What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αξίζει ένα thread για το DS, είτε για να το αποθεώσουμε ή για να το θάψουμε ως port. Το ξεκίνησα αυτές τις μέρες και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος.

Αρχικά, θα αναφέρω κάτι που ίσως να μην αρέσει σε πολλούς. Το DS, τι σχέση έχει με τα ACTION-RPG? Επειδή έχει ένα υποτυπώδες leveling και looting, βαφτίστηκε αυτόματα arpg? Με αυτή τη λογική, τα Darksiders, τα Batman, το Sleeping Dogs και τόσα άλλα, είναι επίσης arpg. Ένα action game με πολύ platforming και στοιχεία rpg είναι.

ΑΘΛΙΟ port. Πιο άθλιο δε γίνεται. Και είναι κρίμα, γιατί το παιχνίδι είναι πραγματικά από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Σίγουρα, δεν είναι Witcher (αφού θέλουν να το ονομάζουν arpg, με τέτοια θα συγκριθεί), αλλά δύσκολα το προσπερνάς ως αδιάφορο.

Στα του port, λίγο πολύ όλοι έχουμε αναφερθεί, δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβω. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί προτίμησαν να μας δώσουν ένα eye-candy (έχω τη retail έκδοση) πακέτο και όχι μια προσεγμένη μεταφορά. Προσωπικά, θα προτιμούσα να σπαταλήσουν τούς πόρους τους στο περιεχόμενο και όχι στη συσκευασία (η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ καλή, ειδικά το artbook). Και σιγά τους πόρους δηλαδή, 23 λεπτά υπόθεση ήταν όπως αποδείχθηκε.

Θα σταθώ όμως και στο τρισκατάρατο GFWL. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν μπορώ να παίξω online. Πώς γίνεται, ενώ έχω κάνει sign in στην υπηρεσία, να μου λέει πως δεν είμαι online και θα παίξω αναγκαστικά offline? Ελπίζω στο DS2 να μην έχουμε το νεκρό GFWL. Γιατί ακόμα και το χάλια port διορθώνεται από τους modders, το GFWFail, δεν σώζεται από πουθενά.

Παρολ' αυτά όμως, το παιχνίδι είναι εθιστικότατο. Οι μάχες είναι έντονες και στρατηγικές. Αν κάνεις ντου, ξεκίνα από τώρα το κλάμα. Το DS, δεν είναι δύσκολο, είναι δίκαιο. Οι κονσολάδες είχαν συνηθίσει τα combos και τα ντου στις μάχες και όταν είδαν ότι εδώ θέλει προσοχή, υπομονή και εξερεύνηση τού περιβάλλοντος, το βάφτισαν δύσκολο (τους το προμόταρε και ως τέτοιο η From Software και έτοιμο το ποίημα). Εγώ που είμαι παραδοσιακός turtle player και τα ντου τ' αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, μόνο δύσκολο δεν το βρίσκω ως ώρας. Τα bosses, είναι τα μόνα που είναι πραγματικά παλούκι κι αυτό μόνο και μόνο επειδή βασίζονται σε trial& error λογική.

Για παράδειγμα, το Gothic 2: NotR, το βρίσκω πολύ πιο δύσκολο. Στα αρχικά levels, το μόνο που μπορούσες να κάνεις, ήταν να τρέχεις μακριά από τους πρώτους LOW-level εχθρούς

Όμως βρήκαμε κι ένα παιχνίδι που επιτέλους είναι δίκαιο. Βλέπεις έναν τυπά με ασπίδα και δόρυ. Ε, δεν θα πας να του την πέσεις με το σπαθάκι σου και θα θες να τον τρελάνεις στα combos. Θα σηκώσεις και συ την ασπιδούλα σου και θα περιμένεις το κατάλληλο άνοιγμα για να τον σκοτώσεις. Δε γίνεται να βαράς σε στέρεη επιφάνεια και να ελπίζεις να περάσει από μέσα η σπάθα σου. Φυσικά και θα χτυπήσει εκεί και θα μείνεις ορθάνοιχτος για επίθεση απ' τον αντίπαλο. Και εδώ είναι που αξίζουν συγχαρητήρια στους devs.

Επίσης, αυτό που κάνει το DS ξεχωριστό είναι το level design του. Δε μπορώ να θυμηθώ καλύτερο σχεδιασμό επιπέδων. Κρυφά μονοπάτια και shortcuts βρίσκονται σε πληθώρα, τα οποία σε προτρέπουν να τα εξερευνήσεις και ας είσαι σχεδόν σίγουρος για την κατάληξή σου. Πραγματικά, κι εδώ οι σχεδιαστές τα έδωσαν όλα.

