What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Αυτά που παρατήρησα από τα δύο τελευταία ματς της Εθνικής (με Αυστραλία και Γερμανία - είναι τα μόνα που μπόρεσα να δω από την αρχή μέχρι το τέλος) είναι ότι:

- Ενώ στο πρώτο ημίχρονο δείχνει ότι το πάει καλά, βρίσκει λύσεις και είναι αρκετά εύστοχη, στο δεύτερο φαίνεται σα να ξεμένει από δυνάμεις, τα ποσοστά ευστοχίας πέφτουν κατακόρυφα, γίνονται λάθη κ.λπ.

- Μου φαίνεται πως μεγάλο κομμάτι της στρατηγικής που ακολουθείται βασίζεται στον Γιάννη. Τεράστιο λάθος κατά τη γνώμη μου, γιατί αν καταφέρει η αντίπαλη ομάδα να τον εξουδετερώσει, όπως έγινε σήμερα με τη Γερμανία, οι άλλοι τέσσερις κάθονται γύρω-γύρω και κοιτούν σα χάπατα, όπως παρατήρησε και ο @Adhan.

Όπως νομίζω ότι αναφέρθηκε προηγουμένως από κάποιον συμφορουμίτη, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι οι παίκτες, αλλά ο προπονητής. Δυσκολεύεται να "διαβάσει" την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρίσκει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Ενώ, αντίθετα, οι προπονητές των αντίπαλων ομάδων αναλύουν γρήγορα την (ίσως μερικές φορές ανύπαρκτη) τακτική της Εθνικής και επανέρχονται στο δεύτερο ημίχρονο (ή ακόμα και από το 2ο δεκάλεπτο) δίνοντας λύσεις και κερδίζοντας όλο το χαμένο έδαφος.

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Αυτή η στάνη,αυτό το γάλα φτιάχνει.

Μέσα στην επόμενη διετία θα σταματήσουν λόγω ηλικίας Σλούκας, Παπανικολάου,Καλάθης και μετά θα βασιζόμαστε στον Μωραϊτη.

Ο Giannis,δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας παραγωγικής διαδικασίας γιατί δεν υπάρχει τέτοια. Ο Giannis είναι το λάθος στο μάτριξ.

Κρίμα γιατί πετάμε στα σκουπίδια μιά τεράστια δεξαμενή εμπειρίας.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Αυτή η στάνη,αυτό το γάλα φτιάχνει.

Μέσα στην επόμενη διετία θα σταματήσουν λόγω ηλικίας Σλούκας, Παπανικολάου,Καλάθης και μετά θα βασιζόμαστε στον Μωραϊτη.

Ο Giannis,δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας παραγωγικής διαδικασίας γιατί δεν υπάρχει τέτοια. Ο Giannis είναι το λάθος στο μάτριξ.

Κρίμα γιατί πετάμε στα σκουπίδια μιά τεράστια δεξαμενή εμπειρίας.

Μήπως να φωνάζαμε τον Ρεχάγκελ; :Ρ

shredder

Death Knight
Επιστροφή του τιναπεις στο φόρουμ και τώρα μαθαίνουμε για τη "φίλη" του Σρεδερ. Φέρτε και τον Τσουρινάκη να γράψει ρηβιου για το Bloodlines 2, για να μας αποτελειώσει το σύμπαν.
Γνωριστηκαμε Απριλιο και μολις πριν 2 εβδομαδες συμφωνησαμε να κανουμε σχεση. Δηλαδη αυτη μου το ελεγε συνεχεια απο το πρωτο ραντεβου οτι θελει να κανουμε σχεση αλλα περιμενα να να δω πως θα παει και αφου βγηκαμε αρκετες φορες και ειδα οτι ταιριαζουμε της ειπα οτι συμφωνω να κανουμε σχεση και δεν χρειαζεται να μου το λεει καθε φορα συνεχεια
. Ειναι 25 χρονων κοντη και αδυνατη και καστανη. Σπουδαζει ζωγραφικη. Επισης ειναι κονσολου παιζει στο playstation αντι για pc. Αγαπημενο της παιχνιδι ειναι το metro exodus. Ειναι και μεγαλη οπαδος του Ντοναλτ Ντακ για αυτο διαβαζει το μικυ μαους που βγαινει καθε Παρασκευη και μου λεει οταν βγαινουμε αναλυτικα τις ιστοριες με τον Ντοναλντ και τον Σκρουτζ. Οταν ξαναξεκινησει το Ragequit να κανει συναντησεις θα την φερω μαζι μου! Οσο για το bloodlines 2 θα πατωσει σε πωλησεις γιατι αν βγει το φθινωπορο θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο απο ολα τα αλλα παιχνδιια δραης που βγαινουν τοτε(teenage mutant ninja urtles mutants unleashed sonic x shadows generations, stalker 2, sliterhead, smurfs dreams, captain blood indiana jones),

