Πήγα να γράψω ότι τότε δε γινόντουσαν περιστατικά με κορίτσια αλλά ξέθαψα ολοζώντανα σκηνικό που ήμουν παρών.
2α ή 3η Γυμνασίου, ένας κολλητός τα έχει με την "popular" του σχολειου.
Έχουμε εκδρομή/περίπατο εκείνη την ημέρα και στο γυρισμό ακούμε που ψήνεται "πέσιμο" της "popular" με δύο άλλες κολλητές της, σε άλλη κοπελίτσα επειδή και καλά γουστάρει το αγόρι της/κολλητό μου.
Όντως γυρνώντας στο σχολείο, λίγο πριν φύγουμε, την στριμώχνουν 3 σε μια, όλο το σχολείο παρατηρητές μην καταλαβαίνοντας τη βαρύτητα/σημασία του σκηνικού και την αρχίζουν στο intimidation, θα σου κάνω, θα σου δείξω αν ξανά κοιτάξεις κλπ. Κάποια στιγμή η ένταση βαράει κόκκινα, η κοπελίτσα στριμωγμένη μη μπορώντας να μιλησει, λίγο πριν αρχίσουν τα χαστουκια, παθαίνει ΠΑΝΙΚΟ γυρνάει σε ένα τοίχο και ρίχνει κουτουλια αλά "Γιάνκοβιτς" πέφτοντας αναίσθητη!
Ξαφνικά τα χάνουν όλοι, μαζεύονται καθηγητές, βουτάνε το κοριτσάκι για νοσοκομείο (ευτυχώς με μικρή διάσειση την έβγαλε) και συνεχίζεται ο χαμός που ο ξάδερφος της παρεξηγείται και αρχίσει στο κυνήγι τον κολλητό μας, εμείς από πίσω, η παρέα του άλλου από πίσω μας και άντε βγάλε άκρη.
Για μια μαλακισμένη αρχίδω!!!
Το κοριτσάκι ευτυχώς είναι καλά, έχει κάνει οικογένεια και είναι και γλυκύτατη.
Η "popular" πέρασε σχεδόν από όλοι την παρέα, διέλυσε συναισθήματα και σχέσεις, έβαλε ένα γκόμενο της να με φοβερησει επειδή σε κάποια φάση την έβριζα ότι είναι κινητή καταστροφή, τελικά "μετάνιωσε", παντρεύτηκε (!) με τον κολλητό μου, έκαναν παιδί και χώρισαν πριν κάνα χρόνο γιατί γνώρισε έναν "yet another true love" να του καταστρέψει τη ζωή.
Σεντονι βγηκε, σόρρυ αλλά ήταν έντονη ανάμνηση και με συνέχεια στο χρόνο και είπα να τη μοιραστώ.