What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488


Ήρωας ο Jordan, τον παρακολουθώ χρόνια, απορώ που δεν έχει φάει ξύλο ακόμα


Θα μπορούσε να ναι πολύ πιο αξιόπιστο αν δεν υπήρχε στη μέση περίπου η «εξακρίβωση» για τις «ψευδείς ειδήσεις». Ναι... Ξέρουμε πως εκατοντάδες «αξιόπιστα» ΜΜΕ είχαν δίκιο για το λαπτοπ του Hunter Biden (ότι δηλαδή δεν ήταν δικό του και ήταν Ρωσική Προπαγάνδα), ξέρουμε ότι την κρίση αυτή που χουμε τώρα την ξεκίνησει ο σκουλήκιας ο Πούτιν (και δεν ήταν κάτι οργανωμένο από όλες τις Ευρωπαικές/Φιλοαμερικανικές χώρες για να ορίσουν τον αποδιοπομπαίο τράγο...Όταν κάνουν εισβολές οι ΗΠΑ είναι όλα δικαιολογημένα και ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν κ.λπ)

Γενικά όλη αυτήν την προπαγάνδα που μόνο οριακά το Fox News (επειδή είναι Ρεπουμπλικανικό κανάλι) τα καυτηριάζει, για κάποιο λόγο ακόμα κι αυτοί όταν μιλάνε για τις συναντήσεις Bilderberg πάντα κάνουν μόκο ή για την υποκρισία του Davos δεν θα μιλήσουν.

Τι θέλω να πω; Ότι ο Jordan Klepper πάει ουσιαστικά να αθωώσει όλα τα καθίκια που παρασκηνιακά κινούν νήματα, ρίχνοντας ένα κωμικό/συνομωσιολογικό πέπλο και ταυτίζοντας το με τις ακραίες και γραφικές φιγούρες που βλέπουμε στο βιντεάκι. Να πω ότι δεν τους είχε ήδη προλάβει το VtM:Bloodlines το 2004 σε αυτό;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Το imperfect το κατανοω απο προσωπικη εμπειρια. Σαν perfect ατομο, ο Κουνελος, αντιμετωπιζει την ζηλεια σε ρυθμο καθημερινοτητας.
Σε οποιο ακρο και αν ανηκεις, θα φας λεμονοκουπα. Νομιζω οτι το perfect δημιουργει χειροτερα στραβωματα. Απο εδω δεν φαινεται αλλα ο Κουνελος ειναι πολυ μεγαλη προσωπικοτητα και αμω τα ατομα. Μπορει να μαγεψει και να υπνωτισει τα πληθη, οπως μπορουν οι μη κουνελοπερσονες, με τροπους πρωτογονους και τετριμενους.

 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Μου βαζεις δυσκολα, ρε φιλε Λελο. Τωρα εγω τι να διαλλεξω? Το μωρο με τα μπαλκονια η την μαζερατι? Με οτι και να ασχολειθουμε, καταληγουμε παντα στο Intel η AMD?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Γιατι να πρεπει να διαλεξεις; Αυτο το πραγμα μας συνοδευει απο το προπατορικο αμαρτημα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Μπάμιες δεν έχουν θέση σε αυτή τη λίστα. Τα σχόλια από κάτω νομίζω τα λένε όλα. Εκτός από έναν ασέβαστο που πρέπει να βουρτσίζει ακόμα τα δόντια του με οδοντόκρεμα με γεύση φράουλα.
Αντί αυτών θα έβαζα σίγουρα κουνουπίδι...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Το μονο που θα κρατησω απο αυτη την λιστα ειναι οτι εχει πηξει στην αμερικανικη σημαια.
Γνωριζω ανθρωπους που τους αρεσουν οι μπαμιες, υπαρχουν και αυτοι και ο κουνελος δεν λεει οχι στο κουνουπιδι.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Μπαμιες, οχι και το καλυτερο μου, η μανα μου εφτιαχνε καμια φορα κοκκινιστες με κοτοπουλο, παντα φρεσκες οχι κονσερβα, σωστα καθαρισμενες και σωταρισμενες με ελαιολαδο. Πατσας και ποδαρακια αρνισια η βοδινα, οτι καλυτερο πριν την επιστροφη χαραματα στο σπιτι, μετα απο κρασοκατανιξη και χρηση αλλων τινων ξυδιων. Τι θα φας δλδ? κονσομε? Ασχετος αυτος που εφτιαξε την λιστα. Που να του πεις και για αντερακια πλεξουδα στο φουρνο η αμελετητα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Ρε οι μπάμιες αν καθαριστούν καλά και δεν έχουν τις ίνες/κλωστές που σου κολλάνε στον οισοφάγο και σε κάνουν να ξερνάς (όπως και τα φασολάκια που βγαίνουν το καλοκαίρι), μια χαρά ωραίες είναι.

Και το κουνουπίδι πολύ καλό. Το χα παρεξηγήσει.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
καλες ειναι και τα φασολακια σαλατα επισης, αλλα εγω σαν βηγκαν που ειμαι προτιμω το κοκορετσακι με καμια καλη ρετσινα η ροζε, τρογεται και κρυο με μπολοκο αλατοπιπερο και παγωμενη μπυρα
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326

Οι τρεις επέβαιναν σε ένα όχημα που οδηγούσε ο Νάιρ με κατεύθυνση νότια στον Interstate 35, όταν το όχημα έπεσε σε υδροπλάνο και χτυπήθηκε από ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ στην Tonkawa, περίπου 85 μίλια βόρεια της Oklahoma City, αναφέρει η έκθεση.

final-destination-2-log-truck-accident.gif
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Οι τρεις επέβαιναν σε ένα όχημα που οδηγούσε ο Νάιρ με κατεύθυνση νότια στον Interstate 35, όταν το όχημα έπεσε σε υδροπλάνο και χτυπήθηκε από ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ στην Tonkawa

Facepalm within a Facepalm...


The three were traveling southbound on Interstate 35 in Tonkawa, Okla., near the Kansas border, when their Volkswagen Tiguan hydroplaned and became disabled, blocking the outside lane.... A truck struck the students’ car, pinning it for over five hours before their bodies were extricated by emergency responders.

Μετάφραση για Όσκαρ. Γλύστρισε το αμάξι στη βροχή = έπεσαν σε υδροπλάνο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Αυτο το αρθρο, απο οπου και αν το πιασεις, ειναι ενα τεραστιο facepalm.
Στην Ελληνικη διασκευη, ο τιτλος θελει να πεισει οτι σκοτωθηκαν απο την φυσικη καταστροφη. Η μεταφραση εγινε απο τον μιριγκογκο.
Το νερο στον δρομο δεν συγκινησε κανενα οχημα.
Κριμα, γιατι σε καποιο αλλο αρθρο για το θεμα. Το ενα απο τα θυματα ηταν προσκοπος και ειχε περισσοτερα σηματα απο τον ΚΟΚ.

Και το VW Tiguan
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Ε τι μας εχουν πρηξει οι ευρωπεη για την 108η θεση, ειναι φανερό οτι ειναι ελευθεροι να γραφουν ο,τι μαλακια τους κατεβει.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Δολοφονήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.

Η 108η θεση ειναι μονο η αρχη. Μονο μπραβο στον ΑΝΤ1.

 
Top Bottom