοκινητα επειδη τα αυτοκινητα εχουν.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266


Σαν αυτούς εδώ που δε σβήνουν τον κινητήρα ποτέ προκειμένου να μην παγώσει και δε παίρνει μετά μπρος.

Perfect weather for gamers θα έλεγα εγώ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Δεν έχουμε γκρίνια thread οπότε πάμε μια καλή εδώ.

Με ρωτάνε γιατί παίζω ακόμα παιχνίδια, αλλά πως να μην. Πρέπει να φτιάξω την φούσκα μου και να χωθώ μέσα μπας και την παλέψω με αυτά που βλέπω και ζω γύρω μου.

Φωτιές παντού (και δίπλα μου)
κλιματική αλλαγή-> καύσωνας που πρώτη φορά στην ζωή μου άνοιξα κλιματιστικό όχι γιατί ζεσταίνομαι, αλλά δεν μπορώ να ανασάνω.
κορόνες
Γυναικοκτονίες που πραγματικά θεωρώ ηθικό αυτουργό αυτό το ζώο τον μπαλάσκα (μόλις έδωσε το τέλειο σχέδιο για να την γλιτώσουν εύκολα, έγιναν 2-3 στα καπάκια...)
Άλλα δράματα οικογενειακής φύσης
Μια κοινωνία γεμάτη ζώα
Κυβερνήσεις που αλλάζουν σαν χεσμένα βρακιά και "όλα καλά τα έκαναν"
Προμηθευτές που μου σκοτίζουν τα παπάρια

Πελατάκια που μου σκοτίζουν τα παπάρια, αυτοί να κάνουν τα μπανάκια τους, εγώναπαναγαπηθω.

Μαγαζιά που μου σκοτίζουν τα παπάρια (αν ψωνίζεται από leroy merlin, μην κάνετε καμιά λαλακία και παραγγείλετε... παραγγελία 9/7 με το σκεπτικό "ε θα κάνουν 10-15 μέρες να έρθουν τα πράγματα που είναι με άμεση διαθεσιμότητα, τον Αύγουστο θα μπω με τον μάστορα να βάλουμε πλακάκια και πάγκους", 5/8 και ακόμα στην μια έρχονται τα πλακάκια από το Μαρούσι για να φύγουν από το κατάστημα Πειραιώς και στην άλλη που είναι οι πάγκοι από Θεσ/ικη "θα σας το φέρει η μεταφορική", όχι δεν θα σας το φέρει, όχι θα το φέρουμε με άλλη, όχι τσακωθήκαμε με την μεταφορική αλλά είναι στην μεταφορική και θα πάμε να τα πάρουμε πίσω να τα στέιλουμε με άλλη ναι όχι δεν θα πληρώσετε κάτι ναι να καταχωρήσω το αίτημα ναι θα έρθουν ναι ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Ααα σ’ αυτό θα μαλώσουμε! Δεν ασχολούμαστε με videogames ούτε για να ξεφύγουμε από κάτι, ούτε για να περάσει απλά η ώρα και δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο. Και τα «κάτι» θα τα αντιμετωπίσω και ξέρω πότε θα παίξω! Είμαστε συνειδητοποιημένοι gamers και ξέρουμε ποιό είναι το χόμπυ μας. Άλλος το έχει συνήθεια να βλέπει 1 ταινία τη μέρα, άλλος μαζεύει (όχι απαραίτητα και διαβάζει!) βιβλία, κλπ. (για να μην πω το τυπικό "άλλος μαζεύει γραμματόσημα"!). Προγραμματίζω να παίξω το τάδε παιχνίδι, από εκείνη μέχρι εκείνη την ώρα. Δεν παίζω ούτε για να ξεφύγω απ’ τα τριγύρω μου, ούτε για να «σκοτώσω» την ώρα μου (όπως κάνουν οι casuals σε αυτό το τελευταίο). Παίζω επειδή ΘΕΛΩ να σχοληθώ με το εκάστοτε game και ΜΟΝΟ γι' αυτό.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
α όλα κιόλα, εγώ θέλω ιμέρσιο, πήγα ΣΜ μετά από doom eternal και κοπάναγα τις σακούλες με τα πατατάκια με καρατιές.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
meanwhile in Africa...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
α όλα κιόλα, εγώ θέλω ιμέρσιο, πήγα ΣΜ μετά από doom eternal και κοπάναγα τις σακούλες με τα πατατάκια με καρατιές.

