What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

regina

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Feb 26, 2015
Messages
184


Epitaph wrote:

@J. Lynx : εύχομαι να το περάσετε και σεις! Ο λόγος που χα σκυλιάσει τόσο και δεν χρησιμοποίησα NPC/Summon ήταν το ποστ της Regina στην προηγούμενη σελίδα. Ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι noob. Όταν με λένε noob, κάτι παθαίνω...ΚΛΕΙΔΩΝΩ και δε μπορώ να κουνηθώ...
</blockquote>

Ώπα, ώπα, παρεξήγηση! Δεν σε είπαμε ποτέ noob, βολεψάκια ίσως και πάντα στα πλαίσια της πλάκας. Και τι έκανες για να μας το ανταποδώσεις? ΤΟ ΕΧΕΣΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! Δείξε λίγο έλεος ρε συ, μια κουβέντα παραπάνω είπαμε και το έπαιξες Chuk Norris. Δηλαδή αν σε έλεγα όντως νουμπά, τι θα έκανες? speedrun με 0 deaths??? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ιχ, κλείδωσα κι εγώ τώρα, θα με κάνεις να ξαναπιάσω το Dark Souls μόνο και μόνο για να βγω από τον λάκκο της ντροπής.

Υ.Γ Αν είναι να επιφέρω τόσο καλά αποτελέσματα στο ηθικό σου, να με βάζεις να στην λέω πιο συχνά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Άξιος :worship:
Υ.Γ.2 ΛΥΓΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ANOR LONDO

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Eμένα μου άρεσε να παίζω μπάλα με τα ψοφίμια :woohoo:
Την ίδια τακτική ακολούθησα και εγω στα boss, κρατούσα απόσταση άφηνα τον αδύνατο που ήταν και ποιο γρήγορος να έρθει κοντά μόνος χτυπούσα ξανα πίσω μέχρι να τον σκοτώσω και να μείνουμε μονάχοι με τον χοντρούλη :evil: εκμεταλευόμουν οσο μπορούσα και τη κάλυψη που πρόσφεραν οι κολώνες φυσικά, πάντως αυτοι οι 2 και η quelang έιναι τα boss που με δυσκόλεψαν ποιο πολύ στο παιχνίδι με την quelang ειδικά δεν είχα βρει το κόλπο με το kindle στα bonfire και την έβγαλα με 5 estus flask, μου είχε φύγει το κλαπέτο λέμε :side:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488


Bathory wrote:
Αυτό που λες πάντως για την Bonfire μου κάνει εντύπωση. Μπορούσες να κάνεις rest αλλά όχι kindle; Πολύ περίεργο. Αν δεν μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις καθόλου θα έλεγα ότι ψηνόταν invade εκείνη τη στιγμή οπότε στην κλείδωνε.</blockquote>

Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω kindle. Με το που βάζω Humanity Point πάνω αριστερά και αλλάζω σε Human Form, εμφανίζονται κάτι χρυσά γράμματα (summon sign για έναν τυπά) λίγα μέτρα δίπλα από το Bonfire και βασικά ούτε rest δεν μπορούσα να κάνω.
Ξέχασα να τραβήξω φωτογραφία γμτ.


Regina wrote:
Ώπα, ώπα, παρεξήγηση! Δεν σε είπαμε ποτέ noob, βολεψάκια ίσως και πάντα στα πλαίσια της πλάκας. Και τι έκανες για να μας το ανταποδώσεις? ΤΟ ΕΧΕΣΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! Δείξε λίγο έλεος ρε συ, μια κουβέντα παραπάνω είπαμε και το έπαιξες Chuk Norris. Δηλαδή αν σε έλεγα όντως νουμπά, τι θα έκανες? speedrun με 0 deaths??? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ιχ, κλείδωσα κι εγώ τώρα, θα με κάνεις να ξαναπιάσω το Dark Souls μόνο και μόνο για να βγω από τον λάκκο της ντροπής.

