What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
που να δεις γλέντια που εμείς ενώ είχαμε dexterity όπλο την πρώτη φορά , ανεβάζαμε το Strength!!
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
<blockquote><br>Μεχρι να βαλω την<span class="bbcode_spoiler"> black shield</span>, μετα εγινε απο τους ευκολοτερους.</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler">Γενικότερα τα black knight όπλα μοιράζουν μέγα πόνο στα bosses. Τους 4 kings τους ξέσκισα με dual handed το black knight sword π.χ. Τον δράκο τον έτρωγα σόλο με το black knight halbeld παλιότερα</span><br><br>Αυτό που δεν έχω καταφέρει ποτέ στον kalameet είναι να του κόψω την ουρά. Και η σπάθα μετράει πολύ  :mosh:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Επειδή DLC δεν έχω παίξει σε κανένα από τα 2. Μπορούν να βγουν Solo; Έστω και με πολύ αίμα;<br></blockquote><br><br>Όσο μόνος κι αν είσαι, να ξέρεις πως ο Άρης πάντα θα είναι διαθέσιμος να σε διευκολύνει. Ακόμα κι αν δε θες να σου περάσει κάτι κι απλώς έχεις κολλήσει κάπου, τότε απλώς περιέγραψε την απόχρωση των pixels που στέκεσαι και εκείνος θα σου δώσει το κατάλληλο tip. 
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>απλώς περιέγραψε την απόχρωση των pixels που στέκεσαι<br></blockquote><br> :rofl2: :rofl2:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Τέλος το τερματίσαμε και στο pc :drinks: :mosh:<br>Πάμε για το 2 τώρα. Σίγουρα θα επιστρέψω αργότερα για completion στο 1. Δεν χορταίνεται η παιχνιδάρα  :cool:<br><span class="bbcode_spoiler">
CC2C2F6BF13C4F33B52A774BF72CB0E6195BDA2D
</span>
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Dark Souls Remastered in Unreal Engine 4 By Fans<br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z-7pNZq6Ae4[/youtube]
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δύο βιντεάκια για το Dark Souls Remastered. Αν και βασικά πρόκειται για HD Textures σε 60 fps, τα οποία στο KC:D τα πήραμε τζάμπα, εδώ θα τα πληρώσουμε full price. Άνετα θα μπορούσαν να την ονομάσουν Durante legit Edition. Λέγοντας αυτά, ήδη σκέφτομαι το επόμενο build. Και αν επιτρέψουν το co-op όπως στο 3, τότε θα πείσω το τρίο στούτζες να βουτήξει σε νέες περιπέτειες.<br><br>[youtube]XJpzu5WG-0k[/youtube]<br><br>[youtube]Qiq8fcwYX18[/youtube]<br><br>Εν αναμονή και των video στα pc, ας βολευτούμε με αυτά για ps4pro.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Δεν βλέπω να το αγοράζω, οι αλλαγές φαίνονται πολύ περιορισμένες.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,047
https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&amp;v=a8Q5aSz4ohM
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
https://www.dualshockers.com/dark-souls-daughters-of-ash-fan-made-mod/

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι χαμούλης γίνεται στο mod για να μην χαλάσω την έκπληξη όσων θελήσουν να ασχοληθούν αλλά μιλάμε για τελείως νέα εμπειρία. Το mod δουλεύει μόνο με την PTDE έκδοση και θα το βρείτε στο https://www.nexusmods.com/darksouls/mods/1524







