Με Ξεφτίλισε το Ρεύμα, Μάνα μου δεν είναι Πσέμα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ξέρετε αν τα σταθερά τιμολόγια έχουν καμία υποσημείωση που λέει πως σε εξαιρετική περίπτωση αύξησης του κόστους θα ανέβει και η χρέωση;
Από περιέργεια ρωτάω. Δεν έχω λογαριασμό ρεύματος στην Ελλάδα.

Θα σου πω, σε κανα δύο μήνες, γιατί ξε#$@#$%με και ανανεώσαμε το σταθερό συμβόλαιο τέλη Ιανουαρίου!!!

Ξέρετε αν τα σταθερά τιμολόγια έχουν καμία υποσημείωση που λέει πως σε εξαιρετική περίπτωση αύξησης του κόστους θα ανέβει και η χρέωση;
Αποτι φαινεται εχει υπαρξει προηγουμενο, αποτι γραφει ο παρακατω χρηστης το 2022, οποτε ειναι πολυ πιθανο.
Όπου και να πας, τα ίδια είναι. Ακόμα και όσοι είχαν συμβόλαιο με κλειδωμένη τιμή, τους τα ακύρωσαν οι εταιρείες.

μόλις πήγα ΔΕΗ βασικά εγώ για το γραφείο, με κορόιδευαν στην elpedison->enerwave. "μα το ίδιο πακέτο σας δίνουμε απλά έχει έκπτωση συνέπειας" μπουμ 100% επάνω αν χάσεις την προθεσμία.

μόλις πήγα ΔΕΗ βασικά εγώ για το γραφείο, με κορόιδευαν στην elpedison->enerwave. "μα το ίδιο πακέτο σας δίνουμε απλά έχει έκπτωση συνέπειας" μπουμ 100% επάνω αν χάσεις την προθεσμία.
Ναι αυτο σκεφτηκα και γω, με αυτο το τροπο σε πιεζουν για πληρωμη μεσω παγιας εντολης

Το ίδιο έχω, μου έρχεται πιό φτηνά από πριν αλλά ναι, το πληρώνω αυθημερόν μην ξεχαστώ, αλλιώς θα σου έρθει διπλό κ νομίζω αν θυμάμαι καλά η ποινή είναι τρίμηνη

ρε μου αρέσει που με πήραν 2-3 φορές ακόμα να μου πουλήσουν το ίδιο πακέτο, 0,14μεγαβατόρα, 12€ πάγιο, αλλιώς ο.14 με έκπτωση συνέπειας χωρίς πάγιο. Πριν είχα σκέτο 0.14 χωρίς πάγιο και χωρίς έκπτωση συνέπειας για να πιάσει το 0.14.

Τελικά πήρα το αντίστοιχο της ΔΕΗ (τριφασικό Γ21 χρειάζομαι) με 0,156 μεγαβατόρα και 6€ πάγιο χωρίς συνέπειες και παπαριές.

Τους το είπα και στο τηλέφωνο είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, δεν ξέρω αληθινά αν θα έχω λεφτά να πληρώσω στην ώρα μου, είναι αδύνατον να ξέρω και αδύνατον να το ρισκάρω να πληρώσω διπλή τιμή που δεν μου λένε καν και το αφήνουν στα ψιλά γράμματα.
Τους πρότεινα να μου κάνουν το ίδιο συμβόλαιο όπως ήμουν μέχρι τώρα αλλιώς δεν έχω λόγο να μείνω.

plot twist στα site σύγκρισης ρεύματος τους βγάζει πρώτους πρώτους με την έκπτωση συνέπειας... ως τους φθηνότερους. αλήτες.

Για πείτε αφού το έχετε ψάξει, ποια εταιρία/πακέτο ειναι το φθηνότερο με σταθερή τιμή για σπίτι με τριφασικο και νυχτερινο? Κατανάλωση δεν ξέρω νούμερα γιατι τωρα μετακομισαμε αλλα με αντλια θερμοτητας και ηλεκτρικό ΙΧ, φανταζομαι θα ειναι αρκετα παραπανω απο τον ΜΟ
Θεμα με παγια εντολη δεν εχω (ελπιζω δηλαδη 😅 )

Εγώ έκλεισα με 33 λεπτά και πάγιο 14 ευρώ τον μήνα. Είμαι Γερμανία και λόγω αλλαγής και νέος πελάτης με έδωσαν και 200 ευρώ μπόνους δηλαδή βγάζω 3.5 μήνες περίπου τζαμπε