Υ.Γ Αν είναι να επιφέρω τόσο καλά αποτελέσματα στο ηθικό σου, να με βάζεις να στην λέω πιο συχνά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Άξιος :worship:
Υ.Γ.2 ΛΥΓΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ANOR LONDO</blockquote>

:lol: :lol:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να πάω να το κοιτάξω αυτό. ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ;;;

@ Steel Havoc ΓΙΑΤΙ πέταξες υπονοούμενο, αφού είναι η μόνη που χω φάει με NPC...Θες να με καταστρέψεις; :sick:



 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Επέστρεψα Depths να φαρμάρω Humanity και να πάρω εκείνο το item που δεν μπορούσα να πάω στο σημείο για να το πάρω, <span class="bbcode_spoiler"> στο δωμάτιο του μεγάλου αρουραίου, πάνω στο 2ο επίπεδο. Τελικά ήταν η Spider Shield.</span> και με έφαγα πρώτη φορά Curse. Ευτυχώς δεν έχασα τις ψυχές (70.000 <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> ) και έμαθα τι γίνεται όταν σε ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.
Τώρα πρέπει να μάθω πως ξεματιάζεις.

Επίσης χθες, χαλαρός έτσι όπως ήμουνα, πήγα και μίλαγα σε διάφορους NPCs, ε μου μιλάει και ο Kingseeker Frampt και με πάει κατευθείαν στο Altar να βάλω το Lordvessel.
Το βάζω και μετά διαβάζω ότι δεν μπορείς να μπεις στην Darkwraith Covenant. Τώρα πια δεν υπάρχει τρόπος να μπω; Θέλω να μπω για να πάρω όλα τα Achievements με ένα playthrough... Ζητάω την βοήθεια σας καλοί μου άνθρωποι <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έχει achievement να φτιάξεις όλα τα όπλα από τα soul των bosses; Αν ναι φοβάμαι ότι δεν γλυτώνεις ούτως ή άλλως δεύτερο και τρίτο Playthrough. Αν δεν με γελάει η μνήμη μου από τον Σίφη φτιάχνεις 3 όπλα, άρα θες 3 φορές την ψυχή του.

Επίσης για τα covenants, σου λέει discover όχι enter the covenant. Έτσι για να γίνει το achievement χρειάζεται απλώς να ανακαλύψεις το covenant. όταν σε ρωτάει ο npc αν θες να μπεις στο covenant, μπορείς να μην πατήσεις yes, και να περιμένεις λίγο. Λογικά θα ξεκλειδώσει το achievement. Αλλά ναι. αν βάλεις το Lordvessel το άλλο φίδι σου κρατάει μούτρα και δεν σε βάζει στο covenant.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,222
<blockquote>λλά ναι. αν βάλεις το Lordvessel το άλλο φίδι σου κρατάει μούτρα και δεν σε βάζει στο covenant.</blockquote>

Αν θυμάμαι καλά δεν εμφανίζεται καν όταν έχεις βάλει το μπολβέσελ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<span class="bbcode_spoiler">Εκτός από μια έξτρα κόβεναντ, το δεύτερο ερπετό είναι ο δρόμος και για το εναλλακτικό τέλος</span>

Τις κατάρες τις βγάζεις με τα purging stones, που ή τα αγοράζεις από 2 εμπόρους: ή την σάπια στο firelink ή απο τον τυπά στα gargoyles ή τα βγάζεις απο τον Snuggly the crow με cracked eye orbs

Λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι...
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
^ A ώστε για αυτό δεν είχα πέσει ποτέ πάνω του!!!!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
Θα ορκιζόμουν ότι σου είχαμε πει να πάρεις καμιά 10αριά Purging Stones για να τις έχεις εύκαιρες. Πάρτες τώρα.

