What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Darkest Dungeon I και II

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Μη πολυσκεφτεσαι να το ξεκινησεις απο την αρχη.<br>Στην τριτη προσπαθεια εχεις μαθει πανω κατω πως να κανεις μια καλη αρχη το οποίο σου λύνει τα χέρια κάπως.<br>Οπως και να &#039;χει ο νουμερο ενα κανόνας του DD είναι οτι όλοι ειναι αναλώσιμοι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Είναι, αλλά όταν χάσεις Dismas και Reynald θα τσούξει λιγάκι.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Μόλις έχασα Reynald. Τσάμπα τα upgrade του, τσάμπα οι εξομολογήσεις του, τσάμπα που τον έκλεισα στο ψυχιατρείο να μη με κλέβει  :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(<br><br>2/2 Man-at-arms έχω στείλει στο νεκροταφείο. Ώστε ο Masochist δεν γουστάρει healing ε, good to know. Φα τη την ανακοπή τώρα.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Welcome to Darkest Dungeon, φίλτατη Κάρα.  ^.^
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Το Darkest Dungeon είναι το κατεξοχήν "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία" παιχνίδι. Ξεκινώ να φάω το boss (το δεύτερο επίπεδο της Hag) με μία veteran ομάδα, σε κάποια φάση κάθεται μάχη με τον Collector ο οποίος κυριολεκτικά σακατεύει την ομάδα μου με απανωτά criticals. Είμαι μια ανάσα από το να τα παρατήσω, αφού τρία μέλη της ομάδας μου είχαν mortality debuffs και η healer μου ήταν νεκρή, αλλά επειδή ήμουν δύο δωμάτια μακριά από το boss σκέφτηκα "όλα ή τίποτα". Τελικά κέρδισα με τα μέλη της ομάδας μου να βρίσκονται συνεχώς σε Death&#039;s Door και το μόνο διαθέσιμο heal να έρχεται από το αναιμικό σχετικό skill του Crusader <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Είμαι στη φάση που έχει βγει το πρώτο boss στα ruins, ένας κύριος Necromancer. Τον αγνόησα και έκανα στις άλλες περιοχές short missions. Τώρα σκέφτομαι να βάλω τους καλούς μέσα (lvl 2) στα ruins ή να στείλω 4 ρετάλια χωρίς προμήθειες για recon mission?<br><br>Περιμένω και 3η healer από τον καροτσέρη γιατί έχω παραχρησιμοποιήσει τα 2 κορίτσια και είναι κοντά στο lvl 3. O Occultist είναι κομπογιαννίτης, δεν προλαβαίνω να αλλάζω επιδέσμους από το bleed που μου κάνει. 
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δοκιμασε και medium με τους lvl 3 ήρωες για να πάρεις μια ιδέα απο μεγαλυτερα dungeons. Ειναι λιγο πιο δυσκολα προφανως, αλλά οι ανταμοιβές είναι πραγματικά πολύ καλές. Για την ακρίβεια θα είναι τόσες πολλές, που θα χρειαστεί να αφήσεις loot πίσω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το έχω αφήσει λίγο πίσω το Darkest Dungeon, πάνω που είχα αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου και να μπαίνω στο ζουμί του metagame του. <br><br>kara είναι πολλά πράγματα που πρέπει να λαμβάνεις υπ&#039; όψιν κατά τη σύσταση της ομάδας πριν την αποστολή. Σε μένα είναι μερικά combos τα οποία βγάζουν όλο το dungeon εντελώς αναίμακτα λόγω skill/class sunergy (δυστυχώς ο ηλίθιος, δεν τα είχα καταγράψει).<br><br>Ποιο είναι το main group σου? Θα πρότεινα να πας για Arbalest > Vestal > Bounty Hunter > Crusader. Μην υποτιμάς ποτέ το Mark Target και τα stuns. Ο Bounty Hunter γίνεται μηχανή του κιμά με αυτά.<br><br>Όπως είπε και ο Χον Αϊρενικο (είπαμε όλα με ισπανική προφορά πλέον), τις μεγαλύτερες απολαβές που θα σου δώσει dungeon ως προς δυσκολία είναι το medium long. Βγάζεις άνετα 20K gold και κάμποσα heirlooms. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Κι έμενα εμεινε πίσω λόγω dark souls, αλλά *γκουχ* το έχω λιώσει και στις σημειώσεις. Από χρήσιμα skills και τα κατάλληλα synergies, μέχρι και σε ποια dungeons είναι ο καθε ήρωας πιο χρήσιμος.<br><br>Αν και θεωρώ ως τον πιο χρήσιμο ήρωα ανεξαρτήτως dungeon, τον jester. Η ικανοτητα του να ριχνει το stress ειναι αναντικατάστατη.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ακόμα πηγαίνω διερευνητικά και δοκιμάζω συνδυασμούς. <br><br>Η Vestal έχει πάρει τη θέση 4 σπίτι της. Δοκίμασα με Occultist για να μπει το καημενούλι το Abomination, δεν πήγε πολύ καλά.<br><br>Θέση 2 μου αρέσει ο Man-at-Arms πολύ. Retribution που έχει Riposte + Marks himself. Του δίνω και heal και είναι άρχοντας. Highwayman όταν ο άλλος κάνει κούρα.