What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Για μένα το DS ήταν ένα κρίμα. Ένα παιχνίδι που μου άρεσε και το βρήκα πολύ ωραίο και γοητευτικό αλλά που δεν μπορούσα με τίποτα να παίξω. Ο χειρισμός με τρέλανε και το παράτησα μετά από 4-5 ωρίτσες. Δυστυχώς έχω μεγάλο θέμα με το χειρισμό (το fable 3 το παράτησα στο 2ωρο) και δεν μπορώ να παίξω με το χειριστίριο του xbox παρα μόνο αρκειντ-ραλάκια και κανα ποδοσφαιράκι.
Παρόλαυτα αν ξέρω πως θα υποστηρίξουν κανονικά το keyboard-mouse θα αγοράσω το επόμενο στα σίγουρα. Οτι μπρόλαβα να δω από σχεδιασμό και "ατμόσφαιρα" ήταν πολύ-πολύ καλό.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<b>ccwr wrote:</b>

<blockquote>Αν σκοπεύεις να μπεις στην extra περιοχή (pvp arena, extra bosses etc) από το πρώτο playthrough, δες κάποιον οδηγό, γιατί δεν παίζει να τα βρεις μόνος σου και αν κάνεις κάποια πράγματα, χάνεις την δυνατότητα να μπεις και πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις στο newgame+.</blockquote>

Βασικά δεν με απασχολεί καθόλου το PvP κομμάτι. Απλά ήθελα να δω τι γίνεται με τα μηνύματα που λένε ότι αφήνουν άλλοι παίχτες και ίσως και κάνα co-op αν τύχαινε.

<b>ccwr also wrote:</b>

<blockquote>Τώρα για τα περι ταμπέλας... Πείτε το όπως θέλετε, αλλά όχι και να μου το βάζετε στην ίδια κατηγορία με το batman ή το sleeping dogs. Να μου λέγατε mass effect 3... και πάλι... αλλά τρώγεται πιο εύκολα</blockquote>

Δε διαφωνώ, σαν παράδειγμα το έδωσα. Ας δούμε λίγο την περίπτωση τού Sleeping Dogs. Έχει leveling και υποτυπώδες skill tree? Check
Έχει ρούχα που δίνουν διάφορα μπόνους? Check
Έχει κύριες αποστολές, cop missions, και misc missions? Check
Έχει διάφορα όπλα? Check

Όλα αυτά όμως το κάνουν rpg? Σε καμία περίπτωση. Τελοσπάντων, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε το συγκεκριμένο. Απλά μια προσωπική διαπίστωση έκανα. Όποιος θέλει συμφωνεί, όποιος όχι, προφανώς θα έχει τους λόγους του. Ας μην αναλωθούμε σε αυτό γιατί θα ξεφύγουμε κλασικά, ως προς το τι ορίζουμε ως rpg και το thread θα χάσει την αξία του.


Να διηγηθώ όμως και τη χθεσινοβραδυνή μου οδύσσεια. Φαγώθηκα να δω για ποιο λόγο δεν μπορούσα να παίξω online, ενώ μου έλεγε ξεκάθαρα ότι έχω κάνει sign in.

Με τα πολλά (3 ώρες περίπου searching στο internet μεταφράζεται αυτό), αποφάσισα να θεωρήσω a priori ότι κάνω εγώ κάτι λάθος. Και αποφάσισα να κάνω ολοκαίνουριο λογαριασμό στο windows live (ενοποιήθηκε με το xbox live, απ' ότι είδα :sick: ).

Αφού λέω με θεωρείς offline, δεν έχεις κάνει register και το cd-key μου(εδώ ομολογουμένως ρίσκαρα, γιατί αν το είχε καταγράψει δεν ξερω τι θα γινόταν μετά). Anyway.

