What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σίγουρα το φαρμάρισμα σε βοηθάει να την παλεύεις καλύτερα ειδικά στα boss αλλα δεν χρειάζεται να γίνεις... κορεάτης, οτι level και να είσαι κάποια boss σε γλεντάνε αν δεν μάθεις να τα αντιμετωπίζεις σωστά, η καλύτερη περιοχή για φαρμάρισμα πάντως πιστεύω είναι το Anor Londo οπου έχει πολλούς και μεγάλους εχθρούς που αφήνουν πολλά souls, οπότε φαρμάρεις εκεί, φτιάχνεις και οσο καλύτερα γίνεται την πανοπλία και τα όπλα και μετά στηρίζεσαι στο σπαθί σου :mosh: γενικά πιστεύω κοντά στο level 80 είσαι κομπλέ για το πρώτο playthrough τουλάχιστον.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Praise the sun!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Προσωπικά δεν θυμάμαι να συνάντησα κανά σοβαρό πρόβλημα με το Dark Souls. Όταν και ξεπέρασα την θεϊκή μπούρδα GFWL, με 2-3 φιξάκια ήταν τζιτζί τα πράγματα. Μόνο Blighttown λιγάκι framedrops αλλά κατά τα άλλα κομπλέ.

Και στο δεύτερο είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, πολύ καλύτερο πορτ και γενικά πάτησε τις κονσολοεκδόσεις κάτω. Συνεχίζω και απορώ πώς την πάλευαν οι peasants με τις κονσολοεκδόσεις τους.

Έπιταφ, new servant κι εσύ βλέπω. Welcome. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Πόνε, το θέμα είναι ότι το παιχνίδι απ' τη στιγμή που σε βάλει στον κόσμο του και αρχίζεις να "νιώθεις", δεν σε κουράζει καθόλου το farming. Ίσα ίσα που το ευχαριστιέσαι κιόλας. Να τριγυρνάς στην σαπίλα και να κάνεις parry/riposte και backstab undeads, knights, darkwraiths και δεν συμμαζεύεται, so much fun.
Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγκαίο το farming για να βγει το παιχνίδι. Καμία σχέση. Απλά αν ξέρεις τα καλά σημεία για πολλές souls και upgradables που χρειάζεσαι, βοηθάει αρκετά.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Protip: <span class="bbcode_spoiler">Στο Undead Burg, στη γέφυρα με τον δράκο μπορείς να φαρμάρεις όσο τραβάει η ψυχή σου. </span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
<b><span style="font-size:6">ΡΕ</span></b>

Βρήκα πως βγαίνει το menu και το inventory, έβαλα το τσεκούρι και τα ΞΕΣΚΙΣΑ ΟΛΑ. Τι να λέμε τώρα, το καταφχαριστήθηκα. Ξέσκισα το πρώτο boss (το χα άχτι για 3 μήνες που με είχε γδάρει σε εποχές GFWL) και πήγα στη νέα περιοχή.

Αυτό που λατρεύω περισσότερο, είναι η σκοτεινή/γοτθική του ατμόσφαιρα. Πραγματικά κι ας μην έχει τα combos του Darksiders είναι όμορφο
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγκαίο το farming για να βγει το παιχνίδι. Καμία σχέση. Απλά αν ξέρεις τα καλά σημεία για πολλές souls και upgradables που χρειάζεσαι, βοηθάει αρκετά. </blockquote>

Αυτό. Μάθε τι κάνει ο εξοπλισμός σου και είσαι κομπλέ. Το grinding δεν συμφέρει, ειδικά στην αρχή όπου οι εχθροί δίνουν λίγα souls.

Υπάρχουν άτομα που βγάζουν όλο το παιχνίδι χωρίς να ανέβουν level (SL1 runs) επειδή ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τον εξοπλισμό και τα αντικείμενα που βρίσκουν.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Welcome Servant.

