What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Press F to pay respects 😞

View attachment 3065
Ξέρουμε τίποτα για αυτό? Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε σε αεροδρόμιο καθώς οι τουρμπίνες του αεροπλάνου είναι καλυμμένες, όπως γίνεται σε ακινητοποιημένα αεροπλάνα για να μην φωλιάζουν πουλιά εκεί.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Τι το θες το Stalker 2 αφού μπορείς να το ζήσεις irl
Γίδια.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Ξέρουμε τίποτα για αυτό? Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε σε αεροδρόμιο καθώς οι τουρμπίνες του αεροπλάνου είναι καλυμμένες, όπως γίνεται σε ακινητοποιημένα αεροπλάνα για να μην φωλιάζουν πουλιά εκεί.

Ήταν στο hangar για επισκευές, οπότε δεν μπορούσε να απομακρυνθεί.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
azae3Gww_700w_0.jpg

Δεν είχε καταστραφεί το αεροπλάνο αυτό μέρες αρκετές τώρα?
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,669
Ίσως το σπουδαιότερο πρωτοσέλιδο του Χίου.
και απαγόρευσαν το sputnik και το rt. (αυτό περιλαμβάνει και το redacted tonight). Είναι στο παιχνίδι.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327

Ο Στόλτενμπεργκ ξεκαθάρισε ότι το ΝΑΤΟ δεν επιδιώκει πόλεμο με τη Ρωσία. Υπενθύμισε ότι το ΝΑΤΟ είναι μια «αμυντική» συμμαχία και συμπλήρωσε: «Το βασικό μας καθήκον είναι να κρατήσουμε τα 30 έθνη μας ασφαλή».

Ελπιζω να μην ισχυει και για την Ελλαδα, ειμαστε φουλ μεμπερς ε;

 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500


μ αιφνιδιασε ομολογω ο ηθοποιος.
προσπαθω να καταλαβω.
ηταν τοσο αθωος που δεν ηξερε αυτο που λεγανε οι παντες μολις σβηνανε τα φωτα απ τις καμερες? δηλ. οτι τον χρησιμοποιει το νατο?
ή απλα ως ηθοποιος κιολας ετοιμαζει το μεγαλο του φιναλε με σαιξπηρικο μονολογο ως νικος ξανθοπουλος - παιδι του λαου που εμεινε μονος να πολεμαει με σφεντονες τον εισβολεα?

νομιζω παντως οτι μ αυτη του την δηλωση τελειωνει ο πολεμος. δεν βγαινεις δημοσια να πεις τετοια πραγματα. εκτος αν ετοιμαζεις απο τωρα το μεταπολεμικο σκηνικο, οπου θα το παιξεις ανεξαρτητος πολιτικος και ισαποστακιας απο ρωσους και νατο....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
l65z8ds36jl81.png
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Τα social media συνδυασμένα με τη βλακεία του κόσμου θα ειναι ίσως ο μόνος λόγος που δεν θα γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα αλλά χειρουργικές επεμβάσεις. Θα βγάλουν τους κατασκόπους στο πεζοδρόμιο να πούμε.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,669
It is extremely dangerous to encourage people to see themselves as exceptional, whatever the motivation. There are big countries and small countries, rich and poor, those with long democratic traditions and those still finding their way to democracy. Their policies differ, too. We are all different, but when we ask for the Lord’s blessings, we must not forget that God created us equal.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,275
ok wtf δεν ήξερα καν το κράτος, δεν είχα καταλάβει ότι έχω κενά στη γεωγραφία :p
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,669


το κατέβασμα στο redacted με έχει χτυπήσει περισσότερο :(
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327


:ROFLMAO:

Clown World.


Για να λυσω το μυστηριο και να σταματησω την σπαταλη πολυτιμων facepalm.
Η Ρωσια εχει αριστες σχεσεις με την Αφρικη που αριθμει 54 κρατη στον ΟΗΕ σε συνολο 154 κρατων. Οσοι θεωρουν τον Πουτιν ηλιθιο και τρελο να ξερουν οτι οι Αφρικανοι ψηφιζουν στον ΟΗΕ. Η Ασια, που δεν ειναι μελος της ευρωπαικης ενωσης, εχει 48 κρατη που δεν ειναι στο ΝΑΤΟ (δεν μπηκα σε λιστες αλλα αν θυμαμαι καλα ΔΕΝ).

Η Αφρικη, για να μην ξεφευγω απο το θεμα, Θα δωσω ενα παραδειγμα. Η αφρικανη γυναικα μου, που ματωσε να ολοκληρωσει τις σπουδες της στην χωρα της, που δεν ειναι δωρεαν, σπουδασε δωρεαν στην Ρωσια. Μιλαει απταιστα ρωσικα, οπως και πολλοι αλλοι αφρικανοι. Δωρεαν πανεπιστημιακη μορφωση σε ανθρωπους οπως των ανθρωπων της φωτογραφιας, δεν ειναι μικρο πραγμα.
Ενταξει, η γυναικα μου ειχε καλυτερη κοινωνικη βαθμιδα αλλα οι υπολοιποι οχι.
Ενας φιλος της γυναικας μου γυρισε απο την ρωσια με ρωσιδα γυναικα.

