What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Καζαμίας 2022: Το Επόμενο Έτος Θα Είναι Κρίσιμο

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
“Impossible to see, the future is”. Εισερχόμενοι επισήμως στο 3ο COVID έτος, το ρητό του Master Yoda φαντάζει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Πώς θα εξελιχθεί η πανούκλα; Τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση; Υπάρχει ελπίδα για Επαναφορά Στην Κανονικότητα ™; Και, το κυριότερο και σημαντικότερο απ’όλα, πώς θα επηρεαστεί από την κατάσταση ο ευρύτερος χώρος της αγαπημένης μας βιομηχανίας;



ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, αγαπητέ αναγνώστη. Η έγκριτη ομάδα του RageQuit.GR σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, business insiders, αστρολόγους, χαρτορίχτρες, καφετζούδες, ταξιτζήδες, χειρομάντες, νεκρομάντες, Χρονομάντες, και έμπειρους θείους που μπορούν να διαβάσουν το μέλλον στη σπάλα από το αρνί, κατάρτησε τον απόλυτα έγκυρο Καζαμία με τις πιο εμπεριστατωμένες προβλέψεις για την εξέλιξη της ζωής μας στο έτος 2022.



Ιανουάριος



Ο μήνας ξεκινάει δυναμικά με την CES2022 στο Las Vegas. Από τις μεγάλες εταιρείες δεν παρευρίσκεται κανένας απολύτως λόγω της μετάλλαξης Omicron. Σε μία κίνηση-ματ η...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Ό,τι καλύτερο. Εύγε. 10/10.

Προσωπικά αγαπημένο:
Ο Todd Howard χαιρετίζει την παραπάνω δήλωση των υπουργών και ανακοινώνει το portάρισμα του Skyrim σε επιλεγμένα self-test.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Θέλω να το εκτυπώσω και να το διαβάσω χουχουλιάζοντας στο κρεβάτι παίρνοντας τζούρα PCM νιότης. Σας αγαπώ ρε σατανάδες, καλή χρονιά να έχουμε!
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Την 1η του μήνα, το RageQuit.GR συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης. Επιχειρείται μεγαλειώδες giveaway, αλλά το site πέφτει από το πρωί. “Είναι feature, όχι bug” δηλώνουν οι συντάκτες. Τα πλήθη παραληρούν, θεωρώντας ότι είναι κάποιου είδους Alternative Reality Game (ARG), και αρχίζουν να ψάχνουν τον κώδικα της σελίδας για να συνθέσουν τα στοιχεία. Τελικά βρίσκουν μόνο σειρές αχρείαστου CSS κώδικα που παραπέμπει σε γιορτινή συνταγή κοτόπουλο με Huρμάδες.
Οι huρμάδες με νίκησαν. Φελισιτασιόν. 🍻
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
Πάντως απέτυχες να προβλέψεις το update που θα γίνει στα win11 και θα κάψει όλες τις nvidia κάρτες γραφικών.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είχαμε συζήτηση επί τούτου και οι αναλυτές είπανε ότι τα Windows (11) δεν υπάρχουν και είναι ένα κακό αστείο, επομένως η πιθανότητα να συμβεί είναι αμυδρή.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To άφησα να το διαβάσω το βράδυ πριν τον ύπνο, μιας και με τρόμαξε το μέγεθος του κειμένου (πάνω από το ψυχολογικό μου όριο των 147 λέξεων) την ώρα που το είδα. Χαλάρωσα και κοιμήθηκα τόσο γλυκά, πρώτη φορά που με ξύπνησε το ξυπνητήρι και δεν άνοιξα τα μάτια 4 λεπτά πριν χτυπήσει για να το κλείσω. Ίσως έφταιγε υποσυνείδητα το μπλαστ φρομ δε παστ συναίσθημα που είπε ο τόμας πιο πάνω. Ή ψεκάζετε με τίποτα τα κείμενά σας, πιο πιθανό.
 
Top Bottom