What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Carmageddon : Reincarnation

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Τι νομίζατε ρε λαμόγια?
Δεν θα κανα θρεντ για την παιχνιδάρα εδώ? ΧΑ!

Λοιπόν έχουμε και λέμε για όσους δεν ξέρουν.

Τo Carmageddon ήταν ιδέα 2 τύπων από το Isle of Wight της Αγγλίας και ο βασικός λόγος που φτιάξανε την εταιρεία Stainless Games. Το demo του παιχνιδιού (της πρώιμης μορφής αυτού καλύτερα), τους έδωσε συμβόλαιο με τον διανομέα SCI (Sales Curve Interactive) και το 97 βγήκε το πρώτο Carmageddon.
Αιματηρός εξομοιωτής διεφθαρμένων αγώνων ταχύτητας σε πόλεις, βιομηχανικές περιοχές, παραλίες, χιονοδρομικά κέντρα και ότι γουστάρει η ψυχούλα σας.
Επίσης πάταγες ανθρώπους, αλλά δεν σου προκαλούσε αηδία ή εμετό, αλλά ευχαρίστηση χωρίς να γίνεσαι τέρας (cough gouxh).
Σκοπός σου ήταν είτε να πατήσεις όλους τους ανθρώπους/ζώα/πόρνες/φαρισσαίους της εκάστοτε πίστας, είτε να ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ τους εχθρούς σου (τα υπόλοιπα αμάξια). Βέβαια άμα ήσουν ξενέρωτος μπορούσες να τερματίσεις και κανονικά με Checkpoints.
Επίσης δύο στοιχεία ή μάλλον ΤΡΙΑ στοιχεία που το διαφοροποιούσαν ήταν ότι είχε απίστευτο σύστημα ζημιών (όσον αφορά τα αυτοκίνητα), ρεαλιστικότατα (για την εποχή) physics και Powerups που έκανα πολύ πιο διασκεδαστικό το gameplay.

Ενδεικτικά να αναφέρω το αγαπημένο μου powerup απ το πρώτο παιχνίδι. To Harvester :

-Eδώ έπρεπε να μπει Youtube Link,αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο βίντεο για το Πάουεραπ. ΝΑΙ, ΤΟΣΟ underground και ψαγμένο παιχνίδι είναι :lol: )

Μετά βγήκε το Carmageddon 2 από την ίδια εταιρεία πάλι, και για να σας τα πολυλογήσω αργότερα βγήκε και το Carmageddon TDR 2000 από την Torus Games επειδή SCI και Stainless ήρθαν σε ρήξη.

Οποιοδήποτε Carmageddon Project είχε μπει στον πάγο για 11 χρόνια μέχρι που η Stainless Games ξαναπήρε τα δικαιώματα του παιχνιδιού από την Square Enix (η οποία είχε αγοράσει την SCI αν θυμάμαι καλά) και άρχισε πάλι να αναπτύσσει ένα νέο Carmageddon.
Τον Μάιο του 2012 έκανε Kickstarter για να αρχίσει πιο εντατικά την δουλειά πάνω στο παιχνίδι το οποίο ήταν επιτυΧΕΣΤΑτο και ακολούθησαν βίντεο και blogs από τις ομάδες ανάπτυξης.

Υποτίθεται το παιχνίδι θα ναι έτοιμο μέσα στο 2013 και θα ακολουθήσουν και εδώ posts από μένα πάνω στο νέο παιχνίδι του ΘΕΙΚΟΥ αυτού Franchise. Σε λογικό επίπεδο βέβαια και οχι SHREDDing.
Αύριο θα καλοπιστεί το ποστ αυτό με φωτογραφίες τσακισμένων αμαξιώνε και με ξανθιές ιερόδουλες με stockings τεμαχισμένες από τανκξς.

