What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Darkest Dungeon I και II

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Το κορμι μου δεν ειναι ετοιμο.  :hopeless2:<br></blockquote><br><br>https://youtu.be/gr54lZmDyZ8
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Call To Arms.<br><br>Τώρα στις γιορτές, πείσμωσα.<br><br>Τελείωσα το πρώτο επίπεδο του Σκοτεινότατου. Μένουν άλλα δυο και το Heart of Darkness. Τρείς μόνο elite πόσηδες : Gibbering Prophet, 16 Pounder, Drowned Crew. Γίνεται. Είναι εφικτό.Κόβω όλο το υπόλοιπο κέημινκ ώσπου να συμβεί φινάλε.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Σύμφωνα με τα internets, αξίζει (πρέπει, κατά πολλούς) στο early game να κάνεις discard τους heroes που μαζεύουν αρνητικά quirks αντί να σπαταλάς αιματοβαμμένο gold προκειμένου να τους απαλλάξεις από το εκάστοτε PTSD. Ακολουθήσατε και εσείς την "στρατηγική" αυτή; Έιναι μονόδρομος αν θέλει κανείς να βγάλει το παίγνιο;
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Οχι ακριβως, αν ενας ηρωας εχει καποια καλα traits οπως π.χ. accuracy στον Leper, αξιζει να δωσεις λεφτα για να τον &#039;σωσεις&#039;. Αλλα τα παντα ειναι σχετικα, αν εχει ενα μετριο trait, και 1-2 &#039;κλειδωμενα&#039; (αρα ακριβα να τα ξεφορτωθεις) quirk, δεν αξιζει. Εκτος και αν κανεις no-light runs με οσους ηρωες θες να ξεφορτωθεις, οποτε εχεις <strike>χεστει</strike> πολυ χρυσο. Νομιζω καταλαβαινεις που το παω. <br>Μονοδρομος παντως δεν υπαρχει. Απλα η λογικη λεει οτι θα σου παρει περισσοτερες in game weeks για να το βγαλεις.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Συμφωνώ με <b>snipereye</b>. Ειδικά τα no light runs με τους υποψήφιους για αποχώρηση είναι σχεδόν must.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Μου αρέσει το όλο trial and error concept, ειδικά με τα Curios (ναι, υπάρχουν οδηγοί εκεί έξω, το ξέρω, αλλά δεν με ψήνει. Προτιμώ να βρω μόνος τι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να ανοίξω το τάδε chest χωρίς αρνητικές επιπτώσεις).<br><br>Έχω αρχίσει πάντως να κάνω σχετικά καλή διαχείριση του stress (καλά, μη φανταστείτε, ακόμα low level missions κάνω, για να ανεβάσω και δεύτερο groupάκι 3-4level οπότε δεν είναι και ιδιαίτερο στρεσογόνες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). <br><br>Προς το παρόν το preferred lineup είναι (από εμπρός προς τα πίσω): Man-At-Arms, Highwayman, Plague Doctor, Vestal. Το riposte των δύο πρώτων είναι τόσο, μα ΤΟΣΟ απολαυστικό, ειδικά όταν πιάνει critical. Σχεδόν σε κάνει να χαίρεσαι που σου επιτέθηκαν.<br><br>Ερώτηση προς τους έμπειρους: ο Hound Master γίνεται ποτέ "καλός"; Επίσης, μου αρέσει το concept του Hellion, αλλά με ξενίζει αρκετά το Self De-Buff που ρίχνει με τα περισσότερα skills του. Αξίζει να χρησιμοποιηθεί;<br><br>Update: Νέες ερωτήσεις. Τα bosses ξανακάνουν spawn σε κάποια φάση; Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις με higher level χαρακτήρες ή πρέπει ντε και καλά να μπεις με level 1-2 στον swine prince επειδή αυτό είναι το level του "quest". Από ότι είδα οι μεγαλύτεροι χαρακτήρες αρνούνται πεισματικά να συμμετάσχουν σε lower level εξορμήσεις.