Τελειώνοντας, το DS σίγουρα δεν είναι για όλους, αλλά δεν είναι και το τόσο αποτρεπτικό που διαφήμιζαν όλοι. Ούτε όμως είναι το φαντεζί παιχνιδάκι με μάχες που σου γράφει πάνω από το κεφαλάκι τού εχθρού press LMB.

Sorry για το σεντόνι. Ελπίζω να μην κουράσει. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote>[Αρχικά, θα αναφέρω κάτι που ίσως να μην αρέσει σε πολλούς. Το DS, τι σχέση έχει με τα ACTION-RPG? Επειδή έχει ένα υποτυπώδες leveling και looting, βαφτίστηκε αυτόματα arpg? Με αυτή τη λογική, τα Darksiders, τα Batman, το Sleeping Dogs και τόσα άλλα, είναι επίσης arpg. Ένα action game με πολύ platforming και στοιχεία rpg είναι.

ΑΘΛΙΟ port. Πιο άθλιο δε γίνεται. Και είναι κρίμα, γιατί το παιχνίδι είναι πραγματικά από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Σίγουρα, δεν είναι Witcher (αφού θέλουν να το ονομάζουν arpg, με τέτοια θα συγκριθεί), αλλά δύσκολα το προσπερνάς ως αδιάφορο.
/quote]


πεστα βρε ιρινικους,οταν τα λεγα εγω στο πισι μαστερ φορουμ ο τομας με ελεγε γραφικο.




<blockquote> Θα σταθώ όμως και στο τρισκατάρατο GFWL. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν μπορώ να παίξω online. Πώς γίνεται, ενώ έχω κάνει sign in στην υπηρεσία, να μου λέει πως δεν είμαι online και θα παίξω αναγκαστικά offline? Ελπίζω στο DS2 να μην έχουμε το νεκρό GFWL. Γιατί ακόμα και το χάλια port διορθώνεται από τους modders, το GFWFail, δεν σώζεται από πουθενά. </blockquote>



αυτο να το ρωτησεις στον αδχαν που δεν βρισκει λεει ποτε προβλημα με το GFWL.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν ανέφερα επίσης, πως αν θες το μετατρέπεις σε grinding festival. Aυτό λογικά σε άλλους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Εμένα πάντως με τρελαίνει (με την καλή έννοια). :lol:

Δεν έχω μεγαλύτερη χαρά να πεθαίνω εκεί που θέλω εγώ και μετά να ξαναπηγαίνω στο σημείο να μαζέψω τις ψυχές μου, προστιθέμενες στις καινούριες που ξαναμάζεψα μέχρι να φτάσω εκεί. Άσε που στην πορεία βρίσκω και νέα περάσματα. Τον ατελείωτο έχουν τα σκασμένα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Gaius, γιατί οι απαντήσεις σου είναι μέσα στο quote? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Για θύμισε μου αν έχεις την καλοσύνη, που έλεγα ότι το GFWL είναι τέλειο ή απροβλημάτιστο. Αν θυμάσαι είχα ρωτήσει και το Μποράτσο τότε στο forum του περιοδικού ποια είναι η δική του εμπειρία με το συγκεκριμένο drm, αφού αν θυμάσαι το έκραζε σχετικά με την εμπειρία του στο batman (ή τα dlc του, δε θυμάμαι ακριβώς).
Αυτό που έχω πει είναι ότι έχω παίξει μέχρι τώρα μερικά (4 αν θυμάμαι) παιχνίδια στη συγκεκριμένη "πλατφόρμα" της M$ και ναι, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα (θα ήμουν από τους τυχερούς,τι να κάνουμε?). Με το online του dark souls δεν έχω ασχοληθεί, δεν το έχω δοκιμάσει καν, (και δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ στο μέλλον) το παιχνίδι το πήρα κατά 99% για το single-player. Αν θυμάσαι επίσης στο άλλο forum, έλεγα ότι θα προτιμούσα να πάρω τη digital αν χρησιμοποιεί μόνο steam, κάτι που τελικά δεν έγινε, οπότε κατέληξα στη retail που στα 13 ευρώ περίπου που την αγόρασα, άξιζε τα λεφτά της. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

EDIT: Jon αυτό το πέρασες?
http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
260
Το DS είναι port της πούτσας, no doubt about it. Έχω τερματίσει όμως το Devil May Cry 3 με πληκτρολόγιο οπότε τα controls του Dark Souls ήταν παιχνιδάκι για μένα, πόσο μάλλον αφού είχα περάσει και το DSfix patch.