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ο αποκλεισμός της εθνικής ή η κονσολού που βρήκες? Μάλλον το δεύτερο! Πέφτουν τα κάστρα ένα ένα και δεν μιλάει κανεις. ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙ

Για την μπασκετική παραγωγική διαδικασία, τι να βγάλει η στάνη μας ρε παιδιά; Αφού σε όλα τα σπορ οι προπονητές και οι σύλλογοι ασχολούνται με τα ταλέντα για να πάρουν φήμη με ξένες πλάτες και με τα βύσματα. Οι μεν πρώτοι για να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά και οι δεύτεροι για να κάνουνε τις χάρες. Ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου θα γίνει σοβαρή δουλειά με προπονήσεις και πλάνο εξέλιξης, ενώ η ιστορία δείχνει συνεχώς ότι πετυχαν όσοι κόπιασαν, εξαίρεση παιδιά σαν τον Greek Freak που και πεπόνι να τους έδινες, πάλι θα έκαναν μαγικά. Που και το ταλέντο του Γιάννη, αν έμενε στην Ελλάδα θα ρήμαζε.

Συγκεκριμένα Γερμανία και Ισπανία, σε όλα τα σπορ με τα οποία ασχολούνται, έχουν πάει τον αθλητισμό σε επίπεδο γραμμής παραγωγής. Αυτό ασχέτως των οποίων διακρίσεων, φέρνει πρώτον περισσότερα νέα παιδιά στον αθλητισμό, εστω και σαν υγιές χόμπι και δεύτερον, με την αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία ανακυκλώνεται το χρήμα για υποδομές από τις οποίες θα επωφεληθει και κάποιος σαν εμένα που αθλείται μια στο τόσο.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Γνωριστηκαμε Απριλιο και μολις πριν 2 εβδομαδες συμφωνησαμε να κανουμε σχεση. Δηλαδη αυτη μου το ελεγε συνεχεια απο το πρωτο ραντεβου οτι θελει να κανουμε σχεση αλλα περιμενα να να δω πως θα παει και αφου βγηκαμε αρκετες φορες και ειδα οτι ταιριαζουμε της ειπα οτι συμφωνω να κανουμε σχεση και δεν χρειαζεται να μου το λεει καθε φορα συνεχεια
. Ειναι 25 χρονων κοντη και αδυνατη και καστανη. Σπουδαζει ζωγραφικη. Επισης ειναι κονσολου παιζει στο playstation αντι για pc. Αγαπημενο της παιχνιδι ειναι το metro exodus. Ειναι και μεγαλη οπαδος του Ντοναλτ Ντακ για αυτο διαβαζει το μικυ μαους που βγαινει καθε Παρασκευη και μου λεει οταν βγαινουμε αναλυτικα τις ιστοριες με τον Ντοναλντ και τον Σκρουτζ. Οταν ξαναξεκινησει το Ragequit να κανει συναντησεις θα την φερω μαζι μου! Οσο για το bloodlines 2 θα πατωσει σε πωλησεις γιατι αν βγει το φθινωπορο θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο απο ολα τα αλλα παιχνδιια δραης που βγαινουν τοτε(teenage mutant ninja urtles mutants unleashed sonic x shadows generations, stalker 2, sliterhead, smurfs dreams, captain blood indiana jones),
ΑΥΤΟ ειναι το post που περίμενα να διαβάσω ανοίγοντας thread σχετικο με το μπάσκετ. Οι θεοί της πορτοκαλί μπάλας σε ευχαριστούν.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
το πιο ανησυχητικο ειναι οι δηλωσεις του προπονητού.
προφανως βρισκεται σ ενα παραλληλο συμπαν. βλεπει νεες εποχες, ανερχομενη δυναμη, χασαμε στις λεπτομερειες γιατι χασαμε 2-3 σουτ, βαλανε οι αλλοι 2-3 (βρε, καποιον μου θυμιζει...) κλπ (θα σου βαλω μετα λινκ να δεις. ντηλουζιοναλ φαση).
μεταξυ αλλων αυτο στο οποιο εμεινα αλαλοθ και μετα εκλαψα λιγο ηταν αυτο:

