What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Darkest Dungeon I και II

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ο Γεράνιος το αργάζεται. Να τρολάρετε το θρέντ ΚΑΘΕ μέρα, ώσπου να παραδώσει το Πολύτιμο.
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Πάλι με ψήσατε να αγοράσω και προσπαθώ να κρατηθώ γιατί δεν παίζουν λεφτά και έχω γεμίσει παιχνίδια που περιμένουν. <br>Άντε να βγει και η παρουσίαση  :pP
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω παίξει εδώ και μήνες. Έχω ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ και δεν ξέρω ποιός μαζοχιστής μιλάει για "νερφαρισμένη" δυσκολία. Τις πρώτες 2-3 ώρες τις διέγραψα εντελώς γιατί πάσχιζα να καταλάβω πως παίζεται. Τώρα που πήρα πρέφα (Άμεση αναβάθμιση skills/weapons των χαρακτήρων σε Guild/Blacksmith και μην αγχώνεστε για μειώσεις stress levels μέχρι να πιάσουν Level 2 οι "βασικοί" χαρακτήρες. Επίσης μόνιμο Blight/Bleed FTW) απλά δεν το χορταίνω. Ακραίος εθισμός. Γεράνιο αν βάλεις κάτω από 90, σ&#039;έφαγα!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,792
<blockquote>δεν ξέρω ποιός μαζοχιστής μιλάει για "νερφαρισμένη" δυσκολία</blockquote><br>Μιλάει το μπέρμπον ή ο Στέφανος?  :lol:  :trollface:<br>Κανείς δε μιλάει για νερφαρισμένη δυσκολία, τα παιδιά μιλάνε για νερφαρισμένους χαρακτήρες και rolls a.k.a. αυξημένη δυσκολία.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μόνο σκάτς, το μπέρμπον είναι για το καλοκαίρι, που είναι χαλαρή η ζωή. Και γενικά γλυκίζει και δεν λέει τόσο. Μόνο αν δεν υπάρχει επιλογή. Αλλά ναι. Είναι πανδύσκολο και το λατρεύω. Πάω για ατσίβμεντ Ρεϊνολντ-Ντισμάς ως το φινάλε, μου βγάζει την ψυχή και απλά δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Οι classes και ο αφηγητής είναι ΟΛΑ τα λεφτά!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Η ατμόσφαιρα και το εικαστικό του παιχνιδιού είναι ολα τα λεφτά, Must play  :brofist:
 