Από περιέργεια ρωτάω. Δεν έχω λογαριασμό ρεύματος στην Ελλάδα.
Στη ΔΕΗ όχι νομίζω τουλάχιστον. Θα το ψάξω όμως. Στη Σουηδία σίγουρα ναι. Μου το είπε φίλος που μένει εκεί πριν μερικά χρόνια
Για πείτε αφού το έχετε ψάξει, ποια εταιρία/πακέτο ειναι το φθηνότερο με σταθερή τιμή για σπίτι με τριφασικο και νυχτερινο? Κατανάλωση δεν ξέρω νούμερα γιατι τωρα μετακομισαμε αλλα με αντλια θερμοτητας και ηλεκτρικό ΙΧ, φανταζομαι θα ειναι αρκετα παραπανω απο τον ΜΟ
Θεμα με παγια εντολη δεν εχω (ελπιζω δηλαδη 😅 )
Της ΔΕΗ το Myhome Enter Two είναι στα 0,145 το ημερήσιο 0,095 το διζωνικό με 8 ευρώ πάγιο για 2 χρόνια. Χωρίς συνέπειες και ψιλά γράμματα όμως.
Δεν κοιτάς και το Maxima? 0,132 έως 600 κιλοβατώρες, 0,092 από κει και πέρα με πάγιο 12,9€. Η δεύτερη κλίμακα είναι προσφορά για όποιον πάρει το πρόγραμμα μέχρι τέλη Μαίου και έχει και διάφορα δωράκια γενικώς. Δεν έχει νυχτερινό αυτό αλλά είναι πολύ καλές οι τιμές του θεωρώ, ειδικά αν κάποιος καίει πολύ πάνω από 500 κιλοβατώρες
Στο σπιτι μου έχω enter two από πέρυσι αλλά από τις 600 κιλοβατώρες που καίω μόλις οι 100 είναι του διζωνικού

Last edited:
Καλή μαγκιά αυτό. Θα το πω στους παππούδες γονείς στο χωριό.

Για αυτό που λες για την Σουηδία, στην Ισπανία ισχύει και αντιστρόφως. Αν πέσει πολύ η τιμή θα σου μειώσουν και το συμβόλαιο σου. Βέβαια μιλάμε για κανονική χώρα όχι όπως εδώ. Λχ όταν έπεσε η τιμή του μπρεντ βάζαμε κατοσταρα βενζίνη με 1.65. Εδώ έπεσε σήμερα το βαρέλι στα 80$ και το πρατήριο στην Θήβα ανέβασε κι άλλο την τιμή.

Στη ΔΕΗ όχι νομίζω τουλάχιστον. Θα το ψάξω όμως. Στη Σουηδία σίγουρα ναι. Μου το είπε φίλος που μένει εκεί πριν μερικά χρόνια

Της ΔΕΗ το Myhome Enter Two είναι στα 0,145 το ημερήσιο 0,09 το διζωνικό με 8 ευρώ πάγιο για 2 χρόνια. Χωρίς συνέπειες και ψιλά γράμματα όμως.
Δεν κοιτάς και το Maxima? 0,132 έχω 600 κιλοβατώρες, 0,092 από κει και πέρα με πάγιο 12,9€. Η δεύτερη κλίμακα είναι προσφορά για όποιον πάρει το πρόγραμμα μέχρι τέλη Μαίου και έχει και διάφορα δωράκια γενικώς. Δεν έχει νυχτερινό αυτό αλλά είναι πολύ οι τιμές του θεωρώ
Στο σπιτι μου έχω enter two από πέρυσι αλλά από τις 600 κιλοβατώρες που καίω μόλις οι 100 είναι του διζωνικού
Ενδιαφέρων το Maxima αλλά για να μπορώ να πάρω σωστή απόφαση χρειάζομαι τις καταναλώσεις τουλάχιστον ενός έτους, κάτι που δεν εχω τώρα. Έχω προγραμματίσει και όλες τις συσκευές (αντλία, πλυντήρια, φόρτιση αυτοκίνητου) να λειτουργούν τις ώρες του νυχτερινού.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις (y)

Στο χωριό μόλις περάσαμε το ψυχολογικό όριο των 2€ για την απλή αμόλυβδη.
Τελικά έπρεπε να είχα πάρει ηλεκτρικό ποδήλατο όταν το επιδοτούσαν…

Στην Αράχοβα που είναι αυτός πρέπει να είσαι από αυτούς που κάνουν το τουρ ντε φρανς για να αντέξεις κάτι τέτοιο.

Συμφωνώ πάντως και εγώ, έτσι και αλλιώς την μηχανή την καβαλάω μόνος πλέον, έπρεπε να την είχα δώσει για ηλεκτρικό ποδήλατο και εγώ.

Οχι ρε Νίτρε. Με το v strom κάνω τόσες δουλειές, δεν καίει τίποτα και το σέρβις είναι κυριολεκτικά ένα λάδι κι ένα φίλτρο. Κουβαλάω κυριολεκτικά τα πάντα και φέτος πήγαινα με αυτό στις ελιές. Γι αυτό και θα προτιμούσα το ηλεκτρικό mountain bike, αλλά είναι πανάκριβα. Παρόλα αυτά και με ένα κανονικό την κάνεις την δουλειά σου, αν κι εγώ μένω υψομετρικά 100μ πάνω από το χωριό, οπότε…

Τα σπάει το ηλεκτρικό ποδήλατο. Έχει εδώ περα κάτι ενοικιαζόμενα (κάτι σαν τα μπολτ σκουτερακια ένα πράγμα). Δίνεις 7 ευρώ το μήνα και έχεις κοντά στο 2ωρο την ημέρα πετάλι.

Back