Εdit : πως κάνω Thank You στον ευατό μου?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Εννοείται πως είμαι backer του Reincarnation και περιμένω με ανυπομονησία <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> Όποιος δεν έχει παίξει Carmageddon δεν ξέρει τι χάνει, ένα από τα πιο διασκεδαστικά και κάφρικα racing που έχουν βγει. Βασικά είναι το απόλυτο racing game για όσους βαριούνται αυτό το είδος παιχνιδιών <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
συμφωνω admiral και epitaph οτι τα carmageddon ηταν παιχνιδαρες (ειδικα το 2). αλλα αυτο δεν μου πολυγεμιζει το ματι, ποιο πολυ για carmageddon mummification μου κανει παρα reincarnation
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Λες να μας φάνε τα λεφτά και να βγάλουν πατάτα; <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Ελπίζω πως δεν θα γίνει έτσι!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Όντως το βίντεο που είχανε ποστάρει δεν ήταν και τίποτα απίστευτο και προσωπικά η ατμόσφαιρα του δεν μου εβγαζε αυτό το περίπου-sci-fi που έβγαζε το πρώτο (σε μερικές πίστες).
Αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτό το βίντεο βγήκε πριν 6 μήνες. Βασικά το κυκλοφορήσανε τότε, ίσως έιναι πιο παλιά captured. Και ξέρω ότι η estimated κυκλοφορία ήταν για Φεβρουάριο 2013, αλλά αν είναι να το κάνουν ΠΟΛΥ πιο γαμάτο εγώ μπορώ να περιμένω και ένα χρόνο. Και οι ίδιοι είχανε πει ότι το βίντεο ήτανε πίσω σχετικά με αυτά που έχουν φτιάξει.
Τώρα για τις φώτογραφίες που χουνε ποστάρει, δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά, αλλά πιστεύω ότι αγγίζουν περισσότερο την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού απ' ότι το βίντεο.

Έχουμε και Beta (λογικά μέσα στο Χειμώνα)! Θα ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Τι να λεμε τωρα για αυτην την παιχνιδαρα.Βια χωρις να σε επηρεαζει σε βαθμο που να θες να σκοτωσεις τους γυρο σου.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Θυμάστε τι πανικός είχε γίνει τότε με το παιχνίδι; Ακόμα και στα ελληνικά κανάλια είχε γίνει θέμα με τη βία του παιχνιδιού. Σήμερα τα περισσότερα games έχουν τριπλάσια βία και τα media τα θυμούνται μόνο όταν υπάρξει κάποιο τραγικό γεγονός. Άλλες εποχές πλέον.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Καλά τότε τα μέσα είχαν περιλάβει εκτός από το Carmageddon και το Diablo. Κρίμα που δεν προλάβανε και το Manhunt lol! Ωραία πράγματα...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Ήταν οι ωραίες εποχές που οι ειδήσεις έκαναν ρεπορτάζ για τα "υπερβίαια GTA που διαφθείρουν τα παιδιά μας", και μετά όταν κυκλοφορούσε το Dance with the Devil το μπιτάκι έκανε η Στεφανίδου ολομεσήμερες έκτατες 4ωρες εκπομπές με θέμα "μουσική και Σατανισμός" με background το A Real Dead One των Iron Maiden. Οι αθώες εποχές που ο αποχαυνωμένος κόσμος δεν είχε με τι να ασχοληθεί και πήγαινε να δαιμονοποιήσει τα games και την μουσική.

Τώρα απλά δαιμονοποιούμε την Μέρκελ. Δεν έχει τόση πλάκα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ένα χαμόγελο ικανοποίησης όταν είδα το thread, η ισσοροπία αποκαταστάθηκε.

