What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Darkest Dungeon

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,369
Φάρμαρε μπουντρουμάκια με consumables για να πέσει το χρήμα, υπάρχει τρόπος. <br><br>Γενικώς όπως έχεις καταλάβει, ιδίοις πόννασι, υπάρχουν συγκεκριμένα δυνατά combos για κάθε περιοχή (έβρισκα τη Vestal σχετικά άχρηστη στο Cove, αλλά θέριζε σε άλλες περιοχές - ο Bounty Hunter οπουδήποτε με ανθρώπινους εχθρούς, αλλά όχι ενάντια σε eldritch κ.ό.κ.).
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
2,864
Η μάνα μου , μου είχε πει να μην μπλέξω με ναρκωτικά. Ο Chosen όμως είπε να μου κάνει δώρο ένα από τα ισχυρότερα και εγώ σαν καλό θύμα είπα να ρίξω μια δοκιμή, σιγά μην εθιστώ....... Αυτό έγινε μια βδομάδα πριν. Σήμερα κλείνω αισίως τις 30 ώρες παιχνιδιού...

Και in game τις 49 βδομάδες... Και τι βδομάδες ήταν αυτές.... Γεμάτες από μάχες με διάφορα τερατουργήματα τα οποία δεν χωράει η φαντασία και ούτε θα ήθελα να τα περιγράψω. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει 9 bosses , χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες απώλειες, γιατί όπως είναι γνωστό του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Εκτός αν είμαστε σε boss όπου κάποιες φορές το πίεσα λίγο παραπάνω το πράγμα και βάλαμε τα πόδια στους ώμους εφόσον είχε βρει το κακό κάποιο από <del>τα θύματα  </del> τους γενναίους που εξερευνούν τα μπουντρούμια του προγόνου μου. Εκτός από τον προφήτη. Αυτόν τον καταραμένο προφήτη την δεύτερη φορά , που μου πήρε τον Reynauld μέσα σε ένα γύρο. δεν θα τον ξαναπετύχω τρίτη φορά;;;; Θα του βγάλω τα μάτια και θα τον βάλω να τα κρατάει!!!

Έχω φτάσει και μερικούς ήρωες level 5, αλλά δεν τολμάω να μπω σε champion dungeon . ( καλά μπήκα, αλλά έφυγα τρέχοντας από το πρώτο δωμάτιο ). Δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την δοκιμασία. Δεν έχω αναβαθμίσει όσο θα ήθελα τα κτίρια ώστε να πάνε με γερά skills και οπλισμό μέσα ώστε να αντέξουν. αλλά δεν πειράζει, να είναι καλά τα μικρά πειραματόζωα που στέλνω σε μικρά dungeons για να μου φέρνουν πράματα και να πειραματίζομαι και με άλλες κλάσεις . Μουαχαχαχαχαχα. 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Καλωσήλθες στο Σκοτεινότατο Τέλος Όλων, Λύγκα.

Έχεις δρόμο ακόμη. Επίσης : TRINKETS. Τεράστια διαφορά, ειδικά για Champion Level dungeons.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
2,864
Επειδή το έχω απορία με τα trinkets. Το speed μετράει μόνο για το initiative ή μπορεί να σου δώσει και περισσότερα turns στον ίδιο γύρο;
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Για το initiative, ναι. Σε συνδυασμό με υψηλό Dodge, φτιάχνεις μικρά 'αχτύπητα' τέρατα που αν συνδυαστούν με Riposte και critical boosts, τσακίζουν κυριολεκτικά.
 

Admiral

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
4,683
Εγώ ρε παιδιά δεν έχω καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσω ούτε μία Radiant Campaign. Είμαι γίδι; Τι κάνω λάθος;
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Πφφφφμπχιχιχί, Radiant λέει ο νέοπας, μπφχιχιχί, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΗΝΤΙΑΝΤ ΜΟΟΥΝΤ, τρίκ του μάρκετινγκ για να ανέβουν οι πωλήσεις και εκτός των ψευδοχαρντκόρ είναι!

ΥΓ Ναι, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ακόμη τον κεντρικό πυρήνα του παιχνιδιού, αυτό που σου ζητά ουσιαστικά να κάμεις, προκειμένου να προκόψεις. Ας είναι, οι πρώτες 40 ώρες περίπου θεωρούνται καθαρό τουτόριαλ.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
2,864
[quote quote=498316] Ας είναι, οι πρώτες 40 ώρες περίπου θεωρούνται καθαρό τουτόριαλ.[/quote]

Μόλις τέλειωσα το tutorial λοιπόν, και κατάλαβα ότι για να πάρεις τους θησαυρούς στο κρυφό δωμάτιο δεν αρκεί να έχεις το κλειδί στο inventory, αλλά πρέπει να το βάλεις ο ίδιος στο σεντούκι...

