What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Αισθητά ανεβασμένο το Love, Death & Robots S3. Προσωπικό αγαπημένο το επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο David Fincher (Bad Travelling), αρκετά grim. Αρκετά δυνατά επίσης τα Night of the Mini-Dead με την tilt camera αισθητική να είναι πολύ ωραίο concept και το Swarm.

Μικρή και δυνατή σαιζόν.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Προσωπικό αγαπημένο το επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο David Fincher (Bad Travelling)

Και υπερκορυφαίο voice acting από τον Troy Baker.

Πολύ δυνατή τρίτη σεζόν, μετά την πανωλεθρία της δεύτερης. Τολμώ να πω ότι συνολικά, είναι ανώτερη και της πρώτης, μιας και δεν έχει ούτε ένα αδύναμο ή δήθεν κουλτουρέ επεισόδιο (κουλτουρέ σκέτο έχει).
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Δεν το προσεξα επειδη ειχα υπνωτιστει αρα, κανενα προβλημα.
Ειναι γεγονος, δεν σου φανηκε αλλα η παρουσια της δεν ηταν ακυρη, εδενε στην σειρα αλλα ειχε αυτο το κρυοκωλο οπως ειπες. Ισως να το εκαναν και επιτηδες, δεν ξερω. Ειναι λιγο παραξενο να ειναι ολα προσεγμενα και να μην μπορεις να βαλεις στην θεση της μια ηθοποιο.

Χωρίς να έχω δει τη σειρά, κι εγώ αυτό υποψιάζομαι (ότι το έκαναν επίτηδες δηλαδή). Στο Yellowstone, πάντως, γράμμησε κι έδειρε (μεταφορικά και κυριολεκτικά :Ρ).
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Ο David Morrisey εχει παρει δυο φορες βραβειο καλυτερου ηθοποιου και εχει παιξει σε πολλες σειρες, ταινιες αλλα και στο θεατρο. Εχει παρουσια στο ραδιοφωνο του BBC και εχει σκηνοθετησει αρκετα πραγματα. Τυχαιο ανθρωπο δεν τον λες.
Η Zoe Wanamaker εχει παρει και αυτη βραβεια καλυτερης ηθοποιου και εκτος απο θεατρο, ταινιες και σειρες, το ονομα της εμφανιζεται και σε 4 παιχνιδια. Δεν μας πειραζει που μπορει να ειναι αδιαφορα και κραταμε οτι εχει παιξει σε πολλα πραγματα, απο harry potter μεχρι αγκαθα κριστι.
Ian McDiarmid. Εκτος απο τον Emperor Palpatine εχει παιξει τα παντα. Πολλες ταινιες, πολλα θεατρικα εργα, πολλες σειρες, ειναι σκηνοθετης και εχει παρει πολλα βραβεια.
Η Kelly Reilly εχει παιξει σε πολλες ταινιες και σειρες και ειναι επισης βραβευμενη.
Ο Nikolaj Lie Kaas δεν εχει παρει καποιο βραβειο αλλα στην σειρα κενταει. Απιστευτος ηθοποιος.

Πιστευω οτι η επαιξε ρολο οτι αν και εμφανιστηκε ως κεντρικος χαρακτηρας, χαιρετησε νωρις την σειρα. Το τελος της ηταν μεγαλο ξενερωμα.
Δεν μπορω να πιστεψω οτι μια σειρα με τετοιους ηθοποιους, θα αφηνε την Reilly, που εχει αποδειξει οτι μπορει να παιξει, να ειναι κουμπωμενη. Ο ρολος της ειναι και ραμενος στα καλλιγραμμα μετρα της. Κοκκινομαλα πριγκιπισσα εκ Βρετάνης.
Μπορει να μην ηθελαν να πεσει ο ισκιος της πανω στην Eleanor. Αν και πιτσιρικα, ομορφη, που εχει παρει και αυτη το βραβειο της, δεν την γεμιζει την οθονη οπως η Reilly.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Love Death and Robots πραγματικά εξαιρετικό, κάπου εκεί προς το τέλος ήμουν σε φάση "ρε γαμώτο κάτι σαν το The Witness πάλι δεν είχε" για να σκάσει θεαματικά το τελευταίο επεισόδιο Jibaro, imho το πιο δυνατό από όλα.
Ανώτερο της πρώτης; Δεν ξέρω, ίσως λόγω του ότι είπε και ο @Great0ldOne ότι ήταν πιο καθαρό από σαβουρίτσα.

Βασικά ήταν λες και έβγαλαν την "σαβούρα" στη δεύτερη σεζόν και τα καλά στην τρίτη.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
@lelos kounelos , εμενα μου αρεζε, εννοειται ο αρχιδρυιδης, που ξαναγραψα γι αυτον στην προηγουμενη σελιδα, αλλά κι ο Julian Rhind-Tutt
ertyugihljòkàòl-e1519816144662.png
γιατι γενικοτερα θεωρω απο καλο εως μεγαλο τον ηθοποιο που μπορει να περασει κατευθειαν απο μια "σοβαρη/δραματικη" ατακα σε τρομερα αστειο one liner χωρις ν αλλαξει καθολου υφος και μανιέρα και συναμα να με πεισει κι εμενα και να μην φανει αυτο ξενο πανω του.

