What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Αναβαθμίσεις των εορτών

shredder

Death Knight
Πηγαμε την Παρασκευη το μεσημερι μετα την δουλεια με δυο φιλους για φαγητο και μετα στο Πλαισιο γιατι ο ενας ο οποιος εχει πολυ παλιο pc και ας ειναι pc gamer και τεχνικος pc θελει τωρα να το αναβαθμισει ολο. Ετσι συζητησα με τους τεχνικους σχετικα με το τροφοδοτικο αν πρεπει να παρω τωρα ενα 1000 η 1200 watt για χριστουγεννιατικο δωρο επειδη αυτο το εχω απο το 2016.
Μου ειπαν οτι αν η επομενη αναβαθμιση ειναι επεξεργαστης μνημη και μητρικη τοτε δεν χρειαζεται ενω αν αλλαξω και καρτα γραφικων τοτε ναι θα πρεπει να παρω ενα καλυτερο. Η αν αλλαξω μονο καρτα γραφικων και αργοτερα επεξεργαστη και παλι μπορει να χρειαστει καλυτερο τροφοδοτικο. Αλλα οτι αφου το pc λειτουργει κανονικα εστω με αυτο στα 750 να μην το αλλαξω τωρα. Γι αυτο και δεν πηρα το corsair RMX 1200 WATT που ειχε η το 1000 watt. Ειχε και ενα 1600 watt.

shredder

Death Knight
Τους ειπα επισης οτι εχω σπουδασει και εγω πληροφορικη και οτι αναβαθμιζω το pc καθε 2 η 3 χρονια. Και οτι η τελευταια αναβαθμιση ηταν καρτα γραφικων το 2021 και σκληρος δισκος το 2020. Μου ειπαν να αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη και να κρατησω την καρτα και τον σκληρο δισκο αφου ακομα ειναι πολυ καλα και τα 2. Αλλα αν θιελω να αλαξω παλι την καρτα γραφικων και αργοτερα τον επεξεργαστη αυτο ειναι δικη μου αποφαση.
Αφου λοιπον ο Morgey θα αλλαξει καρτα για να μην τρωω την σκοινη του οπως ειπε θα πρεπει και εγω να την αλλαξω. Και επεξεργαστη μνημη και μητρικη οτταν αλλαξουν ολοι οσοι εχουν επεξεργαστη παρομοιο με τον δικο μου η κατωτερο εδω στο φορουμ.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
σοβαρα τωρα σρεντερ, εγω λεω να μην αλλαξεις gpu η cpu η τροφοδοτικο.

επειγον ομως, για μενα, ειναι ν αλλαξεις τον τεχνικο που εχεις. νομιζω ειναι πολυ καλυτερα να ρωτας αυτους τους φιλους σου. μου φαινονται πολυ πιο λογικες οι προτασεις τους απ αυτα που σου λεει ο τεχνικος σου.

εντιτ: ξαναδιαβαζω οσα εγραψες. αν εννοεις οτι αυτα στα ειπε πωλητης/τεχνικος στο πλαισιο, μπραβο στον τυπο που δεν ηθελε να σου πουλησει αχρειαστα κομματια και να σ εκμεταλλευτει (οικονομικα). κι αυτος καλυτερος απ τον τεχνικο σου μου φαινεται.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Σρεντερα θα πάρω καρφί την καλύτερη Nvidia που θα βγει. Και εσύ να πάρεις την ίδια συνεχίζεις να έχεις CPU για μουσείο.

Edit: χειρομαλαχτα μου η να σε πω πιο χαϊδευτικά και ωμά κύριε μαλακια παραδόξως το πλαίσιο είχε αρκετούς τέτοιους. Θυμάμαι όταν τους έλεγα ακριβώς τι ήθελα με άφηναν στην ησυχία μου και απλά μου έλεγαν έλα όταν αποφασίσεις να σου γράψω χαρτί ότι έκαναν την πώληση.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
σουγαμώ, πες με οπως θες. και κυριο μαλακα να με πεις (εκανες κατι τυπογραφικα εκει) η αποψη σου για μενα εχει ιδιαιτερη βαρυτητα, καταγραφηκε και αξιολογηθηκε. τωρα βρισκεται στην θεση που δικαιοτατα με το σπαθι της εχει κατακτησει. :love:

οντοπικ, χαιρομαι που ακουω κατι τετοιο, ειχα την ακριβως αντιθετη αποψη. πως οταν βλεπουν καποιον που δεν ξερει και τοσο πολλα απο πισι (καλα, οχι τον σρε, εννοειται, που ξερει πολυ καλα την αγορα υπολογιστων) του φορτωνουν οτι ακριβοτερο και αχρειαστο μπορουν.
μακαρι να ειναι οπως τα λες.

Elric

Blackguard
Δεν έκανε τυπογραφικό, σε αποκάλεσε μαλάκια.

Ο μαλάκιας
Του μαλάκια κλπ.

Αυτός που έχει ωραία μαλάκια, πως λέμε άστα τα μαλάκια σου. Απλώς έβαλε ένα λάμδα.

Ontopic, μέχρι και γω που παίζω αποκλειστικά παιχνίδια 20ετίας &βάλε έχω καλύτερη cpu απο το monster pc του σρε, i5 11400F.

