By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!καλυτερο ειναι σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα.
πρώτη φορά το ακούω αυτό το rating και κοίταζα και εγώ προχθές για τροφοδοτικό γιατί το xfx σκυλί δε λέω, αλλά είναι από το 2014...δε με λετε, το cybernetics ως rating στα psu λεει κατι? καποια μοντελα της καλης γραμμης της corsair εχουν μαζι με 80 plus και cybernetics A. βρισκω ενα 750rmx gold στα 150 εουρο και ενα ιδιο αλλα και με cybenetics A rating στα 135 στο πλαισιο, τι παιζει?\
κυριε σουγαμω, βλεπω στο πισι σου εχεις 5700χ και 6600. πως πας με κανουργιους τιτλους?
δε με λετε, το cybernetics ως rating στα psu λεει κατι? καποια μοντελα της καλης γραμμης της corsair εχουν μαζι με 80 plus και cybernetics A. βρισκω ενα 750rmx gold στα 150 εουρο και ενα ιδιο αλλα και με cybenetics A rating στα 135 στο πλαισιο, τι παιζει?\
κυριε σουγαμω, βλεπω στο πισι σου εχεις 5700χ και 6600. πως πας με κανουργιους τιτλους?
Εξαρτάται. Σε γενικές γραμμές καλά. 1080p αντέχει στο stalker 2 πχ σε medium -low.κυριε σουγαμω, βλεπω στο πισι σου εχεις 5700χ και 6600. πως πας με κανουργιους τιτλους?
Αρα και στο δικο σου pc το τροφοδοτικο ειναι το πιο παλιο εξαρτημα οπως το δικο μου. Μπραβο που αντεξε 10 χρονια! Το δικο μου ειναι 8,5 χρονων γιατι το εχω απο το φθινοπωρο του 2016. Γι αυτο και τον Δεκεμβριο οπως εγραψα και εδω σκεφτηκα για χριστιουγεννιατικο δωρο να το αλλαξω και να παρω ενα RMX 1200 WATT το οποιο κανει 270 ευρω στο πλαισιο και λιγο πιο φθηνα στο skroutz. Αλλα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι αφου δουλευει να το κρατησω και να δουμε αν στην επομενη αναβαθμιση που οπως εχω πει θα ειναι επεξεργασης μνημη και μητρικη αν χρειαζεται. Γι αυτο και δεν πηρα καινουργιο. Να το αλλαξουμε απο τωρα λες εσυ ?πρώτη φορά το ακούω αυτό το rating και κοίταζα και εγώ προχθές για τροφοδοτικό γιατί το xfx σκυλί δε λέω, αλλά είναι από το 2014...
Μην είνια καμιά παπάτζα μάρκετινγκ;
1200άρι δε ξέρω αν θες, μπες εδώ Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision και βάλε τα εξαρτήματα που θες να πάρεις, δείξε και στον τεχνικό σου να μάθει μπαλίτσα και δείτε τι θα χρειαστείς.Αρα και στο δικο σου pc το τροφοδοτικο ειναι το πιο παλιο εξαρτημα οπως το δικο μου. Μπραβο που αντεξε 10 χρονια! Το δικο μου ειναι 8,5 χρονων γιατι το εχω απο το φθινοπωρο του 2016. Γι αυτο και τον Δεκεμβριο οπως εγραψα και εδω σκεφτηκα για χριστιουγεννιατικο δωρο να το αλλαξω και να παρω ενα RMX 1200 WATT το οποιο κανει 270 ευρω στο πλαισιο και λιγο πιο φθηνα στο skroutz. Αλλα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι αφου δουλευει να το κρατησω και να δουμε αν στην επομενη αναβαθμιση που οπως εχω πει θα ειναι επεξεργασης μνημη και μητρικη αν χρειαζεται. Γι αυτο και δεν πηρα καινουργιο. Να το αλλαξουμε απο τωρα λες εσυ ?
Οταν παρω τα εξαρτηματα τοτε θα δουμε ναι. Θα αλλαξεις τροφοδοτικο και καρτα γραφικων μαζι?1200άρι δε ξέρω αν θες, μπες εδώ Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision και βάλε τα εξαρτήματα που θες να πάρεις, δείξε και στον τεχνικό σου να μάθει μπαλίτσα και δείτε τι θα χρειαστείς.
Εγώ σίγουρα θα το αλλάξω και το Corsair VS450 που έχω στο σπίτι, οκ είπαμε αστέρια αλλά μην γίνουν πυροτέχνημα στο τέλος.
έτσι φαίνεται, τώρα ποια κάρτα, μα ποια κάρτα... θα δείξει.Οταν παρω τα εξαρτηματα τοτε θα δουμε ναι. Θα αλλαξεις τροφοδοτικο και καρτα γραφικων μαζι?