What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Βαράτε, τι περιμένετε. Δεν έχετε έστω ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ να δείτε γιατί το praiseάρουμε τόσο? Δεν αξίζει 1 ευρώ η περιέργεια αυτή?


To pc master gold ειχε δωσει τα Gothic 1 & 2 και τα εχω αλλα ποτέ δεν τα έπαιξα ανευ λόγου και αιτίας. Για τιμωρία πήρα όλη τη τριλογία πακέτο με τα arcania στα 5 ευρώ από το Steam!
Gothic στο gog 0.99

 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
^Από αυτά που έχω δοκιμάσει, το Oxenfree είναι από τις προσωπικές μου αδυναμίες και must για κάθε φίλο των adventures/narrative games.
Το Masquerada: Songs and Shadows ουσιαστικά είναι ένα μικρομεσαίου budget BioWare RPG με τα καλά του και τα στραβά του, Δεν το έπαιξε κανείς και πέθανε νέο.
To Semblance είναι χαριτωμένο puzzle game, μια χαρά για να περνά η ώρα.
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αυτό με το Oxenfree ρε γαμώτο, ποτέ δεν το κατάλαβα. Δοκίμασα να το παίξω τρεις φορές, η γενναιότερη απόπειρά μου κράτησε τρεις ώρες περίπου θαρρώ. Οι γλυκοί έφηβοι πρωταγωνιστές με ξενέρωσαν απερίγραπτα, δεν βρήκα κανένα σημείο ταύτισης ή εισόδου στο στόρι και έτσι εγκατέλειψα γρήγορα.

Απ' όσο κατάλαβα, ήταν η θεοκλάσσικη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που τα παιδιά λαμβάνουν 'ραδιοσήματα φαντάσματα' από μέλλοντικους/παρελθοντικούς/νεκρούς γουατέβερ εαυτούς που ενδεχομένως έχουν ξαναζήσει όλη την περιπέτεια. Τίποτε που δεν έχουμε ξαναδεί αλλού δηλαδής.
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Όπως είπε κι ο Adhan, το story δεν είναι αυτό που "έπιασες". Ωστόσο, αν δεν σε κέρδισαν η ατμόσφαιρα και οι χαρακτήρες, δεν νομίζω η αποκάλυψη του αληθινού story να άλλαζε κάτι.
Για μένα η επιτυχία του παιχνιδιού είναι ότι πιάνει ένα αρκετά κλισεδιάρικο pulp horror σενάριο και το διαχειρίζεται πολύ έξυπνα μέσα από μια οριακά meta ματιά στο είδος. H δυναμική μεταξύ των εφήβων πρωταγωνιστών είναι ανώτερη από το Life is Strange π.χ. (το πρώτο, το ορθόδοξο) και η ροή των διαλόγων πολύ πιο δυναμική, πασπαλισμένη με διακοπές, πειράγματα, σιωπές κτλ. Το μυστήριο ναι μεν δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά χαρίζει ορισμένα γνήσια creepy σκηνικά, έχει άριστη κλιμάκωση και αξιομνημόνευτο φινάλε. Τα puzzles στοιχειώδη, δεν είναι αυτός ο σκοπός άλλωστε.

Στο είδος του είναι σχεδόν άψογο σ'αυτό που κάνει, αλλά αν σε ζορίζει υπερβολικά η teenager αισθητική τότε ναι, δύσκολο να γίνετε φίλοι.
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
To Castle Storm ήταν θυμάμαι πολύ γουστόζικο και χαλαρό :)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Nέο τσόις.





EDIT:



 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
This video is age-restricted and only available on YouTube. Learn more
Watch on YouTube

Καλά...
 
Top Bottom