archantwn

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 29, 2013
Messages
388
Κόλλησα και εγώ με το Darkest αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω.....<br>Δοκίμασα με ένα lvl 3 medium dungeon, με 4 lvl 3 και full ανεπτυγμένους από gear και skill χαρακτήρες και έκανα abandon στην 2η μάχη...... τα critical έπεφταν βροχή (το tank έχασε 3/4 από το πρώτο γύρο) και το mental στα ύψη. <br>Οπότε έχω μείνει και κάνω μονο με νέους τα πρώτα ξανά και ξανά. <br><br>Επίσης άλλη μια απορία... τι παίζει με το initiative και σειρά που γίνεται η μάχη; κάθε γύρο ρίχνει πάλι ζάρια; σε μερικές μάχες το παιχνίδι με "ρίχνει" παίζοντας από 2 φορές με μερικούς χαρακτήρες. Παίζει ρόλο το speed;<br><br>Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει μετά το release..
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Η σειρά είναι θεωρητικά random και στηρίζεται σε RNG ζαριές. Να φροντίζεις το επίπεδο του πυρσού να είναι πάνω από 75% πάντα. Εύκολα το παραμελείς, αλλά αν το έχεις πάντα ψηλά, έχεις αυξημένες πιθανότητες να κάνεις surprise τους εχθρούς και να τσιμπήσεις δωρεάν γύρο επιθέσεων. Το παιχνίδι βρίθει δαιμονικά ρυθμισμένων μικρουσυστημάτων. Και Θέε μου, υποτίθεται πως παίζω Order of the Thorne για το ρηβιού αλλά δεν μπορώ να σταματήσω το DD...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Υποτίθεται βέβαια πως αν παίζεις σε πολύ χαμηλό επίπεδο φωτισμού αυξάνονται τα criticals (τα δικά σου και του αντιπάλου) αλλά και το loot.<br><br>Αλλά γενικά ναι ειδικά στην αρχή μέχρι να στρώσει χαρακτήρα ένας σκληρός πυρήνας από 5-6 μισθοφόρους τότε μόνιμα 8 με 12 δαυλούς σε κάθε αποστολή και χρήση δαυλού μόλις πλησιάζει ο φωτισμός στην πρώτη γραμμή.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Ο πυρσός είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων μηχανισμός ακριβώς γιατί μπορείς να το ρυθμίσεις όσο νομίζεις ότι σε παίρνει. Από τη μία LOOTZ, από την άλλη safe και μικρά-μικρά βήματα. Είναι εντελώς risk and reward φάση.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
Xαίρομαι που αρχίζει και αναγνωρίζεται από περισσότερους εδώ μέσα.<br><br>Μπορατσάκι μου κάνει εντύπωση που έχεις πορωθεί τόσο. Περίμενα να γράψεις τίποτα του στυλ "ΝΑΙ στον Wayne June, ΖΗΤΩ η αφήγησή του, μακάρι να έκανε και αφήγηση σε HP Lovecraft audio books... oh wait. Αλλά ΣΚΑΤΑ στο RNG και στη δυσκολία, δεν αντέχουν πολλά τα γέρικα κομμάτια μου"  :pP<br>Επίσης μην μιλάς για μαζοχιστές που μιλάνε για νερφαρισμένη δυσκολία αν δεν έχεις ζήσει το πατς 0.123123 του Early Access (έτσι, Νορθ;  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> )<br>Αν καταφέρεις btw το ach με Reynauld και Dismas κερνάω μπουκαλάκι σκατς δικής σου επιλογής.<br><br>Για το light τώρα, μην αρχίζετε πειραματισμούς early game γιατί θα φάτε τα μούτρα σας. Όταν με το καλό νιώσετε λίγο πιο άνετα με το παιχνίδι, δώστε του να καταλάβει.<br>Όταν μαζέψτε και χαμούλη από trinkets (απ&#039; τους σημαντικότερους παράγοντες του παιχνιδιού για επιτυχία) δοκιμάζετε διάφορα, και full torch run γίνεται, και total darkness run γίνεται και άλλα πολλά όμορφα.<br><br>Archantwn, προφανώς παίζει φοβερά σημαντικό ρόλο το speed. Αν αρχίζεις σε κάθε γύρο πρώτος, η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη.<br>Προσωπικά αγαπάω trinkets, skills (πχ bolster του Man at Arms) και camping skills που ανεβάζουν speed. Και το dodge ήταν πολύ σημαντικό παλιότερα, τώρα πια στην full release δεν είμαι και τόσο σίγουρος ακόμα.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,255
<blockquote><br>Xαίρομαι που αρχίζει και αναγνωρίζεται από περισσότερους εδώ μέσα.<br><br>Μπορατσάκι μου κάνει εντύπωση που έχεις πορωθεί τόσο...<br>Επίσης μην μιλάς για μαζοχιστές. Όταν με το καλό νιώσετε λίγο πιο άνετα με το παιχνίδι, δώστε του να καταλάβει. <br>Archantwn, κερνάω μπουκαλάκι σκατς δικής σου επιλογής. <br>Mην αρχίζετε πειραματισμούς. Αν αρχίζεις σε κάθε γύρο, η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη :pP<br></blockquote><br> :pope:<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
<blockquote><br>Επίσης μην μιλάς για μαζοχιστές που μιλάνε για νερφαρισμένη δυσκολία αν δεν έχεις ζήσει το πατς 0.123123 του Early Access (έτσι, Νορθ;  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> )<br></blockquote><br><br>Μετά την επίσημη κυκλοφορία το παιχνίδι είναι αισθητά πολύ ευκολότερο στην αρχή. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο curve όπως ήταν πριν.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Έφαγα Wizened Hag. Με την πρώτη. Αφού είχα προετοιμαστεί ένα δεκάωρο. Ουρλιάζοντας, χτυπώντας μανιακά το κήμπορντ, δίνοντας ζωή από τη ζωή μου στους χαρακτήρες. Από τις εντονότερες γκέημινγκ εμπειρίες που είχα ποτέ. Ακραίος εθισμός, το παιχνίδι είναι διαμάντι μεγατόνων. Σε αυτό που κάνει, είναι εκτός συναγωνισμού.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
<blockquote><br>Xαίρομαι που αρχίζει και αναγνωρίζεται από περισσότερους εδώ μέσα.</blockquote><br><br>Tι θες να πεις δηλαδή φιλαααααααράκι, αφήνεις αισχρά υποννοούμενα για την κοινότητά μας;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Λογικά στο επόμενο sale του θα το αγοράσω... Έχω δει πολλά lets play στο youtube και το καραγουστάρω.<br>
 