 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Αυτό τον καιρό είμαι σε διαδικασία επανάληψης των δύο πρώτων Witcher, ώστε να αρχίσω μετά το 3, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: επειδή θα ήθελα να παίξω από τα Dark Souls έστω μόνο το 1 Remastered, ξέρετε αν υπάρχει κάποιο mod που είτε να μειώνει τη δυσκολία (τί ρωτάω τώρα!), είτε έστω να προσθέτει δυνατότητα για quicksave ώστε να μπορώ να προχωρώ σαν άνθρωπος, χωρίς να νευριάζω ή να αισθάνομαι ότι το παιχνίδι τζάμπα τρώει το χρόνο μου;!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν νομίζω. Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να σου δώσω επειδή είχα βρεθεί σε εκείνο το σημείο (όλοι μας), είναι να ρίξεις τους ρυθμούς σου. Περπατά, απόλαυσε το χωρίς να τρέχεις. Θα σου κανει τη ζωή πιο εύκολη
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Συμφωνώ με τη συμβουλή, αλλά, όπως και να το δει κανείς, η απογοήτευση/τα νεύρα/το "άντε ξανά πάλι" μετά από ένα "You died" δεν διαχειρίζονται εύκολα και αναγκάζεσαι να παρατήσεις το παιχνίδι ενώ έχει πολλά άλλα καλά.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,047
Όχι, δεν υπάρχει, ακόμα και να υπήρχε δεν θα στο πρότεινε κανείς, να είσαι σίγουρος. Καλύτερα να παίξεις το παιχνίδι όπως του αρμόζει, παρά να προσπαθήσεις να τσιτάρεις your way through. Χάνεται το νόημα. cheat engines υπάρχουν πάντως νομίζω.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Συμφωνώ με τον Bathory. Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο με αυτόν τον τρόπο και του δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αν το αλλάξεις αυτό παίζεις διαφορετικό παιχνίδι. Καλύτερα να το προσπεράσεις και να παίξεις κάτι άλλο αν σου σπάει τα νεύρα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Υπάρχουν cheat engines οπως λέει και ο Μπαφορυ για άπειρη ενέργεια αλλά κάνουν το παιχνίδι περίπατο και χάνει όλο του το νόημα αν το τερματίσεις έτσι χωρίς να νιώσεις την ικανοποίηση του να συνθλίψεις μόνος τους αντιπάλους σου. Επίσης είναι αμαρτία να θέλεις να το παίξεις και να το προσπεράσεις λόγω δυσκολίας, αν προσαρμοστείς στο στυλ του και του δώσεις τον απαραίτητο χρόνο δεν θα σου φανεί τόσο δύσκολο. Στην τελική υπάρχουν ενα σωρό οδηγοί επιβίωσης στα ιντερνετς που μπορείς να συμβουλευτείς ωστε να είσαι ποιο προετοιμασμένος και να μην σε πετσοκόβουν όπου πας με αποτέλεσμα να σε αποθαρρύνουν, ακόμα και απο εδω μπορείς να πάρεις ιδέες για την καλύτερη δυνατή πορεία σου, κάνε αυτό και μην το αφήσεις εσύ θα χάσεις.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πολύ θέλω να παίξω (και να τερματίσω) τουλάχιστον μόνο το 1 Remastered, που διαβάζω ότι θεωρείται το καλύτερο. Απ' ό,τι φαίνεται η λύση είναι να το παίζω αργά και παράλληλα με άλλο παιχνίδι, ώστε να μην το τρέχω σκεπτόμενος ότι περιμένουν κι άλλα (και να μη με ενοχλούν τόσο τα "You died"), ενώ πάντοτε παίζω μόνο ένα παιχνίδι τη φορά και μέχρι να τερματιστεί.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Το μόνο άδικο στα Dark Souls παιχνίδια (εκτός από το προφανές «ένας εναντίων όλων» που έχουν όλα τα παιχνίδια από τότε που βγήκαν), είναι ότι οι τροχιές από τα βέλη των τοξότων καμπυλώνουν για να σε πετύχουν. Ένα πράγμα σα να ναι Homing Arrows και να θέλουν να βρουν τον στόχο τους.

Στο Dark Souls 1 το μόνο άδικο που βρήκα ήταν τα physics από τα πτώματα που ήταν στα ξύλα της οροφής, στην εκκλησία για το Painted World Οf.... ,που από τη μία δεν έπεφταν στο πάτωμα από την άλλη με το που τα ακούμπαγες, πιο έυκολα έχανες εσύ την ισορροπία σου παρά αυτά. Major Bullsheeetteee, αλλά οκ το κατάπιαμε κι αυτό.



Τα παιχνίδια όμως εν γένει δεν είναι άδικα και όπως είπαν και οι άλλοι, για να μπεις στην ατμόσφαιρα πρέπει να ματώσεις.
 
Top Bottom