What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

WARP FRONTIER

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Για τη φετινή χρονιά που σιγά-σιγά μας αποχαιρετά, ένα adventure που διέφυγε από το ραντάρ μας είναι το Warp Frontier της Αυστραλιανής Brawsome. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που, ομολογουμένως, δεν είχαμε ακούσει παρά ελάχιστα, εξ’ ου και η ενημέρωση της ύπαρξής του ήταν μια ευχάριστη είδηση. Εξάλλου, στο Ragequit.gr αγαπάμε τα κλασικά point ‘n’ click adventures και το Warp Frontier δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη του είδους, κάτι που διόλου δε μας ενόχλησε. Συνεπώς, το κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του έγκειται στο δυσκολότερο κομμάτι που καλείται ένας δημιουργός adventure να υλοποιήσει, αυτών της υπόθεσης και των γρίφων. Εκεί οι εντυπώσεις μας είναι ανάμεικτες.
Το Warp Frontier διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά τη σημερινή εποχή, όπου η ανθρωπότητα πλέον έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, προκειμένου να φτάσουμε στο να συμβεί αυτό, προηγήθηκε ένα τεράστιο κατακλυσμιαίο γεγονός, όπου εύλογα του δόθηκε η ονομασία Επαναφορά. Η ένταση του...

Continue reading...
 
Last edited:

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
305
Εμένα πάντως Sephir με έψησες! Αυτή ειδικά η λειτουργία που λες με τον συνδυασμό αντικειμένων θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και 30 χρόνια για την ψυχική και σωματική μας υγεία. Στην wishlist!
 
Top Bottom