<br><br>Θέση 1 Hellion ή Crusader ή ο Λεπρός αν οι άλλοι κάνουν κούρα. Συνήθως έκανα Stun στους 2 πρώτους, που είναι και γομάρια, σκότωνα πρώτα τους 3-4 που είναι οι μαγοhealer και μετά τους μπροστά. Γενικά παίζω πολύ με stun για να προλαβαίνει η healer να γεμίζει. Μου είπε ο Στέφανος να μην το κάνω γιατί τραβάνε οι μάχες έτσι. <br><br>Θέση 3 είναι πανηγύρι γιατί μπαίνουν πολλοί. Arbalest (θα μπορούσα να κάνω τράμπα με το 4 έχεις ένα δίκιο), Jester, Grave Digger και ο Γιατρός όταν πάμε στις πράσινες περιοχές.<br><br>Bounty Hunter έχω παίξει πολύ λίγο. Antiquarian είναι σαν να παίρνω 3 οπότε την άφησα. Τον τσοπάνη δεν έχω παίξει καθόλου.<br><br>Ένα medium έκανα κατά λάθος, καλά πήγε. Σε ένα short μπήκα στο δίπλα δωμάτιο έκανα μάχη και τέλειωσε. Είπαμε όχι κι έτσι. <br><br>Edit Ξέχασα χρησιμοποιώ και Defender στον Man-at-Arms. Παίρνει +20% prot και κάνει guard στη Healer.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>http://www.darkestdungeon.com/linux-release-town-events-update-playstation-and-more/<br></blockquote><br><br>Town Events Update βγαίνει την Πέμπτη 19/5.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<img src="http://www.darkestdungeon.com/wp-content/uploads/Beta_Live_Art.jpg" alt="Beta_Live_Art.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>http://www.darkestdungeon.com/everything-burns/" class="bbcode_url">Changelist for Build #14487<br><br>Πρώτη αλλαγή <br><blockquote>TOWN EVENTS – bonus recruits, extra supplies, facility closures, and more!  Each event is presented with unique key art and commentary by the Narrator (Wayne June), and many are supported with additional in-game art.  Be warned, The Hamlet is not as safe as it once was… (Note: you can adjust the frequence of Town Events in the OPTIONS menu, although they are mandatory for NG+)</blockquote><br><br>Σε άλλα νέα μου ήρθε και ο τσοπαναραίος και είναι ωραίος <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> Μου αρέσει γιατί παίζει σε αρκετές θέσεις και επιτίθεται κιόλας σε πολλές. Πειραματισμοί βέβαια προς Ιούλιο πλευρά  :&#039;(
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το τερμάτισε κανείς ή λιποψυχήσατε όλοι;<br> :stohastis:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ωωωωωω τι μας ειπε..  :hopeless:<br><br>Δυστυχως, αναγκαστηκα να κανω διαλειμμα λογω καλοκαιρινης περιοδου. Με περιμενει απο σεπτεμβρη παλι.  :hearye:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
<blockquote><br>Το τερμάτισε κανείς ή λιποψυχήσατε όλοι;<br> :stohastis:<br></blockquote><br><br>Εγώ είμαι ακόμα στο μάζεμα ψυχικών δυνάμεων ώστε να ξαναρχίσω το grinding πριν επιχειρήσω <strike>να στήσω κώλο</strike> να ξαναμπώ στα 2 τελευταία dungeons που μου έχουν μείνει.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@ Bathory<br><img src="https://media.giphy.com/media/3ornjJSq2s9xznhO80/giphy.gif" alt="giphy.gif" class="bbcode_img" /><br><br>@ JonIrenicus Κι εγώ διάλειμμα κάνω <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Σε παλιότερο post βλέπω είχα γράψει Ιούλιο. Not even close  :&#039;(
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Μετά από 90 ώρες, δηλώνω ντροπιασμένα πως μου μπαίνουν δυο Master Bosses πριν κατέβω στο ίδιο το DD. Ντροπή και όνειδος αλλά ο Τρόμος της Αληθινής Ζωής δεν περιμένει κανέναν. Θα τερματισθεί όμως. Πρέπει. Είναι γραφτό.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Απάντησαν τρεις κι εγώ 4 άτομα. Το μισοπεθαμένη κοινότητα μάλλον μας κολακεύει  :hmm:<br>Δε θέλω να αγχώσω κανέναν αλλά το παιχνίδι βγαίνει 27/9 στο ps4. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά μετατρέπεται αυτόματα σε κάζουαλ/οικογενειακό και θα παίζεται με gamepad. <br>Κάποιος από το RQ θα πρέπει να το κερδίσει, δε γίνεται να μείνει unbeatable. Βάλτε το στο πρόγραμμα :barman:  :aletime:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
:stohastis: :irenicusds: :darkestborracho:<br><br>Αυτο δεν πρεπει να μεινει αναπαντητο!!
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Ωχ.<br>Κι εγω το παράτησα αφου μακελέυτηκα ανελέητα στο πρωτο επιπεδο του Darkest dungeon.<br>Βαριέμαι αφόρητα το grinding και το "ανεβασμα" νέου πάρτυ.  :blush1:
 
Top Bottom