volrath

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
820
Το πήρα στα Xmas Sales (μισή τιμή ακριβώς) και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Από όσα διαβάζω μάλλον πρέπει να χωθώ άμεσα!  :mosh:
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Δε παίζει να έχω πιάσει ποτέ πιο ανελέητο παιχνίδι. Πας σε dungeon με boss lvl 1 με 4 ήρωες lvl 2, με γεμάτα upgrades, φτάνεις στον boss σχεδόν χωρις γρατζουνιά και καταλήγεις να χάνεις όλο το party με το boss να έχει 1-2 hit pointς για να πέσει..και να έχεις ξοδέψει περι τις 8 με 10.000 για να τους αναβαθμίσεις. Πας από το ζενιθ στο ναδιρ σε μερικά λεπτά. Α, και μη κάνετε το λάθος να το βάλετε ενώ έχετε άλλο παιχνίδι σε εξέλιξη. Θα κολλήσετε άσχημα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Είναι ένα έπος. Δεν το θεωρώ δύσκολο, απλά ανελέητο. Στην ουσία, αν χαλαρώσεις την επαγρύπνησή σου έστω και για δυο γύρους σε μια μάχη, είσαι σχεδόν βέβαια καταδικασμένος. Όταν δηλαδή ο Occultist σου έχει χάσει μόλις 2 HP και βάζεις την Vestal να κάνει damage αντί να χηλάρει αυτά τα "αστεία" 2HP, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα επόμενα χτυπήματα θα είναι Critical/Death&#039;s Door/Deathblow στον άμοιρο πρώην λεβέντη μας.<br><br>Έφαγα και την Siren χθες βράδυ (πλέον αν δεν παίξω ένα δίωρο DD την ημέρα, απλώς δεν είμαι καλά) με χαρακτηριστική ευκολία, καμία σχέση με την φρίκη και την αγωνία της Wizened Hag. Μείνετε συντονισμένοι, προσεχώς θα έχουμε φιέστα DD στο RQ, με οδηγό στρατηγικής και σουρταφέρτα. Το παιχνίδι είναι γεμάτο μικρές και άρρωστες λεπτομέρειες που δεν παρατηρείς εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι ικανές να αλλάξουν τα πάντα.<br><br>Light don&#039;t fail me!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Αδερφέ Βοράκιε, όπως σου είπα και στον Ατμό, μόλις ξεκλέψεις χρόνο από DD, παίξε Dungeon of the Endless. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που ανακαλύπτεις σιγά σιγά που σε κάνουν να νιώθεις τόσο, μα τόσο χαζός που δεν ήξερες πιο πριν... και τόσο μα τόσο σοφός που τώρα πλέον, μετά από τόσα deaths, κατέχεις τη γνώση.
 
Top Bottom