ξεκινωντας απ αυτο που λες για την κελυ, δεν εχω αρχισει ακομα την σηζον τού, (υποθετω θ απαντηθουν αργοτερα καποιες αποριες μου) αλλά απο πλευρας πλοκης δεν μπορω να εξηγησω οτι
εφαγε ο ρωμαιος την κοκκινομαλα κι αφησε την γρια γκιόσα ζωντανη. εννοω, η τις τρως και τις δυο γιατι κι οι 2 ειναι δυνατες προσωπικοτητες, κι ετσι αφηνεις ακεφαλες τις φυλες τους ή τις κρατας και τις 2 ζωντανες για να μπορεις μεσω της εχθρας τους να παιζεις αναλογα στο μελλον, για να κερδισεις εσυ πραγματα
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
@Χειρομαλάχτης η γρια η κοτα εχει το ζουμι. Ο ψηλος ρωμαιος, αφηνει ζωντανους μονο οσους το σκανε.
Επονται Επη Επικα

Πραγματι, ο Τζουλιανος ειναι μεγαλη μορφη. Τι να λεμε τωρα; το cast μοιραζει μαθηματα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
8 Ιουνίου ξεκινά η Ms Marvel, 14 Ιουνίου έρχεται επιτέλους το Disney Plus στην Ελλάδα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
"ρε γαμώτο κάτι σαν το The Witness πάλι δεν είχε" για να σκάσει θεαματικά το τελευταίο επεισόδιο Jibaro, imho το πιο δυνατό από όλα.

Όταν έλεγα δήθεν κουλτούρα χωρίς λόγο ύπαρξης, το Witness βασικά εννοούσα (και το Fish Night και το Zima Blue). Μην στεναχωριέσαι, πήρε και Emmy, οπότε είστε πολλοί χωρίς γούστο :p.


Jibaro, imho το πιο δυνατό από όλα.

Τώρα κατάλαβα επιτέλους γιατί κάποιοι πουλήσαν το Μανχάταν για ένα κιλό χρωματιστά χαλίκια.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Αφού τελείωσα το Halo (μετριότατο συνολικά, μερικά επεισόδια ήταν πραγματικά χάλια), άρχισα το Star Trek: Strange Worlds, αφού διάβασα πρώτα τα σχόλια της αγαπημένης μας κοινότητας.

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια και ήταν κλάσεις ανώτερα από όλο το Star Trek: Discovery μαζί (που το παράτησα στην αρχή της 3ης σεζόν). Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Για τις επόμενες εβδομάδες έπεται συνέχεια με Stranger Things, Obi-Wan και The Boys.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Love, Death & Robots s3 έφυγε με binge χθες. Ξέπλυνε κάπως την πικρή γεύση από τη δεύτερη σεζόν.

Η επιστροφή των τριών συμπαθέστατων ρομπότ τέρμα απογοητευτική. Αράδιαζαν απλώς οικο-τρομάρες από τη Wikipedia χωρίς καμία φινέτσα ή πλοκή.
Το Jibaro κάτι πήγε να πει θεματικά, είχε και πανέμορφα visuals, με έχασε όμως στην εκτέλεση. Άνευ λόγου ζαλούρα και σαματάς για να χαϊδεύονται οι κουλτουριάρηδες σαν τον nitro ότι είδαν ΤΕΧΝΗ κι όχι ένα απλό παραμυθάκι για μεγάλα παιδιά.
Οι κομάντος με την αρκούδα ανούσιο, γυρίστηκε αποκλειστικά ως nightmare fuel του Hellion.
Οι αστροναύτισσες ήταν το απαραίτητο trippy επεισόδιο της σεζόν, όπως το Fish Night της πρώτης. Not my jam.
To Swarm πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα, φαινόταν από χιλιόμετρα πού θα καταλήξει και από πρωτοτυπία μηδέν εις το πηλίκον.

Πάμε και σ'αυτά που μου άρεσαν:
Γέλασα αρκετά με τα high-tech ποντίκια, μου άρεσαν τα γραφικά και το κωμικό gore. Μέχρι και το story απόλαυσα.
Mini Dead επίσης γουστόζικο, πρωτότυπη απόδοση χιολιοπαιγμένης ιδέας με τρομερό φινάλε.
Το Lovecraft επεισόδιο είχε αρκετά μιλιταριστικά κλισέ αλλά μου άρεσε η αποκάλυψη, δεν την περίμενα. Επίσης, τρομερά φωτορεαλιστικά visuals.
Bad Travelling μάμησε. Ο Fincher μάλλον έπαιζε Dishonored πρόσφατα: η αισθητική και φυσικά το lore (καρχαρίες που φαρμάρονται για το λάδι τους, υπερφυσικά πλάσματα που κάνουν κάθε ταξίδι παγίδα θανάτου) νομίζω δείχνουν ξεκάθαρες επιρροές από τη σειρά της Arkane. Όπως και να 'χει, τόσο σαν ιδέα, όσο και σαν εκτέλεση ήταν το δυνατότερο της σεζόν, ίσως και ολόκληρης της σειράς.
 
Last edited:

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
To Strange New Worlds συνεχίζει το καλό σερί με επεισόδια που έχουν το Trek ethos. Ταυτόχρονα όμως φαίνεται η ανάγκη για μια σειρά ξεκάθαρα τοποθετημένη πενήντα χρόνια μετά το DS9, όπου θα μπορεί να απεικονίσει την κοινωνική και τεχνολογική εξέλιξη της Federation χωρίς να κάνει κουλουβάχατα το established lore.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Mid-season finale Better Call Saul: ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟC

Η σεζόν συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουλίου.
 
Top Bottom