What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dirt Rally 2.0

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Για τους μερακλήδες του είδους και γιαυτούς που έχουν βαρεθεί τα arcade ράλι νομίζω η σειρά dirt είναι μονόδρομος. Το πρώτο της σείρας ήταν στα όρια του sim και σαδιστικά δύσκολο αλλά φοβερά απολαυστικό σε οδηγική συμπεριφορά.
Το δεύτερο της σειράς που μας ήρθες πριν δύο μέρες κρατάει την ίδια δυσκολία αν και τα αμάξια πλέον έχουν καλύτερο κράτημα ενώ έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω στην ρεαλισμό της οδηγικής συμπεριφοράς στις πίστες με το χώμα.
Μεγάλη βελτίωση έχουν κάνει και στην εσωτερική κάμερα με τον οδηγό να δείχνει φοβερά ρεαλιστικός.
Ξεκίνησα να παίζω με career και freelancer με παλιά αμάξια και το λίγο που έπαιξα το καταευχαριστήθηκα.
Εχει βελτιωθεί αρκετά και ο συνοδηγός με τις οδηγίες που δίνει.
Δείτε εδώ και ένα από τα πρώτα review του

https://www.youtube.com/watch?v=VYcjCaWyI7g
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Απλά αν μπορεί κάποιος να διορθώσει τον τίτλο γιατί προφανός αναφέρομε στο dirt rally και όχι στο απλό dirt που είναι τελείως arcade και βγαίνουν game με το τσουβάλι :p
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ααααααχ διλήμματα διλήμματα.....

Στο Dirt Rally 1 δεν έχω ανέβει κατηγορία ακόμα από το Cooper αν και έχω κλείσει 26 ώρες. Είναι τόσο καλύτερο από το προηγούμενο ώστε να παρακάμψω το 1 και να πάω στο 2 ; Επίσης με χειρηστήριο γίνεται δουλειά ; Στις πισοκούνες μου φαίνεται πιο δύσκολο να το ελέγξεις έτσι όπως πετάει κώλο με το παραμικρό.

 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
κοίτα και σε αυτό με mini cooper ξεκίνησα και με ford αν δεν κάνω λάθος στο career αλλά είναι πολύ ποιο εύκολο το κράτημα τους.
Στο πρώτο θυμάμαι με controller ακόμα και το mini cooper δυσκολευόμουν να το κρατήσω.
Αν σου αρέσει αυτό το είδος παιχνιδιού τότε αγορά με κλειστά μάτια για μένα. Θα το βρεις στα κλειδάδικα κοντά στα 26-30 ευρώ.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το προηγούμενο dirt Rally που ήταν περισσότερο simulation παρά Arcade. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι το πόσο καλύτερο είναι το 2 από το 1 για να γράψω το 1 και να παω με τη μία στο 2 και το αν θα πάρω κάποια στιγμή τιμονιέρα ψιλοσύντομα ώστε να το απολαύσω περισσότερο.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
επιτελους ενα νεο καλο pc racer sim

ωρα να κλεισω τo gran turismo κ τις μαγευτικες βολτες του driveclub vr...

 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Αν σκεφτόσασταν κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με το εν λόγω ραλλάκι να η ευκαιρία σας! Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει το killer bundle στο fanatical όπου με 6.99€ το αποκτάτε MAZI ΜΕ 60(!!!) DLC TOY!!!! Πραγματικά αξίζει αφού το base game ήταν πραγματικά μισό απ' την στιγμή που τα καθάρματα αποφάσισαν να πουλάνε μέχρι και χώρες ξεχωριστά πέρα από αμαξάκια! Αλήτες!
 
Top Bottom