Μπαίνω ξανά στο παιχνίδι, κάνω φτου μανά απ' την αρχή sign-in, με το νέο λογαριασμό όμως. Αφού μου έκανε και ένα update τη συνέχεια την υποψιάζεστε. Ήμουν ON-LINE. :S

Ό, τι να' ναι δηλαδή. Πιο fail αυτή η υπηρεσία δε γίνεται. Και όπως είναι αναμενόμενο, save δεν έχω και πρέπει να ξαναρχίσω. Αυτό όμως είναι κάτι που δε με χαλάει καθόλου.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
H extra περιοχή εκτός από τα pvp έχει και single player ψωμί, extra χάρτη και bosses όπως είπα πριν. Δηλαδή αξίζει τον κόπο ακόμα και αν δεν παίξεις καθόλου multiplayer...

Για το GFWL, έχεις παίξει κανένα άλλο παιχνίδι online;
Γενικά εκτός των άλλων, το gfwl είναι προβληματικά με το uPnP. Οπότε νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις να κάνεις port forward. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να δουλεύει καλύτερα...
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ναι προσυπογράφω, βοηθάει το port forwarding. Κάποια στιγμή με έχωσε ενας φίλος και παιζαμε age of empires online και μόνο έτσι καταφέραμε να συνδεθούμε. Από τότε έχω πολύ λιγότερα προβλήματα με το ,ηλίθιο πραγματικά gfwl, και συνδέθηκα και στo f12011 που δεν μπορούσα πρίν.
Μπορεί να έχει να κάνει με το router γιατί ο άλλος δεν είχε προβλήματα, λέει.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εντάξει, με το νέο account που έκανα δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Απλά από δω και πέρα θα χρησιμοποιώ αυτό για να' χω το κεφάλι μου ήσυχο.

Στα του παιχνιδιού, τώρα grindάρω στις αρχικές περιοχές για να μαζέψω souls.

Καλά, βλέπω τα blood stains, και οι περισσότεροι αυτοκτονούν. Όλο από γκρεμούς πέφτουν. Α, και ορισμένα μηνυματα παραείναι γτπ. Τρολλάρουν τα 5χρονα μου φαίνεται.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Επειδή ακούω τόσα πολλά για αυτό θέλω να το ξαναδοκιμάσω.Παλεύεται όντως με πληκτρολόγιο και ποντίκι η απλά σου σπάνε τα νεύρα και μετά το συνηθίζεις;Εγώ είχα μείνει στη φάση που μου σπάσανε τα νεύρα και έφαγε σουτ με τη μία.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Από ότι βλέπω είναι προσωπικό το θέμα. Εγώ τρελαίνομαι όταν δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω στο χειρισμό. Φαντάσου ότι έχουν καλό χειρισμό με mouse κατι Darksiders (εδώ το Jade Empire είχε γαμάτο χειρισμό πρίν τόσα χρόνια) κλπ που είναι κλοτσοπατινάδες. Δυστυχώς οι τύποι αφήσανε τις "ρουτίνες" του χειριστηρίου στο port που κάνανε και δεν διορθώνεται με κανένα από τα mod που δοκίμασα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θέλει προσπάθεια, αλλά συνηθίζεται. Εννοείται με το dsfix. Αλλιώς δεν ξέρω αν μπορείς να παίξεις χωρίς κράμπες.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και μόλις έφαγα τα πρώτα 2 invades μου. Και ο λόγος που θα παίζω offline τελικά. Παραείναι γτπ οι cheaters ρε φίλε. Εκεί που τον είχα λοκάρει εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε ξανά πίσω μου. Και μου έσκασε backstab φυσικά. Και τις δύο φορές.

Ε, άστα διάλα, γι' αυτό δεν γουστάρω να παίζω multi.
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


JonIrenicus13 wrote:
εμφανίστηκε ξανά πίσω μου. Και μου έσκασε backstab φυσικά. Και τις δύο φορές.
</blockquote>

Το συγκεκριμένο το έπαθα και εγώ άπειρες φορές (ειδικά στις περιοχές Sen's Fortress/ Anor Londo γίνεται της... Πόπης). Απο διάφορα forum βλέπω να μιλάνε για το συγκεκριμένο φαινόμενο ως lag exploit παρά καθαρό "cheat", λόγω (υποθέτω) κακού netcode και/ή porting άλλα βλέπεις εσύ και άλλα ο invader.