Ααχχχ κακομοίρη μου και να σ' έβλεπαααα... μαύρο φίδι που θα σ' έτρωγε! Για θρυμματισμένα πατατάκια και φρυγανιές είμαι ικανός να δείρω άνθρωπο! :Ρ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ξεκινησα να γραφω απο το κινητο αλλα ειπα να στρωσω τραπεζομαντιλοκουβερτοσεντονο.

Γυναικοκτονίες που πραγματικά θεωρώ ηθικό αυτουργό αυτό το ζώο τον μπαλάσκα (μόλις έδωσε το τέλειο σχέδιο για να την γλιτώσουν εύκολα, έγιναν 2-3 στα καπάκια...)
Με αυτο δινεις αφεση αμαρτιων σε μια ολοκληρη κοινωνια που ειναι λαθος.
Προχθες; διαβαζα ειδησεις και επειδη ειχα μερικες ωρες μερικα λεπτα να σπαταλησω, εκανα κλικ σε οποιον τιτλο πεταγοταν στο scroll.
Αυτο ειναι κατι που το αποφευγω πχ δεν με ενδιαφερει τι εφαγε η κυργιακαινα και μας αφησε αφωνους.
Αφου ειδα τι TP χρησιμοποιει ο Γεωργιαδης, επεσα σε τιτλο με την Τουνη. Βασικα, αυτο προλαβα να διαβασω απο τoν τιτλο. δεν την ξερω την κοπελα αλλα αφου πεταχτηκε απο την γραμμη το κλικαρα. Αυτη η κοπελα εκανε παραπονα σε social media μαραφετι, επειδη βρηκε στο φαγητο που της σερβιραν, θεωρω σε κυριλε καλοκαιρινη τοποθεσια, κουκουτσια, πραγμα που σημαινει οτι της εδωσαν αποφαγια. οτι το φαγητο ηταν κονσερβα κτλ. Απο κατω επαιξε απαντηση, μαλλον του ιδιοκτητη, οτι τα κουκουτσια καποιου γνωστου αντρα, τα καταπινε.
Αυτο δεν δημιουργησε κανενα προβλημα, ουτε για τα αποφαγια που δινουν στον κοσμο αλλα ουτε για το προσβλητικο σχολιο.

Καπου ειδα link που το θεωρησα την συνεχεια με τα κουκουτσια. Η κοπελα εκανε το λαθος να σχολιασει οτι τα εστιατορια ειναι κλειστα λογω ζεστης, ενω δεν θα επρεπε. Τοσο κραξιμο δεν παραγει ουτε εκτροφειο κορακων. Ενας αγνωστος σε μενα ηθοποιος; δηλωσε. ποια ειναι η Τουνη και γιατι υπαρχει;
Τα εστιατορια ηταν κλειστα το μεσημερι λογω ζεστης. Επειδη η κοπελα δεν πρεπει να ειναι και πολυ εξυπνη, παραπονεθηκε με λαθος τροπο.
Καποια στιγμη ειχα παει το κουνελισιο κορμι μου για διακοπες. Αφηνω τα πραγματα μου και ενημερωνω οτι θα παω στο σημειο Β και οτι θα γυρισω το βραδυ. Για να πας στο Β θελει οχημα. Ο τυπος με το οικημα, δεν ειπε τιποτα. Μεσα στο οχημα ο οδηγος δεν ειπε τιποτα.
Φτανω στο σημειο Β και ολα καλα μεχρι το βραδακι, οχι αργα. Δεν εβρισκα ταξι να γυρισω. Μου ειπαν οτι ηταν τοπικη εορτη και ολοι οι ταριφες ειναι σε ενα μοναστηρι, πηγαινοφερνουν κοσμο και δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος στο σημειο Β.
Νοικιασα δωματιο και κοιμηθηκα σε πλαστικη καρεκλα. Αυτος ειναι και ο λογος που ακουω black metal.