Το GFWL με πείραξε αρκετά, ομολογουμένως, γιατί είμαι αυτιστικός και θέλω όλα τα παιχνίδια μου να είναι είτε στο Steam, είτε στο Origin, είτε σε κάποια τέλος πάντων υπηρεσία που δεν έχει πεθάνει και δεν χρησιμοποιείται από κανέναν πλέον.
<span class="bbcode_spoiler">Θάνατος σε όσους ενσωματώνουν ακόμη τα Gamespy-Xfire στα παιχνίδια τους. </span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Adhan wrote:
EDIT: Jon αυτό το πέρασες?
http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix</blockquote>

Ναι, αλλά όταν πάω να ξεκλειδώσω το framerate κρασάρει πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Έβαλα την προηγούμενη έκδοση, αλλά δεν είχε τις επιλογές της 2.1 κι έτσι ξαναπέρασα αυτή με κλειδωμένα τα frames. Τα οποία προς μεγάλη μου έκπληξη εκτός του ότι μένουν σταθερά στα 30 (αυτό έλειπε κιόλας), δεν με προβληματίζουν καθόλου, σε στιγμές που νιώθω πως δεν τρέχω με 30, αλλά κανονικά με 60.

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΙΔΟΛΟΝ!!!!!


ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ!?!!?!?!

ω αρχοντα σε περιμενω τοσο καιρο να επιστρεψεις για να ξαναρχισουν οι επικες τρολο σταυροφοριες......


......αρχισε να μοιραζεις παλι βαθμολογιες στα γατακια αρχοντα,γιατι ενας αξεστος καταραμενος απο τον κθουλου,πολεμιος της ποιησης βαρβαρος μου πηρε το σκαλπ με ενα χτυπημα του τεσεκουριου του! :starwars:

ον τοπικ

βρε κεφαλα αδχαν δεν ελεγες σε ενα thread οπου κραζατε ομαδικος κατι κονσολακιδες {σε αυτο το φορουμ} οτι δεν ειχες ποτε προβλημα με το gflw?
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
αν το dark souls εχει υποτυπωδες leveling τοτε δηλαδη το w2 τι εχει?
για να μην μιλησω για το skill tree του (του w2). βασικα πιστευω πως αν το w2 ειχε τις μαχες, το leveling ισως και τον ποιο ανοιχτο κοσμο του dark souls, θα δικαιολογουσε την αγαπη του κοσμου που εχει.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> αν το dark souls εχει υποτυπωδες leveling τοτε δηλαδη το w2 τι εχει? </blockquote>

?

<blockquote>για να μην μιλησω για το skill tree του (του w2) </blockquote>

???


<blockquote>βασικα πιστευω πως αν το w2 ειχε τις μαχες, το leveling ισως και τον ποιο ανοιχτο κοσμο του dark souls, θα δικαιολογουσε την αγαπη του κοσμου που εχει. </blockquote>

???????????

αναθεμα και αν ξερεις τι σημαινει rpg και τι σημαινει arcade.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
γιατι ρε δεν καταλαβα εχει σοβαρο λεβελινγκ? λεβελ ανεβαινεις καθε φορα που ολοκληρωνεις κεντρικα quests, η εννοια του xp στη ουσια δεν υπαρχει.

το σκιλλ τρι ειναι πολυ απλο και μικρο και δεν εχει χωρο για πειραματα. ο χαρακτηρας που εχεις ειναι (αναγκαστικα μεν) προαποφασισμενος οποτε δεν εχεις στα αληθεια επιλογη στο τι θα τον κανεις. δεν παιζει δηλαδη καθε φορα που κανεις διαφορετικη αναπτυξη να αλλαζεις το τροπο που παιζεις (οπως πχ αν τη μια ειχες μαγο την αλη πολεμιστη κλπ)
αληθεια το εχεις παιξει το παιχνιδι η απλα θελεις να μου την πεις?
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


JonIrenicus13 wrote:
ΑΘΛΙΟ port.</blockquote>

Nuff said. Eκεί με έχασε προσωπικά. Για το ίδιο το game δεν έχω να πω κάτι, μιας και δεν άντεξα πάνω από τέταρτο.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


gaius germanicus wrote:
βρε κεφαλα αδχαν δεν ελεγες σε ενα thread οπου κραζατε ομαδικος κατι κονσολακιδες {σε αυτο το φορουμ} οτι δεν ειχες ποτε προβλημα με το gflw?</blockquote>

Quote από το άλλο thread που έλεγες...
"Καλά για τον άλλο τον τυπά <u>που βάζει στην ίδια πρόταση το Steam (μάλλον έχει μείνει στο 2004) με το Origin και ΕΙΔΙΚΑ το GFWL</u> καταλαβαίνεις πόσο το κατέχει το θέμα... <u>Άπειρα παιχνίδια</u> έχω εγκαταστήσει μέσω της <u>πρώτης υπηρεσίας</u>, <u>γύρω στη ντουζίνα μέσω των άλλων 2</u> και <u>ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα</u> στην εγκατάσταση και το παίξιμο του παιχνιδιού".

