What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

“Ανοιξιάτικο” Doom

Sephir

Beyond Within
Staff member
Όπως είχε διαρρεύσει πριν από λίγες ημέρες, η Bethesda επιβεβαίωσε εν τέλει ότι το επόμενο κεφάλαιο της κλασικής σειράς FPS, το επερχόμενο DOOM: The Dark Ages, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2025. Ως γνωστόν, το The Dark Ages αποτελεί prequel των εξαιρετικών DOOM και DOOM: Eternal, με το αμάλγαμα μεσαιωνικού και sci-fi setting …

See full article...

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Πω πω απίθανο το άτιμο, με έψησε πάρα πολύ μιας και τα 2 προηγούμενα είναι αγαπημένα φπς. Εννοείται οτι θα προστεθεί στη συλλογή και αυτό.

όπως συνέβη και με το Indiana Jones and the Great Circle που χρησιμοποιεί την Id Tech Engine, το παιχνίδι θα απαιτεί κάρτα γραφικών με δυνατότητα RayTracing
Τι θες να πεις βιρνα; Δηλαδή εμείς οι πληβείοι με την 6600 δε θα μπορούμε να το τρέξουμε; Ο Ιντυ παίζει μια χαρα σε 2κ / medium χωρίς FSR, οπότε θαρρώ οτι και αυτό δε θα έχει πρόβλημα.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Πω πω απίθανο το άτιμο, με έψησε πάρα πολύ μιας και τα 2 προηγούμενα είναι αγαπημένα φπς. Εννοείται οτι θα προστεθεί στη συλλογή και αυτό.

Τι θες να πεις βιρνα; Δηλαδή εμείς οι πληβείοι με την 6600 δε θα μπορούμε να το τρέξουμε; Ο Ιντυ παίζει μια χαρα σε 2κ / medium χωρίς FSR, οπότε θαρρώ οτι και αυτό δε θα έχει πρόβλημα.
η 6600 έχει RT ρε εσύ.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
η 6600 έχει RT ρε εσύ.
Εχεις δίκιο, έφαγα σκάλωμα νομίζοντας οτι αφορά μόνο σε επίπεδο hardware των πράσινων καρτών. EPIC FAIL!!

nitro912gr

Tarrasque
Το θέμα είναι ότι όσοι είμαστε πιο πίσω απλά τα φάγαμε τα ψωμιά μας.

lucinos

Death Knight
H RX 6600 επιβεβαιώνειο τον τίτλο που τής έχω δώσει ως ελάχιστη αποδεκτή σύγχρονη dgpu.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
32 γίγαντες και 3800 στα ρεκομέντιντ ρικουάιρμεντς (βαφτίζοντας κιόλας τα 1440p ως ρεκομέντιντ)...
Η ώρα για ολική επαναφορά αναβάθμιση πλησιάζει επικίνδυνα... Αν και θα ήθελα να μάθω ποιες θα ήταν οι προτεινόμενες απαιτήσεις στα 1080p.

maladroid

Mind-flayer
Καημό το έχω να βάλουν κάποια στιγμή στα πινακάκια 1080p αλλά σε High settings να ξέρω κι εγώ τι μου γίνεται :rolleyes:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Καημό το έχω να βάλουν κάποια στιγμή στα πινακάκια 1080p αλλά σε High settings να ξέρω κι εγώ τι μου γίνεται :rolleyes:

Φαντάζομαι πως έτσι χαλάει το παραμύθι του μάρκετινγκ όμως... Βλέποντας ο πιτσιρικάς τα 1080p στα minimum requirements (και σε low settings κιόλας), νιώθει μειονεκτικά, οπότε ΚΑΙ βαρβάτη αναβάθμιση θα κάνει ΚΑΙ νέα οθόνη στα 1440p τουλάχιστον θα αγοράσει.

nitro912gr

Tarrasque
δεν υπάρχει περίπτωση πλέον.

Εγώ σου λέω με τα minimum specs άνετα βάζεις σχεδόν τα πάντα medium σε κανονικές συνθήκες οκ θα πιάνει 50fps όχι 60, κλάιν μαιν μανταλάκια

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
ΚΑΙ βαρβάτη αναβάθμιση θα κάνει ΚΑΙ νέα οθόνη στα 1440p τουλάχιστον θα αγοράσει
Έχε αφού θα πήγαινε να αναβαθμίσει το τροφοδοτικό του, αλλά γλίστρησε και πήρε και τα παραπάνω.

shredder

Death Knight
! Eιναι και δευτερο παιχνιδι που απαιτει καρτα με ray tracing μετα το indiana jones. Οποτε παμε ultra 1440p 60 fps με FSR.
Εχει να γινει ΠΟΛΥ ΣΦΑΓΗ!!

shredder

Death Knight
Αλλα εννοειται με τετοια τιμη στα 80 δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω την ημερα κυκλφοριας και συμφωζουν μαζι μου ολοι στο steam απο οτι διαβαζω. Δηλαδη προτιμω να δωσω 800 για επεξεργαστη μνημη και μητρικη αντι 80 για ενα παιχνιδι. Ειπαμε να κανω εξαιρεση για DOOM και Sonic αλλα οχι και 80. Μοναδικη εξαιρεση αν καποια στιγμη βγει δικο μου παιχνιδι.

bald_killer

Death Knight
Και τί θα κάνεις όταν το GTA6 τελικά κυκλοφορήσει στα 100€ ?

shredder

Death Knight
Οτι κανουμε σε ολα οσα παιχνιδια κανουν 70 δηλαδη εκπτωσεις. Ειναι το πρωτο DOOM που δεν θα παιξω την ημερα κυκλοφοριας αφου επαιξα για πρωτη φορα το 1996 οταν τοτε επαιξα τα doom 1 και 2 στο πρωτο μου pc. Τα 3 ,resurrection of evil(2004, 2005) DOOOM (2016) DOOM ETERNAL (2020) τα επαιξα ολα με το που βγηκαν. Αλλα αυτο οχι δεν υπαρχιε περιπτωση. Αν και το 3 πρωτα το πηρα απο τον θειο και μετα απο χρονια το πηρα κανονικαενω το ressurectio of evil 2016 και eternal απο την αρχη σε dvd(resurrection of evil) και steam τα αλλα 2.

Top Bottom