Το τι παναγιες αφησα στο μερος και δεν ξαναπατησα παρα μονο για να χεσω στις παραλιες του δεν λεγεται.
Θεωρω οτι κανενας δεν μπηκε στον κοπο να την ενημερωσει. Eιμαι σιγουρος οτι καπως ετσι εγινε η φαση, οσο ηλιθια και αν ειναι, εαν την ενημερωναν θα το καταλαβαινε. Τωρα την κραζει ο αγνωστος ηθοποιος για να φανει λιγο το ονομα του.

Κοινωνια PART II
Εχεις ιδεα ποσα κορναρισματα τρωει καθημερινα στην πλατη της η μεση ελληνιδα; ποσες μαλακιες ακουει καθε μερικα μετρα; ποσοι την κοιταζουν σαν προφιτερολ; εχεις προσεξει ποσες κοπελες κοιτανε το πεζοδρομιο οταν περνανε διπλα απο κοσμο; τι τραβανε μεσα στα ΜΜΜ.
Αυτοι οι τυποι, ειναι οι ιδιοι που ποσταρουν για τις παρελασεις των ντελικατων αγοριων, οτι δεν υπαρχει λογος να φωναζουν αυτα τα αγορια τι κανουν στα κρεβατια τους. Ειναι τα ιδια ατομα που χτυπουν τις γυναικες τους γιατι φιλτατε, οταν δεν σεβεσαι κατι δεν το προσεχεις κιολας.
Η δευτερη κοινωνικη πληγη ειναι οτι τα ξερουν ολα και δεν τους πιανει κανενας κοροιδο. Αυτη η ξερωλιαση ειναι ψυχολογικη αρρωστια ναουμε.

Ο αλλος μου εφερε την γυναικα του στο σπιτι μου και εφυγε. Μετα ηταν σιγουρος οτι το μουλιασα στην γυναικα του. Ηταν σιγουρος επειδη τα ξερει ολα. Αν με ρωταγε θα του εδειχνα το video απο την καμερα που εχω μεσα στο σπιτι μου. Αυριο μεθαυριο, θα βαρεσει καμια μπιελα και θα τον δουμε στις ειδησεις ως συζυγοκτονο, επειδη τον απατησε και το ξερει επειδη τα ξερει ολα.

Δεν μπορει να γραψει καποιος για την βλακεια της κοινωνιας και να χρησιμοποιησει λιγες λεξεις.
Ναι, ενας απο τους λογους που καιγομαι ειναι για να μην βγαινω εκει εξω, στην ζουγκλα-σανατοριο και ενας απο τους λογους που σηκωθηκα και εφυγα οσο πιο μακρυα μπορουσα. ουτε καν στην ιδια ηπειρο δεν ηθελα να ειμαι.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Λάθος αγαπητέ, δεν ξεπλένω κανένα βρωμερό κτήνος, αλλά δεν μπορώ να μην δω πως κάποιος όπλισε το χέρι του κάθε κτήνους.
Ο μόνος λόγος που είμαι κατά της θανατικής ποινής είναι γιατί έχει εκτελεστεί τόσος αθώος κόσμος.

Αν το κτήνος βγει και το παραδεχθεί δημόσια θα έπρεπε να τον εκτελούν ή τουλάχιστον να τον κλείσουν σε τρελάδικο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Όσο για την Τούνη, δεν φταίει που είναι γυναίκα, φταίει που είναι νεόπλουτη ηλίθια influencer και αναρωτιέται γιατί δε δουλεύουν οι πλεμπέοι να την εξυπηρετήσουν.