Σε αντιθεση με τους Αμερικανους που σπερνουν παντου τζιχαντιστες, Η Ρωσια εχει βοηθησει πολλα αφρικανικα κρατη να τους ξεφορτωθουν.
BRICS το S ειναι η Ν. Αφρικη. Το BRICS, ωρα για wiki.


Για την ιστορια, η Ν. Αφρικη ζητησε απο την Ρωσια να αποσυρθει απο την Ουκρανια και να ξεκινησουν οι διαπραγματευσεις.
Με λογο μη-πολιτικο, δεν καταδικασε τιποτα.
Η αγνωστη στους πολλους, μεχρι τωρα, Κεντροαφρικανικη Δημοκρατια, δηλωσε οτι δεν ειναι κακο να κρατησει η ρωσια της επαρχιες που πηρε απο την Ουκρανια.

Στο Μαλι, εδιωξαν τους δυτικους που πηγαν για να διωξουν τους Ισλαμιστες αλλα οχι τους ρωσους. Αυτο λιγο πριν την εισβολη στην Ουκρανια. Επινα καφε με τον πρεσβη του Μαλι και ηταν πολυ cool τυπος και ετσι πιστευω οτι ειχαν λογους που τους εδιωξαν, στην κυριολεξια, με διορια.

Το εχω αναφερει στο παρελθον. Στην Αφρικανικη χωρα που ημουν, η Ρωσια προσφερε την ευκαιρια να χτιστει πυρηνικο εργοστασιο παραγωγης ενεργειας, για να λυθει το ενεργειακο προβλημα της χωρας. Η Αμερικη στραβωσε αλλα επειδη δεν ειχε σκοπο να κανει κατι τετοιο η ιδια, συμβιβαστηκε με το χτισιμο του απο τους Κινεζους. H πορεια εδειξε οτι μαλλον θα το χτισουν οι ρωσοι και σιγουρα οχι καποια δυτικη χωρα. Το υποσχεθηκε ο Πουτιν.

Απομακρυνομαι απο την Αφρικη.

Αυτο που απομενει ειναι να δει καποιος στην ιστορια τι εχουν τραβηξει τα αφρικανικα κρατη απο τους Ευρωπαιους και τους Αμερικανους και να προσθεσω οτι στην πλειοψηφια τους, οι αφρικανοι αποκαλουν τους αφρικανους απο αλλες αφρικανικες χωρες αδερφια. Μας εχουν αποκαλεσει οι Αγγλοι, Γερμανοι, Αμερικανοι, Σουηδοι κτλ αδερφια;

Οι μονοι που με εχουν αποκαλεσει αδερφο ειναι ρωσοι και σερβοι (και πολλοι αφρικανοι). Οι αλλοι δυτικοι με εχουν αποκαλεσει καντ και με εναν πορτογαλο, που η χωρα του εστειλε πολεμικο υλικο και καταδικασε την ρωσικη εισβολη, ας πουμε οτι του ειπα οτι θα επιστρεψω.

Να σας θυμισω οτι στην εκστρατεια στην Κριμαια (1919) η Ελλαδα πηρε μερος στο πλευρο των δυτικων που πολεμησαν τους μπολσεβικους.
Το 1922 καηκε η Σμυρνη. Ειναι η περιοδος που ο Κεμαλ τα εβαζε με την τουρκικη αριστοκρατια.
Στο Wiki, η εκστρατεια στην Κριμαια ειναι διαθεσιμη σε δυο γλωσσες, Ελληνικα και Ρωσικα. αυτο που απουσιαζει απο το ελληνικο κειμενο ειναι

С другой стороны, обещанная Венизелосу перед Украинским походом поддержка Франции потеряла своё значение, как только Венизелос проиграл выборы в 1920 году. Более того, после этого Франция примкнула к Италии и стала открыто поддерживать кемалистское движение, что вместе с советской поддержкой стало основными геополитическими факторами, приведшими к поражению Греции в Малой Азии и геноциду и исходу её коренного греческого населения

σε γουγλια μεταφραση
Από την άλλη, η γαλλική υποστήριξη που υποσχέθηκε στον Βενιζέλο πριν από την ουκρανική εκστρατεία χάσει το νόημά της μόλις ο Βενιζέλος έχασε τις εκλογές το 1920. Επιπλέον, μετά από αυτό, η Γαλλία προσχώρησε στην Ιταλία και άρχισε να υποστηρίζει ανοιχτά το κεμαλικό κίνημα, το οποίο, μαζί με τη σοβιετική υποστήριξη, έγινε ο κύριος γεωπολιτικός παράγοντας που οδήγησε στην ήττα της Ελλάδας στη Μικρά Ασία και στη γενοκτονία και την έξοδο του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού της.


Δεν θεωρω τυχαιες τις κινησεις/δηλωσεις της Τουρκιας μετα τον αντι-πουτινισμο του κυργιακου.

σεντονι τελος.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Τελικά όλοι αυτοί που δεν θέλουνε τον Βλάντι μήπως χρειάζονται Στάλιν;
 
Top Bottom