Ελπίζω πραγματικά να αποδειχτεί διαμάντι, αν και είμαι συγκρατημένος για την ώρα. Όσο για τα κανάλια τότε, δεν θα ξεχάσω ποτέ το... αίσθημα τρόμου που μιλούσαν για απαγόρευση του game κτλ ενώ είχα το κουτί στα χέρια μου. Ευαγγελάτος για πάντα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Α, τα θυμάμαι, ναι. Το είχε δείξει στον ΑΝΤ1 συγκεκριμένα και εκείνο το δελτίο ειδήσεων ήταν ο λόγος που ήθελα τόσο να παίξω εκείνο το παιχνίδι. Και δεν έδειξαν καν την κανονική έκδοση του παιχνιδιού, με τους ανθρώπους, αλλά έδειξαν εκείνη που πατάς zombie. :lol:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ντάξει τώρα μπορούμε να γελαμε με αυτά (και οι μυημένοι πάλι γελάγαν από μέσα τους και τότε που τα παίζαν αυτά τα ρεπορτάζ), αλλά η αλήθεια είναι ότι ξέρω τουλάχιστον μία περίπτωση όπου αυτά τα ρεπορτάζ επέδρασαν και σε μη λοβοτομημένους ανήλικους.
Έπαιζα 2 χρόνια Carmageddon/Splat Pack/2 και σε μια συγκέντρωση είχε έρθει τα ξαδέρφια. Οπότε όπως καθόμασταν στον υπολογιστή χώνω πούστικα θέμα για το Carmageddon 2 (ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ) και οι αντιδράσεις που είδα από μια ΞΑΔΕΡΦΗ (Boss_time/Ηελλιον/Μποράτσο σας κάνω κονέ αν θέλετε), ήταν αρνητικές. Αφού το παιξε όμως έπαθε χοντρή πλάκα.

Πως μας καθοδηγούν φίλε. <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":" title=":" class="bbcode_smiley" />
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Εδώ κάνανε ρεπορτάζ για τα πόκεμον που είχαν κουλοχέρηδες, αυτό θα άφηναν?
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Το Carmageddon έβριθε καφρίλας ήδη από την εποχή που βγήκε. Αναρωτιέμαι τι θα δούμε στο νέο παιχνίδι, τώρα που ο gaming κόσμος είναι πιο εξοικειωμένος με τη βία και δεν υπάρχει publisher για να τραβά τα γκέμια. Προβλέπω πολύ γέλιο!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
http://www.gametrailers.com/videos/6mnas9/screwattack-s-video-game-vault-carmageddon
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Γμτ, είδα νέο post, ήλπιζα για κανένα εκρηκτικό νέο για το Reincarnation.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Σόρι, είπα να ρίξω ένα ψιλοτρίμπιουτ στο ορίτζιναλ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δύσκολα θα καταφέρει να σοκάρει όπως τότε. Συμφωνώ με τον Admiral, οι εποχές έχουν αλλάξει και θα χρειαστεί κάτι ιδιαίτερα επαναστατικό για να θυμήσει κάτι από την καφρίλα των παλιών.

Ποτέ μου δεν είχα ασχοληθεί να βγω πρώτος στους αγώνες, αφού υπήρχαν τόσο πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις. :evil:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Το όλο θέμα του σοκαρίσματος αφορά μόνο τους δημοσιογράφους που ψάχνουν για την ηθική που θα γαλουχήσει τη νεολαία.
Εμάς σαν gamers μας ενδιαφέρει να είναι διασκεδαστικό το παιχνίδι.

Η διαφορά του Carmageddon με τα άλλα παιχνίδια είναι ότι ΕΙΝΑΙ "ανήθικο". Το να πατάς γριές, σκυλιά και να ψάχνεις να βγεις νικητής μέσα απ την καταστροφή, δεν είναι "ηθικό".
Μεταξύ μας ακόμα και το Manhunt, όση βία κι αν είχε, υποτίθεται σκότωνες συμμορίτες, λαμόγια και καθίκια, οπότε όλα κουλ κι ας αποκεφάλιζες Γκρίνγκο με σύρμα.

Όσον αφορά το παιχνίδι και τα Updates τώρα, η Stainless έστειλε σε όλους email για το Backer Site που φτιάξανε. Έλαβα το δικό μου και διόρθωσα την διεύθυνση που την έδειχνε με περίεργους χαρακτήρες.
Επίσης επισκέφθηκε τα γραφεία ένας από τους 3 $10.000 Backers. Ιδού η ιστορία :

http://www.carmageddon.com/blog/special-vip-guest-ten-k-ken-cancun
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355
Θα ήθελα λίγο περισσότερη ενημέρωση για το παιχνίδι από την Stainless. Τα περισσότερα updates μέχρι τώρα αναφέρονται σε περιφερειακά ζητήματα και έχουν λίγες λεπτομέρειες για το ίδιο το Reincarnation.
 
Top Bottom