<br><br>Ο Necro πάντως, piece of cake. Περίμενα κάτι πολύ πιο challenging.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Pain, μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ οι ερωτήσεις, οπότε νερντουλιάζω ασύστολα :<br><br>Τα trinkets είναι <b>εντελώς απαραίτητα</b> για το επιτυχημένο end-game και για μια σχετικά νορμάλ early και mid level εμπειρία. Θα πρέπει να έχεις γύρω στους 20-22 νοματαίους συνέχεια (4 γκρουπάκια που να κατεβαίνουν εναλλάξ) τα οποία να περιλαμβάνουν έναν εκπρόσωπο κάθε κλάσης τουλάχιστον, φούλ λεβελαρισμένο.<br><br>Ο Hound Master είναι απερίγραπτα ισχυρός damage dealer. Η ικανότητά του να μαρκάρει και να τραβάει χοντρά crits από οποιαδήποτε θέση, τον καθιστούν απαραίτητο για συγκεκριμένα boss fights. Έχει και self heal και stun σε περίπτωση που βρεθεί μπροστά, οπότε μιλάμε για τεράστιο θεούλη. Από τις πιο αγαπημένες μου κλάσεις έβερ. Η δε Hellion, είναι επίσης θεά του DPS (αυτά τα self debuffs ανεβάζουν επίσης φοβερά και το damage, "καθαρά" bonus, μόνο τα Trophies από end level bosses δίνουν στο DD) και έχει και το πανίσχυρο Iron Swan που χτυπάει πίσω θέσεις. Επίσης, εντελώς απαραίτητη για συγκεκριμένα πός φάιτς.<br><br>Τώρα οι κλασσικοί πόσηδες, εμφανίζονται τρεις φορές ο καθένας, ολοένα και πιο ισχυροί : Μια που τους πολεμάς Level 2, μια με Level 4 και μια με Level 6. Εξαιρέσεις αποτελούν οι Collector και Shambler που μπορείς να τους αντιμετωπίσεις πρακτικά άπειρες φορές. Στα "πράσινα" μπαίνουν 0-2, στα κίτρινα 3-4 και στα κόκκινα 5-6. Προφανώς για πόσηδες, πάς με 2, 4, 6 maxed out από εξοπλισμό και σωστά skills. Μετά φυσικά σε περιμένει και το ίδιο το Σκοτεινότατο, που είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Όλσο, όλοι οι πόσηδες, στην Λέβελ 2 ενσάρκωσή τους, δεν είναι τίποτε παρά υπερ-ρομαντικά πρελούδια στον εφιάλτη.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Thanks Βοράκιε!<br><br>Έριξα χθες Swine (άφησα και έναν καρμοίρη plague doctor που είχα βάλει στο group ως lvl1 να ψοφήσει από τον Wilbur για να πάρω και το τσίβο) και Prophet με ιδιαίτερη ευκολία. Τα upgrades σε weapon/armor κατάλαβα αρκετά νωρίς πως είναι σημαντικά οπότε προσπαθώ να επικεντρωθώ στο upgrade του blacksmith (σαν σωστός Εβραίος, προφανώς ανεβάζω πρώτα το upgrade που μειώνει την τιμή των εξοπλιστικών προγραμμάτων <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />).<br><br>Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσω το inventory space εντός των dungeons? Σε long "quest" υπάρχει λίγο θέμα αν είσαι τυχερός με τα drops, ειδικά μέχρι να αρχίσουν να μειώνονται οι προμήθειες.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.pcgamesn.com/darkest-dungeon/darkest-dungeon-radiant-update" class="bbcode_url">Red Hook Studios reveal additional details on Darkest Dungeon’s new Radiant Mode<br><br>Red Hook’s current goal is to get that completion time down to about 40 hours of playtime.