Δυστυχώς χωρίς το online χάνεις αρκετά καλούδια - τζάμπα humanity και souls όταν βοηθάς/κάνεις invade άλλους, Sunlight Medallions (αν ανήκεις στο Warrior of Sun covenant - δίνει ένα αρκετά καλό miracle), κάποια hints απο άλλους παίκτες, καθώς και αρκετό πράμα απο τα διάφορα covenants (που στην πλειοψηφία τους είναι σχεδιασμένα προς το online κομμάτι του παιχνιδιού).

Εμένα πάντως ο κύριος λόγος που αποφεύγω το online μέρος (εκτός των lag-kills) είναι οι σαχλαμάρες που αφήνουν με τα Orange Soapstone Signs (απο τα "helpful" μηνύματα BONFIRE AHEAD <b>πάνω </b>στο bonfire, τις σαχλαμάρες "EPIC CHEST" http://i.imgur.com/RSiUW.jpg" class="bbcode_url">μπροστά απο την Gwynevere, μέχρι τα καθαρά trolling "JUMP AHEAD" σε άκυρους γκρεμούς) καθώς και η παράξενη κατανομή στα servers που με δυσκόλεψε αφάνταστα στις απόπειρες για co-op με το παιδί που αγοράσαμε παρέα το game.

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τη διαφορά στα levels δεν την αναφέρω γιατί αυτό μάλλον έχει να κάνει με το παιχνίδι. Τουλάχιστον είδα κάτι μαγικά που θα έχω στο νου μου όταν προχωρήσω. Άσε που αντί για roll, έκανε κάτι σαν "ρόδα".

Προσπάθησα να καλέσω κόσμο για co-op, δεν εμφανιζόταν κανένας, όπως επίσης δεν με καλούσε και κανένας. Επίσης προσπάθησα να κάνω εγώ invade, αλλά τζάμπα κόπος. Καλά, ο άλλος πως μπορούσε να μου κάνει κι εγώ όχι?

Τα hints άστα καλύτερα. Το 80%, αν όχι παραπάνω είναι τρολλαρία. Αλλά και όσα όντως βοηθάνε, μου μοιάζει σαν cheat. Χάνεις την αίσθηση της έκπληξης.

Όπως και να' χει καλύτερα offline και το κεφάλι μου ήσυχο, παρά έτσι.

EDIT: Έψαξα λίγο να δω πως αποκτάς περισσότερα Sunlight Medals. Είδα πως μπορείς να τα φαρμάρεις. Άρα, μικρό το κακό.
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
Επειδή οι προϋποθέσεις για το online κομμάτι του παιχνιδιού είναι κάπως μπερδεμένες, παραθέτω http://darksoulswiki.wikispaces.com/Online" class="bbcode_url">ένα link που τα εξηγεί σχετικά καλά.

Περιληπτικά, πρέπει να ισχύουν όλα τα παρακάτω:

1. O host (στο co-op αυτός που χρησιμοποιεί το White Sign του άλλου παίκτη, στο invade ο "στόχος" του invader) πρέπει να είναι σε human form. Με άλλα λόγια, αν θες να καλέσεις κάποιο παίκτη να σε βοηθήσει πρέπει να είσαι human, ενώ αν θές να "αποφύγεις" τα invades πρέπει να μένεις σε hollow form.
2. To boss της περιοχής που θα γίνει το co-op/PVP πρέπει να είναι ζωντανό (για παράδειγμα, αν στο Undead Burg έχεις καθαρίσει τον Taurus Demon, δεν μπορείς να καλέσεις βοήθεια αλλά είσαι safe απο invasions).
3. Πρέπει τα δύο άτομα να έχουν διαφορά 10 level μεταξύ τους (με περιθώριο ~15%) - υπάρχει σχετικό calculator http://darksoulswiki.wikispaces.com/Summon+Range+Calculator" class="bbcode_url">σε αυτό το link για πιο εύκολο υπολογισμό.
4. Σε περίπτωση co-op, αν έχεις χρησιμοποιήσει ήδη White Sign Soapstone (περιμένεις/ελπίζεις να σε κάνουν summon <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ), δεν μπορείς να "δεις" τα White Signs άλλων παικτών.