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ερμηνεία. Βλέπεις πουθενά να δοξάζω το GFWL? Όντως σε κάποια παιχνίδια μπορεί να σου παρουσιάσει πρόβλημα και σε άλλα να είναι οκ και φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι προβληματικό.
Αυτό που έχω υπογραμμίσει πρώτο το πρόσεξες? Steam>>>>> Origin>>> GFWL. Σε αυτά τα παιχνίδια που έπαιξα σε origin και gfwl έως τώρα δε συνάντησα κάποιο πρόβλημα (τουλάχιστον όχι κάτι που να με νευριάσει), that's all. Δε σημαίνει ότι τα προτιμώ για αγορές ή ως ψηφιακές βιβλιοθήκες. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος.
Νευράκια διακρίνω πάντως... :cheers:

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Το Dark Souls δεν το έπαιξα, ούτε πρόκειται να το παίξω γιατί θα ήθελα να αποφύγω τον εφιαλτικό συνδυασμό "πρόχειρο port + GFWL". Ωστόσο χαίρομαι που κυκλοφόρησε, γιατί πούλησε καλά και έδωσε στη Namco το μήνυμα που έπρεπε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι αμέσως μετά την κυκλοφορία του Dark Souls PC ανακοινώθηκε το Dark Souls 2 με PC version από την αρχή.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Να ρωτήσω κάτι; Παίζεται με πληκτρολόγιο/ ποντίκι ή θέλει οπωσδήποτε joystick;
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote><span class="bbcode_spoiler">ιατι ρε δεν καταλαβα εχει σοβαρο λεβελινγκ? λεβελ ανεβαινεις καθε φορα που ολοκληρωνεις κεντρικα quests, η εννοια του xp στη ουσια δεν υπαρχει.

το σκιλλ τρι ειναι πολυ απλο και μικρο και δεν εχει χωρο για πειραματα. ο χαρακτηρας που εχεις ειναι (αναγκαστικα μεν) προαποφασισμενος οποτε δεν εχεις στα αληθεια επιλογη στο τι θα τον κανεις. δεν παιζει δηλαδη καθε φορα που κανεις διαφορετικη αναπτυξη να αλλαζεις το τροπο που παιζεις (οπως πχ αν τη μια ειχες μαγο την αλη πολεμιστη κλπ)
αληθεια το εχεις παιξει το παιχνιδι η απλα θελεις να μου την πεις? </span> </blockquote>


εχω ταχθει απαρεγκλιτα να υπερασπιστω την αγνοτητα των rpg στοιχειων του witchera,γιαυτο δεν αφηνω εγκληματιικους χαρακτηρες βιβλιων να του σπιλωσουν την φημη! :woohoo:

τι εννοεις δεν υπαρχει xp?οταν σκοτωνεις τερατα και κανεις και κανα side quest μαζευεις μπολικα.αν κατσεις δε και grindarης θα ανεβεις περισοτερα λεβελς.αν ακολουθησεις το κεντρικο στορυ,ε δεν θα ανεβεις πολλα λεβελς τι να κανουμε.

το σκιλ τρι ειναι χωρισμενο σε κατηγοριες,alchemy-sword-magic και ενα μικρο οπου πρεπει να το ξεκλειδωσεις σχεδον ολο για να διαλεξεις τα αλλα τρια.αν θες διαλεγεις και αφοσιωνεσαι σε ενα η φτιαχνεις εναν αχταρμα με 2 η και τα 3 μαζι,οποτε επιλογες και replayability υπαρχουν και δω.

ναι, δεν μπορεις να φτιακεις οτι τρελο συνδυασμο θες,οπως στα παραδοσιακα crpg,{golden dwarf lawfull good paladin ξερω γω},αλλα το rpg στοιχειο στην αναπτυξη του χαρακτηρα υπαρχει.

εξαλλου παιζεις αναγκαστικα με εναν προεπιλεγμενο χαρακτηρα,οπου τα παντα οσον αφορα την προτερη ζωη του ,την φημη του κτλπ ειναι ετοιμα και εσυ απλα επιλεγεις ως γουιτσερας τι θα γινει απο δω και κατω.