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Radiant Mode= Φλώρικο Mode, νομίζω το καταννοούμε όλοι. Δεν το βάνω. Normal μέχρι να πεθάνω.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Καλά σοβαρά ακόμα κανένας; <br>Ψήθηκα ομολογώ μετά τις γλαφυρες περιγραφές σας να το περάσω στο λαπτοπ για τα ταξίδια.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Γροδεφρείδε, μετά από 90 ώρες παιχνιδιού ΙΣΩΣ χρειαστώ άλλες 20 αν είμαι τυχερός για να το ολοκληρώσω. Έρχεται και Crimson Court DLC και αμαρτία να μην έχω καθάρει το Σκοτεινότατο ως τότε!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Το ξανάρχισα αυτές τις μέρες. Είχαν βγει αρκετά update από όταν είχα να το ακουμπήσω οπότε είπα ας ξεκινήσει το πράμα φρέσκο από την αρχή. Είχα ξεχάσει το πόσο διαολεμένο εθιστικό και ατμοσφαιρικό είναι το άτιμο! Μόλις 15η week είμαι ακόμα και έχω πωρωθεί άσχημα! Θα βάλω τα δυνατά μου και εγώ να το τελειώσω, αν και απαιτεί πολλές ώρες και τρελή υπομονή, για να δούμε αν αντέξω. Όπως και να έχει το παίγνιο είναι αριστούργημα, έχω τις ενστάσεις μου σε κάποια σημεία (το μπάχαλο με τα άπειρα quirks που πάνε και έρχονται συνεχώς για παράδειγμα), αλλά παραμένει ένα διαμάντι το οποίο εκτιμώ πως με τα χρόνια θα μπει στην κατηγορία των κλασικών!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Καλά, μπείτε στο 2ο Darkest Dungeon και μετά γράφετε για τερματισμούς κλπ. :silly:<br><br>Εμένα ακόμα πονάει ο κώλος μου.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Πάθορι από εκεί γύρισα κλαίγοντας με αναφιλητά και θυσιάζοντας μόρτη 6άρη Houndsmaster. Τί εφιάλτης ήταν αυτός; Το πρώτο ήταν τόσο στρωτό και ξεθάρρεψα και το ρούφηξα ΤΡΙΣΑΓΡΙΑ.<br><br>Υποπτεύομαι πως πρέπει τώρα να παίξω με κλείδωμα quirks και εξάλειψη afflictions εντελώς min/maxing στοχευμένα.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
<blockquote><br>Radiant Mode= Φλώρικο Mode, νομίζω το καταννοούμε όλοι. Δεν το βάνω. Normal μέχρι να πεθάνω.<br></blockquote><br><br>Επέστρεψε μου να διαφωνήσω. Όσοι από εμάς λόγο υποχρεώσεων γράφουμε λίγες gaming hours per week, οι 100+ ώρες του παιχνιδιού που αναλώνονται κυρίως σε grinding , είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να ασχοληθούμε με ένα τίτλο, όσο καλός και να είναι. <br>Εγώ αυτό περιμένω + το dlc για να ασχοληθώ Και εγώ μαζί του.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Μάικ, έλα στην αγκαλιά μου. Παίζω DD από την ημέρα κυκλοφορίας του και έχω γράψει μόλις 90 ώρες σε σχεδόν ένα χρόνο, το ζήτημα "ελεύθερος gaming χρόνος" όντως πονάει πολύ. Αλλά και πάλι. Το DD αργά και σταθερά τερματίζεται.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το αργα το χουμε δει, τερματισμο απο την αλλη... Μηπως να διναμε κατι σε αυτον που θα το τερματισει πρωτος απο το RQ? Καποιο special forum badge? <br><br>Φαση θα χει να εχει trololo τελος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Στο τέλος ο θείος σου είσαι εσύ από το μέλλον που γράφεις στον παρελθοντικό σου εαυτό να έρθει στην έπαυλη. You heard it here first!
 
Top Bottom