What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

TOTAL WAR: WARHAMMER III

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις συναίσθηση και πλήρη γνώση του περάσματος των ετών. Η συνειδητοποίηση ότι όλα είναι εφήμερα αλλά και φευγαλέα μπροστά στο αμερόληπτο μάτι του Πατέρα Χρόνου δίνει άλλη προοπτική σε ορισμένα πράγματα. Θεωρούσα ότι ήταν μόλις προχτές που παρουσίαζα το πρώτο μέρος του Total War: Warhammer της Creative Assembly. Την επόμενη ημέρα παρουσίαζε και ο αγαπητός και αγαπημένος Σπύρος Μπλιάγκος τη δεύτερη συνέχειά του, μερικά απογοητευμένος για την έλλειψη ενός αυστηρά ιστορικού τίτλου. Βέβαια, η ιστορία είναι πεπερασμένη ενώ ο πλούτος του Warhammer universe τεράστιος και πρακτικά ανεκμετάλλευτος. Εξετάζοντας βέβαια την πάροδο του χρόνου, η πρώτη παρουσίαση έγινε το Μάιο του 2016, ενώ η δεύτερη περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα το Σεπτέμβριο του 2017.
Έπειτα από αυτές τις κυκλοφορίες η σειρά Total War...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Τελικά, με ποιο από τα τρία να ξεκινήσω? :p

Από ότι κατάλαβα, καλύτερη επιλογή σε θέματα qol είναι το 3.
Σενάριο/lore δεν έχει σημασία. Δεν κερδίζεις/χάνεις κάτι εάν δεν παίξεις με την σειρά.
Το μόνο που δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό μου και θα ήθελα να ακούσω απόψεις, είναι εάν αυτό τα chaos mechanics που έχουν εισαχθεί στο 3, εάν μπερδέψουν τον νέο παίκτη σε σχέση με το κλασσικό TW world domination.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Υπάρχει καθαρό TW domination κατακτώντας 50 provinces και καταστρέφοντας ορισμένα key factions. Άρα δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό αν και ευνοείται η σεναριακή προσέγγιση! Ναι, αν είμαι αδιάφορος ο παικτης από πλευράς setting και μόνο από τεχνικής πλευράς ενδιαφέρεται (total war και ότι να'ναι) το TWW3 είναι ταμάμ.
 
Top Bottom