What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RUINED KING

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Εδώ και αρκετό καιρό, η πολύ γνωστή μας Riot Games έχει σταματήσει να «περιορίζει» τις δραστηριότητες της αποκλειστικά πάνω στο διάσημο League of Legends. Η αρχή έγινε με την επιτυχημένη animated σειρά του Netflix Arcane, ενώ στο χώρο του gaming, η ίδρυση της θυγατρικής Riot Forge ακολούθησε την ανακοίνωση μιας σειράς παιχνιδιών, εμπνευσμένων από το πλούσιο σύμπαν του LoL. Ήδη προ λίγων ημερών κυκλοφόρησε ένα platform/rhythm παιχνίδι ονόματι Hextech Mayhem (του οποίου review θα διαβάσετε σύντομα στο site μας), ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί για το προσεχές μέλλον ένα action/platform (Conv/regence) και ένα fighting (με την προσωρινή ονομασία Project L).
Εντούτοις, η πρώτη ουσιαστική απόπειρα της Riot να παρουσιάσει μια διαφορετική προσέγγιση του κόσμου του LoL από τον ξακουστό moba τίτλο της είναι το Ruined King που παρουσιάζουμε εδώ. Μάλιστα, προχωρώντας σε μια άκρως διορατική κίνηση, η Riot Forge επέλεξε ως ομάδα...

Continue reading...
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Τόσο αυτό, όσο και το Arcane ήμουν έτοιμος να ρίξω σκληρό pass, λόγω συνειρμών με no life boomers που είχαν αφίσα την Akali πάνω από το κρεβάτι μιας και επαφή με το LoL σχεδόν μηδενική.
Διαβάζω θετικές εντυπώσεις παντού όμως και θα τους δώσω μια ευκαιρία. Λογικά το ίδιο με το Legends of Rese... Runeterra.

Πάμε λίγο το άσμα
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Στα περί lore, πόσο ενδιαφέρον/immersive θα το χαρακτήριζες για κάποιον με ανύπαρκτη σχέση με το LoL; Κατά τα λοιπά, φαίνεται πολύ δυνατό.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Έχω κλείσει 25 ώρες, πολύ κάλο παιχνίδι ως τώρα. Ως story μια πρότερη σχέση με το setting ενισχύει κάπως την εμπειρία αλλά και δεν είναι και τελείως απαραίτητη. Δεν είναι σαν το Arcane βέβαια που εξελίσσεται πολλά χρόνια πριν.

Για δυσκολία θα έλεγα το Veteran (δεύτερο πιο δύσκολο) κρίνεται τουλάχιστον απαιραίτητο για ικανοποιητική πρόκληση. Ως κλασσικός μαζόχας σκληρός καριόλης που είμαι το ξεκίνησα στο Heroic (το πιο δύσκολο) και αφού έφαγα λίγο τα μούτρα μου στην αρχή προσπαθώντας να κάνω sidequets αντί να προχωρήσω το main και να αποκτήσω τους 3 πρώτους ήρωες asap αλλά τώρα πάει τραίνο. Τα bosses φυσικά αποτελούν δικό τους (ενδιαφέρον) κεφάλαιο και σε wipeάρουν ανεξαρτήτως δυσκολίας αν δεν αντιμετωπίσεις τους μηχανισμούς τους.
 
Last edited:

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ έχω κάποια σχέση με το σύμπαν του LoL. Είχα παίξει κανά δύο παρτίδες πριν πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά ούτε με το ίδιο το moba ούτε με το lore του. Οπότε ήμουν εκτός της φάσης τελείως, παίζοντας το Ruined King.

Είναι ενδιαφέρον μπορώ να πω, εφόσον σου αρέσει το κλασικό fantasy setting. Έχει μάλιστα και κάμποσα προαιρετικά journals που μπορείς να διαβάσεις, αν θέλεις να εμβαθύνεις. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν τα διάβασα όλα, αλλά δείχνει να έχει πολύ "ψωμί".
 
Top Bottom