Don' t forget to

<span style="font-size:6"><span style="color:#ffbb00">PRAISE THE SUN</span></span>
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
ΛΕΛ combos στο DS. :silly:

Άντε Έπιταφ, σε περιμένουμε και 'σένα στο 2 για jolly cooperation!
Και κοίτα να απολαύσεις όσο μπορείς την αισθητική, σκατοψυχιά, σαπίλα και το (σοβαρά τώρα) αξεπέραστο level design, γιατί στο 2ο λίγα είναι τα μέρη που βγάζουν ανάλογα συναισθήματα με το 1ο όσον αφορά τα παραπάνω.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δεν έχει combos αλλα το σύστημα μάχης είναι κορυφαίο, αυτό πιστεύω είναι και η καρδιά του παιχνιδιού.
Θα συμφωνήσω με Bathory, το level design είναι πράγματι αξεπέραστο, το DSII έχει ωραίες αξιομνημόνευτες περιοχές αλλα στο πρώτο είναι λίγο καλύτερες, ειδικά τα κάστρα είναι ποιο επιβλητικά και ποιο όμορφα σχεδιασμένα, βέβαια οι ανοιχτοί σαν βαλτότοποι-παραθαλάσσιοι χώροι στο DSII μου άρεσαν ποιο πολύ απο τους αντίστοιχους στο 1 άλλα όσον αφορά τους κλειστούς χώρους στο DS είναι σίγουρα καλύτεροι.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τι ηττα που εχω παθει ρε φουστη μ αυτο το παιγνιδι.
ρε θελω σαν κολασμενος να το παιξω, ΞΕΡΩ οτι θα πωρωθω και θα γουσταρω, εχω δει σε βιντεακια αυτο που λετε για τη δομη και τη μαγεια των λεβελς, αλλά ΔΕΝ.

3 φορες το χω ξεκινησει. τι dsfix εβαλα, τι ηρεμιστικα πηρα, τι ετοιμαστηκα ψυχολογικα... τιποτα. ναθινγκ. ναδα. ριεν ντυ τού.
αυτο που εγραψε ο επιταφ ειναι χαρακτηριστικο. να πατας σαν νορμαλ αθρωπος το εσκειπ, το Ι, το σπεις, και να καθεται η οθονη να σε κοιταει οπως η αγελαδα το τρένο. νομιζω ξεκιναει μεσα στο μπουντρούμι και θες να μαζεψεις απο χαμω κατι, ενα σπαθίνο ή μια ψυχη δε θυμαμαι. μα με τιποτα ρε γαμωτο. προσπαθησα να κανω κη μαπινγκ. κημάπινγκ το καρπούζινγκ.

εκει με πιανει το παραπονο και τα νευρα. ε, αντε και μαμησου κωλοεταιρια που μ εχεις γραψει στα τετοια σου εμενα με το m+k. δεν καταλαβα, κανεις πορτ στο πισι, δε σου ειπα ν αλλαξεις ολο το παιχνιδι, κρατα μερικα γαμωπληκτρα που εχω συνηθισει να παταω τουλαχιστον.
δεν ξερω ισως δεν εχω τοσο χρονο οσο παλιοτερα, ισως τα νευρα μου ειναι πιο τεντωμενα, παντως δεν γινεται τιποτα. και στεναχωριεμαι γι αυτο, αληθεια λεω. ισως καμμια μερα να το προσπαθησω με κοντρολερ, αλλα γιατι να το κανω? το πισι εχει πόντικα και πληκτρολογιο, οι κονσολες εχουν κοντρολερς.
αυτα. ψηστε με ρε, το θελω πολυ. ριχτε μεθοδο.
ρε ΘΕΛΩ να πρέιζ δε σαν, λεμε. τοσα χρονια τον ψηφιζω....
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να παίξεις με controller, όσο και να προτιμάς τα m/k χώρια το χάλι port το παιχνίδι είναι και φτιαγμένο για να παίζεται με controller, επειδή είσαι master race και μπορείς βάζεις controller βάζεις και τα mod για να βλέπεις γραφικάρες και είσαι έτοιμος.
<span class="bbcode_spoiler">Βέβαια η λύση της κονσόλας είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα :trollface: </span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Brother, η σελίδα/οδηγός κουμπιών που με σωσε :

http://gaming.stackexchange.com/questions/81897/what-are-the-equivalent-pc-keyboard-keys-and-mouse-buttons-of-the-xbox-360-game

