What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

NINE NOIR LIVES

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,526
Επιστρέφουμε ξανά στις παρουσιάσεις ενός από τα πιο αγαπημένα μας είδη (τα point ‘n’ click adventures, ντε), αφού μας δόθηκε ξανά η αφορμή. Ο λόγος γίνεται για το Nine Noir Lives, το παρθενικό adventure της Silvernode Games, το οποίο αποτελεί τον καρπό της πενταετούς προσπάθειας μιας αρκετά ολιγομελούς ομάδας από τη Νότια Αφρική. Ίσως σε κάποιο γαλαξία να συγχρονίστηκαν οι εκεί πλανήτες και έδειξαν το έτος 2022, δεν εξηγείται αλλιώς που τόσα ενδιαφέροντα adventures κυκλοφόρησαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Διότι και το Nine Noir Lives είναι ένα ακόμα παιχνίδι περιπέτειας που μας γεμίζει με πολύ καλές εντυπώσεις και αφήνει γερή παρακαταθήκη για ακόμα περισσότερες περιπέτειες στο μέλλον.
Η προσέγγιση του Nine Noir Lives δεν είναι τελείως πρωτότυπη, καθώς επιλέγει να διηγηθεί μια νουάρ ιστορία, στην οποία αντί για τους βαρετούς… hoomans, τη θέση τους έχουν πάρει γάτες με ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Πιο τρανό παράδειγμα από το Blacksad δε νομίζω να μπορούμε να...

Continue reading...


 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,888
Α! Ένα point and click από τα παλιά! Θυμάμαι που έπαιζα μικρός. Συγχαρητήρια παιδιά που ρίχνετε φως σε παιχνίδια που δε βλέπουμε πια. Μακάρι να έβγαιναν περισσότ...OH WAIT!! :eek:

:p
Ωραίο κατατοπιστικότατο review. Περιμένει την σειρά του και αυτό.
 
Top Bottom