"...Πάντα κάτι θα σου λείπει όταν χάνεις, η υπερανάλυση δεν κάνει καλό.."

ωραια, καλα θα παει αυτο. με μια φραση αχρηστευεις βιντεοθεραπειες, σκαουτινγκ που αλλες ομαδες το χουν παει σε μεγιστο επιπεδο, και γενικα, σας τα χω πει: ασε τωρα τα πικ εν ρολ, πικ εν ποπ, τιν αυτα, εδω ρε θεμε ψυχαρα, ελληνικο dna, φουστανελα και τασος μητροπουλος (κλασικο παραδειγμα "ψυχωμενου" ελληνα που καταφερε να κανει καριερα οντας ΤΕΛΕΙΩΣ αμπαλος, ενω οι δημοσιογραφαρες τον ειχαν καθε βδομαδα διακριθεντα λογω ΠΣΥΧΑΡΑΣ ναουμε...)

βασικα ειναι λιγο λυπηρο το θεμα. σα να παιζουν σ ενα ματς 12χρονα εναντιον τριανταρηδων, καπως ετσι βλεπω τον κοουτς. πολυ χαμηλο λεβελ και προφανως ηταν αδικαιολογητα νωρις για εθνικη και δεν ξερω αν θα ειναι και ποτε ετοιμος (γνωμουλα μου)

το ακομα πιο λυπηρο ειναι οτι πεφτει αποθεωση απο παντου, ο γιαννης τριανταριζει και δεν βλεπω φως ουτε απο ελληνες παικτες (φευγει η γενια καλαθη, παπανικολαου, σλουκα) ουτε απ τις μικρες εθνικες που βλεπουν πια μεταλλιο με το κυαλι (ψεματα, πηραμε ενα χαλκινο πριν καμμια 20αρια μερες, η εθνικη των νεων. το προηγουμενο ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν).

σε καμια δεκαρια χρονια θα χτυπαμε την κεφαλα μας στον τοιχο που ειχαμε εναν απ τους 20 κορυφαιους εβερ παικτες του nba στην ομαδα μας και καταφεραμε να τρυπησωμε το νερο.
εν τω μεταξυ εχω παρακολουθησει ΠΟΛΥ γιαννη και νομιζω οτι ειναι ξενερωμενος. πιστευε οτι θα ερθει μεταλλιο κι εχει απογοητευτει θεωρω. παιζει χηροου μπωλ, τρωει ξυλο, ματωνει, και τα παλικαρια εξω απ τα 6,75 πετανε χαρταετο. τελος παντων, μακαρι να μαι αδικαιολογητα απαισιοδοξος (μπα)....