τα προβληματα βεβαια του γουιτσερα υπαρχουν {μικρη διαρκεια,υπερβολικα action μαχες,λιγα side quests} αλλα τα βασικα χαρακτηριστικα γνωρισματα ενος αρ πι τζι δηλωνουν βροντεο παρον -βαθυ κεντρικο στορυ με στρωματα υποπλοκης,επιλογες,επιλογες και παλι επιλογες που εχουν αντικτυπο στην ιστορια του παιχνιδιου,αρπιτζιδικο πιστευτο lore βασισμενο σε βιβλιο κτλπ.

δεν ξερω βεβαια αν πρεπει να συγκριθει με το dark souls,καθοτι ειναι διαφορετικα παιχνιδια.ισως τελικα ειναι θεμα προσωπικς προτιμησης-θες ενα arcade να σφαζεις κοσμο και τιποτα αλλο η ενα {action} rpg?

<span class="bbcode_spoiler"> δεν το πιστευω οτι εγραψα την τελευταια προταση :woohoo: :eek:hmy: :silly: :silly: </span>
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
Μια μικρή συμβουλή JonIrenicus13,
Αν σκοπεύεις να μπεις στην extra περιοχή (pvp arena, extra bosses etc) από το πρώτο playthrough, δες κάποιον οδηγό, γιατί δεν παίζει να τα βρεις μόνος σου και αν κάνεις κάποια πράγματα, χάνεις την δυνατότητα να μπεις και πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις στο newgame+.

@elric
Σίγουρα παίζεται και με mouse/keys, απλώς πρέπει να το θέλει η καρδούλα σου. Εγώ έτσι το τελείωσα...

Τώρα για τα περι ταμπέλας... Πείτε το όπως θέλετε, αλλά όχι και να μου το βάζετε στην ίδια κατηγορία με το batman ή το sleeping dogs. Να μου λέγατε mass effect 3... και πάλι... αλλά τρώγεται πιο εύκολα.

<blockquote>δεν το πιστευω οτι εγραψα την τελευταια προταση</blockquote>

Το διάβασα και ζαλίστηκα... συγκαταβατικός gaius;;! Χαλάς την πιάτσα :lol:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


ccwr wrote:
Σίγουρα παίζεται και με mouse/keys, απλώς πρέπει να το θέλει η καρδούλα σου.</blockquote>

<img src="http://emokesh.files.wordpress.com/2008/07/my_little_heart_by_pincel3d.jpg" alt="my_little_heart_by_pincel3d.jpg" class="bbcode_img" />

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Platforming δεν θα το ΄λεγα, δεν έχει καν άλμα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />! Να γκρεμοτσακιστείς μπορείς και στα Gothic και στα Elder Scrolls οπότε...
Έχει στοιχεία από arcade αλλά arcade δεν είναι, μάλιστα απ' όσο έχω δει μου θυμίζει Severance. Όταν λέμε arcade εννοούμε συνήθως παιχνίδια όπως Binding of Isaac, Devil may Cry, Castlevania, Ghouls 'n Ghosts, Final Fight κτλ.
Το dark souls παραέχει ρεαλιστική μάχη για να είναι arcade...
Επίσης και quests έχει και crafting και ποικιλία (random) loot και guilds (covenants/ όπου επηρεάζουν σχέχεις με τους npcs και ποια sidequest μπορείς να αναλάβεις) και npcs και εμπόρους και ανάτπυξη χαρακτήρα με stats και spells και πολύ καλό (αν και αλλόκοτο lore) . A-rpg είναι απλά αντί για κλίκι-κλικι έχει πιο involving σύστημα μάχης. Απλά συγκρίνετέ το με τα diablo.
Ναι δεν έχει ούτε αυτό , ούτε τα diablo το βάθος ενός baldur's gate ή ενός witcher αλλά αυτό τα κάνει... arcade?
Όσο για το 2, συμφωνώ με Admiral πήραν το μήνυμα και θα είναι βελτιωμένο (κάτι που επιβεβαιώνουν και τα specs των pc-like κονσολών που έρχονται).
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
<blockquote>Platforming δεν θα το ΄λεγα, δεν έχει καν άλμα !</blockquote>

Πως δεν έχει. Έχει, απλώς πρέπει να μπεις στα forum για να δεις πως γίνεται :silly:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
:lol: :lol: :lol:
Πως δεν έχω δει... Συνήθως το χρησιμοποιούν για να κόψουν δρόμο (roll). <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

EDIT: Rasko, ούτε και του dark souls ο κόσμος είναι αυτό που λέμε "open world"... :cheer:
 
Top Bottom