What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

SAINT KOTAR

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Τα point ‘n’ click adventures που δεν έχουν κάποιου είδους πρόκληση, σπάνια μου προκαλούν ενδιαφέρον. Στο μυαλό μου ταξινομούνται περισσότερο σαν interactive stories, ένα είδος που κατά τη γνώμη μου απέχει πολύ από την έννοια του gaming. Για την περίπτωση του Saint Kotar της Red Martyr Entertainment, θα κάνω μια μικρή εξαίρεση. Ο λόγος είναι ότι το παιχνίδι διαθέτει αρκετά στοιχεία που συνιστούν την ενασχόληση μαζί του μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και όχι μια τυπική διαδικασία ολίγων ωρών, αλλά εξίσου μερικές αδυναμίες που το αποτρέπουν να πιάσει υψηλότερα standards.
Η υπόθεση μάς μεταφέρει στα Βαλκάνια, στη σύγχρονη εποχή. Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι δύο εκπρόσωποι του θεού, ο Benedek και ο Nikolay. Ο πρώτος είναι ένας δογματικός καλόγερος, απόλυτα πεπεισμένος ότι ο δρόμος του Χριστιανικού Θεού είναι ο μοναδικός ορθός που οφείλει να ακολουθήσει κανείς και απορρίπτει οτιδήποτε αντιτίθεται με τα πιστεύω του. Ακόμα και την ίδια του...

Continue reading...


 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Είχα παίξει πριν λίγους μήνες ένα demo και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το έχω στα κορυφαία της 60+ τίτλων wishlist μου, και θα τιμήσω μάλλον μετά από κάποια ανακοίνωση patch για προβληματάκια που αναφέρονται στο review και θεωρώ θα διορθωθούν. Αυτό που μου άρεσε, πέρα από την ατμόσφαιρα, ήταν η στρωτή και λογική δράση του. 7 ώρες διάρκεια είναι επίσης στα μεγάλα θετικά για εμένα κι ας μην συμφωνεί το 95% των gamers.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Απ' ό,τι είχα διαβάσει στο διαδίκτυο καθώς και από γνώμες παικτών που είχαν παίξει το demo, κάπως έτσι το είχα φανταστεί και να που ο Γιώργος το επιβεβαιώνει. Όπως λέει και ο Μάνος, ατμόσφαιρα συν λογική δράση είναι το μεγάλο ατού για να ασχοληθείς μαζί του.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Μου φέρνει κάτι από Black Mirror και γενικά με ψήνουν τέτοια σκηνικά.
 
Top Bottom