και τωρα που το θυμηθηκα, κλεινοντας, μια που το γραψε κι ο χρονό, βαλε βρε ΜΑΛΑΚΑ μεσα μωραιτη και χουγκαζ. για 20 δευτερολεπτα. τοσο ανιωθος πια? τοσο ζωον? χασανε το καλοκαιρι τους, φαγανε την προετοιμασια, την ταλαιπώρια, τα παντα. δωστους λιγη χαρα ρε λεβητα.
ενσυναισθηση, συναισθηματικη νοημοσυνη κι ολα αυτα τα ροζ, ΜΗΔΕΝ. μπορει να το θεωρειτε ασοβαρο κριτηριο, αλλα ειναι πολυ σημαντικο. και προφανως, αθρωπος χωρις σταλα χιουμορ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

το λινκ:

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Αν και στην αρχη θεωρουσα πως ο Κιλ Μπιλ θα στεκονταν αξιοπρεπως στον παγκο της εθνικης, εντούτοις του πηραν τα σωβρακα. Επρεπε νωριτερα να ειχε αφιερωσει λιγο χρονο εδω:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Απίστευτα λάθη η Γαλλία στον τελικό, θα μπορούσε να έχει την Αμερική στον πόντο σε όλο το ματς αλλά 1 στις 3 επιθέσεις τους ήταν αψυχολόγητο λάθος ή χαμένο τρίποντο.

Γενικά περίμενα οι ΗΠΑ να το πάρουν διά περιπάτου, αλλά τόσο οι ορθόδοξοι αδερφοί προψές όσο και η Γαλλία στον τελικό τους δυσκόλεψαν αρκετά. Έχει κλείσει αρκετά η ψαλίδα, μόνο τα τρίποντα του Κάρυ τους κράτησαν μέχρι το τέλος.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Καλά κολοκυθιά. Κι ο Παναθηναϊκός έχει αδιανόητο ρόστερ για μια ακόμη χρόνια. Αν δεν κυριαρχήσουν και οι δυο ομάδες μέχρι και το final four θα είναι αποτυχία.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Τελικά ένα ψωροευρωπαϊκό αρκούσε να πάρει ο μλκς ο Ντιπιτζής, και άμεσα οι Αγγελόπουλοι και ο Μπαρτζώκας ξέχασαν τα "δεν θέλουμε βεντέτες" και τα "θέλουμε ισορροπημένα αποδυτήρια" κτλ κτλ :p

Επί της αρχής πάντως ο οσφπ γίνεται πανίσχυρος, αρκεί βέβαια να δέσουν όλοι αυτοί και να μην τις παίξουν με τον Μπαρτζώκα μετά από 2 προπονήσεις. Εμείς είμαστε ήδη δεμένοι και θεωρητικά μετά την τράμπα Μπράουν - Παλτόζα και Γιουρτσεβέν - Παλτερόφσκι, είμαστε υπερπλήρεις. Αλλά θα φανούν στο γήπεδο όλα.

Eaglos

Mind-flayer
Επί της αρχής πάντως ο οσφπ γίνεται πανίσχυρος, αρκεί βέβαια να δέσουν όλοι αυτοί και να μην τις παίξουν με τον Μπαρτζώκα μετά από 2 προπονήσεις.
Ο Μπαρτζωκας ειναι παλαιας κοπης με βρισιδια, φωνες, νευρα, θεατρινισμους, μηδενικα αγγλικα, απ ευθειας απο '80 και '90.

Ο Φουρνιε εχει δυο τερατα να παλεψει. Το πρωτο ειναι ο τυπος του προπονητη. Το δευτερο ειναι το αβυσαλεο χασμα σε οργανωτικο και επαγγελματικο επιπεδο μεταξυ nba και Ελλαδας.

Με αστερισκο βαζω τη σαπιλα των οπαδων, την τοξικοτητα του αθλητικου τυπου κλπ.

Θεωρω οτι τα 2+1 χρονια ειναι αισιοδοξο σεναριο. Θεωρω επισης οτι αν δεν κατσει καποια διακριση φετος, παιζει να χαιρετισει ο προπονητης και να μεινει ο Φουρνιε.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας είναι ακλόνητος στον Ολυμπιακό. Πέρα από το γεγονός ότι οι επιλογές σε προπονητές αυτού του επιπέδου είναι ελάχιστες, ο Μπαρτζώκας έχει κάνει αποδεδειγμένα εξαιρετική δουλειά και έβαλε πλάτη όταν οι Αγγελόπουλοι δεν μπορούσαν να δώσουν πολλά χρήματα.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Αρκετά καλό σουβλάκι ο αχιλλέας.

Top Bottom