Αυτό που λές με την "ρόδα" δεν το πέτυχα στο δικό μου playthrough - μοιάζει καθόλου με http://vimeo.com/31816000" class="bbcode_url">αυτό το video;

Τέλος, αν και δεν αναφέρομαι καθαρά σε hints, το Dark Souls είναι απο τα (σπάνια πλέον) παιχνίδια που το meta-gaming είναι σχεδόν το ίδιο διασκεδαστικό με το κανονικό game - μια και υπάρχει μεγάλος αριθμός απο "viable" στρατηγικές, builds, spells, boss tactics (μέχρι και διαφορετικά paths προς την ολοκλήρωση) κ.ο.κ., αφήνει περιθώριο για ωραίες συζητήσεις, οπότε τουλάχιστον εγώ θα χαιρόμουν να καταπιαστούμε με τυχόν απορίες, tactics και "secrets" του παιχνιδιού <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> .
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το link θα το διαβάσω σε λίγο. Η διαφορά μου σε levels αποκλείεται να ήταν 10-15%. Μιλάμε ο άλλος θέριζε. Είχε spells που μου μοιάζουν για πολύ προχωρημένο στάδιο. Και κάτι πανοπλίες τη στιγμή που εγώ ακόμα κυκλοφορώ με την αρχική.

Ωραία ασπίδα αυτή που είδα στο βίντεο, αλλά εννοούσα πως ο αντίπαλος έκανε μια κίνηση που θύμιζε ρόδα, αντί για το κλασικό roll που έκανα εγώ.

Σήμερα είπα να ξαναδοκιμάσω, αλλά πάλι τα ίδια. Έτσι και συνεχίσουν και στο DS2 με GFWL, θά' ναι μεγάλη αποτυχία.

Όσο για την τελευταία πρότασή σου, μέσα είμαι, αν και μέχρι να το προχωρήσω δε θα προσφέρω και πολλά.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
<blockquote>αλλά εννοούσα πως ο αντίπαλος έκανε μια κίνηση που θύμιζε ρόδα, αντί για το κλασικό roll που έκανα εγώ.</blockquote>

Το πόσο γρήγορα κάνεις roll εξαρτάτε από το βάρος που κουβαλάς. Αν θυμάμαι καλά έχει 3 διαβαθμίσεις, για το 25% του συνολικού, για το 50% και 50%+ αν θυμάμαι καλά. Από κει και πέρα υπάρχει και ένα δαχτυλίδι που σε κάνει πιο agile(γι αυτό και τα περίεργα roll). Όσο για τις πανοπλίες αν κάποιος ξέρει που να ψάξει και πως, μπορεί να πάρει πολύ προχωρημένα πράγματα από νωρίς...


Greygore wrote:
3. Πρέπει τα δύο άτομα να έχουν διαφορά 10 level μεταξύ τους (με περιθώριο ~15%) - υπάρχει σχετικό calculator σε αυτό το link για πιο εύκολο υπολογισμό.</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Νομίζω σε κάποιες περιπτώσεις δεν ισχύει αυτό. Στην περίπτωση της covenant του Dark forest, αν κάνεις "defend" μπορεί να πολεμήσεις ότι level σου τύχει, αν και δεν είμαι σίγουρος το λέω απο προσωπική εμπειρία.</span>

 

pournelaos

Commoner
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
46


Eidolon wrote:
Έχω τερματίσει όμως το Devil May Cry 3 με πληκτρολόγιο οπότε τα controls του Dark Souls ήταν παιχνιδάκι για μένα, πόσο μάλλον αφού είχα περάσει και το DSfix patch. </blockquote>
Σύμπτωση παίζω τώρα ξανά το DMC 3 με keyboard και είναι περίπατος σε σχέση με τα darksiders και PES αλλά γενικά οι δημιουργοί και των 2 ports (dmc 3 - ds) :malakas:

