What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

WARHAMMER 40.000: DARKTIDE

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Ωραίο review και δίκαιο. Blessed are the merciless.

Σχεδόν μετά από 140 ώρες και 2 χαρακτήρες maxαρισμένους (στο lvl, γιατί στο gear πονεμένη ιστορία/μειονέκτημα του game) έχω να συμπληρώσω τα εξής:

Ο πυρήνας του gameplay όπως και γράφτηκε εξαιρετικός. Σε ένα παιχνίδι με "μοντέρνο" settings είναι εντυπωσιακό πως κατάφεραν τη melee μάχη να είναι τόσο διασκεδαστική. Τα όπλα στην αίσθηση τους απολαυστικά και πειστικά lore-wise. Ειδικά το bolter "στα χέρια ενός απλού θνητού ανθρώπου" 10/10.

Η W:40K ατμόσφαιρα σωστή: Από το Veterαn sharpshooter μου που σπάει @@ να αναφέρεται στη Cadia (the planet broke before the guard etc etc) μέχρι τη Psyker που νομίζει ότι μιλάει με τον αυτοκράτορα και μας αναφέρει ότι "της είπε ότι η εκκλησία παρεξηγεί το μήνυμα του" δείχνει ότι σε αυτό τον τομέα "το έχουν". Ο σχεδιασμός των χαρτών από άποψη W:40K ατμόσφαιρας σωστός επίσης.

ΑΛΛΑ, δυστυχώς τα θετικά σταματούν εδώ.... Ημιτελές crafting σύστημα, ισχνό (ως ανύπαρκτο θα έλεγα) endgame, τρόπος απόκτησης gear μάλλον σκοπίμως rng heavy (για να έχεις κάτι να κάνεις) και σύμφωνα με αυτά που διάβασα πολλά features που είχαν υποσχεθεί απλώς κομμένα/to be added later. Μόνο αν το παίζει κάποιος με παρέα μπορεί να τον κρατήσει σε αυτή την κατάσταση

To παιχνίδι θέλει ακόμα δουλεία και ΜΠΟΡΕΙ να γίνει καλύτερο (θυμάμαι και το Vermintide II στις αρχές του δεν ήταν και ότι καλύτερο). Το θέμα είναι πως (σύμφωνα πάλι με τα internets) θα πάρει αρκετούς μήνες και ως τότε το game μπορεί να έχει πεθάνει. Κάτι που είναι κρίμα γιατί το παιχνίδι αξίζει μιας δεύτερης ευκαιρίας.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
15e7058dcc88bab836862697245157e88692004f.png


Πριν καμιά βδομάδα το πόσταραν. Οκ αν το βάλεις δίπλα με τα παλιότερα νέα τους για τις τότε καθυστερήσεις που έλεγαν ότι θέλουν να κυκλοφορήσουν το καλύτερο γκέημ που υπάρχει, είναι κομματάκι για φέησπαλμ. Αν βάλεις και το πρηρηλής λαντς/πάρτυ δίπλα για το πόσο έτοιμοι ένιωθαν πια, γάμα τα. Είπαμε ο πυρήνας λειτουργεί και λειτουργεί καλά, αλλά όσον αφορά προγκρέσιον, σόλο, κράφτινγκ κτλ λίγο πολύ το χάος. Είτε λείπουν, είτε υπολειτουργούν. Άσε που αν δεν σκάσεις λεφτά στο στορ οι επιλογές είναι τόσο ελάχιστες που η πλέμπα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Λείπουν τόσα πράματα, αλλά το στορ προλάβανε να το γεμίσουν με μλκς. Ένιγουεϊ την ταμπέλα του έρλυ άξες έπρεπε να την κρατήσουν καναδυό χρονάκια ακόμα όπως φαίνεται. Θα δείξει, αν και σε δυο χρονάκια θα τους πηγαίνει όλους (και τα κατοικίδιά τους) τρένο το τζιτιέι 6 ένιγουεϊ.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Από τα παραπάνω το σημαντικό που έχει κάποια θετική σημασία (ΕΦΟΣΟΝ είναι αλήθεια) είναι ότι σταματούν την εξέλιξη του xbox release.
Ιστορικά σύμφωνα με τα internets, αυτό έχουν κάνει και με τα προηγούμενα παιχνίδια: παρατούν το pc release στη τύχη του για αρκετούς μήνες με ελάχιστα updates/bug fixes και κάνουν full focus στo/στα console port(s).
Οπότε μπορεί κάποιος μόνο να ελπίζει.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Ωραία πραματ'ς:


Αλλαγές και προσθήκες που λίγο πολύ κάνουν το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να είχε γίνει launch και σίγουρα αξίζει να επιστρέψει/δώσει άλλη μια ευκαιρία κάποιος. (μόλις ξεκολλήσουμε λίγο από το Hogwarts Legacy :p)
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,798
Καταπως φαινεται μετα απο καμια δεκαρια μηνες το παιχνιδι αρχιζει και δειχνει τι θα μπορουσε να ειναι απο την αρχη! Παιζει ακομη κανεις να πει εντυπωσεις;




1696449950137.png
 
Top Bottom