Δοκίμασε το. Ναι είναι μεγάλο σπάσιμο να μην έχει τα κλασσικά κουμπια (είπαμε άθλιο port), αλλά νομίζω θα το συνηθίσω...
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
ισχύει!!! Το καλυτερο φαρμάρισμα. Και αν είσαι human πέφτουν και φάπες από ακόλουθους της γάτας που έρχονται για μπελάδες!!!
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574


Crinus wrote:
Το καλύτερο farming spot για μένα όταν έλιωνα το καλύτερο παιχνίδι που έχω πάιξει ποτέ:

https://www.youtube.com/watch?v=yht9zsh02CI</blockquote>

Ooo ναι θα το ανέβαζα και γώ αλλα με πρόλαβε ο Crinus! Γίνεται πανέυκολο φαρμάρισμα, απλά βάλτε μια πλέιλιστ στο youtube και φαρμάρετε κανα 2ωρο, and let the souls flow <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Το έβαλα το μεσημέρι με τα τελευταία dsfix/dsmfix, τα πράγματα μου φάνηκαν ιδανικά σε πρώτη φάση σε σχέση με παλιά που το είχα δοκιμάσει. Fps μια χαρά, αναλύσεις, mouse sensitivity, όλα. Οπότε είπα για μια φορά να αγνοήσω τα κονσολόκουμπα στην οθόνη και να δω τι λέει. Μετά από μία ώρα, χρόνος ρεκόρ σε σχέση με τα 7 λεπτά παλιά όταν το πρωτόπαιξα, έκανα ragequit και uninstall. Μου έσπασε λίγο τα @@ να ψάχνω τους συνδυασμούς πλήκτρων για τις πιο απλές ενέργειες.

Και τώρα βλέπω την σελίδα που πόσταρε ο Έπιταφ με τα κουμπιά και λέω να του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Θα την τυπώσω να την βάλω δίπλα στην οθόνη μου φαίνεται. Ρε να μην ανοίγει καν το μενού με το escape; Σε τι κόσμο ζούμε..
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
<blockquote>το πισι εχει πόντικα και πληκτρολογιο, οι κονσολες εχουν κοντρολερς.</blockquote>
Όχι ακριβώς, το pc έχει και τα 2. Ελευθερία επιλογής.
Είναι όντως από εκείνα τα παιχνίδια που θέλουν να αφιερώσεις χρόνο. Δεν ξέρω κανένα που να τον κόλλησε από την πρώτη ώρα (η αλήθεια είναι ότι είναι πραγματικά ελάχιστα τα games που το καταφέρνουν αυτό). Τολμώ να πω ότι είναι πιο εθιστικό από πολλά άλλα hack 'n slash γιατί ακριβώς νιώθεις μέρος του κόσμου και η συμμετοχή του παίκτη στη μάχη δεν περιορίζεται στο hold down left click to attack... :cheer:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
...
<b><span style="font-size:6">ΡΕ-ΡΕ-RAGE</span></b>

4 γαμημένες ώρες μου πήρε να νικήσω το 1o(???) boss στο Undead Βurg (τον Taurus Giant)... Χαρούμενος που μετά από 12 συνεχόμενες προσπάθειες είχα νικήσει επιτέλους αυτό το boss, πάω να περάσω τη γέφυρα και πέφτω κατά λάθος κάτω. Χάθηκαν έτσι 13.000+ ψυχές.ένα ΓΑΜΗΜΕΝΟ SAVE δεν μπορείτε να βάλετε, να σώνεις τις ψυχές;;; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. τις 4 αυτές ώρες παίζει να μάζεψα 40.000 ψυχές. Όλες χάθηκαν.

:smash: :sick:

Μη μου πει κανείς Hardcore μαλακίες; Ένα φτηνό τρικ της ΦΑΚΗΣ είναι για να αφιερώνεις παραπάνω χρόνο στο παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Φθηνή κίνηση από γιαπωνέζικη εταιρεία. :throw:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
ΛΟΛ. Το έχεις πάρει τελείως λάθος απ' την αρχή, δυστυχώς.

Να μαθαίνεις απ' τα λάθη σου, my friend. Τι έκανες με τόσες souls σε boss και δεν τις είχες χαλάσει;
Επίσης, χμ, γίνεται να πέσεις από εκεί πέρα; :dry:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ναι γίνεται
 
Top Bottom