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για την είσοδό μας στο σκοτεινότατο με αργούς ρυθμούς σκοτώνοντας και κανένα boss που βρίσκεται στο δρόμο μας. Έχουν φύγει 12 , μένουν άλλα τόσα. Bonus ένα βρωμόπουλο που βούτηξε και κάτι shinies καθώς και ένας λήσταρχος που είχε κέφια να λεηλατήσει το χωριό. Τα τσιράκια του μου πήραν την healer πριν προλάβω κάν να δω το πρόσωπο του. (Εδώ δεν έπιασε του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ για ευνόητους λόγους. αλλά δεν πειράζει.... Για καλή  μου τύχη την έκανα resurrection μερικές μάχες μετά... )
 

Admiral

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
4,683
Ποια είναι η σωστή στρατηγική αν οι ήρωές σου φορτωθούν με afflictions; Πέταμα και πάμε για άλλα ή healing;
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,369
Healing. Τα χρήματά σου πρέπει να τα κρατήσεις για να κλειδώσειτς τα καλά attributes.
 

Chosen Undead

Mind-flayer
Joined
Jul 14, 2015
Messages
2,482
Οπότε έχω μέλλον ακόμα στο νεκροταφείο ηρώων με μόλις 13 ώρες  :lol:
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Μετά από ψυχωτικά ολοβδόμαδα runs, έπεσε και ο Sleeper κύριοι.

[attachment file=502032]

0.023% of players worldwide have this achievement και πλέον το Σκοτεινότατο σπαράσσεται στο καθαγιασμένο χώμα του Υποστατικού μου.

Άνετα από τα κορυφαία παιχνίδια της δεκαετίας, ο εμμονικός ιδεοψυχαναγκαστικός εθισμός που δημιουργεί, δεν έχει προηγούμενο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
2,864
Ύστερα από μια διακοπή λόγο BattleTech (the hype was real ) επέστρεψα στο σπίτι του προγόνου μου.

Πρώτη διαπίστωση είναι να μην παίζω χωρίς να έχω πιει τον πρωινό μου καφέ γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα γίνουν λαλακίες. Μία μέρα ξέχασα να αλλάξω από Long σε short οπότε μπήκα σε Level 5 dungeon με προμήθειες για short. την άλλη μέρα το χόντρυνα περισσότερο και όχι μόνο μπήκα σε medium  με προμήθειες για short, αλλά ήταν και boss μέσα.

Εκτός από τα μικρά απρόοπτα συνεχίζω αργά και σταθερά να καθαρίζω bosses. αλλά προέκυψαν κάποιοι προβληματισμοί. Πρώτος είναι ότι προσπαθώ σιγά σιγά να κλειδώνω quirks που θεωρώ καλά. Γενικότερα κυνηγάω eldritch slayer και πράγματα που μου δίνουν dodge ή protection για τους μπροστινούς. το θέμα είναι ότι είναι πολύ σπάνιο να εμφανιστούν τέτοια quirks. Υπάρχει τρόπος ή συνεχίζω τυχαία και όποτε κάτσουν;

Το δεύτερο θέμα είναι ότι δεν έχω βρει άλλο άτομο που να healarei το ίδιο καλά με την Vestal. Υπάρχει ο occultist που μπορεί να βοηθήσει αλλά είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του. Μπορεί να γεμίσει κάποιον τελείως αλλά μπορεί και να τραβήξει κάτι καταστροφικά 0 - 1 απανωτά και να γίνει κάνα wipe από το πουθενά. Έτσι αναγκάζομαι η Vestal να υπάρχει πάντα μέσα σε ομάδα αν θέλω να πάει καλά.  Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ομάδα με άτομα που έχει το κάθε ένα self heal  και να πήγε καλά;

Α και κλείνοντας, έκλαψα λίγο σήμερα. Ύστερα από 73 ώρες ανακάλυψα το κουμπάκι που σου επιτρέπει να κάνεις Trade τα heirlooms. Πάνω που κοντεύω να αναβαθμίσω full όλη την πόλη....

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,415
Κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να το ξαναπιάσω και εγώ, είναι μεγάλη προσβολή η σκέψη πως δεν το έχω νικήσει.
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Tα quirks δεν πρέπει να τα σκέφτεσαι βάσει "μπροστινών-πισινών" αλλά βάσει κλάσεων. Συγκεκριμένες κλάσεις * απαιτούν* σχεδόν κάποια κλειδωμένα *καλά* perks, το Wiki του παιχνιδιού θα σε διαφωτίσει. Κάνουν τεράστια διαφορά, ειδικά όσο πηγαίνεις προς το end-game. Επίσης, η ίδια κλάση, με άλλα skills ενεργά, μπορεί να θερίζει από την 3η ή την 4η θέση ενώ στην πρώτη και τη δεύτερη να είναι άχρηστη και τούμπαλιν.

Όσο για τη Βέσταλ, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να την έχεις στην ομάδα για long dungeons και γενικά για ποιοτικό ξύλο διαρκείας. Ο Flagellant είναι ένα μικρό ασταμάτητο self-healing κτήνος (παρά το νερφάρισμα που υπέστη) και σε short dungeons μπορείς να τη σκαπουλάρεις με runs-αστραπές βασιζόμενος μονάχα στα self-heals συγκεκριμένων κλάσεων.

Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια. Επίσης, TRINKETS, τεράστιας και καθοριστικότατης σημασίας από ένα σημείο και μετά, ακόμη περισσότερο και από τα quirks. Η νίκη έρχεται με τέλειο συνδυασμό κλάσης, θέσης, trinkets και quirks.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,369
Ξέρω, ξέρω. ;)

Θα κάνουμε τα κουμάντα μας. :D :D
 
Top Bottom