What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

SHERLOCK HOLMES THE AWAKENED

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Γκού, μη έχοντας παίξει ποτέ το πρωτότυπο και προχωρόντας σε τούτο δω με ρυθμούς θανάσιμα πληγωμένης, σκατοκομούσας χελώνας, το χαίρομαι πολύ. Είναι ακριβώς αυτό που στήριξα στο Κικστάρτερ : ατμοσφαιρικό αφηγηματικό παιχνίδι που με κάμει να νιώθω μέγιστο τζιμάνι με το τίποτα. Μερικές φορές, είναι το μόνο που χρειάζομαι :D
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Τέλεια! Νομίζω είναι σαφές πως το review είναι γραμμένο από τη σκοπιά του πάλιουρα της σειράς, που από τη μια είδε τις αλλαγές με μισό μάτι, από την άλλη γούσταρε με τις 50 ώρες και τις απαιτήσεις του Chapter One και αυτό συγκριτικά μοιάζει με νερωμένο σφηνάκι βίγκαν τεκίλας (τι θα πει τι είναι η βίγκαν τεκίλα; Χωρίς σκουλήκι, φυσικά!). Αλλά σίγουρα υπάρχουν οι παίκτες στους οποίους θα μιλήσει...

Πού έχεις φτάσει;
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
7ο κεφάλαιο, γυρίσαμε Λόντρα με το Γούοτσονα. Μ'αρέσει που έχουν κρατήσει και μια πισινή στην παρουσίαση των γεγονότων και αφήνουν και αρκετές αιχμές πως μπορεί η όλη Κουκουμούκου φάση να είναι στο πρεζοκέφαλο του Σέρλοκα. Είναι μερακλήδες οι Ουκράνοι. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα σφηνάκια.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Το τέλος δεν νομίζω ότι αφήνει πολλά περιθώρια για τέτοια ερμηνεία. Θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε όταν τελειώσεις. Το 7ο κεφάλαιο είναι μακράν το συντομότερο.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Match made in heaven για μένα, thanks που το έφερες στην αντίληψή μου.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λοιπόν Γκου, πέσανε τίτλοι τέλους χθες.

Έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα, τείνω να συμφωνήσω στα περισσότερα σημεία μαζί σου. Αν και ξεκινά υποσχόμενο κάτι πιο 'ζουμερό', όσο προχωράς, τόσο συντομεύουν τα κεφάλαια και οδηγείται σε μια συγκεκριμένη κατάληξη.

Νόμιζα πως το παιχνίδι θα είχε διαφορετικά φινάλε ανάλογα με τις απαντήσεις που θα επέλεγα στην τελική ανάμετρηση με το Rochester, αλλά στην ουσία σε ανάγκαζε να παραδεχτείς πως ήταν όλα αληθινά, διαφορετικά είχες άδοξο game over και έπρεπε να επαναλάβεις την απαράδεκτα ρετρό σεκάνς με τα κάτοπτρα.

Τίμια πρόταση πάντως, πολύ το χάρηκα και ελπίζω στο μέλλον να δούμε και ένα πλήρη τίτλο Σέρλοκα από τους Αδερφούς Βατράχους.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
"Από το τέλος της περιπέτειας"

Ανδρέα - Παρασκευά, εσυ;;;

Όλα μου τα adventure game reviews (και τα τρία, δηλαδή), έτσι τα τελειώνω, ως homage στον Δάσκαλο. Το ίδιο έκανε και ο Borracho από όσο θυμάμαι.

Στέφανε, ναι, πρώτα η τέρμα meta φάση "we have been here before", μετά αυτό που λες, δεν έκλεινε με high note. Αλλά σίγουρα θέλουμε κι άλλο Σέρλοκα!
 
Top Bottom