Έχει δίκιο ο lynx, χρειάζονται 3 πλέιθρους για όλα τα achievements. Γίνεται και σε ένα, αν βρεις κάποιον να σου δώσει τα boss weapons που χρειάζονται ng++, good luck with that. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nihilus

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 2, 2012
Messages
316
Epitaph να ξερεις οτι σε ζηλευω με ολη μου την δυναμη μιας και θα ηθελα τοσο πολυ να ξαναπαιξω το DS για πρωτη φορα χωρις να εχω ιδεα :cry:

Επισης το καλυτερο μερος να φαρμαρεις humanities νομιζω ειναι στο μερος κατω απο την Oolacile (dark chasm? black chasm? whatever chasm, παει καιρος συμπαθατε με) που ειναι αυτα τα humanitοφαντασματα :lol:

Επισης αποσο καταλαβα απο τα posts σου μαλλον δεν εφαγες τον Sif ακομη, ε λοιπον protip, κανε πρωτα το σκηνικο του DLC με τον Artorias κλπ και πανε μετα στον Sif. Και επειδη σε εκοψα δεν εισαι κανας runn'gunner, θα τα κανεις ολα gg εκει στην Oolacile και οταν ερθει η ωρα να πολεμησεις τον Sif θα σε πιασουν τα κλαμματα :lol:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Thank you, thank you all :$

Λοιπόν, αφού απαιτεί 2 playthroughs, για όλα τα achievements, θα κάνουμε 2. Αλλά εννοείται όχι, αμέσως αφού το τερματίσω.
Το κάψιμο έχει και τα όρια του. Μετά ακολουθεί η απανθράκωση.

2 Purging stones είχα από drops.

Το ένα το χρησιμοποίησα χθες ήδη, αφού με σκίσανε στα Depths. Το άλλο σήμερα αφού πέρασα το Great Hollow. Δεν είχε νόημα να το χρησιμοποιήσω κατευθείαν, αφού μπορεί να σπαγε ο διάολος το ποδάρι του και αφού ήμουν ξεματιασμένος να την ξαναπάταγα.
Είναι λίγο επικίνδυνο σημείο:
Κάνεις roll για να αποφύγεις το curse fog και πέφτεις σε τρύπα.
Αφαιρείσαι λίγο, κοιτώντας τον χώρο γύρω σου να δεις που πρέπει να κάνεις roll και είσαι PETRIFIED.

Τέλος πάντων. Τέλος καλό όλα καλά. Great Hollow, Ash Lake done.

Και πάω Catacombs. Ε είναι στις 3 αγαπημένες μου περιοχές μέχρι στιγμής (η άλλη το Undead Burg και Painted World of Ariamis). Τουλάχιστον στην αρχή που είμαι ακόμα είναι όμορφα σχεδιασμένη.
Και τι ΦΟΒΕΡΟ gameplay να κυνηγάς τους Necromancers τους καριόληδες για να τους σφάξεις πρώτους. Και αυτοί να τρέχουν να κρυφτούν, εσύ να περνάς μέσα από ορδές skeleton warriors και να ορμάς με μίσος και μανία στους θρασύδειλους αυτούς τόμαρους.

Ωραία πράματα.

Α και τον Σήφη το κοπρόσκυλο, το καθάρισα ήδη πριν πάω Άνω London.

Επίσης ορίστε ένας μίνι οδηγός για τον Bruce για τα κουμπιά.

W,A,S,D - κινείσαι όπως γνωρίζεις (λογικά , ειδικά αν έχεις παίξει FPS. Δεν ξέρω τι γίνεται στα TPP RPG μιας και έχω παίξει ελάχιστα)
Space - Τρέχεις
L Shift - Σηκώνεις Shield, φορτώνεις το τόξο, επίσης ξαναπατώντας το μπορείς να σκοπεύσεις
Ε - Use Item
Left Click - Main Attack
Right Click - Secondary Attack
W + Left Click - Kλωτσιά για να ανοίξεις την ασπίδα του εχθρού και να ανοίξεις την άμυνα
W + Right Click - Jumping Forward Attack
Αν κρατάς το Space ενώ είσαι σε σκάλα κατεβαίνεις σφαίρα την σκάλα.
Επίσης πατώντας 2 φορές συνεχόμενα Space, κάνεις roll, ενώ
Αν τρέχεις και πατήσεις μία φορά Space κάνεις Jump, το οποίο είναι υποτυπώδες και περνάς μόνο εμπόδια που το παιχνίδι σ'αφήνει να περάσεις.
Αν π.χ. έχεις ένα μικρό σε ύψος κλαδί μπροστά σου, μπορεί με το jump που κάνεις να το περνάς σε ύψος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το προσπεράσεις. Ναι μαλακία αυτό...