 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


ccwr wrote:
<span class="bbcode_spoiler">Νομίζω σε κάποιες περιπτώσεις δεν ισχύει αυτό. Στην περίπτωση της covenant του Dark forest, αν κάνεις "defend" μπορεί να πολεμήσεις ότι level σου τύχει, αν και δεν είμαι σίγουρος το λέω απο προσωπική εμπειρία.</span></blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">
Αν δεν κάνω λάθος, εκτός των Forest Hunters (που είναι περιορισμένοι στα Darkroot Garden για τα defend invasions), οι Blades of the Darkmoon έχουν υπό προϋποθέσεις unrestricted invasion (διαβάζω πως παίζει ρόλο πόσο Sin έχει μαζέψει ο "στόχος" τους) καθώς και με χρήση του Darkmoon Covenant Ring μπορούν να κάνουν invade παίκτες οποιουδήποτε level στην περιοχή Dark Anor Londo (αν ο "στόχος" έχει κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο... λαθάκι με την Gwynevere).
</span>

Γενικά όμως, σε ένα κανονικό fresh playthrough αυτές οι δύο περιπτώσεις αργούν να εμφανιστουν (μπορεί και να μην τις πετύχεις κάν, ανάλογα των αποφάσεων σου in-game) οπότε δεν τις ανάφερα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> .

Θυμάται κανείς τα "χρώματα" με τα οποία διαφοροποιούνται τα διάφορα PVP covenants; Θυμάμαι οι Warrior of Sun έχουν χρυσά phantoms όταν τα καλέσεις για co-op, ενώ οι Blades of the Darkmoon είναι μπλέ/γαλάζιοι - έχει άλλα που διαφοροποιούνται απο το default κόκκινο (invade) / άσπρο (co-op);

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συνεχίζω ακάθεκτος το ταξίδι στη Lordran (καλά, αν ήμουν φοιτητής θα έλιωνα δεκάωρα πάνω του).

<span class="bbcode_spoiler">Αφού σκότωσα τα Bell Gargoyles (πουστιά εμφάνιση τού δεύτερου), άρχισα να περιπλανιέμαι. Βρέθηκα Darkroot Garden και άνοιξα με το Crest of Astorias μια πύλη. Όπως μπήκα, βγήκα. Πολύ δυνατοί οι αντίπαλοι ακόμα.

Στην περιπλάνηση πάνω όμως βρήκα τον τυπά που ρίχνει το Havel's ring. Να' ναι καλά εκεί που βρίσκεται τώρα. Τον σκότωσα πανεύκολα όμως. Πήγε και έπεσε κάτω από τη σκάλα ο :malakas: , εκεί που πέφτει το φλεγόμενο βαρέλι.

Προς το παρόν, δεν ξέρω που να πάω, αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί, δε γίνεται.</span>
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


JonIrenicus13 wrote:
<span class="bbcode_spoiler">Αφού σκότωσα τα Bell Gargoyles (πουστιά εμφάνιση τού δεύτερου), άρχισα να περιπλανιέμαι. Βρέθηκα Darkroot Garden και άνοιξα με το Crest of Astorias μια πύλη. Όπως μπήκα, βγήκα. Πολύ δυνατοί οι αντίπαλοι ακόμα.
</span>
</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">
Αυτά είναι... Χρησιμοποίησες το summon sign του Knight Solaire καθόλου; Στην περίπτωση μου βοήθησε αφάνταστα στο fight, μια και κατάφερε να κρατήσει την προσοχή του πρώτου Gargoyle αρκετή ώρα για να πετάξω μερικά "δυνατά" attacks <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />.