Λογικά είναι ουραγός με τη σακαράκα του.

razvedchiki

Death Knight
δε με λετε, το cybernetics ως rating στα psu λεει κατι? καποια μοντελα της καλης γραμμης της corsair εχουν μαζι με 80 plus και cybernetics A. βρισκω ενα 750rmx gold στα 150 εουρο και ενα ιδιο αλλα και με cybenetics A rating στα 135 στο πλαισιο, τι παιζει?\

κυριε σουγαμω, βλεπω στο πισι σου εχεις 5700χ και 6600. πως πας με κανουργιους τιτλους?

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
δε με λετε, το cybernetics ως rating στα psu λεει κατι? καποια μοντελα της καλης γραμμης της corsair εχουν μαζι με 80 plus και cybernetics A. βρισκω ενα 750rmx gold στα 150 εουρο και ενα ιδιο αλλα και με cybenetics A rating στα 135 στο πλαισιο, τι παιζει?\

κυριε σουγαμω, βλεπω στο πισι σου εχεις 5700χ και 6600. πως πας με κανουργιους τιτλους?
πρώτη φορά το ακούω αυτό το rating και κοίταζα και εγώ προχθές για τροφοδοτικό γιατί το xfx σκυλί δε λέω, αλλά είναι από το 2014...

Μην είνια καμιά παπάτζα μάρκετινγκ;

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran

Μάλλον πρόκειται για αξιολόγηση θορύβου στα τροφοδοτικά, δηλαδή αυτό: Cybenetics Labs – PSU Efficiency & Noise Level Certifications - LAMBDA (PSUs)

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Εξαρτάται. Σε γενικές γραμμές καλά. 1080p αντέχει στο stalker 2 πχ σε medium -low.

shredder

Death Knight
πρώτη φορά το ακούω αυτό το rating και κοίταζα και εγώ προχθές για τροφοδοτικό γιατί το xfx σκυλί δε λέω, αλλά είναι από το 2014...

Μην είνια καμιά παπάτζα μάρκετινγκ;
Αρα και στο δικο σου pc το τροφοδοτικο ειναι το πιο παλιο εξαρτημα οπως το δικο μου. Μπραβο που αντεξε 10 χρονια! Το δικο μου ειναι 8,5 χρονων γιατι το εχω απο το φθινοπωρο του 2016. Γι αυτο και τον Δεκεμβριο οπως εγραψα και εδω σκεφτηκα για χριστιουγεννιατικο δωρο να το αλλαξω και να παρω ενα RMX 1200 WATT το οποιο κανει 270 ευρω στο πλαισιο και λιγο πιο φθηνα στο skroutz. Αλλα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι αφου δουλευει να το κρατησω και να δουμε αν στην επομενη αναβαθμιση που οπως εχω πει θα ειναι επεξεργασης μνημη και μητρικη αν χρειαζεται. Γι αυτο και δεν πηρα καινουργιο. Να το αλλαξουμε απο τωρα λες εσυ ?

nitro912gr

Tarrasque
Αρα και στο δικο σου pc το τροφοδοτικο ειναι το πιο παλιο εξαρτημα οπως το δικο μου. Μπραβο που αντεξε 10 χρονια! Το δικο μου ειναι 8,5 χρονων γιατι το εχω απο το φθινοπωρο του 2016. Γι αυτο και τον Δεκεμβριο οπως εγραψα και εδω σκεφτηκα για χριστιουγεννιατικο δωρο να το αλλαξω και να παρω ενα RMX 1200 WATT το οποιο κανει 270 ευρω στο πλαισιο και λιγο πιο φθηνα στο skroutz. Αλλα ο τεχνικος μου μου ειπε οτι αφου δουλευει να το κρατησω και να δουμε αν στην επομενη αναβαθμιση που οπως εχω πει θα ειναι επεξεργασης μνημη και μητρικη αν χρειαζεται. Γι αυτο και δεν πηρα καινουργιο. Να το αλλαξουμε απο τωρα λες εσυ ?
1200άρι δε ξέρω αν θες, μπες εδώ Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision και βάλε τα εξαρτήματα που θες να πάρεις, δείξε και στον τεχνικό σου να μάθει μπαλίτσα και δείτε τι θα χρειαστείς.

Εγώ σίγουρα θα το αλλάξω και το Corsair VS450 που έχω στο σπίτι, οκ είπαμε αστέρια αλλά μην γίνουν πυροτέχνημα στο τέλος.

shredder

Death Knight
1200άρι δε ξέρω αν θες, μπες εδώ Power Supply Calculator - PSU Calculator | OuterVision και βάλε τα εξαρτήματα που θες να πάρεις, δείξε και στον τεχνικό σου να μάθει μπαλίτσα και δείτε τι θα χρειαστείς.

Εγώ σίγουρα θα το αλλάξω και το Corsair VS450 που έχω στο σπίτι, οκ είπαμε αστέρια αλλά μην γίνουν πυροτέχνημα στο τέλος.
Οταν παρω τα εξαρτηματα τοτε θα δουμε ναι. Θα αλλαξεις τροφοδοτικο και καρτα γραφικων μαζι?

nitro912gr

Tarrasque
Οταν παρω τα εξαρτηματα τοτε θα δουμε ναι. Θα αλλαξεις τροφοδοτικο και καρτα γραφικων μαζι?
έτσι φαίνεται, τώρα ποια κάρτα, μα ποια κάρτα... θα δείξει.

Top Bottom