What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Απεγκατάσταση Batman Arkham Asylum GOTY και Batman Arkham City - GFWL

irenicus777

Gelatinous Cube
Joined
Jan 9, 2013
Messages
133
Καθώς θέλω να αδειάσω λίγο χώρο στο σκληρό δίσκο, και καθώς τα Arkham games τα έχω τερματίσει 4 φορές αμφότερα, θέλω να τα απεγκαταστήσω. Το πρόβλημά μου είναι - τι άλλο;;; - το περιβόητο "activation limit".

Έχω ψάξει και έχω βρει το revoke tool της μπούρδας που λέγεται SecuROM για το Asylum. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα και τον αντίστοιχο τρόπο για το City. (τρέχεις το εκτελέσιμο στη γραμμή εντολών με το option /revoke).

H απορία μου είναι: αυτά όντως δουλεύουν; Γιατί στα forums του Arkham City, στο support του Steam (αν και δεν τα έχω από steam έψαξα κι εκεί) και του GFWL δεν βρήκα καμία ξεκάθαρη απάντηση. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, αλλοι λένε πως δουλεύουν, άλλοι πως όχι, άλλοι λένε πως δουλεόυν μόνο για τις απλές εκδόσεις και όχι για τις Game of the Year (GOTY είναι το Asylum που έχω) και επίσημη απάντηση από τη Rocksteady, τη WB Games και τη Microsoft ούτε για δείγμα.

Επίσης, για το Games for Windows Live υποτίθεται ότι δεν υπάρχει activation limit, μπορώ να κάνω όσες εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις θέλω (θεωρητικά, αν δεν υπάρχει limit από δεύτερο DRM) και ο κωδικός μου να ισχύει. Κάτι παρόμοιο με αυτό του Steam δηλαδή. Αυτό ισχύει; (τα δυο Arkham είναι τα μόνα GFWL παιχνίδια που έχω, και μόνο γι αυτά ασχολήθηκα με αυτήν την έτερη μπούρδα, οπότε έχω μαύρα μεσάνυχτα από το σύστημα).

Κάποιος που να έχει παίξει (και απεγκαταστήσει) τα εν λόγω games, γνωρίζει περισσότερα;

Σημείωση: τα έχω και τα δύο σε retail.

edit:
Για να προλάβω κάποιους "εξυπνάκηδες", παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια περί "βλαμμένου που τα αγόρασε αυθεντικά, ενώ αν είχε κατεβάσει torrents τώρα δεν θα είχε πρόβλημα".
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Θεωρητικά, τα revoke tools πρέπει να δουλέψουν κανονικά και να σου δώσουν πίσω το activation που χρησιμοποίησες. Για το GFWL δεν ξέρω. Τα έχω και εγώ αυτά τα παιχνίδια και μάλιστα έτυχε 2-3 φορές να τα επανεγκαταστήσω χωρίς να κάνω revoke, οπότε έχω ένα (κακό) προαίσθημα οτι σύντομα θα έρθω αντιμέτωπος με το πρόβλημα.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Hμιofftopic. Ξέρει κανείς γιατί δεν είναι πια διαθέσιμο το AC από το Steam; Ή μήπως δεν φαίνεται σε μένα εδώ στα βόρεια;
 

irenicus777

Gelatinous Cube
Joined
Jan 9, 2013
Messages
133
Στο steam, με ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι έχει την GOTY από το City. Για την απλή δεν ξέρω.

Ναύαρχε, thanx. Για τα revoke tools θα το δω, αλλά τουλάχιστον βλέπω πως, αφού τα απεγκατάστησες (και άρα επανεγκατάστησες) τουλάχιστον 2 φορές, τουλάχιστον με το GFWL δεν θα έχω πρόβλημα.
 

irenicus777

Gelatinous Cube
Joined
Jan 9, 2013
Messages
133
Ένα μικρό update: το Revoke Tool εκτελέσιμο του SecuROM τελικά ΔΕΝ λειτουργεί στην GOTY έκδοση.

Αντίθετα, το κόλπο με την παράμετρο "/revoke" φαίνεται να πιάνει.
 
Top Bottom