Στο ίδιο σημείο by the way, στο "ισόγειο" του bell tower είναι ένας αρκετά χρήσιμος έμπορος - χωρίς πολλά spoilers θα σε συμβούλευα να αγοράσεις μερικά Purging Stones (αφαιρούν το Curse debuff) απο εκεί πριν προχωρήσεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> .
</span>

<blockquote>
<span class="bbcode_spoiler">
Προς το παρόν, δεν ξέρω που να πάω, αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί, δε γίνεται.
</span>
</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">
Πρέπει να πήρες ένα κλειδί κάπου στο Parish που ονομάζεται Basement Key (ή κάτι παρόμοιο). Ψάξε Undead Burg - αν θυμάμαι καλά, κάπου εκεί έχει μια πόρτα προς την "συνέχεια" του παιχνιδιού.
</span>

Παραθέτω ξεχωριστά spoiler για ένα πολύ, πολύ καλό beginner όπλο που ίσως σε βοηθήσει αν τα βρεις σκούρα:

<span class="bbcode_spoiler">
Θυμάσαι τον δράκο στην γέφυρα στο τέλος του Undead Burg; Υπάρχει εκεί κοντά μια σκάλα που σε παίρνει ακριβώς κάτω απο την γέφυρα - απο εκεί μπορείς να δεις στο βάθος δεξιά την ουρά του δράκου να γυρνοφέρνει. Αν έχεις κάποιο bow (τα crossbow δεν κάνουν δουλειά, μια και δεν μπορείς να κάνεις first-person aim) και αρκετά arrows, μπορείς να "κόψεις" την ουρά του δράκου με αρκετή υπομονή.

Αυτό, όπως και σε ορισμένα άλλα (συνήθως δρακο-ειδή boss) δίνει weapons - στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα αρκετά δυνατό One-Hand Sword που βοηθάει αρκετά μέχρι και το 2ο bell.
</span>

 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
Ο Greygore σου έδωσε καλό tip, αλλά ας το επεκτείνω λίγο. Όταν κάτι έχει ουρά στο παιχνίδι την κόβουμε και κερδίζουμε δωράκι. (όλες τις ουρές)

Και ένα δεύτερο tip, όταν μπαίνεις ή πλησιάζεις αρχηγό, να το κάνεις με ανθρώπινη μορφή γιατί παίζει(στους περισσότερους) να βρεις βοήθεια.

Και ένα τρίτο tip. Μπορείς να ξαναπας παντού!

Όπως λέει ο Greygore η συνέχεια του story είναι προς το Undad burg.
<span class="bbcode_spoiler">Στην πόρτα πριν τη γέφυρα με τον δράκο, όπως κοιτάς τον δράκο στην αρχή της γέφυρας δεξιά</span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Thanks for the tips.

<span class="bbcode_spoiler">1. Το σπαθί το είχα πάρει γιατί κάποιος είχε αφήσει μήνυμα κάτω από τη γέφυρα. Τώρα που παίζω offline δεν θα έχω τέτοιες βοήθειες.

2. Στα gargoyles είχα πάει με τον knight, αλλά ο παπάρας πέθανε και έμεινα μόνος.

3. Πάντα παίζω ως human. Τζάμπα τον έφτιαχνα τόση ώρα στην αρχή? :lol:

4. Πάντα ξεκινάω την περιπλάνηση σε ανοιχτό κόσμο απ' τα αριστερά και συνεχίζω όπως πάνε οι δείκτες τού ρολογιού. Δηλ. απ' το Firelink Shrine, κατέβηκα σε μια μαυρίλα (londo/lordo ruins), πήγα μέχρι εκεί που μπορούσα κι επέστρεψα (δλδ σε κάτι φαντάσματα που δεν μπορούσα να χτυπήσω). Συνέχισα στην κοιλάδα των δράκων, όπου και βρήκα μια γαμάτη ασπίδα κι ένα πολύ καλό σπαθί. Μετά βρέθηκα στο νεκροταφείο -άλλα αντικείμενα εκεί-. Για να μην τα πολυλογώ, άργησα να βρεθώ στο undead burg, που ουσιαστικά εκεί έπρεπε να πάω εξαρχής. Πλέον έχω μια πιο ορθολογική προσέγγιση στο που πηγαίνω, εκτός κι αν μπω στον πειρασμό, όπως έγινε στο darkroot garden.</span>
 
Top Bottom