Ρώτησα στο twitter ποια είναι και γιατί την ακολουθούν αλλά δεν μου απάντησε κανένας, κάτι likes πήρα... έπρεπε να ψάξω μόνος μου να κάψω τα ματάκια μου για άλλο ένα άρρωστο "πρότυπο" ινφλουένσερ. Όχι δεν είναι οκ να βγάζεις έτσι τα λεφτά σου, οκ είναι το Onlyfans που είναι ειλικρινή μέσο τουλάχιστον. Το να επηρεάζεις αρνητικά με τέτοιες παπαριές μικρές κοπέλες είναι όσο λάθος είναι να μεγαλώνεις το γιο σου με "γαμιά μου εσύ" και σκίστες όλες.
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω με τα αντίστοιχα ανδρικά πρότυπα, και το ίδιο ακριβώς αναρωτιέμαι γιατί σκατά τους ακολουθεί ο κόσμος και το ίδιο ακριβώς με ανησυχούν γιατί δεν έχω παιδί και δεν ξέρω αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Αν αύριο κάνω κόρη και θέλει να γίνει ινφλουέσερ οκ, αλλά θα πεθάνω και θα αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος, αν είναι γιος και γίνει σπαλιάρας πάλι το ίδιο θα καταριέμαι πόσο ανεπαρκής ήμουν ως γονιός.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Όσο για την Τούνη, δεν φταίει που είναι γυναίκα, φταίει που είναι νεόπλουτη ηλίθια influencer και αναρωτιέται γιατί δε δουλεύουν οι πλεμπέοι να την εξυπηρετήσουν.
Οπως ειπα, λογικα δεν επαιξε καμια ενημερωση. Εγω, δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος την ενημερωσε και αυτη εκραξε. Ισως να ειμαι εγω ο εξωγηινος που δεν καταλαβαινει τιποτα απο την ελληνικη πραγματικοτητα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Οπως ειπα, λογικα δεν επαιξε καμια ενημερωση. Εγω, δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος την ενημερωσε και αυτη εκραξε. Ισως να ειμαι εγω ο εξωγηινος που δεν καταλαβαινει τιποτα απο την ελληνικη πραγματικοτητα.
ποιος να την ενημερώσει ρε μαν; πας κάπου διακοπές, δεν ψάχνεις εσύ τι παίζει εκεί; Σαν να βρίζω τους Γάλλους ότι πήγα στην νότρ νταμ και είναι κλειστή και δεν μπήκα γιατί κάηκε από την φωτιά...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Social media, ο τόπος που μπορείς ταυτόχρονα να αγανακτείς για τις γυναικοκτονίες και να αποκαλείς γυναίκες με τις οποίες διαφωνείς πολιτικά, κοινωνικά, αισθητικά "βυζοπουταναριά", και να μαζεύεις likes.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του και όσα λέει, δεν ξέρω γιατί έχει σημασία το φύλο.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι το φύλο δεν έχει σημασία σε αυτήν την κοινωνία, απλά δεν έχεις δικαίωμα να λες κουβέντα για το ποιος όπλισε ηθικά το χέρι των γυναικοκτόνων πριν ρίξεις πολύ πολύ διάβασμα για βασικές έννοιες διαθεματικότητας.

Διάβασε το ίδιο το post σου. Εσένα μπορεί να σε ενοχλούν το ίδιο άντρες και γυναίκες που ζουν από το instagram, αλλά ο τρόπος που εκφράζεσαι για τις γυναίκες είναι "βυζοπουταναριά" ενώ οι άντρες είναι απλά "ο Σπαλιάρας". Και αυτό είναι σύμπτωμα της ίδιας νοσηρής πραγματικότητας που κάνει τους γυναικοκτόνους να πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να σφάξουν την τσούλα που τους πήγε κόντρα. Μισογυνισμός λέγεται και ξέρω ότι η λέξη ζορίζει πολύ κόσμο, αλλά δεν είναι τίποτα, τον έχουμε όλοι και όλες.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
πουτσοπουταναριά, οκ;
 
Top Bottom