Menu Pop up - End
Περιήγηση στο menu - Βελάκια και Enter. Επίσης πατάς δεξί κλικ για να πας πίσω στο menu.
Επίσης όταν σου λέει Press A (για να κάνεις loot, ή traverse the white light) πάντα Q.

Γενικά είναι απλός ο χειρισμός αλλά θέλει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις.
Επίσης η μόνη λειτουργία που δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω ακόμα είναι το Parry (με το TAB). Δεν έχει χρειαστεί ακόμα να το χρησιμοποιήσω σε μάχη ή boss αν και θα μπορούσε να με βοηθήσει αλλού.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
Ντουντ, 3 πλέιθρους μίνιμουμ θέλει. Με τον Sif φτιάχνεις ΤΡΙΑ (3) διαφορετικά Rare Weapons, so... Αν είσαι τόσο μαζόχας και το κυνηγήσεις, guide δίπλα και ο Solaire βοηθός.

Εγώ το ξεκίνησα αλλά τελικά δεν την πάλεψα και το παράτησα. Στο DS2 πάντως φύγαν εύκολα και χαλαρά το all achievements.

Τις κατακόμβες τις απεχθάνομαι btw.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Σαπίλα τότε <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> Ίσως το 2016 να τα μαζέψω : :sick:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πιταφιε, βοηθας πολυ να του ξαναδωκω ευκαιρια. εχει πλακα που καθομαι και διαβαζω το θρεντ φανατικα, ενω δεν ξερω για τι μιλατε ουσιαστικα...
το παιχνιδι θελει δωσιμο. να μην ασχολεισαι με τιποτ αλλο (σε γκεημινγκ παντα αναφερομαι) καταλαβαινω. αρα δεν ειναι ακομα η ωρα του...

σε αλλα νεα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΡΕ....
2 χερακια εχω ο καψερός.
υποθετω δεν υπαρχει θεμα αν βαλω οπου wasd, τα βελακια και τ αντιθετο. γενικα θελω τα κημπορντ κης μαζεμενα κοντα στο δεξι μερος, κοντα στα βελακια, μιας και ο πόντικας ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ.
να σαι καλα για το γκάιντ ωστοσο. φχαριστω. με τη θεία, ολα καλα?
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Μάλιστα... Αριστερόχειρας ο βρασίδας... Κάτσε να το σημειώσω στο ντοσιέ που χω για να φακελώνω τους αρπιτζάδες... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Catacombs, Tomb of The Giants, New Londo Ruins, Duke's Archives, Crystal Cave τέλος. Σημεία για φαρμάρισμα βρηκα πολλά. Blue Titanites, Τwinkling Titanites, Humanity, Purging Stones, Titanite Chunks.

Μένει να βρω και Slabs και θα μαι άρχοντας!

ΕΔΙΤ : Η θεία πρέπει να σταμάτησε τη γιόγκα... <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /> Οπότε από δω και πέρα contortion videos BROTHER <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,044
Κιόλας όλα αυτά; :eek:hmy:

Το πας τρέχοντας ή απλά έχεις λιώσει; Να κάνεις και το DLC ε, είναι φοβερό.

Slabs βρίσκεις σε λίγα σημεία γενικά στο παιχνίδι, και το φάρμιν τους can be a bitch, fyi.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Αν δεν παίξει κάποιος το 1, αξίζει να πάει στο 2; Συνδέονται;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Alucard wrote:
Αν δεν παίξει κάποιος το 1, αξίζει να πάει στο 2; Συνδέονται;</blockquote>

Και γιατί να μην παίξεις το πρώτο?

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mε λίγα Mod φτιάχνει και το παίζεις και με controller για να μην μπλέκεις με πολλά, αν και απο αντίδραση να μην το πάρεις και να μην ασχοληθείς καλό είναι, μόνο έτσι παίρνουν το σωστό μήνυμα.
 
Top Bottom